Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Sayrox

Anabolikler ve etkileri

Önerilen İletiler

Sayrox    60

Testesterone Enanthate Uzun esterli Güç ve Hacim artışı sağlar hızlı ve istikrarlı bir şekilde kas kütlesini arttırır Haftada 1 enjeksiyon şeklinde kullanır 250 - 750 MG aralığında alınır kas içi enjeksiyon şeklinde uygulanır. Vücudu tamamen terk etme süresi 3 ay kadar sürer. Kullandıktan 20 gün içerisinde etkilerini göstermeye başlar.  - Vücüt yağ oranını azaltır , Kas kütlesini arttırır , protein sentezini arttırır , cinsel isteği arttırır.

 

Testesteron Propioanate kana en hızlı sürede karışan anabolik steroidtir sisteme hızlı bir şekilde girer ve hızlı bir şekilde sistemi terkeder 3,4 günde bir enjeksiyon şeklinde kullanılır. Östrojene  dönüşme olasılığı yüksektir Uzun süre kullanımlarda Jinekomasti oluşabilir uzun süren kürlerde koruyucu kullanmak mutlaka gerekir nolvadex proviron klomen.

 

Sustanon 250 - Birden fazla anaboliğin bir arada olduğu steroidtir içerisinde 4 farklı ester bulundurur vücuda çok hızlı bir şekilde etki eder ve kullandıktan sonra hemen etkisini belli eder. Cinsel İstekte Artış, Özgüven , Enerji , Güç , Haftada 1 enjeksiyon 250 - 750 MG şeklinde kullanılır. Sustanon kullanım boyunca kişi sakin ve Enerjik kalır hem cinsindeki birini boyutu ne olursa olsun kendinde küçük görür kür sonuna doğru Etkiler hızla vücudu terk ettiğinden dolayı sinirlilik hat safhada olur. inanılmaz bir Güç ve Hacim artışı sağlar.

 

Boldenon - Haftada bir enjeksiyon şeklinde 200-400 mg aralığında kullanılır inceden inceden İstikrarlı bir kas kütlesi gelişimi sağlar kazanılan kas kütlesi bulk görünümlü değildir. Saf ve kaliteli adale kazandırır. Minumum kullanım süresi en az 8 hafta olmalıdır.

 

Deca - Haftada bir enjeksiyon şeklinde 300 - 600 mg aralığında kullanılır minumum  kullanım süresi 8 - 10 hafta aralığında olmalıdır. Güç ve Hacim artışı sağlar bulk görünümlü kas kütlesi ekler Deca'nın verdiği kas kütlesini ilk defa kür kullanıyorsanız kür sonunda koruması zordur birden fazla kullanımdan sonra kullanımdan sonraki kazançlar daha sağlıklı bir şekilde korunur.

 

-------------------------------------------------Konu Devam Edecek-----------------------------------------------------

 

PCT nedir neden yapılır?

Hipofiz bezi LH ve FSH hormonlarını kanımıza salgılar LH ve FSH hormonları Total Testesteronu aralıklarla kontrol ederek duruma göre Testesteron salgılaması için emir verir.

Anabolik Steroid kullanım boyunca vücutta olması gerekenden vücutta daha fazla Testesteron alırız bu durumda Hipofiz bezi LH ve FSH üretimini düşürerek Testesteron üretimini durdurmaya çalışır.

Kür sonunda düşük LH ve FSH değerleri Total Testesteron üretimi sağlayamaz ve vücut kür içerisinde hızlıca aldığı kas kütlesini hızlıca kaybetmeye başlar.

1-3 ay içerisinde LH ve FSH değerleri normale dönerek doğal olarak Testesteron üretimi tekrar sağlanır ve vücut normale dönmeye başlar.

PCT'deki amaç kısa süre içerisinde vücuda dışardan destek vererek vücudun doğal üretimini hızlı bir şekilde başlatıp kas kütlesinde minumum kayıp yaşamaktır.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prengyl nedir nasıl çalışır Prengyl Hamile kadınların idrarında bulunur desem sanırım bunu hepiniz biliyorsunuzdur ama kullandığımız Prengyl kimyasaldır hamile kadın sidiğinden alınarak yapılmaz. Doğal Testesteronu tetiklemek LH hormonunun görevidir kür boyunca doğal testesteron değerleri normalden fazla olduğu için bir süre sonra LH hormonu tetiklemeyi durdurmak için Hipofiz bezi tarafından LH hormonu üretimi kısmen durdurulur Kür sonunda Total testesteron hızlıca bir şekilde düşüşe geçer Prengyl kullanıldığında vücutta Prengyl LH gibi davranarak LH değerlerini normal aralığa çevirir ve Doğal testesteron üretimini tekrar başlatır ve kür sonunda adale kaybı minumum seviyeye indirilir. 

Haftada 3000-5000 iu arası 3 hafta boyunca kullanılır ve Prengyl LH'nin yerine geçerek doğal testesteron üretimini yeniden başlatır.  Ve kür sonunda adale kaybı yaşanmaz.

Kür sonunda adale kaybetmek Kişiye bağlıdır 30 mg kullanılması gereken Dianabolu bizim Türk Milleti 50 MG 60 MG 70 MG alır kışın vücut daha fazla su tutar deri iyice gerilir kür sonunda 3,4 cm biceps küçülünce sonra Ağlarlar işte ilacı kullanmayı bıraktımda herşey gitti bırakın bu işleri Arkadaşlar kandırmayın kendinizi ;) 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------Konu Devam Edecek-----------------------------------------------------

 

 

 

 

 

  • Beğen 2
  • Vayyyy!! 3

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Atalay    86

@Sayrox Testosteron yağ yakımına nasıl katkı sağlıyor tam olarak? Bir başka konuda hatırladığım kadarıyla anabolik ve androjenik ilaçların yağ yakımı ile alakası yok deniliyordu.

Tamam doğrudan yağ yakımı amacı ile kullanılmıyor ama araştırdığım kadarıyla anrojen reseptörleri yağ hücrelerinde de var ve siz hormon aldığınızda bu şekilde yağ yakımını hızlandırıyor. Ayrıca kas kütleniz arttığı için de dolaylı olarak yağ yakımı artıyor diye fikir yürütüyorum. 

Bir de kortizol hormonunu baskılaması durumu var. Özellikle bu bel çevresindeki yağları kortizol arttırıyor diye biliyorum. Yani kür örnekleri gördüm adam Testo E. + Bolde girmiş 12 hafta, hem beldeki yağlar gitmiş hem de üst taraf hacimlenmiş. Kalorili de besleniyor adam Bulk kürü çünkü ama buna rağmen yağları gidiyor. 

Bu konuda biraz kafam karışık çünkü yağ oranım hala %15'in üzerinde ve Testo E. kürü yaparsam acaba yağlanır mıyım diye çekiniyorum.

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pavel    46

her steroid hem yağ yakar hem kas yapar ama bu oranlar sadece birisinde yüksektir mesela testo hacim steroidir ama azda olsa yağ yakar bunun istisnası bildiğim kadarıyla trenbolone'dir.Oda zaten tecrübeli kişiler içindir.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sayrox    60

@Atalay Anaboliklerin görevi doğrudan yağ yakmak değil fakat dışardan Testesteron aldığınızda vücudunuzda normalde olduğunuzdan Daha fazla Erkeklik hormonu olacağı için vücüt buna göre hareket eder daha keskin hatlar kılar yağ oranınıda genetik faktörlere bağlı olarak düşürür. Testo boldenon küründen korkma kardeşim güzel beslen sağlam idman yap hiç bir şey olmaz yağlanmazsın kas kütlen artar yağ oranın bir miktar azalır.  ama gün içerisinde aldığın proteinlerin karboların çoğunu idman öncesi almaya dikkat et unutma Vücut kullanamadığı Protein'i doğrudan dışarı atmaz yağ olarak depolar.

 

 

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

@Sayrox   hocam peki kür boyunca  enantat boldenon 12 haftalık kürde arimidex kullanımı nasıl olmalıdır ? ve pct de nolvadex yeterli olur mu yoksa testlerin sonucuna göre ( LH FSH hormon testi ) Prengyl kullanmak gereklimidir ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sayrox    60

Arimidex her 2 günde bir tablet şeklinde kullanımı yararlı olur konuyu tamamen tamamlamadım vaktim olmadığı için PCT testlere göre yapılır test sonuçlarını görmeden yardımcı olamam. 

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
crash47    10
Sayrox, 32 dakika önce yazdı:

Arimidex her 2 günde bir tablet şeklinde kullanımı yararlı olur konuyu tamamen tamamlamadım vaktim olmadığı için PCT testlere göre yapılır test sonuçlarını görmeden yardımcı olamam. 

 

yan etki görmeden arimidex kullanılmaz diyolar. Hem kürü baltalar hem de vücuda zarar verir diyolar. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sayrox    60

Yüksek östrojen seviyeleri yağ yakımı ve kas geliştirmeyi zorlaştırır enerji tüketir Vücuda dışardan alınan fazla Testesteron vücud tarafından östrojene dönüştürülmeye çalışır 2 günde bir alınan 1 MG östrojen bloker yan etkilerden korur ve daha fazla kas kütlesi kazanmanıza yarar sağlar.

 

Yan etki görmeden ne demek? Jinekomasti olduktan sonramı kullanacaksınız tedbir ilaçlarını. Herkes bir şey söylüyor zaten.

 

  • Vayyyy!! 1
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×