Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Steroidlignc

Üye
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Steroidlignc Hakkında

  • Yaş 28
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 18-09-1995

Platform İstatistikleri

  • Yaş 28
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Güncel vucudum:  </p> <p> 1.83 boy </p> <p> 96 </p> <p> %11 vucut yağ oranı  </p> <p> 3 yıllık vucut geliştime geçmişi </p> <p>   </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 28
  • Meslek:
    ameliyathane
  • Konum:
    Ankara
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Steroid supplement

    sizin yorumunuz nedir peki hocam
  2. Steroid supplement

    günde 40 günde 100 değil mi ? Kusura bakmayın sizin deneyiminize güvenebilirim değil mi ?
  3. Steroid supplement

    bu düşüklükleri nasıl düzeltebilirim dostum
  4. iyi günler güzel insanlar bugün test yaptırdım sonuçlarım pek iç açıcı değil bi bakarmısınız nasıl bir pct yöneliyim kürüm 16 haftalık enantat boldenon kürüydü
  5. Steroid supplement

    nolvadexi kaç gün ve ne zaman başlamalıyım sizlerinde tavsiyesini merak ettim
  6. Steroid supplement

    16 haftalık üstat ya 4 ay yazacaktım yanlış yazmışım üzgünüm. Sorun olmaz değil mi kullansam
  7. Steroid supplement

    İyi akşamlar Üstatlar Size kısa ve öz bir sorum olcak 4 haftalık enantat boldenon kürümün sonuna geldim pct den hemen sonra animalın stak ürününü kullanmak mantıklımıdır testo türevi ürünleri olduğu için hatta tetiklediği için belki azalan teste seviyemi belli bir yerde stabilleştirir düşüncesindeyim sizin fikirleriniz nelerdir ?
  8. Anabolikler ve etkileri

    @Sayrox hocam peki kür boyunca enantat boldenon 12 haftalık kürde arimidex kullanımı nasıl olmalıdır ? ve pct de nolvadex yeterli olur mu yoksa testlerin sonucuna göre ( LH FSH hormon testi ) Prengyl kullanmak gereklimidir ?
  9. Kür dönemi - doğum / gebelik

    hocam söyledikleriniz beni heyecanlandırdı gerçek manada ihtimaller bu yöndeyse steroidle beraber ilişkilerimin yöntemlerinide değiştireceğim .
  10. Steroid alımı

    çok özür dileyerek fotoğrafınıda paylaimak istiyorum saygıdeğer @Bay-T hocamın ilacı görüp kalitesiz olduğunu teğit etmesini istiyorum.
  11. Steroid alımı

    Allah razı olsun hocam çok teşekkür ediyorum söylediğiniz gibi ilişkimi kesip salonumuda değiştiriyorum. Verdiğiniz bilgi doğrultusunda tavsiye ettiğiniz hocamızlada iletişime geçiyorum. iyi forumlar
  12. Steroid alımı

    İyi akşamlar saygı değer hocalarım ve sayın üyeler, Konu başlığını açma sebebim şahsi bir zor durumda kalmamdan kaynaklanıyor forumda bu konu veya türevi bir cevap olmadığından sizlerin bilgilerine ihtiyacım var. vucut geliştirme sporunu 3 senedir aktif şekilde ara vermeden (1-2 hafta senede sadece) yaptım ve nihai sonuca varmak için steroidler aklımı kurcalamaya başladı. 3 senedir bil fiili gittiğim salonda ki saygı duyduğum hocalarla istişare yaptım ve bana eylülün 15 de onlarında küre girceğini onlarla beraber eşlik ederek sağlam pct., korunma ve gıda takviyesiyle geceleri salonu açık tutarak zımba gibi olacaklarını söyledi benide ikna ettiler ama kapamlı bilgiye sahip değilim haliyle kabul görülür olduğunu düşündüm. Steroid kürü şu şekilde Enantat boldenon kürü olup 1 er kutu 250mg dozajda 1000 lira fiyat çekti. Ürün Carbon denilen bir marka internette araştırmama rağmen böyle bir ürünle karşılaşmadım. Sizce bu işin altında sıkıntı var mı ? Piyasa nasıl ? sahte olma olasılığı nedir ? Sorduğumda ise çok güvenilir olarak alındığı ve böyle bir durumun söz konusu olunmadığı belirtiliyor. Aramızın hocayla iyi olması beni ürüne itiyor fakat böyle bir durum olmasına karşın hocayı ve salonu değiştirmeyi düşünüyorum. Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var teşekkür ederim şimdiden. Edit: 1 83 boy 90 kilo %14 vucut yağ oranım var yaşım ise 22 saygılarımla

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×