Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

cetinceviz

Ilk kürümün kür içi kan testlerim hk.

Önerilen İletiler

cetinceviz    3

Merhabalar ,

İlk enjeksiyonumu 2025/10. ayda yaptım. 2026/1. ay itibariyle tekrar kan testi verdim. Bu kan testini vermemdeki asıl amaç sol göğsümdeki batma hissiyatından ve duygu durum değişikliklerinden dolayı e2den şüphelendim. Fakat test sonucunda e2 bolde'nin etkisi üzerine beklenen şekilde baskılanmış gibi görünüyor. Test sonuçları doğrultusunda SHBG düşük çıkmasından yola çıkarak dozlarım ve kullandığım ürünler hakkında kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı. Gelişim konusunda da memnun olduğum söylenemez. İlk enjeksiyondan bu zamana 4 KG bir tartı artışı oldu ,hatlarım kaybolmaya başladı, güç artışı fazla değil.

PSA değerimin yüksek olmasından dolayı üroloji randevusunu aldım.

SORULARIM:

1. Kür içerisinde olağan bir durum mudur ? 
  2. Kür planlamasında bir değişiklik yapmalı mıyım ?
  3. Bu süreç olağan mı ?

MEVCUT KÜR PLANLAMASI HK:

• Testosteron Enanthate 450 mg 
  • Boldenon 450 mg 

MEVCUT TAKVİYELER:

• OMEGA 3 
  • MULTİVİTAMİN
  • D VİTAMİNİ ( EKLENECEK)
  • MAGZENYUM (EKLENECEK)

KİŞİSEL BİLGİLER:

• Boy 1.80
  • Kilo 80
  • Yaş 27
  • Yağ oranı : %16-17

KAN TESTLERİM:

Screenshot 2026-01-25 at 02.55.14.png Screenshot 2026-01-25 at 02.55.27.png Screenshot 2026-01-25 at 02.55.37.png Screenshot 2026-01-25 at 02.55.47.png

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    163

Teston yarı dolu dostum 450mg ile çok daha fazla olmalıydı bu değer 250mg testosan beklenen değer ben 190mg ile >1069 alıyorum üstünü hastane ölçemiyor. e2, progesteron, prolaktin düşük batma hissi devamlı değilse bir kere olduysa hormonal olmayabilir.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    60
cetinceviz, 5 saat önce yazdı:

Gelişim konusunda da memnun olduğum söylenemez. İlk enjeksiyondan bu zamana 4 KG bir tartı artışı oldu ,hatlarım kaybolmaya başladı, güç artışı fazla değil.

ilk testo kullanımın kürün ise bu batma hissi anormal değil. panik yapmana gerek yok. ngl tipinden e2 6 çıkmış. bu pgml olarakta 6 ediyorsa e2 zaten çok düşük. güç artışı şikayetin bundan olabilir. kaloriden "net" olarak eminsen 200 300 azalt düzenli git. sonra 100 100 tekrar arttır. ayda 1 kilo almak normal ama hepsi kas olarak gelmiyor işte. bence ayda yarım kilo yeterli. sakin yada yorucu bir hayatınmı var ona göre antrenmanın şiddetini zamanlamasını antrenman içinde dinlenme sürelerini gereksiz hareket varmı vs gözden geçir. arkadaş grubu ile gitmek bile iyi yada kötü etkiliyor performansı.

gelişim konusunu ise hiç kafaya takma. bir ayda 5 ayda 1 senede olmayacak zaten. seneye şu anki ağırlıklarına 10 15 daha eklersin. o zamanda yetersiz gelir. devamlılık önemli

tarihinde abartach tarafından düzenlendi
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    721

SHBG'nin kür içi düşmesi olağan bir durumdur onda bir sorun yok.

PSA değerin yüksek çıkmış, doktora bi görün. Eğer bir sorun olacaksa ve ailede prostat vs ile ilgili bir rahatsızlık varsa ona göre ne gerekiyorsa önlem al.

Göğüs batması dediğin kürün ilk haftalarında olduysa normaldir çünkü testosteron boldenondan önce etkisini göstermeye başlayan bir ilaç, E2 ve DHT ye dönüşüm boldenon'un E2 yi baskılamasından önce gerçekleşir. Bazı bünyelerde e2 ve prolaktin düşük olsa bile göğüs ucunda kaşıntı, batma vs olabilir. 

Gelişim konusunda etki görmemen de yine e2 nin dip seviye yapması. İlk kürde only testo kullanın dememizin nedenlerinden biri de bu. Şimdi sen kendi vücudunda testosteronun nasıl çalıştığını bilmeden yanına boldenon eklemişsin ki özellikle vücudunda ne kadar e2 ye dönüşüm vs olacak onu tam olarak bilmiyorsun. Şuan önerebileceğim şey kullandığın testosteronun dozunu arttır, öyle gelişim görmeye başlarsın. Başka ilaçlar da ekleyebilirsin ancak gerek yok. 

Kolesterol için de kullandığın omega 3 ün dozunu arttır, aç karna 130-140 nabızlı kardiyo; yapamıyorsan idman sonu 30 dk eğimli yürüyüş yap. Değerler düzelmiyorsa eczanede ezetimib etken maddeli ezetrol var onu kullanmaya başlayabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

E2’nin 6 çıkması çok düşük; anksiyete vari hissiyatın, kronik boldenonun E2’yi fazla düşürmesiyle orantılıdır. İki seçenek var: ya testo dozajını artırırsın ki E2 artsın, ya da boldenonu keser ya da yarıya düşürürsün. Ayrıca kullandığın miktara göre testonun da az çıkmış; ilacın içeriği düşük olabilir. Başka bir testo ile test etmeni tavsiye ederim.

Prostat için mutlaka doktora görün; prostatı tetikleyen ana unsur DHT’dir. E2’nin düşük olduğu bir vücutta DHT’nin daha yüksek olması da normaldir. Kolesterol için omega-3, sağlıklı beslenme ve kardiyo bilindik şeylerdir. Her anabolik kolesterol değerleriyle oynar; ancak boldenon E2’yi baskılar, bu da çok düşük E2’ye bağlı olarak kolesterol profilini bozar.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cetinceviz    3
abartach, 7 saat önce yazdı:

ilk testo kullanımın kürün ise bu batma hissi anormal değil. panik yapmana gerek yok. ngl tipinden e2 6 çıkmış. bu pgml olarakta 6 ediyorsa e2 zaten çok düşük. güç artışı şikayetin bundan olabilir. kaloriden "net" olarak eminsen 200 300 azalt düzenli git. sonra 100 100 tekrar arttır. ayda 1 kilo almak normal ama hepsi kas olarak gelmiyor işte. bence ayda yarım kilo yeterli. sakin yada yorucu bir hayatınmı var ona göre antrenmanın şiddetini zamanlamasını antrenman içinde dinlenme sürelerini gereksiz hareket varmı vs gözden geçir. arkadaş grubu ile gitmek bile iyi yada kötü etkiliyor performansı.

gelişim konusunu ise hiç kafaya takma. bir ayda 5 ayda 1 senede olmayacak zaten. seneye şu anki ağırlıklarına 10 15 daha eklersin. o zamanda yetersiz gelir. devamlılık önemli

Hali hazırda Trt kullanıyordum zaten. Daha önce 64.03 e2 leri gördüm aynı marka ile 1 ml kullanımda. Sonrasında dozu ayarlayarak tekrar 17-24 pgml sevilerde devam etmiştim.Aktif olarak 2.5 yıldır spor yapıyorum. Ostrojenik görüntüden kurtulamadım.Diyet desen diyet tartılı beslenme desen tartılı.Şu an için kaloriyi daha fazla düşürmek istemiyorum,toparlanma ve doluluk aşırı düşüyor. Kardiyo ve gün içi aktiviteyi artırarak ilerleyim diye düşünüyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cetinceviz    3
hectordoyle, 4 saat önce yazdı:

SHBG'nin kür içi düşmesi olağan bir durumdur onda bir sorun yok.

PSA değerin yüksek çıkmış, doktora bi görün. Eğer bir sorun olacaksa ve ailede prostat vs ile ilgili bir rahatsızlık varsa ona göre ne gerekiyorsa önlem al.

Göğüs batması dediğin kürün ilk haftalarında olduysa normaldir çünkü testosteron boldenondan önce etkisini göstermeye başlayan bir ilaç, E2 ve DHT ye dönüşüm boldenon'un E2 yi baskılamasından önce gerçekleşir. Bazı bünyelerde e2 ve prolaktin düşük olsa bile göğüs ucunda kaşıntı, batma vs olabilir. 

Gelişim konusunda etki görmemen de yine e2 nin dip seviye yapması. İlk kürde only testo kullanın dememizin nedenlerinden biri de bu. Şimdi sen kendi vücudunda testosteronun nasıl çalıştığını bilmeden yanına boldenon eklemişsin ki özellikle vücudunda ne kadar e2 ye dönüşüm vs olacak onu tam olarak bilmiyorsun. Şuan önerebileceğim şey kullandığın testosteronun dozunu arttır, öyle gelişim görmeye başlarsın. Başka ilaçlar da ekleyebilirsin ancak gerek yok. 

Kolesterol için de kullandığın omega 3 ün dozunu arttır, aç karna 130-140 nabızlı kardiyo; yapamıyorsan idman sonu 30 dk eğimli yürüyüş yap. Değerler düzelmiyorsa eczanede ezetimib etken maddeli ezetrol var onu kullanmaya başlayabilirsin.

Hipoganadizmden dolayı uzun süredir TRT yapıyordum. Bir üst mesajda daha öncesinde e2 düzeylerini takip etmiştim. Şimdi ramazan arifesinde tekrardan testo doz arttırımına gitmek yerine boldeyi bir tık azaltmak mantıklı olur mu ? Fazla ilaç yolunu tercih etmek istemiyorum. Bu işi profosyonel olarak yapmıyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cetinceviz    3
Burakozkarsli, 2 saat önce yazdı:

Kullandığın ilaçların markası nedir paylaşma şansın var mı ?

Form kurallarına göre yasak diye biliyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    721
cetinceviz, 7 dakika önce yazdı:

Hipoganadizmden dolayı uzun süredir TRT yapıyordum. Bir üst mesajda daha öncesinde e2 düzeylerini takip etmiştim. Şimdi ramazan arifesinde tekrardan testo doz arttırımına gitmek yerine boldeyi bir tık azaltmak mantıklı olur mu ? Fazla ilaç yolunu tercih etmek istemiyorum. Bu işi profosyonel olarak yapmıyorum. 

Boldenonun e2 düşürme etkisi uzun sürdüğü için testosteronu arttır dedim. Eğer beklerim dersen boldenonu da düşürebilirsin

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Caganbey
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Tam 1 ay dinlenme ardından sabah kan tahliline gittim ve neredeyse tertemiz çıktı.
      KÜR İÇERİĞİM (15 HAFTA) :
      500mg Testosteron Enanthate 600mg Boldenon 300mg Npp 300mg Trenbolone Acetate SORULARIM:
      Tahlilimdeki e2 neden bu kadar düşük neredeyse 0 çıkmış (2 günde 1 tamoxifen aldım) Testosteron kandan tam çıkmadı mı acaba 1 ay dinlenmeme rağmen. KAN TESTLERİM:

Şimdiden yardımcı olacak kişilere çok teşekkür ediyorum. 
    • Yazan: eddiehall_
      Selamünaleyküm,
      Kürde 5. haftam bitti ve dün kan testi verdim. En son enjeksiyonu Cumartesi olmuştum kanı Salı sabah verdim (72 saat). Kür öncesi total testom 500-600 aralığındayken 5. haftadaki değerler bana düşük geldi, ilaçların boş/underdose olma ihtimali üzerine tecrübeli arkadaşlara danışmak isterim.
      KÜR İÇERİĞİM
      500mg Testosteron Enanthate  375mg Boldenone TEST SONUÇLARI

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.