Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Emirkomutan

Lgd4033+yk11 kürüne girme kararı aldım! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Emirkomutan    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

18 yaşıma yeni girdim ve sarms kürü yapma kararı aldım.

KÜR İÇERİĞİM:

• LGD-4033 (oxy2gen)
  • YK-11 (oxy2gen)

SORULARIM:

1. Pct yapmam gerekecek mi?
  2. Kür kombin planlamam doğru mu?
  3. Yüklemeyi nasıl yapmamı önerirsiniz mg olarak?

Tüm tavsiye, öneri ve yorumlar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    921

Pct gerekmeyecek muhtemelen ama sen başlamadan ortada ve kür sonu kan testlerini yaptırıp karar ver. 17 yaşını daha yeni bitirdin hormonlarla ne işin var be güzel kardeşim :) Zaten en baba zamanlarındasın hormonlar halay çekiyor sen kalkmış insan elinden çıkmış hele bide kullanacağın markanın sicilide bozuk iyi araştır vücuduna ne soktuğunu bil. Güncel form eklersen mg veya kombin tavsiyesi daha kolay olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    14

normal şartlarda pct yapman azda olsa gerekir kür kombinin güzel rad falanda eklenebilir ama o2 markası her yerde boş olarak anılan bir marka 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emirkomutan    0
GHOST, 1 saat önce yazdı:

Pct gerekmeyecek muhtemelen ama sen başlamadan ortada ve kür sonu kan testlerini yaptırıp karar ver. 17 yaşını daha yeni bitirdin hormonlarla ne işin var be güzel kardeşim :) Zaten en baba zamanlarındasın hormonlar halay çekiyor sen kalkmış insan elinden çıkmış hele bide kullanacağın markanın sicilide bozuk iyi araştır vücuduna ne soktuğunu bil. Güncel form eklersen mg veya kombin tavsiyesi daha kolay olur.

Haklisiniz ama 2 yildir neredeyse spor yapiyorum ama fiziğim 3 ayda rahat yapilabilecek bir fizik .

Tuna59baba, 1 saat önce yazdı:

normal şartlarda pct yapman azda olsa gerekir kür kombinin güzel rad falanda eklenebilir ama o2 markası her yerde boş olarak anılan bir marka 

O2 markasi disinda swiss pharma markası ndan mk677 var toptancimda o markayada bos ve kötü denmiş burada, diye bir siteden lawless labs alicaktin ama kimse burada alışveriş yapmamis gibi.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    14
Emirkomutan, 2 saat önce yazdı:

Haklisiniz ama 2 yildir neredeyse spor yapiyorum ama fiziğim 3 ayda rahat yapilabilecek bir fizik .

O2 markasi disinda swiss pharma markası ndan mk677 var toptancimda o markayada bos ve kötü denmiş burada, diye bir siteden lawless labs alicaktin ama kimse burada alışveriş yapmamis gibi.

lawless hakkında forumda yorumlar mevcut sorabilirsin onlara

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emirkomutan    0

Selamlar arkadaşlar kür sonrasi icin pct ilaçlarını nereden temin ederim acaba? Kür sırasında arimidex ve proviron, kür sonrasinda nolvadex kullanmayi planliyorum ama bunlar internetten baktığımda eczanede reçeteli satiyolar diyorlar herhangi bir tanıdığım yok eczanede ne yapmam gerek direk gitsem reçetesiz verirlermi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ZYZZ    91
Emirkomutan, 25 dakika önce yazdı:

Selamlar arkadaşlar kür sonrasi icin pct ilaçlarını nereden temin ederim acaba? Kür sırasında arimidex ve proviron, kür sonrasinda nolvadex kullanmayi planliyorum ama bunlar internetten baktığımda eczanede reçeteli satiyolar diyorlar herhangi bir tanıdığım yok eczanede ne yapmam gerek direk gitsem reçetesiz verirlermi?

Vermezler. karaborsa satan sitelerden alacaksın sahte çıkma ihtimalini göze alıp

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emirkomutan, 35 dakika önce yazdı:

Eczaneden eczaneye fark ediyo kimi veriyor kimi reçete soruyor denk geldim iki sokak aşsağnizdan alıyorum diyince boşverdi reçeteyi 😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    55
gönderildi (düzenlendi)
Emirkomutan, 20.01.2026 - 20:16 yazdı:

kanka 2 yıl yapıp 3 ay rahat yapılacak fiziikse sorun burda anabolik etki aramak değil sporu yanlış yapmandadır. ben naturalken ilk 2.5 yıl 15 17 kg arası kas kütlesi koydum yavaşlayınca bu tarz farmakolojik desteğe ulaştım. zaten formun iyi değilse ilaçlar sana bişey kazandırmicak iyiyi daha iyi yapar ilaçlar anabolikler peptitler bi kurtarıcı değildir

tarihinde sven tarafından düzenlendi
yanlış

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emirkomutan    0
Thebossdianabol, 19 saat önce yazdı:

Eczaneden eczaneye fark ediyo kimi veriyor kimi reçete soruyor denk geldim iki sokak aşsağnizdan alıyorum diyince boşverdi reçeteyi 😂

Nasil yani hocam reçetesiz alabilmemiz eczaneden eczaneye degisiyor ise reçete sorduklarında ne yapmaliyiz 🤔

sven, 17 saat önce yazdı:

kanka 2 yıl yapıp 3 ay rahat yapılacak fiziikse sorun burda anabolik etki aramak değil sporu yanlış yapmandadır. ben naturalken ilk 2.5 yıl 15 17 kg arası kas kütlesi koydum yavaşlayınca bu tarz farmakolojik desteğe ulaştım. zaten formun iyi değilse ilaçlar sana bişey kazandırmicak iyiyi daha iyi yapar ilaçlar anabolikler peptitler bi kurtarıcı değildir

Hocam 3 aylik fizik derken biraz abartmış olabilirim ama genetik olarak arkadaşlarıma kıyasla harbiden kötüyüm ben spor yaparken 2 arkadasimida başlattım beraberinde aramızdaki fark cidden cok fazla,  2.5 yılda gücüm cok fazla artti sadece 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    55
Emirkomutan, 16 saat önce yazdı:

Nasil yani hocam reçetesiz alabilmemiz eczaneden eczaneye degisiyor ise reçete sorduklarında ne yapmaliyiz 🤔

Hocam 3 aylik fizik derken biraz abartmış olabilirim ama genetik olarak arkadaşlarıma kıyasla harbiden kötüyüm ben spor yaparken 2 arkadasimida başlattım beraberinde aramızdaki fark cidden cok fazla,  2.5 yılda gücüm cok fazla artti sadece 

hocam gucunuz artışıda bişey. gerçekten düzgün yapıyorsanız genetiğinize laf söyleymezsiniz ha arkadasn 10 kilo koyar sen 8 7 koyarsın ama koyarsın.bunlar genetik faktörlerle alakalı biraz ama günün sonunda düzgün beslenip düzgün antreman yapıyorsan illa gelişim oluyor. sarms türevleriyle hiç ugraşma ne olduğu belirsiz şeyler natural olarak hormonlarını maksimize et düzgün çalış beslenmeni düzelt ilerdeki süreçte farmakolojik desteği düşün. formunuz zaten kötüyken ilaçlara bulaşmanızın bi amacı  yok iyi olan formunuzu üst seviyeye taşır bu ilaçlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    271

Testo kullanmadan yk11 ve lgd kullanılmaz 3-4. Haftadan kapanır teston.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Gulyabani
      Myostatini baskılamanın yöntemleri hakkında size birkaç soru sormak istiyorum. @metinav @Askabar
      Bu hormonu bloke edebilmek için peptidler de:
      Follistatin Follistatin 344 Follistatin 315 Ace-031 Bu hormonu bloke edebilmek için sarmlar da:
      YK-11 SORULARIM:
      En asgari boyutta zararı alarak myostatin nasıl bloklanabilir veya Follistatin artırılabilir ? Bulk, def, pct, trt hangi aşamalarda hangisi kullanılmalı ? Ve ikisinden birini alma hakkınız olsa hangisi ve neden ? Yıl boyu kullanılmak istenirse hangisi tercih edilmeli ? Konuya katılım gösterip tüm yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: ceyhuninc
      Daha öncede bu kombini yaparak etkili bir sonuç almıştım. Şimdide mk-677 ve yk-11 kullanacağım.
      GEÇMİŞ SARM KÜRÜM:
      MK-677 RAD-140 SORULARIM:
      YK-11 Beni endişelendiriyor kaygılanmalı mıyım kullanım hususunda? Yan etkileri nelerdir? Bu kürde dikkat etmemi gerektirecek ince noktalar var mı? Tüm cevap, öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: raali
      Herkese iyi günler,
      Ligandrol 15mg kürümün 6. Haftası içerisindeyim ve mct olarak nac1200,milk thistle,artichoke,ashwagandha,mg biglisinat,d3k2,omega 3 alıyorum.Uyumadan 1.30 saat önce sıvı alımını kesiyorum son 30 dk ise radyasyondan uzak duruyorum.Bu sıvı alımı ve radyasyon olayını 2-3 gündür yapıyorum fakat hiçbir şey değişmedi diyebilirim.2-3 haftadır hiçbir sabah dinlenmiş olarak kalkmadım ve geceleride min. 1 kez tuvalete kalkıyorum.Bunun için önerebileceğiniz bir çözüm vs. var mıdır hocalarım?
    • Yazan: senior
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate Trenbolone Enanthate Küründeyim yanına yk-11 eklemeyi düşünüyorum bana bu konuda verebileceğiniz bir tavsiye öneri var mıdır?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.