Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Emir25

3 yıldır evliyim ve çocuğum olmuyor! sperm testi sonuçlarımı yorumlayacak deneyimde arkadaşların konuya iştirakini rica ediyorum!

Önerilen İletiler

Emir25    0

Herkese merhabalar,

3 kere Definasyon  kürü yaptım testo enant, masteron ve Tren kullandım. Ve hiçbir kür sonrasında pct yaptırmadım. 3 yıldır evliyim çocuğum olmuyor 4 Kere hastanelere gidip testler verdim ve sorun yok dediler. Sperm testlerimin sonucunu burada paylaşmak istedim, anlayan hocalarımız var ise yorum yapabilir mi? @metinav Yorumlar için şimdiden çok teşekkür ederim. :) 

TEST SONUÇLARIM:

IMG_8944.thumb.jpeg.599e60998d1ac3d26e5c18608b074cb6.jpeg IMG_8945.thumb.jpeg.1f6afd61b920cd9664da6d5a49391973.jpeg IMG_8946.thumb.jpeg.151095ff4031eabfc87f63b86b352c6f.jpeg IMG_8947.thumb.jpeg.5d2c55010fc475d9b7f1cfeb0c195127.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Emir25    0

Hiçbir fikrim yok, testlerden belli olmaz mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    193
gönderildi (düzenlendi)
Emir25, 41 dakika önce yazdı:

Hiçbir fikrim yok, testlerden belli olmaz mı?

Alıntı

📌 Özet cevap (en önemli kısım)

Evet, bu testlere göre çocuk sahibi olma potansiyelin var.
Değerlerin DSÖ (WHO) normal sınırlarının ÜZERİNDE ve gayet iyi.

🔢 Yaşayan (hareketli) sperm sayısı kaç?

Temel veriler:

• Hacim: 1.8 ml

• Konsantrasyon: 40 milyon / ml

• Toplam sperm sayısı: 72 milyon

• Toplam motilite (A+B+C): %70

• Progresif motilite (A+B): %62

• TPMSS: 44.64 milyon

👉 Yaşayan / hareketli sperm hesabı

• Toplam sperm: 72 milyon

• Hareketli oran (%70):
    ≈ 50 milyon hareketli (canlı) sperm

Bu çok iyi bir rakamdır.

🚀 Hareketlilik detayları

• A (Hızlı ileri): %0 ❗

• B (Yavaş ileri): %62 ✅

• C (Yerinde): %8

• D (Hareketsiz): %30

📌 A sınıfı olmaması tek başına kötü değildir
Çünkü:

• A+B (progresif) %62 → çok iyi

• WHO alt sınırı: %30

🧬 Diğer önemli noktalar

• pH: 7.5 → normal

• Likefaksiyon: 20 dk → normal

• Viskozite: normal

• Aglütinasyon: yok (çok iyi)

• Yuvarlak hücre: 2.5 mil/ml → kabul edilebilir

• Abstinans: 3 gün → ideal

🧪 TPMSS (en kritik değer)

• TPMSS = 44.64 milyon

• Normal alt sınır: >5 milyon

👉 Bu değer:

• Doğal yolla gebelik için çok iyi

• Aşılama (IUI) için fazlasıyla yeterli

• IVF/ICSI gerekmeden gebelik şansı yüksek

🎯 Net sonuç

✔ Çocuğun olabilir
✔ Sperm sayısı iyi
✔ Hareketlilik iyi
✔ Toplam canlı sperm sayısı yüksek
✔ Klinik olarak fertil (üreme açısından yeterli)

Testlerini yapay zekaya sordum bu şekilde cevap verdi. Yanlış anlama hocam ama sorun belli ki sende değil gibi görünüyor.

tarihinde onlytrenbolone tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    75

sorunun sende olduğunu nereden çıkardın ki belki partnerinde? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    959
0xhex, 4 saat önce yazdı:

sorunun sende olduğunu nereden çıkardın ki belki partnerinde? 

Böylede dememek gerekiyor hocam. Gerekli tetkikler yapılsın değerli eşi içinde. Ben ürologdan ve ilişki terapistinden destek almalarını istiycem. Çünkü çoğu çift yumurtlama zamanı ne zaman çocuk hangi aralıkta olur bunu bilmiyor ezbere iş yapıyor. Bu ayıp veya yanlış değil bilinmesi gereken bazı gizli kalmış ama aslında çok doğal tüm çiftlerin bilmesi gereken detaylar var. Eşinizde teste tabi olsun hocam @Emir25 sorun yoksa dediğim gibi bi destek alın.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.952

Değerlerin hep belirlenen standart aralıklar dahilinde görülüyor.Bu herkes için kesin sorun yoktur demek değil...Sana tavsiyem, piyasada sperm seviyesini ve hareketlilik oranını arttıran çeşitli suplementler var, onlardan alıp kullan bir kaç ay...Kadın ve erkek için ortak kullanılabilen DHEA suplementi bir seçenek olabilir. Onun dışında eşinin de test yaptırması ve doğuma uygun olup olmadığının anlaşılması gerekli. Arkadaşın dediği gibi, yumurta üretimi ve salınımınının zamanını bilmek ona göre ilişki yaşamak çok önemli.Bu genel olarak adet bitimini takip eden 3-4 günlük sürede oluyor.Bazı kadınlarda bu zaman farklı olabilir.

Doktor kontrolüyle anlamak yada suni olarak hcg enjeksiyonuyla yumurtaları çatlatmak da bir yoldur...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    75
GHOST, 1 saat önce yazdı:

Böylede dememek gerekiyor hocam. Gerekli tetkikler yapılsın değerli eşi içinde. Ben ürologdan ve ilişki terapistinden destek almalarını istiycem. Çünkü çoğu çift yumurtlama zamanı ne zaman çocuk hangi aralıkta olur bunu bilmiyor ezbere iş yapıyor. Bu ayıp veya yanlış değil bilinmesi gereken bazı gizli kalmış ama aslında çok doğal tüm çiftlerin bilmesi gereken detaylar var. Eşinizde teste tabi olsun hocam @Emir25 sorun yoksa dediğim gibi bi destek alın.

evet doğru bir diğer ihtimalde o,aklıma geldi ama bilindik birşey diye yazmadım, hangi zamanda sperm bırakacağını bilmemek, gebe kalma ihtimali en iyi zaman adetten 10-15 gün sonra ki zarf diye biliyorum

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Chitizenfour    111
0xhex, 8 saat önce yazdı:

evet doğru bir diğer ihtimalde o,aklıma geldi ama bilindik birşey diye yazmadım, hangi zamanda sperm bırakacağını bilmemek, gebe kalma ihtimali en iyi zaman adetten 10-15 gün sonra ki zarf diye biliyorum

Reisim adet döngüsünden 14 gün sonra yumurtlama (ovulasyon) dönemi başlar . Bazı kadınlar 28 günde 1 adet görür bazıları ise 30 günde bir. Sana tavsiyem son adet tarihinden sonra 14. Günden itibaren ilişkiye girmen. Mümkünse hergün devam ettirmen .  Tabi bu demek değildir ki illa 14 günü mü beklemeliyim. Ben sadece kadınlardaki yumurtlama dönemini söylüyorum nasıl bir yol izleyeceğin sana kalmış . @metinav hocanın dediği gibi kaliteyi arttıran supplementler kullanabilirsin . Zaten testlerinde bir sorun gözükmüyor. Çevremde eşi ve kendisindede sorun olmayan lakin çocuğu olmayan insanlar var . Çok kafaya takmamak gerek herşey takdiri ilahi bunu unutma. En kötü senaryo doktora gidersiniz çift olarak tekrar bir muayene olursunuz . Gerekli tedaviler mevcut duymuşsunuzdur zaten . Sıkmayın canınızı hayırlı akşamlar dilerim.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    68

Öncelikle eşinizin de test yaptırması elzem. Her iki bireyde de sorun olmayabiliyor, maalesef günümüzün hastalığı diyebiliriz hiç kimse de problem olmamasına rağmen bir çok çiftin çocuğu olmuyor buna şahit olduğum kişilerde mevcut. Size önerim @SERKO hocamın bitkisel kür 1 versiyonunu uygulamanız ben şahsen uyguladım ve sperm kalitem ciddi şekilde artış gösterdi. Ayrıca klomen ve tamoksifen kullandım o süreçte çünkü bende sizin gibi tecrubesiz dönemimde kür kullandıktan sonra pct yapmamıştım. Bu şekilde çok faydasını gördüm. Umarım yakın zamanda mutlu haberi alırsınız. En önemlisi de kafaya takmamaniz gerçektende çok fark ettiriyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.082

spermin morfolojisi nasıl acaba onu da görmek lazım eğer o da en az %4 de ise zaten tüm değerlerin gayet iyi normal yollardan olmaması imkansız olur ama eşinizde de kist vs olabilir mi ?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    959
SERKO, 1 dakika önce yazdı:

spermin morfolojisi nasıl acaba onu da görmek lazım eğer o da en az %4 de ise zaten tüm değerlerin gayet iyi normal yollardan olmaması imkansız olur ama eşinizde de kist vs olabilir mi ?

Hocama katılmakla beraber sen nerelerdesin gözlerimiz yollarda kaldı xD

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.082
GHOST, Şimdi yazdı:

Hocama katılmakla beraber sen nerelerdesin gözlerimiz yollarda kaldı xD

4 5 aydır yoktum inzivaya çekildim ama dönüşüm muhteşem olacak :))) bundan sonra burdayım sizler nasılsınız herşey yolunda mı ?

• Tebrikler 1
  • Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    959
SERKO, 3 dakika önce yazdı:

4 5 aydır yoktum inzivaya çekildim ama dönüşüm muhteşem olacak :))) bundan sonra burdayım sizler nasılsınız herşey yolunda mı ?

Hoş geldin hocam o zaman tekrar iyi valla forum sizsiz çekilmiyordu raslantısal hocamda gelirse tam olacak :DD

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.082
GHOST, Şimdi yazdı:

Hoş geldin hocam o zaman tekrar iyi valla forum sizsiz çekilmiyordu raslantısal hocamda gelirse tam olacak :DD

hoş gördük :) görüşüyorum onunla söylerim tekrardan bize katılmasını 

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp