Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Erenim

Only testosteron küründeyim! ekstra yan ürün olarak ne ekleyebilirim?

Önerilen İletiler

Erenim    2

Selamlar herkese hayırlı akşamlar,

Only testosteron küründeyim ve yanına ekstra bişeyler eklemek istiyorum. Kürümü nasıl şekillendirmemi önerirsiniz?

KÜR İÇERİĞİM:

• Pazartesi : 250 mg Testosteron
  • Perşembe : 250 mg Testosteron

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Yaş 31
  • Boy 195
  • Kilo 114

GÜNCEL FORM:

IMG_2447.thumb.jpeg.2308500f8a7086a876552a8bd4f750cc.jpeg 80.jpeg.35ec04b1cf31e313d7cc00543c34c85e.jpeg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Preworkout    105

Hedefin ne mesela?

Kaç hafta sürdürmek istiyorsun - güncel kalori alımın nasıl?

Bu bilgileri paylaşırsan yardımcı olabiliriz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.138

1.95 boy dolmaz hocam :D deca doldurur ama ondada riskler var @GHOST Katılıyorum en azından formda kalırsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erenim    2
GHOST, 1 saat önce yazdı:

Only testo devam.

Üstad öyle düşünerek başladım ama bir yandan da diyorum madem girdik bu yola tam yapayım ne yapıyorsam polonya da yaşıyorum çok kaliteli ilaçlar bulunuyor piyasa da orijinal androchem’e erişimim var bu fırsatı değerlendirmek istiyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    176

only testo sana belli bir yere kadar bişey katabilir. Bence küre giriliyorsa bir süre only yapılabilir okey fakat anabolizan eklenmediği sürece, trt hariç, bana göre döngünü bozmak çok saçma. Lean büyüme dönemi kişisel olarak favorilerim npp ve masteron. Forumda bir süre takıl araştırmanı yap hedefine ve kendine uygun anabolizana karar ver

tarihinde the_escobar tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erenim    2
the_escobar, 37 dakika önce yazdı:

only testo sana belli bir yere kadar bişey katabilir. Bence küre giriliyorsa bir süre only yapılabilir okey fakat anabolizan eklenmediği sürece, trt hariç, bana göre döngünü bozmak çok saçma. Lean büyüme dönemi kişisel olarak favorilerim npp ve masteron. Forumda bir süre takıl araştırmanı yap hedefine ve kendine uygun anabolizana karar ver

Üstad masteronun hangi esteri olmalı prop mu enantan mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    176
Erenim, 2 dakika önce yazdı:

Üstad masteronun hangi esteri olmalı prop mu enantan mı?

ben uzun esterciyim, bulabiliyorsan enanthate bul. Prop sık enjeksiyon ister, gereksiz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erenim    2
the_escobar, 10 saat önce yazdı:

ben uzun esterciyim, bulabiliyorsan enanthate bul. Prop sık enjeksiyon ister, gereksiz.

1. Testo 500mg npp200 dhb 200 son 6 hafta tbol 
  2. Testo 500 npp200 masteron e 300 son 6 hafta anavar.

nedir yorumun? Kan sonuçlarımı da ekledim dün geldi güncel 

IMG_2429.jpeg IMG_2430.jpeg IMG_2431.jpeg IMG_2432.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    152

Testoyu illaha 500+ kullanıcam diyorsan primo/bolde ikilisinden birini eklemende fayda var e2 kontrolü için. Masteron ile primo, bolde beraber kullanılabilir npp de eklem rahatlığı açısından çok iyi ama benim o ilaca bulaşıcak cesaretim yok deca dickten korkuyorum. Dhb herkesin farklı şekilde kullanması gereken bir ilaç  bazı insanlarda 150mg dhb ggt'yi uçuruyor bazılarında 300mg da sorun yaşatmıyor. Madem avrupadasın zphcstore'dan 50mg/ml 2ml ampul şeklinde dhb almanı öneririm 100mg/ml de pip sorunu çok yaygın androchems markasını hiç duymadım driada, euro-pharmacies, pharmaqo gibi markalara yönelmeni tavsiye ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erenim    2
berkay16, 5 saat önce yazdı:

Testoyu illaha 500+ kullanıcam diyorsan primo/bolde ikilisinden birini eklemende fayda var e2 kontrolü için. Masteron ile primo, bolde beraber kullanılabilir npp de eklem rahatlığı açısından çok iyi ama benim o ilaca bulaşıcak cesaretim yok deca dickten korkuyorum. Dhb herkesin farklı şekilde kullanması gereken bir ilaç  bazı insanlarda 150mg dhb ggt'yi uçuruyor bazılarında 300mg da sorun yaşatmıyor. Madem avrupadasın zphcstore'dan 50mg/ml 2ml ampul şeklinde dhb almanı öneririm 100mg/ml de pip sorunu çok yaygın androchems markasını hiç duymadım driada, euro-pharmacies, pharmaqo gibi markalara yönelmeni tavsiye ederim

Dost çok teşekkür ederim desteğin için araştıracağım hepsini fakat bu zhpcstore web sitesi mi? Veya öyleyse hangi domain orijinali bunu nasıl anlayabilirim bu konu da yardımcı olma şansın var mı? Diğer markaları da ben duymadım hoş gerçi dediğim gibi çok yeniyim bu işte ama hepsini araştıracağım. Androchem polonyanın yerli malı çok eski ve kaliteli bir lab olduğu söyleniyor kullanan herkes çok memnun ama zhpc ile kıyaslanacak kadar olacağını zannetmiyorum ben de. Keşke tereddütsüz orijinal zhpc bulabilsem.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    152
Erenim, 54 dakika önce yazdı:

Dost çok teşekkür ederim desteğin için araştıracağım hepsini fakat bu zhpcstore web sitesi mi? Veya öyleyse hangi domain orijinali bunu nasıl anlayabilirim bu konu da yardımcı olma şansın var mı? Diğer markaları da ben duymadım hoş gerçi dediğim gibi çok yeniyim bu işte ama hepsini araştıracağım. Androchem polonyanın yerli malı çok eski ve kaliteli bir lab olduğu söyleniyor kullanan herkes çok memnun ama zhpc ile kıyaslanacak kadar olacağını zannetmiyorum ben de. Keşke tereddütsüz orijinal zhpc bulabilsem.

Eroidsden bakabilirsin güvenilir websitelerine güzel kaynaklar var orda zphc de dahil şuan pmroidse pharmaqo drostanone ve primo çok uygun %30+%10 indirim var ve 4 ürün alınca 1 tane free oluyor. Daha dünya genelinde popüler markalara yönelmen daha mantıklı olur lab testsiz üründe ne var bilemezsin primoya 50mg bolde koysalar çok tecrübeli insanlar hariç anlayamaz muhtemelen ben de anlayamam.

Formuna bakmamıştım da önce biraz kilo vermen faydalı olabilir bu kiloyla çok fena aromatize olur testo zaten kalori deficitte olucağın için adam gibi kas da koyamazsın pek faydası olmaz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    176
Erenim, 10 saat önce yazdı:

1. Testo 500mg npp200 dhb 200 son 6 hafta tbol 

2. Testo 500 npp200 masteron e 300 son 6 hafta anavar.

2. seçenek daha mantıklı, dhb ilk kürde kullanılacak bir ilaç değil pek. Testoyu 500 yapmak gereksiz olur, 375-300-300 daha mantıklı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erenim    2
berkay16, 5 saat önce yazdı:

Eroidsden bakabilirsin güvenilir websitelerine güzel kaynaklar var orda zphc de dahil şuan pmroidse pharmaqo drostanone ve primo çok uygun %30+%10 indirim var ve 4 ürün alınca 1 tane free oluyor. Daha dünya genelinde popüler markalara yönelmen daha mantıklı olur lab testsiz üründe ne var bilemezsin primoya 50mg bolde koysalar çok tecrübeli insanlar hariç anlayamaz muhtemelen ben de anlayamam.

Formuna bakmamıştım da önce biraz kilo vermen faydalı olabilir bu kiloyla çok fena aromatize olur testo zaten kalori deficitte olucağın için adam gibi kas da koyamazsın pek faydası olmaz 

Berkay söylediğin kanaldan pharmaqo primo sipariş ettim 10+2 flakon ve 2 kutu tbol 2 kutu anavar bakalım nasıl olacak kargo süreleri 2 aya kadar uzayabiliyormuş memnun olanda çoktu şikayet eden de çoktu fakat diğer hiçbir marka da primobolan kalmamış görünüyordu stoklarında hakkımızda hayırlısı 😄

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    152
Erenim, 24 dakika önce yazdı:

Berkay söylediğin kanaldan pharmaqo primo sipariş ettim 10+2 flakon ve 2 kutu tbol 2 kutu anavar bakalım nasıl olacak kargo süreleri 2 aya kadar uzayabiliyormuş memnun olanda çoktu şikayet eden de çoktu fakat diğer hiçbir marka da primobolan kalmamış görünüyordu stoklarında hakkımızda hayırlısı 😄

8+2 şeklinde yapabilirdin 2 taneyi promosuz almışsın 12+3 e tamamlasaydın bari 😂 ben masteron enanthate siparis ettim pharmaqodan kargoya hemen verdiler de belgian post diye bir kargoya verdiler ayın 26 sından beri kargoda ama hristiyanların noel tatilide 26 sından 6 sına kadar sürüyor maşşallah dana gibi yatıyolar yakında gelir diye umuyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Erenim    2
berkay16, 36 dakika önce yazdı:

8+2 şeklinde yapabilirdin 2 taneyi promosuz almışsın 12+3 e tamamlasaydın bari 😂 ben masteron enanthate siparis ettim pharmaqodan kargoya hemen verdiler de belgian post diye bir kargoya verdiler ayın 26 sından beri kargoda ama hristiyanların noel tatilide 26 sından 6 sına kadar sürüyor maşşallah dana gibi yatıyolar yakında gelir diye umuyorum.

5’li pakete 1 hediye veriyordu onu görünce 10 yaptım 2 de hediye geldi zaten ortalama 8 flakona ihtiyacım olacak yanlışta olduysa sağlık olsun artmazsa yetmez 😂

sağ salim gelsin de gerisi önemli değil negatif yorumlar tedirgin etti ama biraz. Tatil olsun da geberir bunlar sorma iş güçte duruyor çok problem oluyor her konu da gerçekten, sen nerdeydin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sen nasıl bir hedefin var söyle ona göre bir harita çizelim ama hepsinden once only t ile  fazlalık yag ve sudan kurtulduktan sonra ona gore bir planlama yapılır senın ne istediğin ve ne kadar risk aldıgın ile alakalı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    1

uzun süreli küre devam edebilceksen kesinlikle boldenone öneririm düzgün bi kaynağın varsa primo daha iyi olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: papacambo
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      2 Aydır sadece testosteron enanthate kullanıyorum. Kan değerlerimde e2 değeri hariç hepsi iyi ama e2 99 seviyelerine ulaşmış haftada 2 gün toplam 1ml olacak şekilde kullanmaya başladım başka ilaç yok. Vücudum da istediğim gibi tepki göstermedi ve e2 çok arttı. Bu yüzden yol ayrımındayım.
      SORULARIM:
      Biraz daha risk alıp e2 baskılayıcı ile 3 ay küre devam mı etmeliyim? Yoksa tamamen kesip 4 hafta sonra pct'ye başlamalıyım? Eğer devam etmekse e2 dozunu nasıl ayarlayacağım? Yardımınızı bekliyorum teşekkür ederim.
    • Yazan: sitka
      Arkadaşlar merhaba;
      Bir konuda sizlerin kıymetli fikirlerine ve deneyimlerine ihtiyacım var. Daha önce Testosteron Enanthat+ Boldedonon, Testosteron+Npp kürleri yaptım ancak çeşitli nedenlerle spora ara verdim (6 ay) ve 2 ay önce tekrar başladım. Şu anda only Testosteron olarak bir süre devam etmek istiyorum ve elimde eczane sustalon var. Bu nedenle şöyle bir planlama yaptım.
      İlk 5 hafta 250mg/ml olan sustalondan Pazartesi, çarşamba ve Cuma 0.5 ya da 0.6 ml enjeksiyon
      Son  7 hafta ise 250mg/ ml Testosteron Enanthat için Pazartesi Perşembe 1ml enjeksiyon olacak şekilde. 
      Buradaki amacım elimdeki sustalonu kullanmak sonrasında PCT bekleme süresini azaltmak ve enjeksiyon sıklığını düşürmek için Enanthat a geçmek. 12 haftada bitirmek planım. Bu geçiş sürecinde sustanon kesilince kısa ester etkisinin gitmesi sonuçlu 1-2haftalık hafif bir enerji düşüklüğünü tahmin edebiliyorum. 
      Sizce bu şekilde ilerlemek nasıl olur? Görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: weoji0
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      4 yıldır vücut geliştirme yapıyorum, bilgim vesaire iyi yıllardır ... hocamın podcastları ve peptid Türkiye'de okuyarak araştırarak ederek bilgi sahibi oldum ama henüz kür deneyimim olmadı ve bu işten keyif aldığım için (para kazanmasam bile) bu hayat tarzı bana göre olduğu için bir ileri seviyeye taşımak istediğim için küre girmeye karar verdim uzun zamandır düşünüyordum.
      Normalde başta 500 testo 500 bolde + armidex gibi ilk kür için çok fazla olan bir küre girecektim sonra en sonda kararım tamamen 250mg testo enantata kadar indi. İlk kürden çok şey beklemiyorum maksat vücudumu gözlemlemek istiyorum maddi durumum yeterli herhangi bir sorun etmez kür içinde bana bu. 12 hafta sürecek pazartesi cuma rotasyon yapacağım pazartesi sağ kalça cuma sol kalça öbür hafta pazartesi sağ uyluk cuma sol uyluk gibi bir rotasyon planladım ona göre şırınga seçimi vesaire yapacağım.
      Tek kafamın karıştığı durum ben kan tahlili nerede vereceğim, sağlık ocağında veriyorlar diye okudum serbest testo total testo lh, fsh, E2 gibi ama pek inanmadım açıkçası, ya özelden yapacağım ama çok fazla para da veresim gelmiyor pintiliğime denk geldi, veya bahane falan sunup devlet hastanesinden randevu mu alacağım? Randevu da 1 ay sonra falan çıkıyormuş sanırsam ki benim bu kasım ayının sonunda küre girmem gerekiyor. Yanıtlarınızı bekliyorum abilerim kardeşlerim. 
    • Yazan: ozgurdeniz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme girmek istiyorum ve only testosteron olarak süreci baaşlatacağım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Pzt : Testosteron Enanthate 125mg Cuma : Testosteron Enanthate 125mg Küre başlamadan, kür ortası ve sonu hangi kan testlerini yaptırmalıyım bana yardımcı olur musunuz?
    • Yazan: Xar
      Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
      Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Samimiyetine güvendiğim bir abimden ilaç alacağım.
      ÜRÜN MARKALARI:
      OVER DOSE OPTIMUM WHITE TIGER PHOENIX İlk kürüme gireceğim ve only testosteron yapacağım sizce bu markalardan hangisini tercih etmeliyim?
      SATICI NOTU:
      Overdose'un dolu olduğunu beni pişman etmeyeceğini söyledi.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.