Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Çöl Kaplanı

Definasyon dönemi diyet ve ilaç sürerci hk.

Önerilen İletiler

Hocamlar öncelikle merhaba,

Başlıkta bahsettiğim üzere ciddi bir kilo kaybı deneyimim oldu geçen 8 aylık süreçte. Durumu anlamışsınızdır diye düşünüyorum artık vücudum yağları yakmamak için elinden geleni ardına koymuyor maalesef. Her şeyi doğru yapmama rağmen son 1-2 aydır yağ yakımı konusunda bir arpa boyu yol alamadım. Ben bundan 2 hafta önce çok övülen bir yöntem olan diet break yönetimini denedim kısaca 2 haftalığına açık yapmayı bırakıp koruma kalorisinde hatta bir tık üstünde besleniyorsunuz.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Kg: 85
  • Boy: 1.85
  • Yağ: %19

İşte bugün bunun son günü ve yarın itibariyle tekrardan 600 kalori açığa dönüp clenbuterol kullanmaya ayrıca ödeme dikkat etmeye tekrardan başlayacağım. Bütün risklerinin farkındayım ayrıca pek çok test oldum ve sağlık anlamında hiçbir problemim yok. Fakat aklıma şöyle bir soru takıldı. @berkay16 @hectordoyle @AS1L

SORULARIM:

1. Acaba ben koruma kalorisinde devam ederken clenbuterol alırsam haftada 5 ağırlık antrenmanı ile aynı anda hem yağ yakıp hem ciddi kas geliştirebilir miyim?
  2. Ayrıca clenbuterol için (her bir kapsül 2mcg) 11223344 şeklinde yani her 2 günde bir arttırarak ve günde 4 olunca kür bitene kadar 4 ile devam etme fikri var düşünceleriniz nedir?

Tüm cevap, tavsiye ve öneri için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    174

Ft3, rt3 dengesinin düzeldiğini varsayarsak normal kalori ve yüksek aktivite metabolizmanın tekrar yavaşlamasını geciktirir fakat istediğin kiloya inmek yüksek kalori açıklı diyetlere göre çok daha uzun sürecektir. Carb cycling metodu en mantıklı diyet yöntemi gibi ben kendim uygulayamıyorum tirzepatide yüzünden high day yapacak kadar kalori alamıyorum ama anladığım kadarıyla sen iştahını bastıracak bir şey kullanmıyorsun.

ff23.thumb.png.73e77cb9b29b1c50bedfdef14b6d2111.png

Bu tabloyu inceleyerek carb cyclingin detaylarını öğrenebilirsin, kendi diyet programını oluşturup takip yapabilirsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16, 2 saat önce yazdı:

Ft3, rt3 dengesinin düzeldiğini varsayarsak normal kalori ve yüksek aktivite metabolizmanın tekrar yavaşlamasını geciktirir fakat istediğin kiloya inmek yüksek kalori açıklı diyetlere göre çok daha uzun sürecektir. Carb cycling metodu en mantıklı diyet yöntemi gibi ben kendim uygulayamıyorum tirzepatide yüzünden high day yapacak kadar kalori alamıyorum ama anladığım kadarıyla sen iştahını bastıracak bir şey kullanmıyorsun.

Bu tabloyu inceleyerek carb cyclingin detaylarını öğrenebilirsin, kendi diyet programını oluşturup takip yapabilirsin.

Bu Methodu da deneyeceğim tekrar yağ yakımı tıkanırsa. Clenbuterolu nasıl bir cycleda kullanmamı önerirsiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
Çöl Kaplanı, 25 dakika önce yazdı:

Bu Methodu da deneyeceğim tekrar yağ yakımı tıkanırsa. Clenbuterolu nasıl bir cycleda kullanmamı önerirsiniz?

Benim clen tecrübem yok fayda/yan etki konusunda sınıfta kalıyor bence yerine yohimbine kullanılabilir eğer ürünü aldıysan bilen arkadaşlar tarif eder almadıysan daha yan etkisiz ürünlere yönelmeni tavsiye ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16, 42 dakika önce yazdı:

Benim clen tecrübem yok fayda/yan etki konusunda sınıfta kalıyor bence yerine yohimbine kullanılabilir eğer ürünü aldıysan bilen arkadaşlar tarif eder almadıysan daha yan etkisiz ürünlere yönelmeni tavsiye ederim.

F/P etkili memnun kaldığın yohimbine var mı TR? Yakın zamanda Avrupaya gitme planım yok ama yaz ayında Hollanda, Mısır, İsveç, belki Almanya olabilir buralarda ürünlere ulaşabilmede problem var mı?? Şu olabilir bu olabilir felan.. Ben ilk aşamada supplement ( pre workout, yohimbine, belki diğer sağlık ürünleri,, belki bir ihtimal ithal markalar ulaşılabilirse) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    174
gönderildi (düzenlendi)
GomuGomuFuseN, 34 dakika önce yazdı:

F/P etkili memnun kaldığın yohimbine var mı TR? Yakın zamanda Avrupaya gitme planım yok ama yaz ayında Hollanda, Mısır, İsveç, belki Almanya olabilir buralarda ürünlere ulaşabilmede problem var mı?? Şu olabilir bu olabilir felan.. Ben ilk aşamada supplement ( pre workout, yohimbine, belki diğer sağlık ürünleri,, belki bir ihtimal ithal markalar ulaşılabilirse) 

Malesef tr den hiç böyle ürünler almadım artık en basit takviyeleri bile iherbden alıyorum yarı fiyatına geliyor almanyaya hollandaya iherbden sipariş verebilirsin ortalama 10 günde geliyor diğer ülkeleri bilmiyorum

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardw3pl11    1
GomuGomuFuseN, 48 dakika önce yazdı:

Bazı satıcılarda İran yohimbinesi var etkisini gören birkaçkişi gördüm ama daha kısa daha fazla etki için clen daha iyi saf temiz uzun süre düşüniyorsanız yphümbine tercih edilebilir

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    728
GomuGomuFuseN, 1 saat önce yazdı:

Yurtdışına çıkarsan direkt Nutricost yohimbine sipariş edersin iHerb'den. Bizim ülkede ise şuan güvenilir ve çalışan Iran yohimbine var tavsiye ederim. Tek sevmediğim yanı tabletinde 2 mg yohimbine hcl olması. 

@Çöl Kaplanı senin soruna gelecek olursak, evet yakabilirsin. Şuan koruma kalorisindeyken bile ağırlık antrenmanı ve kardiyolarla kalori açığı bırakabilirsin. Sorun yok. 

Clen kullanımı ise piramit şeklinde yapan var, 2 hafta on 2 hafta off yapan var, on-off yapmayıp sürekli kullanan ve clen kullanırken zaditen (ketotifen) ile beraber kullanan var, haftanın sadece 3 4 günü alan var, sana kalmış ama kontrollü git. Clen şakaya gelmez :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle, Şimdi yazdı:

Yurtdışına çıkarsan direkt Nutricost yohimbine sipariş edersin iHerb'den. Bizim ülkede ise şuan güvenilir ve çalışan Iran yohimbine var tavsiye ederim. Tek sevmediğim yanı tabletinde 2 mg yohimbine hcl olması. 

@Çöl Kaplanı senin soruna gelecek olursak, evet yakabilirsin. Şuan koruma kalorisindeyken bile ağırlık antrenmanı ve kardiyolarla kalori açığı bırakabilirsin. Sorun yok. 

Clen kullanımı ise piramit şeklinde yapan var, 2 hafta on 2 hafta off yapan var, on-off yapmayıp sürekli kullanan ve clen kullanırken zaditen (ketotifen) ile beraber kullanan var, haftanın sadece 3 4 günü alan var, sana kalmış ama kontrollü git. Clen şakaya gelmez :D 

Hocam maksimum yağ yakımı ile oran 14 olasıya kadar devam etme hedefim var 600 kalori açık agresif mi kaçar bir de cleni maksimum doz olarak günlük 4 hap yani 8mcg almam fazla mı olur bütün süreç boyunca alacağım en yüksek doz için 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    490
  1. Yağ yakımı olur kas koruma çok iyi olur hafif recomp mümkün ama hem ciddi yağ yakmak hem de ciddi kas yapmak için clen tek başına yetersiz kalır. Daha iyi sonuç için genelde hafif 200-400 kcal bir açık tercih edebilirsin.
  2. Eğer 2 mcg minik tabletler kullanıyorsan hedeflediğin 80-120 mcg aralığına çıkmak için çok daha hızlı ramp-up yapman lazım her 2-3 günde 10-20 tablet artırarak. 4 tablet 8 mcg ile sabitlemek çok düşük kalır büyük ihtimalle bir şey yapmıyor diyeceksin.

Sonuç olarak. Koruma kalorisinde clen ile güzel bir recomp dönemi geçirebilirsin ama beklentiyi hafif yağ kaybı + çok iyi kas koruma olarak tut. Dozajı da daha gerçekçi seviyelere çekmeni öneririm. Başarılar yolun açık olsun kardeşim. 💪

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Gün içi adım sayını 20 bin altına düşürme yada ona göre liss kardio ekle ve diyetinide 30-40 gr yağ proteini kg x2  yap carbıda 75-100 gr arası al 3 gunde bir 200 -300 bandından yükleme yap yani carb cyling bu sekilde sistem kitlemez kendini güzel verim alırsın.Makrolarını doğru yapıp gerekli eforu gösterirsen çok güzel sonuç alırsın bunları yapmana ragmen kilo veremıyorsan ozaman doktora gözük hormonlarına baktırt. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    625
AnabolikLover, 9 dakika önce yazdı:

Gün içi adım sayını 20 bin altına düşürme yada ona göre liss kardio ekle ve diyetinide 30-40 gr yağ proteini kg x2  yap carbıda 75-100 gr arası al 3 gunde bir 200 -300 bandından yükleme yap yani carb cyling bu sekilde sistem kitlemez kendini güzel verim alırsın.Makrolarını doğru yapıp gerekli eforu gösterirsen çok güzel sonuç alırsın bunları yapmana ragmen kilo veremıyorsan ozaman doktora gözük hormonlarına baktırt. 

20 bin adım ne be kardeşim? Günde 2 saat yürümesi lazım bu sayı için ve bu carb ile imkansıza yakın gerçekten. Zaten dediğine göre 400+340+360 yani 1100 kalori alıyor 1100 kaloriyi yürüyüş ile bitirirse bu vücut ne kullanacak? Antrenman atacak o enerjiyi neyle karşılayacak? Biraz mantıklı tavsiyelerde bulunun lütfen. Bu dediğin 1 gün yapılır 2. gün %95 yapılmaz 3. gün sağlamından kebaplar, poğaçalar, baklavalar yenir adım sayısı 500'e düşer.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnabolikLover, 15 saat önce yazdı:

Hocam kilo veremiyor değilim fakat doğal bir yavaşlama var ayrıca günlük değil 20 bin 10 Bin adım bile en azından şu önümüzdeki 1 2 ay imkansız yaşadığım yer buz gibi. rica etsem carb cycling muhabbetini biraz daha açabilir misiniz?

AS1L, 20 saat önce yazdı:
  1. Yağ yakımı olur kas koruma çok iyi olur hafif recomp mümkün ama hem ciddi yağ yakmak hem de ciddi kas yapmak için clen tek başına yetersiz kalır. Daha iyi sonuç için genelde hafif 200-400 kcal bir açık tercih edebilirsin.
  2. Eğer 2 mcg minik tabletler kullanıyorsan hedeflediğin 80-120 mcg aralığına çıkmak için çok daha hızlı ramp-up yapman lazım her 2-3 günde 10-20 tablet artırarak. 4 tablet 8 mcg ile sabitlemek çok düşük kalır büyük ihtimalle bir şey yapmıyor diyeceksin.

Sonuç olarak. Koruma kalorisinde clen ile güzel bir recomp dönemi geçirebilirsin ama beklentiyi hafif yağ kaybı + çok iyi kas koruma olarak tut. Dozajı da daha gerçekçi seviyelere çekmeni öneririm. Başarılar yolun açık olsun kardeşim. 💪

Hocam şu anlık birinci önceliğim tişört giyilen mevsime kadar artık en kötü ihtimalle 13 bandına düşmek yağ oranında. Clen için bu oran çok fazla değil mi ben atlet falan değilim ayrıca bu ekonomik olarak imkansız. Bütün kür bana onbinlerce liraya mal olur. Ki benim sizden önce gördüğüm kaynaklarda en agresif piramit sistemi ile bile günlük Max 30 mcg falan öneriliyor.

Kusura bakmayın ben yanlış yazmışım kullanacağım tabletler 2 mcg değil 20 mcg. bu durumda bana günlük yaklaşık 5 6 tablet kullanmamı öneriyorsunuz doğru mu anladım?

AS1L, 20 saat önce yazdı:

Günlük kaç kalori almamı önerirsiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    14
Çöl Kaplanı, 10.01.2026 - 03:56 yazdı:

Hocamlar öncelikle merhaba,

Başlıkta bahsettiğim üzere ciddi bir kilo kaybı deneyimim oldu geçen 8 aylık süreçte. Durumu anlamışsınızdır diye düşünüyorum artık vücudum yağları yakmamak için elinden geleni ardına koymuyor maalesef. Her şeyi doğru yapmama rağmen son 1-2 aydır yağ yakımı konusunda bir arpa boyu yol alamadım. Ben bundan 2 hafta önce çok övülen bir yöntem olan diet break yönetimini denedim kısaca 2 haftalığına açık yapmayı bırakıp koruma kalorisinde hatta bir tık üstünde besleniyorsunuz.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Kg: 85
  • Boy: 1.85
  • Yağ: %19

İşte bugün bunun son günü ve yarın itibariyle tekrardan 600 kalori açığa dönüp clenbuterol kullanmaya ayrıca ödeme dikkat etmeye tekrardan başlayacağım. Bütün risklerinin farkındayım ayrıca pek çok test oldum ve sağlık anlamında hiçbir problemim yok. Fakat aklıma şöyle bir soru takıldı. @berkay16 @hectordoyle @AS1L

SORULARIM:

1. Acaba ben koruma kalorisinde devam ederken clenbuterol alırsam haftada 5 ağırlık antrenmanı ile aynı anda hem yağ yakıp hem ciddi kas geliştirebilir miyim?
  2. Ayrıca clenbuterol için (her bir kapsül 2mcg) 11223344 şeklinde yani her 2 günde bir arttırarak ve günde 4 olunca kür bitene kadar 4 ile devam etme fikri var düşünceleriniz nedir?

Tüm cevap, tavsiye ve öneri için şimdiden teşekkürler. :)

1) yağ yakıp kas geliştirebilirsin ama pek ciddi bir miktarda değil genellikle olan korursun ve minimal kazanımlar elde edersin 

2) bence  %19da clen kullanmanıza hiç gerek yok normalde  haftada veya 2 haftada bir 1 2 gün refeed günleri yapabilirsiniz diet breaka çokta gerek yok ama 8 ay yapmışsınız 1 ay maintaince beslenip tekrar dönerseniz definasyona yine hızlı başlangıc elde edip metabolik adaptastonu biraz önlersiniz plateoya girdiğinizi düşündüğünüzde bir süre daha ölçülerinizi takip edin siz durdunuz sanıyorsunuz tartıda duruyorsunuz ama görsel anlamda bişeyler değişebiliyor eğer gerçekten platoya girdiyseniz hareketlerin tekrar aralıklarıyla oynamanızı öneririm 6 8 yapıyorsanız bir süre 10 12ye çekmek gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba, 1 dakika önce yazdı:

1) yağ yakıp kas geliştirebilirsin ama pek ciddi bir miktarda değil genellikle olan korursun ve minimal kazanımlar elde edersin 

2) bence  %19da clen kullanmanıza hiç gerek yok normalde  haftada veya 2 haftada bir 1 2 gün refeed günleri yapabilirsiniz diet breaka çokta gerek yok ama 8 ay yapmışsınız 1 ay maintaince beslenip tekrar dönerseniz definasyona yine hızlı başlangıc elde edip metabolik adaptastonu biraz önlersiniz plateoya girdiğinizi düşündüğünüzde bir süre daha ölçülerinizi takip edin siz durdunuz sanıyorsunuz tartıda duruyorsunuz ama görsel anlamda bişeyler değişebiliyor eğer gerçekten platoya girdiyseniz hareketlerin tekrar aralıklarıyla oynamanızı öneririm 6 8 yapıyorsanız bir süre 10 12ye çekmek gibi

Hocam 1 ay değil de 2 hafta maintance yaptım. Clen ile birlikte kaç kalori açık yapmamı önerirsiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    14
Çöl Kaplanı, 3 saat önce yazdı:

Hocam 1 ay değil de 2 hafta maintance yaptım. Clen ile birlikte kaç kalori açık yapmamı önerirsiniz?

500 600 den fazla yapmaya çok gerek olduğunu düşünmüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

dostum kalori acıgını yaptın güzel vücudun yağ yakım modun ama sen hareket etmezsn yanı enerji harcamaya calısamssan sadece bazal metabolizmanın getirdiği enerji sarfiyatıyla kilo vereceksın o yüzden diyorum 20 k yürü en guzel yağ yakımı liss hareketler ile gerçekleşir vucut yagı liss enerjile kullanmak için harcıyor yuksek efor egzersızlerde glikoz kullanırsın gun içi liss aktivitelerin süreci cok hızlandırır.Her türlü kalori acıgın varken kilo verirsin lakin sürec uzar aç kalmayı göze alıp diyet yapıyorsan bari herseyini düzgün yapki eziyet uzamasın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnabolikLover, 4 dakika önce yazdı:

dostum kalori acıgını yaptın güzel vücudun yağ yakım modun ama sen hareket etmezsn yanı enerji harcamaya calısamssan sadece bazal metabolizmanın getirdiği enerji sarfiyatıyla kilo vereceksın o yüzden diyorum 20 k yürü en guzel yağ yakımı liss hareketler ile gerçekleşir vucut yagı liss enerjile kullanmak için harcıyor yuksek efor egzersızlerde glikoz kullanırsın gun içi liss aktivitelerin süreci cok hızlandırır.Her türlü kalori acıgın varken kilo verirsin lakin sürec uzar aç kalmayı göze alıp diyet yapıyorsan bari herseyini düzgün yapki eziyet uzamasın 

Biliyorum bunu fakat diğer her şey benim elimde ama bu konuda yapabilecek hiçbir şeyim yok. Nasıl bir açık öneriniz var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 20 saat önce yazdı:

20 bin adım ne be kardeşim? Günde 2 saat yürümesi lazım bu sayı için ve bu carb ile imkansıza yakın gerçekten. Zaten dediğine göre 400+340+360 yani 1100 kalori alıyor 1100 kaloriyi yürüyüş ile bitirirse bu vücut ne kullanacak? Antrenman atacak o enerjiyi neyle karşılayacak? Biraz mantıklı tavsiyelerde bulunun lütfen. Bu dediğin 1 gün yapılır 2. gün %95 yapılmaz 3. gün sağlamından kebaplar, poğaçalar, baklavalar yenir adım sayısı 500'e düşer.

Ne kullanacak vücut yagını kullanıcak tabiki yürüyüş gibi basit bir seyde yürürken ne kadar glikoz yakıyorsun ve bu yürüyüş  neden 2 saat aralıksız olmak zorunda 20 bin adımı gün içine bölersen emin ol hem yag yakımını desteklemek adını hemde kalp kan dolasım  kardio sıstemı ile sporcuya kat kat artı katacaktır.

Çöl Kaplanı, 4 dakika önce yazdı:

Biliyorum bunu fakat diğer her şey benim elimde ama bu konuda yapabilecek hiçbir şeyim yok. Nasıl bir açık öneriniz var.

Yapıcaklar belli bunları ne kadar oranda dogru yaptıgın yada ne kadar ustune durdugun sürecin hızını belirleyecek bazı parametrelerı ne kadar az yaparsan surec uzayacak ne yapabilirsin onermıyorum bu parametrelerı ılacla desteklersın ama yınede mesela 1 saat kardio yapmak bir clen kullanmakdan kat kat daha fazla iyi olacaktır umarım anlatabilmişimdir.

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    14
Fuhrer, 22 saat önce yazdı:

1100 kaloriyle zaten cut yapılmaz o kadar düşük kalori sadece saçmalık

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba, 11.01.2026 - 18:14 yazdı:

500 600 den fazla yapmaya çok gerek olduğunu düşünmüyorum

Hocam aldım bugün ilk aldığım 1 saat dinlenik nabzım 120 110 dolaylarında seyretti fakat sonra 90a kadar düştü bunun dışında el titremesi vb etkilerden sadece biraz nefesinizi açar diye duymuştum bunu yaşadım başka hiçbir etki yok aldığım ilacın orijinalliğini sorguluyorum 2 tablet yani 40mcg kadar aldım .

AS1L, 10.01.2026 - 16:59 yazdı:

Hocam aldım bugün ilk aldığım 1 saat dinlenik nabzım 120 110 dolaylarında seyretti fakat sonra 90a kadar düştü bunun dışında el titremesi vb etkilerden sadece biraz nefesinizi açar diye duymuştum bunu yaşadım başka hiçbir etki yok aldığım ilacın orijinalliğini sorguluyorum 2 tablet yani 40mcg kadar aldım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    14
Çöl Kaplanı, 1 saat önce yazdı:

Hocam aldım bugün ilk aldığım 1 saat dinlenik nabzım 120 110 dolaylarında seyretti fakat sonra 90a kadar düştü bunun dışında el titremesi vb etkilerden sadece biraz nefesinizi açar diye duymuştum bunu yaşadım başka hiçbir etki yok aldığım ilacın orijinalliğini sorguluyorum 2 tablet yani 40mcg kadar aldım .

Hocam aldım bugün ilk aldığım 1 saat dinlenik nabzım 120 110 dolaylarında seyretti fakat sonra 90a kadar düştü bunun dışında el titremesi vb etkilerden sadece biraz nefesinizi açar diye duymuştum bunu yaşadım başka hiçbir etki yok aldığım ilacın orijinalliğini sorguluyorum 2 tablet yani 40mcg kadar aldım.

kardiyo öncesi almanızı tavsiye ederim titremeler kramplar elbet olacaktır açken clen üstüne sigara içmeyin o nabzı epey arttırıyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba, 1 saat önce yazdı:

kardiyo öncesi almanızı tavsiye ederim titremeler kramplar elbet olacaktır açken clen üstüne sigara içmeyin o nabzı epey arttırıyor 

Sadece ciddi nefesimi açtı ve ilk aldığım 1 saat dinlenik nabzım 110 120 idi o da sonra normalleşti. başka hiçbir etki yok acaba kapsülün içinde belirtilenden daha mı az var diye düşündüm fakat yabancı kaynaklardan okuduğum kadarıyla nabız hariç her belirti kişiden kişiye değişiyor yazıyordu fakat kararsız kaldım sizce sahte olabilir mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    14
Çöl Kaplanı, 23 saat önce yazdı:

Sadece ciddi nefesimi açtı ve ilk aldığım 1 saat dinlenik nabzım 110 120 idi o da sonra normalleşti. başka hiçbir etki yok acaba kapsülün içinde belirtilenden daha mı az var diye düşündüm fakat yabancı kaynaklardan okuduğum kadarıyla nabız hariç her belirti kişiden kişiye değişiyor yazıyordu fakat kararsız kaldım sizce sahte olabilir mi?

düzenli kullanımda bir süre sonra titreme ve kramp yaşamamanız çok zor eğer öyle iseniz sahte olma ihtimalini arttırıyor nabızda çok aman aman yükselmemiş zaten

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba, 6 saat önce yazdı:

düzenli kullanımda bir süre sonra titreme ve kramp yaşamamanız çok zor eğer öyle iseniz sahte olma ihtimalini arttırıyor nabızda çok aman aman yükselmemiş zaten

Bugün ciddi terleme yaptı zaten sadece 2 gün oldu kullanalı nabzım şuan saatlerce 110 120 seyrediyor ilk gün dozu çok az aldım sanırsam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: mustxaf
      Selamlar,
      23 yaşındayım, bırak başla bırak başla şeklinde spora yapıyordum bi kaç senedir fakat son 2 senede evden çalışmaya başladığım ve her şeyi saldığım için 183 boyunda 154 kilo civarlarına ulaştım, son 4 aydır diyetteyim, ortalama haftada 2 kilo vererek şu an güncel olarak 124 kilo civarlarına düştüm, kilo vermem biraz yavaşladı doğal olarak, şu aşamada neler yapabilirim açıkçası çok emin değilim, desteklerinizi bu yüzden istiyorum. Eski tarihte aldığım ve doğru düzgün hiç kullanmadığım fotoğraflarını da eklediğim clen ve cy3 mevcut elimde, sizce kullanmalı mıyım, kullanmalıysam nasıl kullanmayalım, en doğru bilgiyi nasıl alabilirim
      100 kilo civarlarına düştüğüm zaman testosteron ve masteron ile düşük seviyeli bir kür yapmayı düşünüyorum hem yağ yakımım hem kas kazanımı için, sizce + - kaç kiloda buna karar net olarak vermeliyim, gelen olarak tüm desteklerinizi bekliyorum, iyi forumlar dilerim.
      ELİMDEKİ ÜRÜNLER:

• Yazan: utquu
      Geçenlerde gideon clen aldim 40mcg dan hic etki alamadim ve saticinin tavsiyesi uzerine 80mcg alarak basladim fakat onda da oyle aman aman bi fark olmadi sadece ara sira gelen titremeler oldu 
      Öncesinde/Hala kullandigim urunler: Yohimbine, 200mg kafein, grimlabsın shredder urunu
      Sorum su benim clenin yan etkilerini hissetmeme sebebim bu urunlerle alakali olabilir mi yoksa aldigim clenin dozu mu dusuk? Ona gore farkli bir saticidan blacktone marka almayi dusunuyorum tavsiyeleriniz nedir?
    • Yazan: metinkarayagci0
      Definasyon yapacagim. Hedefim %8-10 mumkunse daha dusuk yag oranlari. Clenbuterol, T3, Yohimbine bunun icin yeterli midir, baska bir sey eklememe gerek var mi, ne eklemeliyim? Yanina proviron ve adipo plus ekleyebilirim fikirleriniz nelerdir? Ve kur sonrasında ani kilo artistini nasıl önlerim? Şimdiden yardiminiz için teşekkürler 🙏
    • Yazan: ahmettones
      Herkese hayırlı akşamlar, Clenbuterol, yohimbine, Tiromel T3, Stanozolol gibi ürünler ile beraber kafein veya pre workout gibi nox ürünlerin kullanımı ne gibi sıkıntılara yol açar ?
    • Yazan: bunuyazanTosun
      Selam kıymetli dostlarım, arkadaşım clenbuterol hediye etti para ile almadım orijinal güzel çalışır dedi, yarışmacı kendisi.
      Piramit sistem kullanıyorum,alerji ilacı alıyorum ara veriyorum reseptörler dolmasın diye.
      Kramp, hızlı nabız, çene de kasılma yan etki görüyorum. Ama yağ yakımı konusun da hiçbir fark olmadı diyebilirim.Diyet ve spor devam ekstradan çok bir fayda görmedim yağ yakımı konusun da.
      -Kişisel görüşüm bu clenbuterol yağ yakımı için tek başına o kadar da etkili değil. Yada bu tabletler orijinal clenbuterol yerine başka bir şey içeriyor SİZCE ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.