Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Ardw3pl11

Nox pharma ürünleri hk. (tercih edilebilir mi?)

Önerilen İletiler

GHOST    899

Her gün yeni markalar çıkıyor. İlk defa gördüm ben. hangi ülkeninmiş? Marka için arama motorlarına baktım ama hiç veri yok hakkında yerli gibi duruyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    650
Ardw3pl11, 37 dakika önce yazdı:

Merhabalar bu marka hakkında bilgisi olan var mı?

masteron rengi hiç de normal durmuyor, bence bolde var

ulan arkadaş, şu piyasa insanı ne hale getirdi iyice paranoya olduk...

• 100 Puan 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    899
Fuhrer, 15 dakika önce yazdı:

masteron rengi hiç de normal durmuyor, bence bolde var

ulan arkadaş, şu piyasa insanı ne hale getirdi iyice paranoya olduk...

Masteron şuan dünyanın genelinde yok zaten çoğu markada stoklarını eritti büyük markalardan bahsediyorum. etiketler masteron tren boldenon içerik hep testo -_-

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    650
GHOST, 7 dakika önce yazdı:

Masteron şuan dünyanın genelinde yok zaten çoğu markada stoklarını eritti büyük markalardan bahsediyorum. etiketler masteron tren boldenon içerik hep testo -_-

masteron sorunu çözüldü diye duydum ancak bize fark eder mi? 2 ml bolde sık 3 ml prop 5 de yağ koy mis gibi masteron bitti gitti... bknz: zphc medicine -overdose-

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    899
Fuhrer, 35 dakika önce yazdı:

masteron sorunu çözüldü diye duydum ancak bize fark eder mi? 2 ml bolde sık 3 ml prop 5 de yağ koy mis gibi masteron bitti gitti... bknz: zphc medicine -overdose-

Tren çözüldü gibide masteronda hala sorun var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.616
GHOST, 1 saat önce yazdı:

Her gün yeni markalar çıkıyor. İlk defa gördüm ben. hangi ülkeninmiş? Marka için arama motorlarına baktım ama hiç veri yok hakkında yerli gibi duruyor.

Güzel ülkemin merdivenlerinin altından çıkma bence :) 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardw3pl11    1
GHOST, 4 saat önce yazdı:

Hocam bende araştırdım ilaç satışı yapmayan ünlü birinden bir bağlantı sayesinde getirttim ilaçlarına kefil aldığım kişinin ekibinde MR olimpia dan kişilerde var ilaçlarına kefil

sven, 4 saat önce yazdı:

fiyatlar nedir

4000 e yakın bir fiyata aldım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardw3pl11    1
Tarık34, 17 saat önce yazdı:

Adidas Adibas, Noxy Nox ?

Anlayamadım hocam ne demek istediniz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    43
Ardw3pl11, 2 dakika önce yazdı:

Anlayamadım hocam ne demek istediniz

ürün çakma diyor:D kullanmadım markayı ama hiç güven vermeyen satıcılar satıyor bende açıkçası güvenilir bakmıyorum genel türk ugl ürünlerine uzağım 3 5 dolar verip janoshik testi olan bilinirliği olan markalar kullanmayı tercih ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardw3pl11    1
sven, Bir saat önce yazdı:

ürün çakma diyor:D kullanmadım markayı ama hiç güven vermeyen satıcılar satıyor bende açıkçası güvenilir bakmıyorum genel türk ugl ürünlerine uzağım 3 5 dolar verip janoshik testi olan bilinirliği olan markalar kullanmayı tercih ederim.

Humax markasında erişim sağlaya bildim o markayı kullanmayı planlıyorum mast test testo İran olabilir humaxın fiyatları biraz tuzlu geldi bana 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    43
Ardw3pl11, 3 dakika önce yazdı:

Humax markasında erişim sağlaya bildim o markayı kullanmayı planlıyorum mast test testo İran olabilir humaxın fiyatları biraz tuzlu geldi bana 

kimden aldığına bağlı oldukça ucuza alıyorum ben. iran testo kullnaıyorum memnunum açıkçası ama şuan çakmalarıda piyasada

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ardw3pl11    1
sven, 3 saat önce yazdı:

kimden aldığına bağlı oldukça ucuza alıyorum ben. iran testo kullnaıyorum memnunum açıkçası ama şuan çakmalarıda piyasada

2000 tl fiyat çektiler hocam  normal geldi bana fiyatı daha öncedende alışveriş yaptığım kişi Overdose glin üreticisi adam açık açık biz üretiyoruz diyor markayı İran testo al kafan rahat olsun en azından dedi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    43
Ardw3pl11, 2 saat önce yazdı:

2000 tl fiyat çektiler hocam  normal geldi bana fiyatı daha öncedende alışveriş yaptığım kişi Overdose glin üreticisi adam açık açık biz üretiyoruz diyor markayı İran testo al kafan rahat olsun en azından dedi

çok pahalı hocam arasan daha ucuza bulursun kişiyide tahmin ediyorum. overdose glin zphc medicine htp vs satanlardan bence hiç alışveriş yapmayın iranın orjinal olcağıda malum değil. adam kendi ürünlerine güvenmeyip kafan rahat olsun diyor oda ayrı bi komedi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.