Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Anıl 22

Optimum special serisi (ops) hk.

Önerilen İletiler

Anıl 22    0

Merhabalar,

Yeni küre girdim ve 2. ayımdayım arkadaşım tavsiyesi üzerine ops (optimum special serisi) kullanıyorum ama ops hakkında kötü duyumlardan haberim var!

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron 
  • Boldenon
  • Masteron
  • Turinabol

Olarak satın alım yaptım ve 8000TL yakın ödeme yaptım. 1. elden aldığı için bu kadar pahalı normalde boş oluyor çoğu diye bir konuşma geçti ama kararsızım.

SORULARIM:

• Başka bir markaya geçsem vücut dengesi bozulur mu?
  • Veya başta ops olması kür sonucunu çok etkiler mi?

ULAŞABİLDİĞİM MARKALAR:

• overdose
  • zphc
  • spectrum
  • canada
  • balkan pharma 

Yorum, görüş ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Anıl 22    0

Sp başkan markası da var ulaşabildiğim ama neden zphc dediğini açıklar mısın? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29
Anıl 22, 2 saat önce yazdı:

Sp başkan markası da var ulaşabildiğim ama neden zphc dediğini açıklar mısın? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Zphc iyi çünki .D bak overdose tr üretim Balkan pharma muhtemelen sahtedir çünki üretimi durdu SP bu aralar bozdu zphc canada ve spectrum da aynı kalitededir hemen hemen 3 ünden birini al ama kür içeriğini değiştir ne bilim ölürsün gibi geldi 😅

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    266

1. Elden alınca ucuz olur normalde direkt üreticiden alıp satıyor demek 1. El ah be dostum şu parayı atmadan açsan keşke konuyu forumda birsürü insan bu hatayı yapıyor salondaki hocasına parayı veriyor instagramdaki ünlüye parayı veriyor konu açıyor sonra forumda ülkede satılıp yorumu olmayan marka yok nerdeyse, paranıza yazık oluyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Anıl 22    0

Malesef erken davranmak istedim bu formu da peptidtürkiye yi de bulalı çok olmadı burqda bilgili çok abimiz var bunu gördüm elimde şuan ops markalar mevcut elimdekileri bitirip zphc ye geçsem herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım kür sonucunu çok etkiler mi yani bu ve kürü uzatsam bir sıkıntı olur mu ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    266
Anıl 22, 43 dakika önce yazdı:

Malesef erken davranmak istedim bu formu da peptidtürkiye yi de bulalı çok olmadı burqda bilgili çok abimiz var bunu gördüm elimde şuan ops markalar mevcut elimdekileri bitirip zphc ye geçsem herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım kür sonucunu çok etkiler mi yani bu ve kürü uzatsam bir sıkıntı olur mu ?

Kan testi verdin mi belki testo bolde calisiyordur masterondan pek ümitli olma masteronun içinde bir şey varsa o da bolde veya testo proptur büyük ihtimalle

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Anıl 22    0

Kan testi henüz vermedim ama çalıştığını düşünüyorum hem güç artışım var hem iştah artışım oldu sinirlilik de oluyor damarlanma az buçuk belirgin yqni çalışıyor mu bemce evet çalışıyor ama ops yani ne kadar verimli tartışılır.

Ayreten şunuda merak ediyorum 2. ayım bittikten sonra zphc markasına geçiş yapsam geç kalmış olur muyum yoksam ideal mi olur yani zaten testonun açılması 1 ay boldenin 1.buçuk ay oldupunu biliyorum masteron ise 3 hafta ama daha yeni eklemiştim zaten onu daha ilk haftadı mastenin açılma süresi ise.3 hafta kadar oluyor diye biliyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    266
Anıl 22, 50 dakika önce yazdı:

Kan testi henüz vermedim ama çalıştığını düşünüyorum hem güç artışım var hem iştah artışım oldu sinirlilik de oluyor damarlanma az buçuk belirgin yqni çalışıyor mu bemce evet çalışıyor ama ops yani ne kadar verimli tartışılır.

Ayreten şunuda merak ediyorum 2. ayım bittikten sonra zphc markasına geçiş yapsam geç kalmış olur muyum yoksam ideal mi olur yani zaten testonun açılması 1 ay boldenin 1.buçuk ay oldupunu biliyorum masteron ise 3 hafta ama daha yeni eklemiştim zaten onu daha ilk haftadı mastenin açılma süresi ise.3 hafta kadar oluyor diye biliyorum.

Dozların neydi ? Haftalık mg şeklinde yaz mümkünse. Markayı ne zaman değiştiriceğin çok farketmez ilaçların bomboş değildir muhtemelen underdose bile olmayabilir testo bolde en ucuz ilaçlar. Total testo ve e2 testi yaptır en yakın zamanda kullandığın dozları yaz değişiklik yapman gerekiyorsa yardım edelim. Mümkünse test yaptırmadan önce test kitinin maks ölçtüğü değeri öğren eğer 250mg dan fazla testosterone kullanıyorsan en az 2000ng/dl ölçmesi gerekir yoksa teston dolu mu anlayamayız.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Anıl 22    0

Haftalık testo 500mg bolde 400mg masteron 200mg olarak alıyorum masteronu sson 1haftadır ekledim toplam kürümün 1.ay  2. haftasındayım yakın zamanda kan testi vericem ulaşım imkanım hastaneye uzak ve günüm çok yoğun tempolu o yüzden 1 hafta sonrasına kadar gidenilirsem gidicem 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Anıl 22    0

Merhabalar aklıma takılan bir şey var biliyorum optimum tr nin merdicenaltı ürünü ve dozaş dolulupu üreticiden üreticiye aldığın kişiden kişiye değişiklik göstermekte benim bir arkadaşım var ve kendisi pt lik yapıyor 4 5 senedir bu işin içinde ve ampül şeklinde ilaç satışı yapıyor güvendiği bir adam var ve onun harici ilaç temin etmiyor enjeksiyon fiyatları da biraz fahiş ve bende ondan sipariş verip kürüme girdim.

Sadece merak ettiğim bir konu olaraktan ampül veya overdose hangisi daha dolu veya ampül olması kötü mü overdose olmasına göre düşünceleriniz ve yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim ayreten bana güven vermesinin bir diğer sebebi kendisi de aynı ilacı kullanıyor ikilemde kaldığım konu ise haftalık 1000 mg testo alıyor yani ilaç tam dolu olmadığı için mi bunu yapıyor yoksam başka bir sebep mi bilemedim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    734

optimum pharmanın bildiğim kadarıyla bir kaç tane farklı ürün grubu var. Eski seri, yeni seri, optimum overdose, ve şimdi special diyorsun. Şimdi şöyle bir mantık kuralım, pazar TR yani yurt dışına çıkışı yok. Ürünler hepsi aynı, örneğin testosteron enanthate yeni seride 250 mg eskisi de 250 overdose de 250 mg. Aklı olan şöyle düşünür, ulan alacağım ürün aynı neden farklı farklı isimlerle çıkmış?

Bu sorunun cevabını vereyim, böyle özeldi yarışmacıydı overdosedi ayağıyla yeni müşteriler kovalama peşindeler. Adam optimumu örneğin 3 sene önce almış, kullanmış demiş ki bu ürün çalışmıyor. Bizim millet durur mu yapıştırmış aynı flakona overdose etiketi, special etiketi. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196

Ne optimum muş 7 senedir serisi bitmedi 😆

• Beğen 1
  • ahahaha 1
  • Şapşal 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Anıl 22    0

Peki hocam siz hangi narkayaı önerirsiniz ilaçta değişiklik yapsam mesela şuan ulaşabildiğim.

Orjinal zphc spectrum canada Overdose Hitech Brighton pharma sp balkan  Hellas pharma var.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Anıl 22, 6 saat önce yazdı:

Peki hocam siz hangi narkayaı önerirsiniz ilaçta değişiklik yapsam mesela şuan ulaşabildiğim.

Orjinal zphc spectrum canada Overdose Hitech Brighton pharma sp balkan  Hellas pharma var.

ilk 3 saydığın iyi ama ben zphc seçerdim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Anıl 22    0

Peki 30ml olan yeni serilerden mi alim yoksam 10ml olanlardan mı alsam bir fark var mı aralarında bide 30 ml de sterilize sorunu yaşar mıyım ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    14

bu optimumda da yok yok yakında mr olympia özel seri çıkar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.