Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Kenzo16

Testo+masteron küründe deri altı suyu atmak için ne yapmalı veya hangi ürünleri eklemeliyim?

Önerilen İletiler

Kenzo16    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Kürümün 8. Haftasına başlayacağım.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Propionate
  • Masteron Propionate

SORULARIM:

1. Deri altındaki suyu nasıl atabilirim?
  2. Bu durum için küre ne ekleyebilirim bir öneriniz var mı?

Tüm fikir, öneri ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    275

Bunu istemenin sebebi ne ? kullandığın ilaçlar su tutumuna sebep olucak ilaçlar değil zaten hatta suyu azaltacak ilaçlar, sodyumu düşürebilirsin ama kramplara sebep olur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kenzo16    1
berkay16, Şimdi yazdı:

Bunu istemenin sebebi ne ? kullandığın ilaçlar su tutumuna sebep olucak ilaçlar değil zaten hatta suyu azaltacak ilaçlar, sodyumu düşürebilirsin ama kramplara sebep olur. 

Vucudum sulu biraz su atımını hızlandırmak isdiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ready2die1    1

karb ve tuzu azalt potasyum arttır (muz vs) içtiğin suyu arttır 5 litre olsun en az   e2 ni kontrol et 

wisntrol eklenebilir ama çok önermem yukardakileri yaparsan zaten yeterli olacaktır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kenzo16    1
Ready2die1, 50 dakika önce yazdı:

karb ve tuzu azalt potasyum arttır (muz vs) içtiğin suyu arttır 5 litre olsun en az   e2 ni kontrol et 

wisntrol eklenebilir ama çok önermem yukardakileri yaparsan zaten yeterli olacaktır 

BESLENME:

• Günlük 10 yumurta beyazı 
  • 2ölcek whey 
  • Günlük  çiğ gramaj 100 gr pirinç 50 gr pirinç unu 
  • Günlük 500 gr çiğ  gramaj  göğüs

VİTAMİNLER:

• Omega 3  2 adet 
  • Zma 1 adet
  • Milk tshırt 1 adet 
  • Multıvitamın 1 adet 
  • Magnezyum 1 adet 
  • D3 k2  2 adet 

FORM: (İlk foto ile 2. Ve 3. Foto arasında 7 hafta var)

IMG_20251221_151845.jpg IMG_20251221_151910.jpg IMG_20251221_152409.jpg

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    492

Önce diyet + su + tuz kontrolü dene. Hala düzelmezse. Kan testi yaptır. Su tutma östrojenden geliyorsa AI eklemek en mantıklısı. Doğal olarak. Karahindiba maydanoz çayı veya hibiskus çayı dene. Magnezyum + B6 vitamini yoksa ekle ve günde iki üç bardak Yeşil çay/kafein iç.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kenzo16    1
AS1L, 14 dakika önce yazdı:

Önce diyet + su + tuz kontrolü dene. Hala düzelmezse. Kan testi yaptır. Su tutma östrojenden geliyorsa AI eklemek en mantıklısı. Doğal olarak. Karahindiba maydanoz çayı veya hibiskus çayı dene. Magnezyum + B6 vitamini yoksa ekle ve günde iki üç bardak Yeşil çay/kafein iç.

Diyet yapıyorum beslenmemi  vitaminlerimi  ve form paylasımı yaptım 7 haftalık sizce nasıl yorum yaparmısın Ve vucudum su atıyor yag yakıyor hızlandırmak için diye demişdim  formum gelişimim için düşünceniz nedir yazarsanız sevınirim

Form beslenme ve dozajlar için yorum yaparsanız cok mutlu olurum bilgi paylaşınca güzel...  Yorumlarınızı beklıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Kenzo16, 8 dakika önce yazdı:

Form beslenme ve dozajlar için yorum yaparsanız cok mutlu olurum bilgi paylaşınca güzel...  Yorumlarınızı beklıyorum

İlerleme güzel 7 haftaya göre. Karb çok az geldi 200 yapabilirsin. Yağ makron nedir? Kardiyo yapıyor musun? Dozajlar için yorum istiyorsun ama hiç bir bilgi yok? İlaçların hangi marka, dozlar ne kadar, enjeksiyon sıklığın nasıl kısa ester için? Bu bilgileri verirsen daha iyi yorum yaparız.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kenzo16    1
the_escobar, 15 dakika önce yazdı:

İlerleme güzel 7 haftaya göre. Karb çok az geldi 200 yapabilirsin. Yağ makron nedir? Kardiyo yapıyor musun? Dozajlar için yorum istiyorsun ama hiç bir bilgi yok? İlaçların hangi marka, dozlar ne kadar, enjeksiyon sıklığın nasıl kısa ester için? Bu bilgileri verirsen daha iyi yorum yaparız.

HTP Pharma kullanıyorum

• Testo p haftalık 400 mg 
  • Masteron haftalık 300 
  • Rimobolan haftalım 300 mg 
  • Enjeksıyon Pazartesi , Çarsamba, Cuma Günleri 

Günlük 50 dk koşu bandında yürüyüş.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Kenzo16, 13 dakika önce yazdı:

HTP Pharma kullanıyorum

• Testo p haftalık 400 mg 
  • Masteron haftalık 300 
  • Rimobolan haftalım 300 mg 
  • Enjeksıyon Pazartesi , Çarsamba, Cuma Günleri 

Günlük 50 dk koşu bandında yürüyüş.

prop ester için haftalık min 4 enjeksiyon daha efektif olur. Kullandığın marka hakkında da olumsuz bir çok söylem var. Özellikle rimo kıtlığı olan bu devirde dolu rimo vurmak çok zor, olursa da pahalı olmalı.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kenzo16    1
the_escobar, 11 dakika önce yazdı:

prop ester için haftalık min 4 enjeksiyon daha efektif olur. Kullandığın marka hakkında da olumsuz bir çok söylem var. Özellikle rimo kıtlığı olan bu devirde dolu rimo vurmak çok zor, olursa da pahalı olmalı.

Formumu paylasdım çalısmayan ilaçla 7 haftada bu olmasdı heralde diye düşünüyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kenzo16    1
shX648, 18 dakika önce yazdı:

sulu değilsin yağlısın 

Bunun için cardio ve diyet uyguluyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ready2die1    1
Kenzo16, 32 dakika önce yazdı:

Formumu paylasdım çalısmayan ilaçla 7 haftada bu olmasdı heralde diye düşünüyorum

sadece testo masteron bile dolu olsa bu form çıkar  7 haftaya göre gayet güzel bir değişim olmuş 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kenzo16    1
Ready2die1, 41 dakika önce yazdı:

sadece testo masteron bile dolu olsa bu form çıkar  7 haftaya göre gayet güzel bir değişim olmuş 

Eyvallah tesekkurler 8. Haftaya baslıcam pazartesi günü  kürü 16 hafta yapmayı dusunuyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ready2die1    1
Kenzo16, 23 dakika önce yazdı:

Eyvallah tesekkurler 8. Haftaya baslıcam pazartesi günü  kürü 16 hafta yapmayı dusunuyorum. 

kan testine göre ilerleyin süreyi de artık nasıl istiyorsanız reseptör yorgunluğu da hesaba katıp ilerleyen zamanlarda curise  sonrasında blast şekilinde de gidebilirsiniz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kenzo16    1
Ready2die1, 8 dakika önce yazdı:

kan testine göre ilerleyin süreyi de artık nasıl istiyorsanız reseptör yorgunluğu da hesaba katıp ilerleyen zamanlarda curise  sonrasında blast şekilinde de gidebilirsiniz 

Anladım teşekkür ediyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54
Kenzo16, Bir saat önce yazdı:

Bunun için cardio ve diyet uyguluyorum. 

yani söylemek istediğim şey diyetin vs.. gayet iyi ilaçların da doluysa 12.haftada kupkuru olman lazım ekstradan su atmak için bi protokol yada diüretik ilaca falan ihtiyacın yok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kenzo16    1
shX648, 8 dakika önce yazdı:

yani söylemek istediğim şey diyetin vs.. gayet iyi ilaçların da doluysa 12.haftada kupkuru olman lazım ekstradan su atmak için bi protokol yada diüretik ilaca falan ihtiyacın yok 

İnşallah diyete devam edıyorım hergun cardio 50 dk pazartesı 8. Haftaya baslıcam ilk basladıgım gün ile bugunun formunu attım ilaçlar çalısmasa bu kadar degısım olmasdı sanırım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54
Kenzo16, 20 dakika önce yazdı:

İnşallah diyete devam edıyorım hergun cardio 50 dk pazartesı 8. Haftaya baslıcam ilk basladıgım gün ile bugunun formunu attım ilaçlar çalısmasa bu kadar degısım olmasdı sanırım. 

sanırım bu yıl herkes kışın ortasında definasyon yapıyo 🙂 ben de definasyondayım 8.haftada bitirip cruise geçicem ve bir kür günlüğü açıp bulk dönemini paylaşıcam tavsiyem definasyondan sonra 1 ay mutlaka cruise geçir vücut bi kendine gelsin ben de öyle yapıcam zaten genelde de bunu tavsiye ederim umarım hakkında istediğin olur kral 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kenzo16    1
shX648, Bir saat önce yazdı:

sanırım bu yıl herkes kışın ortasında definasyon yapıyo 🙂 ben de definasyondayım 8.haftada bitirip cruise geçicem ve bir kür günlüğü açıp bulk dönemini paylaşıcam tavsiyem definasyondan sonra 1 ay mutlaka cruise geçir vücut bi kendine gelsin ben de öyle yapıcam zaten genelde de bunu tavsiye ederim umarım hakkında istediğin olur kral 

Umarım eyvallah cok saol yorumların için 😀 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    273

Yağ oranın düştükçe deri altı sulanma sandığın şeyde azalacaktır. Arkadaşlarında belirttiği gibi sulu değilsin yağlısın. Zamanla çok daha iyi olur aksiyona gerek yok başarılar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.