Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Big_ramy

Testestoron yağ oranını düşürür mü ?

Önerilen İletiler

Big_ramy    14

Merhaba herkese.

Yağ oranım 15in üstünde kure girmek istiyorum.only testo kurune girsem kalori alimini ayni tutsam buyurken yag oraninida dusurebilirmiyim ? Saticiyla konustugumda testo buyuturken yag yakiminada yardimci olur dedi en dogru bilgi icin size danisayim dedim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bay-T    4.309
Big_ramy, 7 dakika önce yazdı:

Merhaba herkese.

Yağ oranım 15in üstünde kure girmek istiyorum.only testo kurune girsem kalori alimini ayni tutsam buyurken yag oraninida dusurebilirmiyim ? Saticiyla konustugumda testo buyuturken yag yakiminada yardimci olur dedi en dogru bilgi icin size danisayim dedim

Tamam doğru testesteronun böyle bir etkisi mevcut ama tek başına yeterli değil oral tabletler ile desteklenmeli anavar , clen , vb gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Big_ramy    14
Bay-T, 57 dakika önce yazdı:

Tamam doğru testesteronun böyle bir etkisi mevcut ama tek başına yeterli değil oral tabletler ile desteklenmeli anavar , clen , vb gibi.

19 gibi bi yag oraniyla only testo kurune girilirse nasil bi goruntu ortaya cikar sizce

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    214

Diyet yapmayi bilmeyen birisi icin(ki yuzde19 olmaniz bilmediginiz icin kure basvurmaniz anlaminda gorunuyor) sadece hayal kirikligi olur. Buyuyerek define olmak diye birsey anca pro kurlerde olur kendinize bir hedef belirleyin ve o hedefi basarmaya calisin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sayrox    60

İstemeyerekte olsa bu bilgimi paylaşıyorum saygılar. :D

1. Şekeri komple hayatından çıkar.

2. Ekmek yerine > Pilav > Makarna > Patates Püresi 

3. Yağ yakımı koşu bandında olmaz bu benim görüşüm al eline iki dumbell yumruk ,yumruk,yumruk kolların düşene kadar sonra bırak dumbellsiz yumruk salla sonra tek el sağ kanattan ve omuzdan destek alarak son gücünle yumruk at dumbella dumbell elinden düştüğünde bu sefer boş yumruk at bu egzersiz büyük kas gruplarını ufaktan çalıştırır ısıtır ve kalp atışlarını hızlandırarak nefes alıp verişi hızlandırır yağ yakarsın haftanın 5 günü ağırlık çalış salonda evde 2 gün cmt - pzr bu tür egzersiz yap.

Testo enantat erkeklik hormonunu değerlerini yükselttiği için keskin hatlar kılarak belirli bir seviyeye kadar yağ oranınızı düşürür.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.