Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Yasinyasin

Testo+bolde kürümün 10. haftasındayım ve istediğim gibi gelişemediğimi düşünüyorum! kürüme hangi ilaçları eklemeliyim?

Önerilen İletiler

Yasinyasin    1

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

2. Kürüm bu fakat şuan 10. Hafta boldenone geç açılıyor bunu biliyorum fakat şuan biraz kendimi yetersiz hissediyorum motivasyonum düşük form olarak da pek beklediğim gibi değil.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Enanthate
  • Boldenon
  • Dianabol

EKLEMEYİ PLANLADIĞIM GRUPLAR:

• Npp
  • Anavar
  • Trenbolone

Kürüme ek olarak ilaç eklemek istiyorum fakat tecrübe eksikliğim var ne ekleyebilirim ne yapmalıyım bilginize ihtiyacım var. :)

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

AS1L    492

2. kürde en güvenli ve etkili ek NPP olur. Tren 2 - 3 kür sonra düşün. Anavar da son 6 haftaya sakla. Kolay gelsin kral. Kan değerlerini paylaşırsan daha net yönlendirme yaparız. 💪

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasinyasin    1

Teşekkürler güncel test yaptırıcam o zaman  paylaşırım kral teşekkür ederim bilgi için kolay gelsin 👋🏻

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasinyasin    1

Öncelikle herkese merhabalar

Testesteron ve boldenone küründe 11. Haftadayım bu hafta npp ye başladım bu kürden en yüksek verimi almak için kaç hafta sürdürmeliyim? Ben 20 hafta gibi bi süre planladım. Bide anavarı son 6 hafta mı eklemeliyim. Şuan kan testleri karaciğer için gayet iyi hemogram ve rbc biraz yüksek prolaktin de iyi Lh sıfırlanmış e2 çok düşük çıktı aromatazı kestim bi süre.

İLAÇ DOZLARI:

• testo e : 500 
  • boldenone : 400
  • npp : 200 

Bilgileriniz için şimdiden teşekkürler 🙏🏻 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AS1L    492

20 hafta çok güzel olur ancak 3 - 4 hafta daha uzatırsan verim alırsın. Anavar son 6 - 7 hafta kesinlikle ekle pişman olmazsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ed4wert4    29
Yasinyasin, 01.12.2025 - 16:11 yazdı:

2. Kürüm bu fakat şuan 10. Hafta boldenone geç açılıyor bunu biliyorum fakat şuan biraz kendimi yetersiz hissediyorum motivasyonum düşük form olarak da pek beklediğim gibi değil.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Enanthate
  • Boldenon
  • Dianabol

• Npp
  • Anavar
  • Trenbolone

Kürüme ek olarak ilaç eklemek istiyorum fakat tecrübe eksikliğim var ne ekleyebilirim ne yapmalıyım bilginize ihtiyacım var. :)

Testosteron Enanthate, Boldenon ve sanırım kick start olarak dianabol küründen istediğin verimi nasıl almadığını merak ettim ben, bence daha fazla ilaç eklemeden önce tam olarak amacın ne nasıl bi beslenmen nasıl bir uykun var bunlara dikkat et, dianabol kısa vadede seni boğaya çevirir çünkü güç anlamında, testosteronun enanthateın da 8.haftaya kadar çoktan açılıp görüntüne ve gücüne etki etmesi gerekiyordu 500 testo 400 bolde de düşük dozlar değiller boldenin tamamen açılması 10-12 hafta sürüyor kullanımı 16-20 hafta hatta kan değerlerin doğrultusunda daha da uzun süre kullanımı kalıcı kas kütlesi bakımından oldukça iyi oluyor arap atı misali :) bence daha da ilaç eklemeyi düşnümeden önce beslenmeni uyku düzenini vs. bir gözden geçir ve boldenonun tamamen açılmasını bekle. not: kullandığın ilaçların dolu olduğunu düşünerek yaptım bu yorumu hangi markayı kullandığını bilmiyorum, kolay gelsin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    761

500 testo 400 bolde ile gelişenin boldesi ya testodur, ya da yarım dozdur. E2 seviyeni ölçtür, sonucu buraya at.

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    41
Fuhrer, 8 saat önce yazdı:

500 testo 400 bolde ile gelişenin boldesi ya testodur, ya da yarım dozdur. E2 seviyeni ölçtür, sonucu buraya at.

Niye gelişim sağlamaz mı hocam bu dozlar, bende şu an zhpc 2028 seri kullanıyorum boldeyi 600 testo 400 bolde girdim 4. Haftadayım bu cuma test vericem 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    761
parfait16, 14 dakika önce yazdı:

Niye gelişim sağlamaz mı hocam bu dozlar, bende şu an zhpc 2028 seri kullanıyorum boldeyi 600 testo 400 bolde girdim 4. Haftadayım bu cuma test vericem 😅

600 testo 400 bolde gelişim sağlarsın, bu dozlarda gelişim sağlayamazsın dememdeki kasıt şudur dostum. Boldenon E2 seviyesini aşırı şekilde düşürüyor. Genel testo bolde kürlerinde E2 genelde <15 kalıyor ve bundan kaynaklı kullanıcı ne kilo alabiliyor ve ilacı efektif çalışıyor. Boldenon kürlerinde sıklıkla E2 ölçtürülmeli ve sonuca varılmalı.

Ülkemizde bu işi anlamayan yoğurt eklesen cacık olacak 15 yaşındaki çocuğa ilaç satan antrenör(!)lerimiz böyle bir ayak geliştirdi, 1ml testo 1ml bolde haftada 2 vur kafasında. Bunu bir de enjeksiyon günlerine arimidex diye saçmalıkla birleştirdiklerinde hem ilaç verimini sıfırlayıp hem de kolestrol, eklem sağlığı ve tendon sağlığının içinden geçtiklerinin farkında değiller. Kür sonrası aldıkları kiloyu söylemek gerekirse, 3 kilo 4 kilo civarı. 

500 bolde 1gr testo kullanıyorum güncel olarak, haftada 400 npp  de ekli kürümde. Haftalık tartıda minimum 1-1.5 kilo aldığımı görüyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    41
Fuhrer, 36 dakika önce yazdı:

600 testo 400 bolde gelişim sağlarsın, bu dozlarda gelişim sağlayamazsın dememdeki kasıt şudur dostum. Boldenon E2 seviyesini aşırı şekilde düşürüyor. Genel testo bolde kürlerinde E2 genelde <15 kalıyor ve bundan kaynaklı kullanıcı ne kilo alabiliyor ve ilacı efektif çalışıyor. Boldenon kürlerinde sıklıkla E2 ölçtürülmeli ve sonuca varılmalı.

Ülkemizde bu işi anlamayan yoğurt eklesen cacık olacak 15 yaşındaki çocuğa ilaç satan antrenör(!)lerimiz böyle bir ayak geliştirdi, 1ml testo 1ml bolde haftada 2 vur kafasında. Bunu bir de enjeksiyon günlerine arimidex diye saçmalıkla birleştirdiklerinde hem ilaç verimini sıfırlayıp hem de kolestrol, eklem sağlığı ve tendon sağlığının içinden geçtiklerinin farkında değiller. Kür sonrası aldıkları kiloyu söylemek gerekirse, 3 kilo 4 kilo civarı. 

500 bolde 1gr testo kullanıyorum güncel olarak, haftada 400 npp  de ekli kürümde. Haftalık tartıda minimum 1-1.5 kilo aldığımı görüyorum. 

Evet katılıyorum bende doğru söylüyorsunuz uğraşmadan tahlil vermeden direkt arimidex kullandırılıyor.

Bende 600 testo girdim E2 biraz yüksek tutmak için tahlil vererek duruma göre doz güncellemesi yapacağım. Npp girmeyi planlıyorum sonrasında. Aşırı hızlı kilo almak gibi bir amacım yok benimde haftalık tartıda yarım kilo artışım oluyor bolde henüz açılmadı ama form istediğim gibi oturmaya başlıyor bolde ve npp sonrasını merak ediyorum. Bulk olarak 2. Kürüm 200 npp 500 testo 500 rimo yapmıştım bundan önce çok verimli değil idi. 400 npp girmeyi planlıyorum 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    761
parfait16, 16 dakika önce yazdı:

Evet katılıyorum bende doğru söylüyorsunuz uğraşmadan tahlil vermeden direkt arimidex kullandırılıyor.

Bende 600 testo girdim E2 biraz yüksek tutmak için tahlil vererek duruma göre doz güncellemesi yapacağım. Npp girmeyi planlıyorum sonrasında. Aşırı hızlı kilo almak gibi bir amacım yok benimde haftalık tartıda yarım kilo artışım oluyor bolde henüz açılmadı ama form istediğim gibi oturmaya başlıyor bolde ve npp sonrasını merak ediyorum. Bulk olarak 2. Kürüm 200 npp 500 testo 500 rimo yapmıştım bundan önce çok verimli değil idi. 400 npp girmeyi planlıyorum 😅

500 rimo kullanırken rimobolan eczane miydi yoksa marka mıydı? 500 rimo çok yüksek bir miktar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yasinyasin    1
Fuhrer, 11 saat önce yazdı:

Merhaba

Yükledim

IMG_2498.jpeg

ed4wert4, 23 saat önce yazdı:

Testosteron Enanthate, Boldenon ve sanırım kick start olarak dianabol küründen istediğin verimi nasıl almadığını merak ettim ben, bence daha fazla ilaç eklemeden önce tam olarak amacın ne nasıl bi beslenmen nasıl bir uykun var bunlara dikkat et, dianabol kısa vadede seni boğaya çevirir çünkü güç anlamında, testosteronun enanthateın da 8.haftaya kadar çoktan açılıp görüntüne ve gücüne etki etmesi gerekiyordu 500 testo 400 bolde de düşük dozlar değiller boldenin tamamen açılması 10-12 hafta sürüyor kullanımı 16-20 hafta hatta kan değerlerin doğrultusunda daha da uzun süre kullanımı kalıcı kas kütlesi bakımından oldukça iyi oluyor arap atı misali :) bence daha da ilaç eklemeyi düşnümeden önce beslenmeni uyku düzenini vs. bir gözden geçir ve boldenonun tamamen açılmasını bekle. not: kullandığın ilaçların dolu olduğunu düşünerek yaptım bu yorumu hangi markayı kullandığını bilmiyorum, kolay gelsin.

Hocam merhaba haklısınız e2 <10 sonuçta yükledim aromataz almıyorum zaten ama çok baskılanmış galiba ondan olabilir mi ? 
Dianabolün etkisi çok iyiydi 8. Haftaya kadar hem hissettim hemde görüntü ve güç olarak değişim elde ettim fakat yaklaşık 3 haftadır pek bi değişim gözlemliyemiyorum.

Tartıda ve görüntüde 78 kilo başladım biraz yağ oranım yüksekti şuan 84 kiloyum  yaklaşık 3 haftadır kaldım 84 te 😅, beslenmeme dikkat ediyorum fakat biraz uyku düzenim bozuluyor. Bolde yi doz olarak yarıya indirsem e2 için mantıklı olur mu peki. Marka olarak Zphc kullanıyorum. 

IMG_2498.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    41
Fuhrer, 7 saat önce yazdı:

500 rimo kullanırken rimobolan eczane miydi yoksa marka mıydı? 500 rimo çok yüksek bir miktar

Humax marka kullanıyordum 500 testo 500 rimo 200 npp ile E2 16 prolaktin 15 çıkmıştı. Kullandığım testonun sonra tam dolu olmayan humax testolarından olduğunu farkettim 😅 şeker gibi de arimidex femera yutturuyordu koç su tuttuğum için. Artık koçlarla çalışmama kararı aldım 😂

tarihinde parfait16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller    19
Yasinyasin, 01.12.2025 - 16:11 yazdı:

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Enanthate
  • Boldenon
  • Dianabol

• Npp
  • Anavar
  • Trenbolone

Düşük östrojen yan etkileri. Yetersiz hissetme, motivasyon düşüklüğü ve gelişememe. 

Ekleyeceğine çıkarman lazım. Boldeyi ya düşür, ya tamamen kes. Bilmeyen için en güvenilir ve sağlıklı kür test only ki senin ne yaptığın konusunda hiç bir fikrin yok. 

Yasinyasin, 07.12.2025 - 20:24 yazdı:

Öncelikle herkese merhabalar

Testesteron ve boldenone küründe 11. Haftadayım bu hafta npp ye başladım bu kürden en yüksek verimi almak için kaç hafta sürdürmeliyim? Ben 20 hafta gibi bi süre planladım. Bide anavarı son 6 hafta mı eklemeliyim. Şuan kan testleri karaciğer için gayet iyi hemogram ve rbc biraz yüksek prolaktin de iyi Lh sıfırlanmış e2 çok düşük çıktı aromatazı kestim bi süre.

İLAÇ DOZLARI:

• testo e : 500 
  • boldenone : 400
  • npp : 200 

Bilgileriniz için şimdiden teşekkürler 🙏🏻 

Npp 10-12 hafta kullanılır. Uzun süreli 19-Nors kullanımı sağlıklı değil. Npp eklemen zaten soru işareti. Ne kendi vücudunu biliyorsun ne özstojene. Ereceğin tepkiyi  e de onu kontrol etmeyi.

Ve üstüne ekliyorsun. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54
Fuhrer, 11 saat önce yazdı:

ülkemizde bu işi anlamayan yoğurt eklesen cacık olacak 15 yaşındaki çocuğa ilaç satan antrenör(!)lerimiz böyle bir ayak geliştirdi, 1ml testo 1ml bolde haftada 2 vur kafasında. Bunu bir de enjeksiyon günlerine arimidex diye saçmalıkla birleştirdiklerinde hem ilaç verimini sıfırlayıp hem de kolestrol, eklem sağlığı ve tendon sağlığının içinden geçtiklerinin farkında değiller. Kür sonrası aldıkları kiloyu söylemek gerekirse, 3 kilo 4 kilo civarı. 

bu enjeksiyon günü arimidex yazanların sattıkları boldenonların rimoların içinde genelde prop oluyo komikdir ki bu safsatayı da onlar çıkardı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    761
shX648, 11 saat önce yazdı:

bu enjeksiyon günü arimidex yazanların sattıkları boldenonların rimoların içinde genelde prop oluyo komikdir ki bu safsatayı da onlar çıkardı

zphc medicine alert! Boldeler genelde dolu oluyor, hem üretimi kolay hem hammaddesi ucuz. Bu enjeksiyon günü arimidex yazanların kafasında sanırım şu bilgi canlanıyor, "testosteron peek yaptığı zaman östrojen artış gösterir" evet bu bilgi doğru ancak senin 0 östrojenin en baba peek yapsa 3-4'lere çıkar, onu da iki güne boldenon öldürüyor zaten.

Yasinyasin, 19 saat önce yazdı:

Merhaba

Yükledim

Hocam merhaba haklısınız e2 <10 sonuçta yükledim aromataz almıyorum zaten ama çok baskılanmış galiba ondan olabilir mi ? 
Dianabolün etkisi çok iyiydi 8. Haftaya kadar hem hissettim hemde görüntü ve güç olarak değişim elde ettim fakat yaklaşık 3 haftadır pek bi değişim gözlemliyemiyorum.

Tartıda ve görüntüde 78 kilo başladım biraz yağ oranım yüksekti şuan 84 kiloyum  yaklaşık 3 haftadır kaldım 84 te 😅, beslenmeme dikkat ediyorum fakat biraz uyku düzenim bozuluyor. Bolde yi doz olarak yarıya indirsem e2 için mantıklı olur mu peki. Marka olarak Zphc kullanıyorum. 

dediğim gibi dostum, e2 seviyen düşük bundan dolayı gelişemiyorsun. Testosteronu arttır 750'ye sabitle.

parfait16, 12 saat önce yazdı:

Humax marka kullanıyordum 500 testo 500 rimo 200 npp ile E2 16 prolaktin 15 çıkmıştı. Kullandığım testonun sonra tam dolu olmayan humax testolarından olduğunu farkettim 😅 şeker gibi de arimidex femera yutturuyordu koç su tuttuğum için. Artık koçlarla çalışmama kararı aldım 😂

yani bulk küründe su tutuyorsun diye arimidex letrozol yutturdu diyorsun, dingil sanıyor ki podyuma çıkacaksın... 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    41
Fuhrer, 5 saat önce yazdı:

zphc medicine alert! Boldeler genelde dolu oluyor, hem üretimi kolay hem hammaddesi ucuz. Bu enjeksiyon günü arimidex yazanların kafasında sanırım şu bilgi canlanıyor, "testosteron peek yaptığı zaman östrojen artış gösterir" evet bu bilgi doğru ancak senin 0 östrojenin en baba peek yapsa 3-4'lere çıkar, onu da iki güne boldenon öldürüyor zaten.

dediğim gibi dostum, e2 seviyen düşük bundan dolayı gelişemiyorsun. Testosteronu arttır 750'ye sabitle.

yani bulk küründe su tutuyorsun diye arimidex letrozol yutturdu diyorsun, dingil sanıyor ki podyuma çıkacaksın... 

Hem ondan hemde jino korkusu var bende bilinçli değildim artık daha bilinçliyim kendimi idare edebiliyorum kullanmıyorum bile bayadır ai ihtiyacım olmadı daha hacimli daha kuru form tuttum kendim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    768

AI kullanımının tek amacı yükselen e2 seviyesini düşürmek. Kürde e2 yi kontrol eden bir anabolizan varsa neden arimidex kullanasın ki? Şahsen bütçem olsa AI kullanmak yerine en kötü ihtimal 300 mg boldenon ekler kürümü öyle devam ettiririm. Ayrıca e2 kontrolü için Femara veren de gördüm, yani ne desen yeridir. Boldenona zamanında salladım ama hem e2 kontrolü hem de küre ikinci bir anabolik etki olması ve ekonomik olarak uygun olması boldenonu iyi bir seçenek yapıyor

• +1 1
  • Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ed4wert4    29
Yasinyasin, 19 saat önce yazdı:

Merhaba

Yükledim

Ya boldeyi 200-250lere indir ya da testosteronu 800lere çıkart, hemen hemen aynı kapıya çıkar benim önerim boldeyi 200-250 bantlarına çek bu ilaç zaten çok uzun süre kullanılıp kalıcı verim alınan sabır işi olan bir ilaç 400mglara gerek yok 500mg testo alıyorken keza. E2ni çok fazla baskılamış bu şekilde hücre geçirgenliğinin düşük olması dışında bir çok psikolojik yan etki alırsın, ben de haftalık 600mg testo alıyorum şu an senin konun bana da faydalı oldu yakın zamanda bolde eklemeyi düşünüyordum aklımda 300mg gibi bir doz var haftalık

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196

Boldenon eklemlerini kurutur yarıya düşürüp testoyu biraz yükselt yoksa ne gelişirsin ne kütle alırsın 3 ay sakat gibi antrenman yapmıstım eklem agrısı yüzünden 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra, 10.12.2025 - 22:26 yazdı:

Boldenon eklemlerini kurutur yarıya düşürüp testoyu biraz yükselt yoksa ne gelişirsin ne kütle alırsın 3 ay sakat gibi antrenman yapmıstım eklem agrısı yüzünden 

Bende o sorunu yaşıyorum 1.haftam lakin kan yoğunluğu arttığı için başım çok ağrıyor şuan aspirin almak için pazartesiyi beklemem lazım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 09.12.2025 - 22:41 yazdı:

Ağzınıza sağlık çok güzel yazmışsınız, ama katılmadığım kısım şu lütfen yanlış anlamayın 🙏 E2 kesinlikle çok önemli kas gelişiminde( 50-100 aralığı bence ) = ( mod artışı libido pump güç) tartışılmaz bir gerçek. Ama belli bir süreden sonra e2nin daha çok artması, takibi ve bazı beraberinde getirdiği diğer durumlar yönetmek süreci zora sokabilir.// 500 Testo- 400 bolde direk E2<15 diyemeyiz diye düşünüyorum. Kesinlikle çok güzel yukarda yazmışsınız takipli gitmek lazım ama,,,, daha yüksek E2 daha iyi gelişim olabilir bir noktaya kadar beraberinde duygu mod yönetimi göğüs hassasiyeti veya jineko yönetimi zorlayıcı olabiliyor 🙏 ama düşük ( referans aralığı diyebilceğimiz ) bence yine iyi sonuçlar olur düşüncesindeyim.. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.