Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

HANMA

Kür öncesi tahlillerimi yaptirdim riskli veya dikkat etmem gereken değerler var mı?

Önerilen İletiler

HANMA    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

19 yas 177 boy 67 kg kan tahlillerimi yaptırdım eksik varmı sizce prolaktin ve ürenin referans dısı olması engel olur mu kürümse testo c 250  300 primabolon ilk kür için iyi midir?

IMG_4592.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ferdikra    197

Bence tahlil verdigin doktorla konus prolaktin 24 yüksek östrojen cok yuksek kürde olmadan bunlar anarmol 

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HANMA    0
Ferdikra, 5 saat önce yazdı:

Bence tahlil verdigin doktorla konus prolaktin 24 yüksek östrojen cok yuksek kürde olmadan bunlar anarmolpro

Prolaktin stresten kaynaklı olabilicegini düşünüyorum ama östrojen neden yüksek acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sauron    16
HANMA, 5 saat önce yazdı:

Prolaktin stresten kaynaklı olabilicegini düşünüyorum ama östrojen neden yüksek acaba

Prolaktin stresten yükselmez, stres prolaktinden dolayı olur :) . Ürolojiye başvurmanda fayda var bu stresle olacak bir şey değil.

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HANMA    0
lome, 4 saat önce yazdı:

Herşeyi geçtim ilk kürde gerçek primo nerden bulacaksin?

Piyasadaki hangi ilacın gerçek oldugu kesinli

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    173
HANMA, 14.11.2025 - 23:15 yazdı:

19 yas 177 boy 67 kg kan tahlillerimi yaptırdım eksik varmı sizce prolaktin ve ürenin referans dısı olması engel olur mu kürümse testo c 250  300 primabolon ilk kür için iyi midir?

IMG_4592.jpeg

Kan tahlilinden önce cinsel perhiz yapmadıysan prolaktin biraz yüksek çıkabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HANMA    0
Tarık34, 18 dakika önce yazdı:

Kan tahlilinden önce cinsel perhiz yapmadıysan prolaktin biraz yüksek çıkabilir.

1.5 haftadır falan yapmadım yeterli zaman mıdır 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    173
HANMA, 3 dakika önce yazdı:

1.5 haftadır falan yapmadım yeterli zaman mıdır 

24-48saat yeterli oluyor.

Muhtemelen yetersiz beslenmeden kaynaklıdır diye tahmin ediyorum (ürenin düşük olmasıda aynı sebep) . Açlık düşük protein alımı idmanlarla vücut üzerinde oluşan stres vs. hepsi etkiyor. 50 civarı ve üzeri değilse çok sıkıntı olacagini sanmam. Fakat düzenli kan tahlillerinde sürekli 25-30 bandında ise sorun olabilir. Şupheliysen sabah uyanınca sadece prolaktine baktırabilirsin.

tarihinde Tarık34 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HANMA    0
Tarık34, 3 dakika önce yazdı:

24-48saat yeterli oluyor.

Muhtemelen yetersiz beslenmeden kaynaklıdır diye tahmin ediyorum (ürenin düşük olmasıda aynı sebep) . Açlık düşük protein alımı idmanlarla vücut üzerinde oluşan stres vs. hepsi etkiyor. 50 civarı ve üzeri değilse çok sıkıntı olacagini sanmam. Fakat düzenli kan tahlillerinde sürekli 25-30 bandında ise sorun olabilir. Şupheliysen sabah uyanınca sadece prolaktine baktırabilirsin.

Testi 2 gün önce sabah 8.30 da aç karnına yaptırmıştım ne kadar süre bekleyip yeniden kan testi vermeliyim ve teste eklemem gereken baska deger varmı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tarık34    173
HANMA, 8 saat önce yazdı:

Testi 2 gün önce sabah 8.30 da aç karnına yaptırmıştım ne kadar süre bekleyip yeniden kan testi vermeliyim ve teste eklemem gereken baska deger varmı

Yeme düzenin oturmuş stressiz bir dönemde sabah aç yaptırabilirsin. Acele etmene gerek olduğunu sanmıyorum.

İçinde ukte kalmamasını istiyorsan değerlerini dahileye veya randevuyu daha rahat bulabileceğin aile doktoruna inceletebilirsin. Sana daha iyi izah edeceklerine eminim.

Ek olarak 19 yaşında 67kg birisi için bence kür çok erken aceleci olma. İlaçları temin etmediysen bence uzun bir süre ertele, eğer temin ettiysen geri iade et. 

tarihinde Tarık34 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HANMA    0

arkadaşımda bende aynı satıcıdan testesteron aldık ben haftalık 250 mg testo alırken o 400 alıyordu 2 gün önce verdigimiz kan tahlillerinde onun testosu 250 çıktı benim testom 1650 çıktı arkadasımdada pump  libido sırtta ufak ufak sivilcenmeler var bendede aynı üstelik lh fsh ı düsüyor ama testosu yerlerde gözüküyor ben enjeksiyonu bacaktan yapıyorum o omuzdan insülin ignesi gibi 1 ml lik kısa iğnelerle yapıyordu acaba emilim problemi mi var bilgisi olan cevap verirse sevinirim

image.thumb.png.c88eb9ca02f700bb1c1f626b3b69b938.png image.png.c146c033cc5dcaa99b400e94c538256f.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.187
HANMA, 39 dakika önce yazdı:

arkadaşımda bende aynı satıcıdan testesteron aldık ben haftalık 250 mg testo alırken o 400 alıyordu 2 gün önce verdigimiz kan tahlillerinde onun testosu 250 çıktı benim testom 1650 çıktı arkadasımdada pump  libido sırtta ufak ufak sivilcenmeler var bendede aynı üstelik lh fsh ı düsüyor ama testosu yerlerde gözüküyor ben enjeksiyonu bacaktan yapıyorum o omuzdan insülin ignesi gibi 1 ml lik kısa iğnelerle yapıyordu acaba emilim problemi mi var bilgisi olan cevap verirse sevinirim

Bunu oku @HANMA

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HANMA    0
SPECTRE, 40 dakika önce yazdı:

Bunu oku

hocam cocuk rad 140 kullanıyordu onu bırakıp hemen only testoya basladı onun etkisi olabilir mi bilmiyorum bu kadar düsük olması aklına bi türlü yatmıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.187
HANMA, Şimdi yazdı:

hocam cocuk rad 140 kullanıyordu onu bırakıp hemen only testoya basladı onun etkisi olabilir mi bilmiyorum bu kadar düsük olması aklına bi türlü yatmıyor

Okuduğun konudan bunu mu anladın :D

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HANMA    0
SPECTRE, Şimdi yazdı:

Okuduğun konudan bunu mu anladın :D

ben anladım anlamam gerektigini ama cocuga bunu anlatamıyorum işin kötü yanı herhangi birşey kullanmadan önce kan tahlili vermedi acaba gerçekten attıgınız alıntıdaki gibi total testosu free testosu mu düsük bu bilgilere sahip deiliz 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: trenhex
      Kürümün kaçıncı haftasında olduğumu bilmiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 750mg Deca durabolin 750mg Kullanıyorum marka nessie tahlillerin hepsi çıkmamış devamı çıkınca atarım muhtemelen demir eksikliği var, aklıma takılan bi soru var alt niye bu kadar yüksek çıkmış normalde 40-50 çıkardı zphc kullandığım dönemler.
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: Sönmezzz
      Merhaba 
      Testo ve masteron  4 aylık kür sonu tahliller ektedir. Sizce durum nasıl değerlendirebilir misiniz? Trt devam edeceğim yaz boyunca.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.