Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

BatuhanCross

Kürümün kan testi sonuçları hk! ilaçlar çalıyor mu?

Önerilen İletiler

Şöyle ki kürden hemen önce test yaptırmadım ama birkaç ay önce yapılmış testi referans aldım. E2 Değerim iki tahlilde de gözükmüyor sebebini bilmiyorum.

only testo olarak gidiyorum haftalık 500mg Tes E (ilk 3 doz başka bir marka kullandım sonra güvenemeyip daha güvenilir olduğuna inandığım yerden başka marka aldım)

günlük 40mg anavar alıyorum.

hedefim kilo vermek ve parçalı bir fizik oluşturmak. Kas kütlem fena sayılmaz(kendimi görmek istediğim fizik üzerinden örneklendiriyorum)

her gün 45 dk kardiyo yapıyorum.45-50 dakika da ağırlık antrenmanı.Masteron da var fakat ona başlamadım.(başlamalı mıyım emin değilim,prop formunda enjeksiyon sıklığını arttırmak istemedim. İşe yarıyor ise başlayayım 😅)

İlacın çalışıp çalışmadığına tam emin olamadım(ya da dozajın doğru olduğuna)

IMG_3028.jpeg c0a47871-bcc2-458c-98f1-b6c2eaa52a88.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ferdikra, 33 dakika önce yazdı:

Suan 500 testo mu alıyosun 40 mg anavar ile ilaç markası nedir

Hocam anavar VogelLabs Sanırım Testoyu hatırlamıyorum ya enjeksiyonu yapan arkadaşın evinde bıraktım

evet 500 testo haftalık pzt perşembe

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    73

Testi ne zaman verdin hocam? Enjeksiyondan kaç gün sonra. Kürden önceki değerine göre ürünün doluluğu düşük gibi geldi bana

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone, Şimdi yazdı:

Testi ne zaman verdin hocam? Enjeksiyondan kaç gün sonra. Kürden önceki değerine göre ürünün doluluğu düşük gibi geldi bana

Hocam dün enjeksiyon oldum sabah test verdim.

enantathe olduğu için geç açılır durumu olabilir mi diye düşündüm ben de,çok anlamadığım için size sorayım dedim 🙏🏻 Belirttiğim yeni ilaçta 5. Enjeksiyonum 3 de diğer ilacı kullanmıştım toplam 8. Enjeksiyonumdan hemen sonraki gün 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    73
BatuhanCross, 6 dakika önce yazdı:

Hocam dün enjeksiyon oldum sabah test verdim.

enantathe olduğu için geç açılır durumu olabilir mi diye düşündüm ben de,çok anlamadığım için size sorayım dedim 🙏🏻 Belirttiğim yeni ilaçta 5. Enjeksiyonum 3 de diğer ilacı kullanmıştım toplam 8. Enjeksiyonumdan hemen sonraki gün 

Underdose olabilir pzts veya salı vursan bile o referansın o kadar düşük çıkması bana bi tık şüpheli geldi.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    363

İlacın %10-20 anca dolu kardeşim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone, 3 dakika önce yazdı:

Underdose olabilir pzts veya salı vursan bile o referansın o kadar düşük çıkması bana bi tık şüpheli geldi.

teşekkür ederim hocam,1-2 hafta daha kullanıp tekrar test vereceğim. Sence kaç olmalı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    73
BatuhanCross, 5 dakika önce yazdı:

teşekkür ederim hocam,1-2 hafta daha kullanıp tekrar test vereceğim. Sence kaç olmalı?

1500+ çıkmalı dediğin dozajlarda. Bence tekrar test vermek yerine ilacın markasını bizle paylaş ki fikir yürütelim belki forumda kötü yorumları olan bir ilaç. Veya ilacı değiştirmeyi denemelisin. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone, 10 dakika önce yazdı:

1500+ çıkmalı dediğin dozajlarda. Bence tekrar test vermek yerine ilacın markasını bizle paylaş ki fikir yürütelim belki forumda kötü yorumları olan bir ilaç. Veya ilacı değiştirmeyi denemelisin. 

O da Vogellabor hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone, 1 dakika önce yazdı:

Doluluğu şüpheli bence marka değiştir hocam

Teşekkür ederim hocam,değiştireceğim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197
AREN, 44 dakika önce yazdı:

İlacın %10-20 anca dolu kardeşim.

Katılıyorum o kadar anca 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197
BatuhanCross, 1 dakika önce yazdı:

Eyvah eyvah

Bilindik marka al boşuna vurma derim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra, Şimdi yazdı:

Bilindik marka al boşuna vurma derim

Hangisi mesela hocam,inan hakim değilim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197
BatuhanCross, 29 dakika önce yazdı:

Hangisi mesela hocam,inan hakim değilim

Forumda bi sürü marka var calısan hakkında biraz arastır kardesim hiç olmadı iran testo bul zhpc olur noxy olur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kürümün 6.haftasındayım.Haftalık 500mg Test E günlük 40 mg anavar alıyorum. Test E ilk 4 hafta farklı marka kullandım ve buraya tahlil sonuçlarımı yükledim.Çoğu kişinin ürünlerin sahte olduğunu söylemesi üzerine Aburaihan a geçtim. Şimdiki sonuçlarım ise böyle.Size ne kullanmalıyım ? E2 ve prolaktin yükselmiş.

capture-20251106-150142.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    319

Testoyu makina 15 e kadar ölçüyor olabilir küsüratsız çıkmış çünkü o yüzden teston çalışmıyor demek yanlış olur zaten yağ oranın %25 değilse veya genetik olarak çok aromatize etmiyorsan 1500ng/dl testodan 107 e2 çok zor, prolaktinin de e2 den yükselmiştir. Ya testo dozu düşür ya da arimidex kullan yoksa meme bezlerin büyür.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16, 26 dakika önce yazdı:

Testoyu makina 15 e kadar ölçüyor olabilir küsüratsız çıkmış çünkü o yüzden teston çalışmıyor demek yanlış olur zaten yağ oranın %25 değilse veya genetik olarak çok aromatize etmiyorsan 1500ng/dl testodan 107 e2 çok zor, prolaktinin de e2 den yükselmiştir. Ya testo dozu düşür ya da arimidex kullan yoksa meme bezlerin büyür.

Hocam önceki tahlilimde 4 hafta sonucunda 10.2 çıkmıştı. O yüzden değiştirdim ilacı ☺️

oppomer, 28 dakika önce yazdı:

only testo da prolaktin niye artmış

Bilmiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    319
BatuhanCross, 6 dakika önce yazdı:

Hocam önceki tahlilimde 4 hafta sonucunda 10.2 çıkmıştı. O yüzden değiştirdim ilacı ☺️

E2 değerinden yola çıkarak çalıştığını söyleyebiliriz ama yağ oranını ve vücudunun tepkisini bilmeden biraz dayanaksız bir yaklaşım olur 500 testo yanında bolde, rimo, masteron gibi e2 ni düşürücek bir şey olmadan sıkıntı tek seferlik yarım arimidex e2 ni düzeltir diye tahmin ediyorum enjeksiyonu haftada 2 kez yapıyorsan enjeksiyon günleri çeyrek arimidex yeterli olur muhtemelen.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16, 7 dakika önce yazdı:

E2 değerinden yola çıkarak çalıştığını söyleyebiliriz ama yağ oranını ve vücudunun tepkisini bilmeden biraz dayanaksız bir yaklaşım olur 500 testo yanında bolde, rimo, masteron gibi e2 ni düşürücek bir şey olmadan sıkıntı tek seferlik yarım arimidex e2 ni düzeltir diye tahmin ediyorum enjeksiyonu haftada 2 kez yapıyorsan enjeksiyon günleri çeyrek arimidex yeterli olur muhtemelen.

Yağ oranım 18-20 arası. Testo E kullanıyoeum. Enjeksiyon günleri yarım arimidex yeterli olur mu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    319
BatuhanCross, 3 dakika önce yazdı:

Yağ oranım 18-20 arası. Testo E kullanıyoeum. Enjeksiyon günleri yarım arimidex yeterli olur mu?

Enjeksiyon günlerinde yarım çok gelir şuan tek seferlik e2 ni düşürmek için yarım enjeksiyon günlerinde çeyrek yeterli haftada 2 kere yarım içersen muhtemelen e2 0-10 aralığına düşer yorgunluk, eklem ağrısı yaşarsın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    197
berkay16, 11 dakika önce yazdı:

Berkayın dediği gibi haftalık ceyrek arimidex içebilirsin eger testo yanına ilaç eklemiceksen ama suan 100 olan degeri düsürmen için yarım yarım 3 günde bir arimidex iç 100 olan degeri 40 bandına düsürmen için prolaktin de düser bu sekilde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Buğrahan13
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme girdim ve kürümün 9. haftasındayım. Kan testi sonuçlarıma bakıldığından boldenon çalışıyor mu?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 300mg KAN TESTLERİM:

• Yazan: Kaslıadam
      Merhabalar değerli arkadaşlar kıymetli hocalarım.
      2025 ocakta ilk kür serüvenime başladım, bu zamana kadar blast cruise şeklinde 3.kürümü 2 hafta önce bitirdim. 
      KÜR İÇERİĞİM:
      1.kür bolde testo 20 hafta  2.kür npp testo 12 hafta 3.kür npp 8 hafta bolde testo 18 hafta Son mevcut kürümün son 1 ayı beslenme uyku ve enjeksiyon günlerinin şaşması nedeniyle verimsiz geçti. Eşimin hastaneye yatması sebebiyle mecbur kaldım. Şimdi 2 haftadır haftada çarşamba tek enjeksiyon olarak 250 mg iran testo alıyorum. İran testo şu tarihleri uidleri sabit aynı rakam olandan ve tam dolu değil farkındayım. Kürümde nessie anaboliklerini ve panpharma test enant kullandım ve kür içi hep doluydu. Kan testlerimi yorumlarsanız sevinirim. Henüz çıkmamış testlerde var. Bir süre only test gidip pct yapmak istiyorum fakat bilgim sınırlı. 
      KAN TESTLERİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.