Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Göğüs ucundan sıvı gelmesi durumunda ilk yapılması gereken müdahale nedir?

Önerilen İletiler

the_escobar    186

Selamlar, bir süredir npp kullanıyorum. Genelde prolaktinim ciddi boyutta olmasa da ara sıra ref üstü oluyordu. Yeni geçtiğim zphc doluluğu sağlam olsa gerek çünkü fazla vurmadığım halde ilk defa prolaktinin belirtilerini bu kadar hissettim. Zorlayarak meme ucunu sıkınca şeffaf sıvı geldi. Müdahale olarak elimde yarım dostinex vardı onu attım.

Yakında bir kan testi vereceğim fakat kan testine kadar sorun için ekstra önerileriniz var mıdır? Teşekkürler 🙂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

shX648    54

neredeyse herkesin tanıdığı bi influlencer sporcu bu sorun için bir videosunda p5p b6 önermişti yanlış hatırlamıyosam düzenli kullanımda prolaktini dengelediğine dair ama net bi fikrim yok hiç prolaktinden sorun yaşamadım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    76

prolaktin kontrol etmesi en kolay hormon dostinexin anında sıfırlaması lazım,panik yapma kan testi sonucunu paylaşınca tekrar konuşalım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54
0xhex, 1 dakika önce yazdı:

prolaktin kontrol etmesi en kolay hormon dostinexin anında sıfırlaması lazım,panik yapma kan testi sonucunu paylaşınca tekrar konuşalım

benim merak ettiğim sıvı gelicek duruma gelene kadar orda bi doku oluşuyo mu kalıcı oluşuyosa da yine prolaktini kontrol altına alınca ordaki dokuda kayboluyo mu 

bende mesela doğuşdan var jino benim için iki türlü de kaybolmaz ama merak ettiğim bi konu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
shX648, 49 dakika önce yazdı:

neredeyse herkesin tanıdığı bi influlencer sporcu bu sorun için bir videosunda p5p b6 önermişti yanlış hatırlamıyosam düzenli kullanımda prolaktini dengelediğine dair ama net bi fikrim yok hiç prolaktinden sorun yaşamadım 

Evet biliyorum kullanan kişiyi de. İşe yarar gözüküyor uzun vadede

SPECTRE, 32 dakika önce yazdı:

E2 baskıla düzelecektir 

Hocam E2 genelde bende hiç yükselmediğinden arimidex bile yok elimde. Şimdi de çok yükseldiğini sanmıyorum bence prolaktin kaynaklıdır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
Ferdikra, 27 dakika önce yazdı:

Benim e2 düsükken prolaktin gram oynamıyor 

Benimde e2 yükselmiyor, prolaktin yükseliyor. Ama bu işte zphc nppnin de etkisi var, diğer npplerde daha fazla vurduğum bile oldu, asla böyle şeyler yaşamadım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198
the_escobar, 11 dakika önce yazdı:

Benimde e2 yükselmiyor, prolaktin yükseliyor. Ama bu işte zphc nppnin de etkisi var, diğer npplerde daha fazla vurduğum bile oldu, asla böyle şeyler yaşamadım.

Bana nasip olmadı zphcleri kullanmak :) yarım dostinex diplemiştir zaten prolaktini

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
Ferdikra, 2 dakika önce yazdı:

Bana nasip olmadı zphcleri kullanmak :) yarım dostinex diplemiştir zaten prolaktini

zphc nasip olursada benim yaşadığım şey nasip olmasın hiç iyi hissettirmiyor 😅 İnşallah diplemiştir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    197

Geçmiş olsun abi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
Ferdikra, 10 dakika önce yazdı:

Göğüs hassasiyeti harici ne hissettiriyo😂

Hassasiyet de pek yok işin ilginç tarafı, bi tık doluluk hissettiriyor göğüste. Dostinexten sonra düzeldi gibi şuan her şey.

Rma, 8 dakika önce yazdı:

Geçmiş olsun abi

Teşekkür ederim dostum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    1.115
shX648, 2 saat önce yazdı:

gereksiz kardo, ilaçları bırakan mutant open dünyanın en iyisi 150 kilo manyak ötesi fizik önerdi diye doğru olmuyor. Dostinex emin ol 100 katı islevdedir, önerisi tren kullananlara değl de östrojenden prolaktni artanadır

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    431
shX648, 4 saat önce yazdı:

Sanırım 200mg p5p kullanılıyor bu iş için türkiyede bu doz p5p yi alabiliceğin bir ürün yok her şeyde 5-10mg var.

the_escobar, 4 saat önce yazdı:

Selamlar, bir süredir npp kullanıyorum. Genelde prolaktinim ciddi boyutta olmasa da ara sıra ref üstü oluyordu. Yeni geçtiğim zphc doluluğu sağlam olsa gerek çünkü fazla vurmadığım halde ilk defa prolaktinin belirtilerini bu kadar hissettim. Zorlayarak meme ucunu sıkınca şeffaf sıvı geldi. Müdahale olarak elimde yarım dostinex vardı onu attım. 
Yakında bir kan testi vereceğim fakat kan testine kadar sorun için ekstra önerileriniz var mıdır? Teşekkürler 🙂

Para pharmalar gelmedi mi daha ben bütçeyi çin growthundan kullandım 1080ui hgh sipariş ettim hyb den şuan almanyadan bulgaristana export oluyo

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
berkay16, 9 dakika önce yazdı:

Para pharmalar gelmedi mi daha ben bütçeyi çin growthundan kullandım 1080ui hgh sipariş ettim hyb den şuan almanyadan bulgaristana export oluyo

Bir aksilik çıkmazsa bu cuma gibi elimde. Gelen nppye başlasam mı önce bi dinlenme mi yapsam emin değilim valla. Sana kaça geldi 1080iu hgh?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198
the_escobar, 37 dakika önce yazdı:

Bir aksilik çıkmazsa bu cuma gibi elimde. Gelen nppye başlasam mı önce bi dinlenme mi yapsam emin değilim valla. Sana kaça geldi 1080iu hgh?

Kanka bu zhpc de gelişim nasıl oldu baya formun iyilestimi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
Ferdikra, 8 dakika önce yazdı:

Kanka bu zhpc de gelişim nasıl oldu baya formun iyilestimi

Zphc npp geçtiğimden beri harbi fark ettirdi güzel kütle aldım ama hayvan gibi yemeye başladım onun da etkisi var. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    431
the_escobar, 52 dakika önce yazdı:

420 dolara geldi group buy ile 360ui 125 dolar 45 dolar da kargo tuttu

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186

Prolaktin için yarım dostinex almama rağmen azalsa da bugün hala sorun devam ediyor. E2 kaynaklı olabilir mi dostlar? Yarım arimidex almak mantıklı bir hareket olur mu bu durumda?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198
the_escobar, 53 dakika önce yazdı:

Prolaktin için yarım dostinex almama rağmen azalsa da bugün hala sorun devam ediyor. E2 kaynaklı olabilir mi dostlar? Yarım arimidex almak mantıklı bir hareket olur mu bu durumda?

Kanka tamoxifen al yakında test vericeksen  eger daha veremiceksen iç gitsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    186
Ferdikra, 27 dakika önce yazdı:

Kanka tamoxifen al yakında test vericeksen  eger daha veremiceksen iç gitsin

Bende hemen test vermek istemiyorum, yarın yeni ilaçlarım geliyor onlara başlayacağım. Aradan biraz zaman geçince testi verirsem hem doluluğu da görmüş olurum diye düşündüm. Uzun süreli tamoxifen kullanımı da sağlıklı değil. Mecbur yarım arimidex deneyeceğiz ama zar zor yükselttiğim e2 yine dibe düşer diye tırsıyorum biraz 😄

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    198
the_escobar, 26 dakika önce yazdı:

Bende hemen test vermek istemiyorum, yarın yeni ilaçlarım geliyor onlara başlayacağım. Aradan biraz zaman geçince testi verirsem hem doluluğu da görmüş olurum diye düşündüm. Uzun süreli tamoxifen kullanımı da sağlıklı değil. Mecbur yarım arimidex deneyeceğiz ama zar zor yükselttiğim e2 yine dibe düşer diye tırsıyorum biraz 😄

Yok ya boldenon yok artık o kadar dusmez yapıstır gitsin

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
parfait16    42
the_escobar, 11 saat önce yazdı:

Arimidex benim E2 mi diplemedi hiç şimdiye kadar. Bence diplemiyorda femara olsa dipler kanka o yüzden arimidex diplemez E2 sadece istediğin aralığa düşürebilir. Şeker gibi yutmamak lazım ama dalgayı söndürüyor ereksiyon libido yerlebir oluyor dikkat etmek lazım 😂

tarihinde parfait16 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp