Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Thebossdianabol

Anapolon kullanımı sonrası iştahsızlık sorunu hk.

Önerilen İletiler

Selamün aleyküm değerli dostlar yaklaşık 5 gündür iran anapolon kullanıyorum kullanmaya başladığımdan beri iştahsızlık yaşıyorum öneriniz nedir?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

venus1    4
Thebossdianabol, 13 dakika önce yazdı:

Selamün aleyküm değerli dostlar yaklaşık 5 gündür iran anapolon kullanıyorum kullanmaya başladığımdan beri iştahsızlık yaşıyorum öneriniz nedir?

Anapolon karaciğeri ciddi yorduğu için sindirim sistemi sorunlarına yol açıp dolaylı olarak iştahı kesme durumu yapabilir ama bu durum 5 gün için erken günlük kaç mg alıyosun kan tahlili verdin mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    726

oral steroidler iştahsızlık yaratır normal bu durum, kürlerde kick start eklemenin mantığı da bir nebze beslenmeye hafiften başlamaktır. örneğin sedanter birey bir anda 4k cal başlayamaz diyete, mide borusu düz kaslardan olusur ve kasılması gayet uzun sürer. Bundan dolayı kademelş arttırmak mantıklıdır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 36 dakika önce yazdı:

oral steroidler iştahsızlık yaratır normal bu durum, kürlerde kick start eklemenin mantığı da bir nebze beslenmeye hafiften başlamaktır. örneğin sedanter birey bir anda 4k cal başlayamaz diyete, mide borusu düz kaslardan olusur ve kasılması gayet uzun sürer. Bundan dolayı kademelş arttırmak mantıklıdır.

Yani hocam kullanmaya devam edebilirim zamanla açılacak iştah  galiba  nac 1200 bir sabah bir akşam iciyorum doz olarak 25mg sabah 25 mg akşam enginar ekstresi var birde milk alicam  gundr 1g

tarihinde Thebossdianabol tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    726
Thebossdianabol, 8 dakika önce yazdı:

Yani hocam kullanmaya devam edebilirim zamanla açılacak iştah  galiba  nac 1200 bir sabah bir akşam iciyorum doz olarak 25mg sabah 25 mg akşam enginar ekstresi var birde milk alicam  gundr 1g

zamanla açılmıyor iştah, alışıyorsun sadece 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

Hocam  kalori alamıyorum yeterli miktarda sabah bir yarım ekmek arası döner yedim zar zor öğlen pilav yaptım yemedim 2 parça yedim midem almıyor testosteron e 2 hafta oldu 

Pazartesi decayi  oyuna sokayım mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Thebossdianabol, 14 dakika önce yazdı:

Hocam  kalori alamıyorum yeterli miktarda sabah bir yarım ekmek arası döner yedim zar zor öğlen pilav yaptım yemedim 2 parça yedim midem almıyor testosteron e 2 hafta oldu 

Pazartesi decayi  oyuna sokayım mı

bu nasıl beslenme, sabah muzlu pirinç unlu pankek tarzı bir şey ile güne başla. Muz kan şekerini oynatacak, pirinç unu hızlı sindirilecek dolayısıyla kısa bi süre sonra tekrar acıkacaksın. İlk yaptığın öğün çok önemli, tüm gününü etkiliyor. Bende bu şekilde iştah işini çözdüm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmet377    78

keşke beslenmeyi oturtmadan bu işlere girmeseydiniz.Ayrıca iştah zamanla düzelmiyor bu iştahsızlığın anapolonun yan etkisi olduğunu bilerek kendini beslenmeye zorlaman lazım 

tarihinde ahmet377 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32

Al benden de o kadar, bir önceki kürümde masteron büyümeme engel oldu. Bu sefer testo tren deca kürüne başladım. ilk 60 gün anadrol ekledim. Pazartesi günü 50 mg almaya başladım 1 haftadır hem su tutuyorum, hem yemek yiyemiyorum hemde baş dönmesi yaşıyorum. Nazara geldik iyice valla ya..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar, 52 dakika önce yazdı:

bu nasıl beslenme, sabah muzlu pirinç unlu pankek tarzı bir şey ile güne başla. Muz kan şekerini oynatacak, pirinç unu hızlı sindirilecek dolayısıyla kısa bi süre sonra tekrar acıkacaksın. İlk yaptığın öğün çok önemli, tüm gününü etkiliyor. Bende bu şekilde iştah işini çözdüm.

Sabahlari genelde 100 gram ince öğütülmüş yulaf ezmesi 5 yumurta 1 tam  sabah 7 de kalkiyorum 10 da spora gidiyorum 8.30 gibi kahvalti ediyorum spor sonrasi 150-200 gram jasmine pirinç 250 gram tavuk kuşbaşi oğlen olarak 1 adet büyük boy muz akşamda 150 gram pirinç 250 gram tavuk goğusu bu sabah döneri midem hicbisey yemek istemedigi için yedim zorla 

ArdaKarakurt, 22 dakika önce yazdı:

Al benden de o kadar, bir önceki kürümde masteron büyümeme engel oldu. Bu sefer testo tren deca kürüne başladım. ilk 60 gün anadrol ekledim. Pazartesi günü 50 mg almaya başladım 1 haftadır hem su tutuyorum, hem yemek yiyemiyorum hemde baş dönmesi yaşıyorum. Nazara geldik iyice valla ya..

Al bendende o kadar su tutuyorum hacim oluşuyo güç henüz hissettirmedi  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Thebossdianabol, 7 dakika önce yazdı:

Sabahlari genelde 100 gram ince öğütülmüş yulaf ezmesi 5 yumurta 1 tam  sabah 7 de kalkiyorum 10 da spora gidiyorum 8.30 gibi kahvalti ediyorum spor sonrasi 150-200 gram jasmine pirinç 250 gram tavuk kuşbaşi oğlen olarak 1 adet büyük boy muz akşamda 150 gram pirinç 250 gram tavuk goğusu bu sabah döneri midem hicbisey yemek istemedigi için yedim zorla 

yulaf fazla tok tutuyor olabilir. Artı olarak uyanır uyanmaz bişey yemek zorunda değilsin. Sabahları mümkünse kardiyo ekle, varsa evde bisiklet tarzı kardiyo yoksa açık havada tempolu bir yürüyüş iştah için iyi gelecektir

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
No.one    4
Thebossdianabol, 14 saat önce yazdı:

Merhaba; Anapolonun yüksek mg'larda iştah sorunu yaptığını, düşük mg'larda ise ilginç bir şekilde iştah açtığını hem deneyimledim hem de kullanan arkadaşlarımda gördüm ama 50 mg kullandığınızı yazmışsınız pek de yüksek bir doz sayılmaz. Nac türevlerinin de (600-900-1200) günde 2 kez kullanımı iştah kapatmıştı bende, 1'e düşürünce düzelmişti iştahım. Bunlar benim tecrübelerim sizde de böyle olucak diye bir şey yok ama en azından deneyimleyebilirsiniz. Ayrıca arkadaşların dediği gibi rutininize kardiyo ekleyebilir veya halihazırda yapıyorsanız arttırabilirsiniz. Bir de eczaneden Sipraktin şurup almanızı öneririm, uzun süredir uyumadan önce 2 kaşık kullanıyorum, güzel iştah açıyor ve uyku sorunuma çok iyi geliyor...

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    60

Anapolon iştah sorunu yaratıyor bu normal kendimdede gözlemledim bu durumu,yapabileceğin fazla bir şey yok ya kullanmayacaksın yada çok minimum dozda...

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 18 saat önce yazdı:

Hocam günlük 50 mg alıyorum sabah 7-8 arasi aksamda 6 gibi ben dozu bir tik yukari cikartmak istiyorum 25 sabah 7-8 aradi oglen 3-4 arasi gece 11-12 arasi günlük 75 mg aliyorum kendimce araştirdim yari ömrü 8-9 saat olduğu için daha stabil olur diye düşünüyorum birde senin fikrini merak ettim 

Deve dikeni 1500mg

Enginar 1500mg

Nac 1200 2 x sabah - gece

Bunlari da 3 e bolecegim 2 sabah 2 ogle 1 gece 

tarihinde Thebossdianabol tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: AS1L
      Merhaba, iyi forumlar. Benim iştahım çok açık. Hele ki yağ yakımı definasyon dönemlerimde bu durum daha da artıyor o yüzden eskiden spor salonlarında satılan iştah kesici denilen ürünleri denenmiştiniz ve boş çıkmıştı yada bende etkisi iştah kesici özelliği oluşmamıştı bilemiyorum, zaman ve yaş geçtikçe yeme konusunda irademin azaldığını hissediyorum ve diyeti çok çabuk bozuyorum bunun çözümünü iştahımı azaltmak hatta kesmekten geçtiğini düşünmeye başladım o yüzden iştah kesici ürünlere göz gezdiriyordum ve bir yerde iştah kestiğiyle ilgili iki ürüne denk geldim biri “BENELUX PHARMA SHREDDER 30ML” diğeri “TENUATE RETARD 60 TABLET” mesela sizin bu ürünlerle ilgili bilgisi olan var mıdır yahut kendisinin veya yakınının denediğini bir iştah kesmeyle ilgili bir çalışması? Teşekkürler
    • Yazan: Sezai Taştekin
      Merhabalar yaş 19 2. Kürüme giricem ilk kürüm dümenden sustanon rimabolondu pct bile yapmamıştım 5 ay geçti Testo E Tren E Anapolon düşünüyorum ağır bulk günde 5 bin kalori alıcam sizce kür çokmu ağır sonuçları ne olur sağlam kütle ekleyeceğimi düşünüyorum 
    • Yazan: the_escobar
      Herkese selamlar, kışın büyüme döneminde ekstra destek olması için kürüme yk11'i şu dozlarda eklemeyi;
      14 hafta günlük 10mg
      veya
      9.5 hafta günlük 15mg
      veya bir süre anapolon eklemeyi düşünüyorum.
      Anapolonun (eczane değil) çok daha güçlü ve toksik bir ilaç olması nedeniyle 4-6 hafta kullanımda sağlığı ciddi bozabilme, gereksiz su tutumu ve kalıcı kütle kazandırmama ihtimallerine karşı sizce yine de mantıklı mı? Yk11 ve anapolon deneyimleri olanların yorumlarını beklerim, teşekkürler.
    • Yazan: Alikopter7676
      Arkadaşlar merhaba,
      Kür döneminde berbat bir iştah problemi çekiyorum. Hiç bir öğün acıkarak değil zoraki yiyorum. İşim gereği devamlı elimde yemekle de gezemiyorum. 6.7 öğüne böleyim en fazla 3.4 yapabiliyorum.
      14 HAFTALIK KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Boldenon Dianabol Ve ilaçlar çalışıyor formumdan vs belli oluyor ama iştah sorununu çözemiyorum. Normal dönemde de yemek yemeği seven biri değilim. Şimdi 1 ay ara verip düşük testosteron ile devam edip sonrasında 400 testosteron 200 trenbolone günlük 30 mg turinabol kullanmayı planlıyorum. Fakat iştah sorununu ne yaparsam yapayım çözemiyorum. Eczane ilacı, bitkisel ilaç bir öneri ne varsa artık deneyecem. Çünkü benle beraber antrenman yapan arkadaşım aynı ilaç aynı mg aynı antrenman hayvan gibi iştah moral bozuyor artık.
      Not: Tahliller temiz ve yağ oranı düşük ama 80 kg barajını açamıyorum tıkanda vücut. Ve kilo için saçma salak besin tüketimi yapmak zorunda kalıyorum. İştah yok diye  anlatırken bile gerildim şuan.
    • Yazan: deluxes
      Merhaba,
      Arkadaşlar anadrol marka önerisi yapabilecek olan var mıdır? Doluluk fiyat vb. Optimum alabilirim ama çok güven vermiyor o yüzden farklı markalar varsa onu almak istiyorum.
      Teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.