Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

testis torsiyonu

Klomen veya tamoksifen ile testesteron üretimini sağlamak ne kadar mantıklı?

Önerilen İletiler

Arkadaşlar bu ilaçlar vücutta lh fsh üretimini arttırdığı için teoride testesteronu ve her ne kadar reseptörü bloke etse de östrojeni arttırabileceği söyleniyor araştırmalarca. Hcgde vücutta lh benzeri etki gösterdiği için testesteronu arttırdığı kanıtlanmış ve üç ilaçta zaten pct sürecinde döngüyü açmak için kullanılıyor.

Ayrıca clomen uzun vadede sperm üretimini arttırdığı için aile dostu bir ilaç sorum şu zaten doğal olan biri teoride testesteron arttıracağı belirtilen fenomen supplementlere para baymaktansa bunları kullansak sonuçlar daha somut olacak bunu ne kadar önerirsiniz östrojen arttırmasını testle deneyimleyen oldu mu?

Günlük:

25 mg veya 50 mg clomen

Veya:

Günlük 20 mg tamoksifen.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    752

merhaba dostum, teorik ve pratik olarak bu mümkün ve mantıklıdır. Ancak klomifenin yan etkilerini düşünmelisin, ek olarak tamoksifen hiç bir işe yaramayacaktır. Bu protokolü üroloji doktorları düşük testosteron yaşayan hastalara uyguluyor ancak kafana göre ilerlemeni önermem. Testislerin kontrolsüz şekilde uyarılması ve tahlilsiz ilerlemek hipogonadizme bile yorabilir seni.

Bunun yerine önce şunu sor kendine; Neden testosterona ihtiyacım var? Dostum öncelikle kan tahlillerin var mı? Testosteron değerini arttırarak ne hedefliyorsuın? Bu testosteronun artması olayı sosyal medyada viral olan bir olaydır, bazı influencer takımı işte atalarımız şöyleydi böyleydi kafasında gezdiklerinden ve kas gelişiminin tamamını testosterona bağladıklarından dolayı arttırmak istediğinden adım gibi eminim. Git 500mg testosteron vur hiç bir şey değişmeyecek vücudunda, sebebi eksikliğin yok ise kas geliştiremiyorsan referans üstü olsa bile kası geliştiremeyeceksin.

Örneğin çoğu pro sporcu yüksek doz testosteron yüksek doz rimobolan ve gh insülin kullanır, kaldı ki onlar bile adeleyi anca bu şekilde ekleyebilirken sen klomen ile sadece gözlerini kurutursun ve testis sancıları yaşarsın. Doğallıktan bir farkı olmayacak bir protokole adım atmak yerine antrenman yapmayı öğrenebilirsin? Diyet yapabilirsin? Yani her şeyi testosterona indirgemeye gerek yok, adeleye ekleyemiyorsan sebebi testosteronda değildir emin ol. Eğer hipogonadizm gibi bir rahatsızlığın yok ise.

• Beğen 2
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199

Clomenin pazarlandığı noktaların tamamı sahte. Artan pıhtılaşma ve trombotik risk var. Ve biraz araştırırsan artan bir çok risk bulabilirsin. Trt gibi sabit seviyeler yok. Bunu kullanmayı seçen doktorlar bile son zamanlarda bundan vazgeçmeye başladı. Tek diyeceğim bu işe girecekseniz biraz cesur olun ve enjeksiyon yapın

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    64

yazdıklarının yarısı yanlış,temel olarak bi kere klomen doğrudan östrojeni arttırmaz ve en iyi pct ilacıdır,hcg pct ilacı bile değildir çünkü kür içınde yada kür bitmeye yakın kullanılır ,pct nin kelime anlamı : kür sonrası tedavi
, en basitinden chatgpt ye gidip Clomiphene sitrat  çalışma prensibi anlatır mısın? yada hcg nedir yazabilirsin

soruna gelecek olursak,1970 lerde klomen : kür gibi testesteron arttırmak amaçlı kullanıldığını çok ciddi bir kaynaktan duydum klomen kısa vadeli testesteron arttırmak için kullanabilirsin,tamoksifen önermem (klomen direkt olarak hipofizi uyarır e2 bloklayarak, tamoksien sadece göğüs ucundaki e2 yi bloklar)
klomeni uzun vadeli kullanırsan hipofiz in klomene vereceği cevap azalabilir zamanla...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
suleymanof    4
ilkeakgun, 1 dakika önce yazdı:

bu ilaçlar gereksiz fazla kullanılınca ciddi zararlar vermiyormu?

katılıyorum klomen çok kullanmak görme bozukluğu mu yapıyordu sanki öyle okumuştum biyerde

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 6 saat önce yazdı:

merhaba dostum, teorik ve pratik olarak bu mümkün ve mantıklıdır. Ancak klomifenin yan etkilerini düşünmelisin, ek olarak tamoksifen hiç bir işe yaramayacaktır. Bu protokolü üroloji doktorları düşük testosteron yaşayan hastalara uyguluyor ancak kafana göre ilerlemeni önermem. Testislerin kontrolsüz şekilde uyarılması ve tahlilsiz ilerlemek hipogonadizme bile yorabilir seni.

Bunun yerine önce şunu sor kendine; Neden testosterona ihtiyacım var? Dostum öncelikle kan tahlillerin var mı? Testosteron değerini arttırarak ne hedefliyorsuın? Bu testosteronun artması olayı sosyal medyada viral olan bir olaydır, bazı influencer takımı işte atalarımız şöyleydi böyleydi kafasında gezdiklerinden ve kas gelişiminin tamamını testosterona bağladıklarından dolayı arttırmak istediğinden adım gibi eminim. Git 500mg testosteron vur hiç bir şey değişmeyecek vücudunda, sebebi eksikliğin yok ise kas geliştiremiyorsan referans üstü olsa bile kası geliştiremeyeceksin.

Örneğin çoğu pro sporcu yüksek doz testosteron yüksek doz rimobolan ve gh insülin kullanır, kaldı ki onlar bile adeleyi anca bu şekilde ekleyebilirken sen klomen ile sadece gözlerini kurutursun ve testis sancıları yaşarsın. Doğallıktan bir farkı olmayacak bir protokole adım atmak yerine antrenman yapmayı öğrenebilirsin? Diyet yapabilirsin? Yani her şeyi testosterona indirgemeye gerek yok, adeleye ekleyemiyorsan sebebi testosteronda değildir emin ol. Eğer hipogonadizm gibi bir rahatsızlığın yok ise.

Hocam cevabınız için teşekkürler benim hedefim kas kütlesi değil kafayı kasla bozmuş biride değilim zaten yüksek testesteron motivasyon kaybını azaltıyor toparlanmayı hızlandırıyor dinç uyanmaya yardımcı oluyor beyin fonkstonlarını düzeltiyor anksiyete deprwsyon gibi şeyleri yoğum değilse azaltıyor kortizolle savaşıyor bunlardan biri için bile testesteronu arttırmaya çalışmaya değmez mi ek olarak clomen sperm üretimini arttırıyor diye biliyorum birkaç makale okumuştum hakkında

aslında trt en garantisi ama testisleri küçültmesi ve küre girdikten sonra sürekli e2 prolaktin değerlerine bakmak gerekmesi beni caydırıyor ben bu işi sağlık adına yapıyorum bu yüzden en ufak şeyde kuşkulanacağım sürekli hastanede test vereceğim hiç yoktan ayda 1

0xhex, 4 saat önce yazdı:

yazdıklarının yarısı yanlış,temel olarak bi kere klomen doğrudan östrojeni arttırmaz ve en iyi pct ilacıdır,hcg pct ilacı bile değildir çünkü kür içınde yada kür bitmeye yakın kullanılır ,pct nin kelime anlamı : kür sonrası tedavi
, en basitinden chatgpt ye gidip Clomiphene sitrat  çalışma prensibi anlatır mısın? yada hcg nedir yazabilirsin

soruna gelecek olursak,1970 lerde klomen : kür gibi testesteron arttırmak amaçlı kullanıldığını çok ciddi bir kaynaktan duydum klomen kısa vadeli testesteron arttırmak için kullanabilirsin,tamoksifen önermem (klomen direkt olarak hipofizi uyarır e2 bloklayarak, tamoksien sadece göğüs ucundaki e2 yi bloklar)
klomeni uzun vadeli kullanırsan hipofiz in klomene vereceği cevap azalabilir zamanla...

Hcg lh benzeri çalışıyor tamoksifen ve clomen lh ve fsh üretimini tetikliyor ister az ister çok bunda yanlış olan ne? Hcg ister kürle beraber ister kür sonu kullan ikiside farklı amaca hizmet ediyor hcgyi kür sonu kullansan lh lhlıktan çıkacak mı hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199
testis torsiyonu, 49 dakika önce yazdı:

Hocam cevabınız için teşekkürler benim hedefim kas kütlesi değil kafayı kasla bozmuş biride değilim zaten yüksek testesteron motivasyon kaybını azaltıyor toparlanmayı hızlandırıyor dinç uyanmaya yardımcı oluyor beyin fonkstonlarını düzeltiyor anksiyete deprwsyon gibi şeyleri yoğum değilse azaltıyor kortizolle savaşıyor bunlardan biri için bile testesteronu arttırmaya çalışmaya değmez mi ek olarak clomen sperm üretimini arttırıyor diye biliyorum birkaç makale okumuştum hakkında

aslında trt en garantisi ama testisleri küçültmesi ve küre girdikten sonra sürekli e2 prolaktin değerlerine bakmak gerekmesi beni caydırıyor ben bu işi sağlık adına yapıyorum bu yüzden en ufak şeyde kuşkulanacağım sürekli hastanede test vereceğim hiç yoktan ayda 1

Hcg lh benzeri çalışıyor tamoksifen ve clomen lh ve fsh üretimini tetikliyor ister az ister çok bunda yanlış olan ne? Hcg ister kürle beraber ister kür sonu kullan ikiside farklı amaca hizmet ediyor hcgyi kür sonu kullansan lh lhlıktan çıkacak mı hocam

Tamam ama demin söylediğim noktalar değişmedi ki, testo seviyelerin sabit kalmayacak aşırı dalgalı olucak ve yukarda yazdığım bir ton dezavantajda var. Felç riski vb.  Ayrıca en kötüsü igf1 seviyelerini düşürüyor. Bu senin istediğin motivasyon enerji vb. ile tamamen zıt bir sonuç. Nekadar düşünürsem/bakarsam okadar negatif sonuç göreceğim clomenle ilgili

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
venus1    4
testis torsiyonu, Bir saat önce yazdı:

Hcg içerik olarak direkt lh içerir tamoks yada clomen gibi e2 bloklayarak hipofizi üretmeye zorlamaz halihazırda lh salgısı verir bu da beyinde vücutta zaten yeterince lh var daha fazla üretmeye gerek yok durumu yaratır bundan kaynaklı pctde kullanmayı çoğu kişi tercih etmez çünkü pctde amaç lh ve fsh salgısını açmaktır. Hcg nin bunu baskılama ihtimalindan dolayı ya kür içi testis atrofisini minimuma indirmek yada kür sonu pct başlangıcı için daha kolay daha hızlı bir pct protokolü uygulamak için kullanımı yaygındır. Rastgele hcg kullanımı zaten çalışan hipotalamus aksının bozulmasına veya kapanmasına sebep olabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    752
testis torsiyonu, 1 saat önce yazdı:

kan testlerini bizimle paylaşır mısın? testosteronunun düşük olduğunu söylüyorsan bunu bize kanıtlamalısın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    64
venus1, 55 dakika önce yazdı:

Hcg içerik olarak direkt lh içerir tamoks yada clomen gibi e2 bloklayarak hipofizi üretmeye zorlamaz halihazırda lh salgısı verir bu da beyinde vücutta zaten yeterince lh var daha fazla üretmeye gerek yok durumu yaratır bundan kaynaklı pctde kullanmayı çoğu kişi tercih etmez çünkü pctde amaç lh ve fsh salgısını açmaktır. Hcg nin bunu baskılama ihtimalindan dolayı ya kür içi testis atrofisini minimuma indirmek yada kür sonu pct başlangıcı için daha kolay daha hızlı bir pct protokolü uygulamak için kullanımı yaygındır. Rastgele hcg kullanımı zaten çalışan hipotalamus aksının bozulmasına veya kapanmasına sebep olabilir.

kesinlikle katılıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    29
testis torsiyonu, 11 saat önce yazdı:

Arkadaşlar bu ilaçlar vücutta lh fsh üretimini arttırdığı için teoride testesteronu ve her ne kadar reseptörü bloke etse de östrojeni arttırabileceği söyleniyor araştırmalarca. Hcgde vücutta lh benzeri etki gösterdiği için testesteronu arttırdığı kanıtlanmış ve üç ilaçta zaten pct sürecinde döngüyü açmak için kullanılıyor.

Ayrıca clomen uzun vadede sperm üretimini arttırdığı için aile dostu bir ilaç sorum şu zaten doğal olan biri teoride testesteron arttıracağı belirtilen fenomen supplementlere para baymaktansa bunları kullansak sonuçlar daha somut olacak bunu ne kadar önerirsiniz östrojen arttırmasını testle deneyimleyen oldu mu?

Günlük:

25 mg veya 50 mg clomen

Veya:

Günlük 20 mg tamoksifen.

Knk klomen geçici katarakt gibi birşey yapıyor uzaktaki yazıları fln net görememiştim ben pct yaparken 100mg klomende hatta gözlerimde hafif parlamalarda oldu pct den sonra bu sorunlar düzeldi ama çok sıkıntı ve ağır ilaçlar bunlar takviye değil sonuçta ilaç şakaya gelmez 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt, 11 saat önce yazdı:

Konunun başlığı içeriği komple şaka gibi ama işin kötü tarafı şaka değil. 

Sadece bir soru ve bu soru deneyden farksız bunu sormamın nesi yanlış bilgilenmek adına soruyorum?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 16 saat önce yazdı:

kan testlerini bizimle paylaşır mısın? testosteronunun düşük olduğunu söylüyorsan bunu bize kanıtlamalısın.

Testesteronum referans içinde 432ngdl prolaktin testi yok e2 11 ama benim sorumun asıl amacı bu ilaçların özellikle clomenin bazı doktorlarca trt benzeri protokol izleyerek hipogondanizm için kullanıldığından dolayı bu sorduğum amaca hizmet edip etmediğini öğrenmek . Burada nedense herkes yanlışı doğru yapmak yerine öyle böyle yorum yapıyor ve ayrıca sorum sadece bilgilenmek amaçlı ona rağmen şöyle komik böyle komik denmesi normal birşey değil

Postlarımın çoğu zaten teorik olarak kulağa yatan ama normalde doğru olmayan şeyler hakkında bilgi ednmek üzerine ve insanlar internette araştırma yaptığı zaman genelde arama çubuğundan pek sonuç çıkmıyor onlar içinde kılavuz oluyor özellikle daha önce sorduğum penis gelişimi, kıllanma , ergenlik mevzuları

bu bu forumdaki son postum olacak çünkü bazı postlarımda soruları çarpıtarak sordum daha fazla bilgi almak için forumu daha fazla yanıltmak istemiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    752
testis torsiyonu, 36 dakika önce yazdı:

Testesteronum referans içinde 432ngdl prolaktin testi yok e2 11 ama benim sorumun asıl amacı bu ilaçların özellikle clomenin bazı doktorlarca trt benzeri protokol izleyerek hipogondanizm için kullanıldığından dolayı bu sorduğum amaca hizmet edip etmediğini öğrenmek . Burada nedense herkes yanlışı doğru yapmak yerine öyle böyle yorum yapıyor ve ayrıca sorum sadece bilgilenmek amaçlı ona rağmen şöyle komik böyle komik denmesi normal birşey değil

Postlarımın çoğu zaten teorik olarak kulağa yatan ama normalde doğru olmayan şeyler hakkında bilgi ednmek üzerine ve insanlar internette araştırma yaptığı zaman genelde arama çubuğundan pek sonuç çıkmıyor onlar içinde kılavuz oluyor özellikle daha önce sorduğum penis gelişimi, kıllanma , ergenlik mevzuları

bu bu forumdaki son postum olacak çünkü bazı postlarımda soruları çarpıtarak sordum daha fazla bilgi almak için forumu daha fazla yanıltmak istemiyorum.

yap kardeşim, istediğini yap. Git 300mg klomen kullan günlük, bak bakayım bir değişim olacak mı hayatında? Testosteronun 10000ng/dl olsun, yine psikolojini düzeltmeyecek. Bu kafa yapısından çıkmak için önce olgunlaşman gerekiyor, çocukca fikirlerden seni uzaklaştırmak için çabalıyor bu forumdaki insanlar. Biz kobaylara yardım etmiyoruz, bu işi doğruca yapacak olanlara yardım ediyoruz. Doğru olan senin klomen kullanmamandır, bu arada forumdaki son iletin olduğunu düşünmüyorum, bir kaç ay klomen kullandıktan sona yaşadığın sorunları buraya yazıp yardım isteyeceksin. 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    275
testis torsiyonu, 43 dakika önce yazdı:

Ben sana ilk elden tecrübemi aktarayım benim testo max 270 min 200 çıkıyo naturalken testlerde lh da referans araığında ama alt sınırda tam klomen tedavilik hastayım anlayacağın ED yok ama atletik performans ve enerji motivasyon berbat. Ben enclomiphene ile uyguladım bu süreci çünkü normal klomendeki zuclomiphene e2 yi birikip tavan yaptırıyor. İlk 2 ay her şey muhteşem oluyor 1k teston oluyo e2 de çok yükselmiyor gayet güzel oluyo kan tedavin ama 3. Ayda igf1 %50 düşüyor bu sefer aynı enerji kaybı halsizlik gibi sorunları igf kaynaklı yaşıyorsun testosteronunu olması gereken yere getirirken belki testosterondan daha önemli bir hormonunu yarı yarıya kaybediyorsun. Bu sebepten hiç mantıklı bir tedavi metodu değil. Şuan trt uyguluyorum çok daha verimli.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

yap kardeşim, istediğini yap. Git 300mg klomen kullan günlük, bak bakayım bir değişim olacak mı hayatında? Testosteronun 10000ng/dl olsun, yine psikolojini düzeltmeyecek. Bu kafa yapısından çıkmak için önce olgunlaşman gerekiyor, çocukca fikirlerden seni uzaklaştırmak için çabalıyor bu forumdaki insanlar. Biz kobaylara yardım etmiyoruz, bu işi doğruca yapacak olanlara yardım ediyoruz. Doğru olan senin klomen kullanmamandır, bu arada forumdaki son iletin olduğunu düşünmüyorum, bir kaç ay klomen kullandıktan sona yaşadığın sorunları buraya yazıp yardım isteyeceksin. 

Ben uygulayacağım demiyorum asıl soru uygulansa nasıl olur ama bunu öyle sormak yerine böyle sorunca daha çok cevap geliyor internetten makale okumasını bende biliyorum burada insanlar kendi yaşadıklarımı anlatınca daha mantıklı ve orjinal cevaplar oluyor

tarihinde testis torsiyonu tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
Rma, 17 saat önce yazdı:

Knk klomen geçici katarakt gibi birşey yapıyor uzaktaki yazıları fln net görememiştim ben pct yaparken 100mg klomende hatta gözlerimde hafif parlamalarda oldu pct den sonra bu sorunlar düzeldi ama çok sıkıntı ve ağır ilaçlar bunlar takviye değil sonuçta ilaç şakaya gelmez 

Ben katarakt ameliYatı oldum bir gözüm %100 görüyo ama ameliyat olan göz %5 falan diger göze ne derece sıkıntı olur bilmiyorum yakında pct ye geçiçem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Eminkaya
      Merhaba arkadaşlar, değerli hocalarım.
      PCT sürecim ve bu süreçte yaşadıklarım hakkında ilk kez yazıyorum. Forumda farklı başlıkları incelemek yerine kendi konumu açmanın daha doğru olacağını düşündüm. Yaklaşık 8 yıl boyunca düzensiz şekilde kürlere girdim. En sık kullandığım anabolikler trenbolon, testosteron ve masteron oldu. Son 2 yıldır sadece testesteron kullandım sadece iyi hissetmek için, 8 yıllık bu süreçte maalesef hiç PCT yapmadım. Geçen yıl bu forumla tanıştıktan sonra konuyu daha bilinçli araştırmaya başladım ve sonunda PCT yapmaya karar verdim. Son testosteron enjeksiyonumdan yaklaşık 55 gün sonra PCT sürecini başlattım.
      İlk olarak 3 kutu Ovitrelle (hCG) kullandım.
      İlk kutunun tamamını tek seferde karın derisi altından enjekte ettim. 6 gün sonra Kalan iki kutuyu ise 3’e bölerek iki günde bir olacak şekilde uyguladım. Ovitrelle kullandığım dönemde kendimi hayatımda hiç hissetmediğim kadar enerjik hissettim. Cinsel isteğim aşırı derecede arttı ve genel olarak hem fiziksel hem mental açıdan çok iyi bir dönem geçirdim. Son Ovitrelle enjeksiyonundan 7 gün sonra PCT’nin ikinci aşamasına geçtim ve şu şekilde başladım:
      Günde 1 tablet Klomen Günde 1 tablet Tamoksifen Şu an bu sürecin 22. günündeyim. Ancak Klomen ve Tamoksifen başladıktan sonra ciddi sayılabilecek yan etkiler yaşamaya başladım. Abartmadan söylemek gerekirse aşağıdaki semptomların neredeyse tamamını yaşadım:
      Kafada doluluk hissi Göz altlarında morarma Vücutta kırgınlık ve ağrı Nefes almakta zorlanma hissi Vücutta kuruluk Cinsel isteğin tamamen kaybolması Aşırı sinirlilik ve gerginlik Saç dökülmesi Anksiyete Yoğun kaygı Depresif ruh hali Cinsel isteksizlik konusunu özellikle vurgulamak isterim. Gerçekten sıfır seviyesinde. Karşı cinse karşı hiçbir istek hissetmiyorum. Bu süreçte Viagra denedim. İlk etapta çok az bir miktar etki gösterdi ancak yaklaşık 17. gün civarında tamamen elektrik kesilmiş gibi kullansamda tepki verir gibi olsada bi kaç saniye sürdü etkisini kaybetti.
      Şu anda 22. gündeyim ve hala aynı şekilde devam ediyorum
      Günde 1 tablet Klomen Günde 1 tablet Tamoksifen Ayrıca destek olarak şu takviyeleri kullanıyorum
      Günlük 1000 mg C vitamini L-Theanine Taurin Ginkgo Biloba Arginine Çinko Magnezyum Omega 3 Erkeklere özel bitkisel destek Çörek otu yağı B12 enjeksiyonu (haftada 1) D vitamini enjeksiyonu (ayda 1) L-Carnitine Creatine E vitamini 5 günde 1 kez bebek aspirini Şu an yaşadığım durumlar:
      Cinsel istek hâlâ sıfır ilk günden beri İştahım inanılmaz derecede arttı (neredeyse 5–6 kat) Gerginlik, yerinde duramama Anksiyete ve kaygı Depresif ruh hali PCT sürecinde spor yapmam gerektiğini biliyorum ancak gerçekten enerji seviyem çok düşük. Bazen kalkıp su içmek bile zor geliyor. Bu nedenle yaklaşık 24 gündür spor yapamadım. Buna rağmen ölçü olarak ciddi bir küçülme fark etmedim. Ancak iştahın çok artması nedeniyle kas/yağ oranındaki değişim beni yanıltıyor olabilir.
      PCT başlamadan önce yaptırdığım tek kan tahlili şu şekildeydi:
      FSH: 1.13 LH: 2.03 E2: 9.6 Total Testosteron: 223 TSH: 1.79 Serbest T3: 3.04 Serbest T4: 1.19 Prolaktin: 6 Merak ettiğim birkaç konu var:
      PCT sürecinde insanlar genelde ne zaman kendini iyi hissetmeye başlıyor? Yani hormonların toparlandığını hissettiren dönem ortalama ne zaman oluyor? Bu süreçte ekstra yapmam gereken bir şey var mı? Yaşadığım bu belirtiler PCT sürecinde normal sayılabilir mi, yoksa farklı bir problem ihtimali var mı? Tecrübeli arkadaşların ve hocaların görüşlerini gerçekten merak ediyorum. Uzun yıllar bilinçsiz kür kullandıktan sonra ilk defa bu kadar ciddi bir toparlanma sürecine girdim. Bu nedenle önerileriniz ve düşünceleriniz benim için çok değerli olacak. Şimdiden teşekkür ederim.  @Fuhrer @Askabar @berkay16 @GHOST @metinav
    • Yazan: caikepro
      Merhaba umarım iyisinizdir, yaklaşık 2 yıl bilinçsiz ve yüksek doz anabolik androjenik steroid kullanımı sonrası, 27 temmuz 2025’te ilaçları temelli kestim. Yaklaşık 4 ay oldu 2 ay boyunca sadece günlük klomen ve tamoxifen ve haftada 2 arimidex kullandım, kan testim ektedir. Sizce sonuçlar olumlu mu?

• Yazan: Equipoise
      Pregnyl hakkında forumda çok fazla bilgi kirliliği gördüğüm için bu konuyu açma gereği duydum. Pregnyl ne zaman kullanılır, ne işe yarar? Temiz bir dille anlatmaya çalışacağım. Arkadaşlar pregnyl HPTA açmaz. Tam tersine HPTAyı baskılar. Çünkü pregnyl bir hormondur esasında, lh fsh ı taklit eder. Dolayısıyla pregnyl in kullanım amacı, lh ve fshtan aylarca uzak kalmış olan testislerin kendine gelmesini sağlamaktır. Eğer kür kısaysa, nor19 türevleri yoksa ya da testislerde fazla küçülme yoksa; pregnyl kullanılmayabilir. 
      Şimdi gelelim "ne zaman kullanılmalı" konusuna. Nolvadex ve klomen hpta açan, pregnyl ise tam tersine hpta kapatan bir ilaç olduğu için ASLA aynı anda kullanılmamalıdır. Pregnyl e başlayacağınız tarihi öyle bir ayarlamalısınız ki, SON pregnyl iğnesi; nolvadex ile klomenin BAŞLANGIÇ tarihine denk gelsin. 
      Örneğin: diyelim ki planınız 10 gün boyunca her gün 500 iu pregnyl vurmak ve son iğneniz testosteron enantat. Son iğneden 24 gün sonra nolvadex/klomen e başlanacağı için, 14. Gün civarlarında pregnyl e başlanılmalı. Böylece 24. Gün geldiğinde son pregnyl dozajı bitmiş olucak. 
      Nolvadex/klomen e ne zaman başlanır? 
      Bir ilaç vucuttan tam olarak ne zaman atılırsa o zaman başlamak, en verimlisi olacaktır. Mesela testosteron enantatın yarı ömrü 4.5 gün olduğu için (10.5 değil) 4.5x5 yani 23.5 gün sonra nolvadex klomen başlanabilir. Standart olarak bilinen 10.5x2=21 gün mantığı yanlıştır. Bir ilacın vucuttan tam olarak atılması 5 kez yarılanması ile olur. Eğer testosteron enantat yarı ömrü 10.5 gün olsaydı, 30 40 gün sonra bile hala vucutta testosteron bulunurdu. 
    • Yazan: kafkasli
      selamlar,

8 ay boyunca trt doz kullandığım sustanonu bırakalı 7 hafta oldu bıraktıkdan sonra 5 hafta hcg kullandım  şuan son 2 haftadır hiç bir şey kullanmıyodum clomen aldım 12.5mg aldım sabah akşam 2 doz başliyorum çok mu geç olmuş başarılı pct yapmış olanların ve bilgili abilerin yorumlarını bekliyorum iyi akşamlar cümleten

Sorum: klomene 2 hafta geç başlandığı için 4 haftalık klomen kullanımı 2 haftaya indirilmeli mi.

pct ile alakalı ek bilgiler:

hcg başarılı oldu galiba, testis boyutu uzunluk 5 cm toparladı  sustanon kullanırken üste kaçıyordu  arada şuan kaçmıyor 

östrojen kaynaklı ereksiyon sıkıntısı yaşadım daha sonrasında artık iğnelerle uğraşmak istemeyip bıraktım trtyi (ereksiyon sıkıntımın tek sebebi östrojen değildi 4 farklı sebebi var 1- östrojen 2 - günde 4 mast  3-geçmişte kullanılan antidepresan 4- geçmişte kullanılan 1 haftacık kullanımda dahi aşırı yan etki gösterip depresyona sokan kısa ester deca.)

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.