Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

arkinyo1

2farklı ilaç çekerken iğne değiştirmeli miyim?

Önerilen İletiler

arkinyo1    0

elimde 2 farklı flakon ilaç var birinden 0.75 öbüründende 0.75ml çekmem gerekiyor. Ben enjeksiyon yaparken kahverengi uçlu ve normal iğnelerden alıyorum büyük enjektör ve küçük iğneyi kullanarak yapıyorum enjeksiyonu büyük ile çekim yapıyordum ancak şimdi 2 farklı flakon olduğu için flakonlar arasında geçiş yaparken yine iğne değiştirmeli miyim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BBurak    273
arkinyo1, 57 dakika önce yazdı:

elimde 2 farklı flakon ilaç var birinden 0.75 öbüründende 0.75ml çekmem gerekiyor. Ben enjeksiyon yaparken kahverengi uçlu ve normal iğnelerden alıyorum büyük enjektör ve küçük iğneyi kullanarak yapıyorum enjeksiyonu büyük ile çekim yapıyordum ancak şimdi 2 farklı flakon olduğu için flakonlar arasında geçiş yaparken yine iğne değiştirmeli miyim?

Değiştirmene gerek yok fakat flakonlar vakum yapabiliyor enjektör içindeki havayı ve ilacı. Böyle 0.1-0.1 tren kaçıra kaçıra benim testosteron flakonu sarıya yakın bir renk aldı :D

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
arkinyo1    0
BBurak, 41 dakika önce yazdı:

Değiştirmene gerek yok fakat flakonlar vakum yapabiliyor enjektör içindeki havayı ve ilacı. Böyle 0.1-0.1 tren kaçıra kaçıra benim testosteron flakonu sarıya yakın bir renk aldı :D

Tamamdır teşşekür ediyorum hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
shX648    54
BBurak, 48 dakika önce yazdı:

hayatımda hiç flakon ilaç kullanmadım hep ampul dü bu yıl başında zphc alcam 30ml test ent. bakalım nasıl olcak 😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    273
shX648, 8 dakika önce yazdı:

hayatımda hiç flakon ilaç kullanmadım hep ampul dü bu yıl başında zphc alcam 30ml test ent. bakalım nasıl olcak 😁

Al al, cayir cayır ılaclar orijinalini bulursan. Türk markalarının hepsinden %70 daha dolu en azından testosteronu. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
BBurak, 2 saat önce yazdı:

Al al, cayir cayır ılaclar orijinalini bulursan. Türk markalarının hepsinden %70 daha dolu en azından testosteronu. 

200 cypionate kullanıyprum zphc haftalık 1ml 1200 çıktı testo değer iyimi mgrama göre

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    273
polatpr, 8 dakika önce yazdı:

200 cypionate kullanıyprum zphc haftalık 1ml 1200 çıktı testo değer iyimi mgrama göre

Kişiden kişiye göre değişir tabi bu değer. Ben haftalık yarım ml vurup 4. Haftada test verdim 1450 çıkmıştı.  1ml/400mg olan testosunu yani 200 mg la vermiştim bu değeri. Enjeksiyonu pazartesi yapıp çarşamba sabahı test verdim. Çok değişken bir değer. 250 mg da 1200 de fena değil.  

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    201
BBurak, 39 dakika önce yazdı:

Kişiden kişiye göre değişir tabi bu değer. Ben haftalık yarım ml vurup 4. Haftada test verdim 1450 çıkmıştı.  1ml/400mg olan testosunu yani 200 mg la vermiştim bu değeri. Enjeksiyonu pazartesi yapıp çarşamba sabahı test verdim. Çok değişken bir değer. 250 mg da 1200 de fena değil.  

Bu cyp enzimleri ile alakalı bir durum. Aslında bakarsanız az ilaç çok total testo bence iyi bişey değil. 4-6x normal olanı. Ben gün aşırı dozlarda hafalık 140 mgda 1600civarı alıyorum. Bu cyp enzimlerinde bir problem olduğuna yönelik bir sonuç oluyor bence. Fazla çalışması gibi az çalışması da bir problem gibi geliyor bana.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    273
Unrest, 13 dakika önce yazdı:

Bu cyp enzimleri ile alakalı bir durum. Aslında bakarsanız az ilaç çok total testo bence iyi bişey değil. 4-6x normal olanı. Ben gün aşırı dozlarda hafalık 140 mgda 1600civarı alıyorum. Bu cyp enzimlerinde bir problem olduğuna yönelik bir sonuç oluyor bence. Fazla çalışması gibi az çalışması da bir problem gibi geliyor bana.

Yani dediğim gibi çok değişken en azından ilacın dolulugu hakkında fikir vermesi yeterli. Yoksa bende /dl hesabı yapmıyorum. Klasik dozlar vurup geçiyoruz az ilaç çok iş. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    823
polatpr, 3 saat önce yazdı:

son enjeksiyondan kaç gün sonra kan testi verdin?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
polatpr    24
Fuhrer, 08.10.2025 - 14:41 yazdı:

son enjeksiyondan kaç gün sonra kan testi verdin?

Pazartesi 0.5 vurdum çarşamba sabah verdim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.