Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Draqul Org

Gh'ın kalp üzerinde etkisi nasıldır?

Önerilen İletiler

Draqul Org    59

Merhabalar, nasılsınız?

forumda biraz araştırma yaptım ama bir cevap bulamadım. Gh’ın kalp üzerinde nasıl bir etkisi var? Kalp üzerinde ya etkiler, zararlar vs…

ve ayrıca ailedeki en kısa erkek benim. Herkes 185 üstü ve baba tarafım genel olarak 190 üstü. Ama ben 180’im. Boyumun da uzama ihtimali var mı? Yaş 20.

yanıtlarınız için teşekkürler.:)

tarihinde Draqul Org tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    1.093
Draqul Org, 36 dakika önce yazdı:

Merhabalar, nasılsınız?

forumda biraz araştırma yaptım ama bir cevap bulamadım. Gh’ın kalp üzerinde nasıl bir etkisi var? Kalp üzerinde ya etkiler, zararlar vs…

ve ayrıca ailedeki en kısa erkek benim. Herkes 185 üstü ve baba tarafım genel olarak 190 üstü. Ama ben 180’im. Boyumun da uzama ihtimali var mı? Yaş 20.

yanıtlarınız için teşekkürler.:)

merhaba dostum, GH bütün organlar üzerinde büyümeye yol açabilir. Bu kalp kasını da etkiler, miyokart tabakanın büyümesi sonucu kalp kapakçığı daha fazla çalışmak zorunda kalır. Kondisyon olarak dayanıksız biri isen bu durumdan dolayı kalp krizi bile geçirebilirsin. Boyunun uzama ihtimaline gelirsek, artık geçmiş dostum. @SPECTRE'ye katılıyorum. Neden spesifik şeyler denemek zorundasın? GH zorunlu mu? Tanıdığım çoğu profesyonel sporcu Türkiye yarışmalarına GH'sız hazırlandığını söylüyor. GH olmazsa olmaz bir şey değil, vücudun GH olmadan da şekillenir ve istediğini verir.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
0xhex    73

GH iyidir,tabi düşük dozlarda kullanıldığında... hem gençlik iksiri hem enerji sağlar 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    59
SPECTRE, 1 saat önce yazdı:

Sıra gh mi geldi şimdi:D

Hocam…😂

aylarca doktora gidip geldim ve sorun ani panik ataklardaymış. Kalbimde bir sorun yok yani🙂

Fuhrer, 1 saat önce yazdı:

merhaba dostum, GH bütün organlar üzerinde büyümeye yol açabilir. Bu kalp kasını da etkiler, miyokart tabakanın büyümesi sonucu kalp kapakçığı daha fazla çalışmak zorunda kalır. Kondisyon olarak dayanıksız biri isen bu durumdan dolayı kalp krizi bile geçirebilirsin. Boyunun uzama ihtimaline gelirsek, artık geçmiş dostum. @SPECTRE'ye katılıyorum. Neden spesifik şeyler denemek zorundasın? GH zorunlu mu? Tanıdığım çoğu profesyonel sporcu Türkiye yarışmalarına GH'sız hazırlandığını söylüyor. GH olmazsa olmaz bir şey değil, vücudun GH olmadan da şekillenir ve istediğini verir.

Teşekkürler. Ve panik ataklardan dolayı kalbim de sorun açar sanırım. Ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten, sadece daha büyümek istiyorum ama panik atak yaşadığım an kalbim çok karıştığı için, üstüne ilaç gelirse büyük sorunlara yok açacak diye düşünceliyim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    205
gönderildi (düzenlendi)
Draqul Org, 11 dakika önce yazdı:

Hocam…😂

aylarca doktora gidip geldim ve sorun ani panik ataklardaymış. Kalbimde bir sorun yok yani🙂

Teşekkürler. Ve panik ataklardan dolayı kalbim de sorun açar sanırım. Ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten, sadece daha büyümek istiyorum ama panik atak yaşadığım an kalbim çok karıştığı için, üstüne ilaç gelirse büyük sorunlara yok açacak diye düşünceliyim.

Gh normalde kalbine birşey yapmaz düzgün kullandigında ve vücudun buna hazır olduğunda. Ama senin kaygı durumun ne kullansan sıkıntı yaratabilir. Yani birsey olmasada kaygın olmasına neden olabilir. Önce bedenini hazırla günlük zone2 kardiyoyla panik atağı yok edebilirsin veya çok azaltabilirsin

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    59
Unrest, 12 dakika önce yazdı:

Gh normalde kalbine birşey yapmaz düzgün kullandigında ve vücudun buna hazır olduğunda. Ama senin kaygı durumun ne kullansan sıkıntı yaratabilir. Yani birsey olmasada kaygın olmasına neden olabilir. Önce bedenini hazırla günlük zone2 kardiyoyla panik atağı yok edebilirsin veya çok azaltabilirsin

Kardiyoyu hiç duymamıştım panik atak için. Aile hekimi panik atağın için sporu bırak demişti.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    205
Draqul Org, 1 dakika önce yazdı:

Kardiyoyu hiç duymamıştım panik atak için. Aile hekimi panik atağın için sporu bırak demişti.

Abi bişey demek istemiyorum doktora şimdi ama hiit kardiyo değil zone 2 yaparsan iyi gelir. Hiitde iyi gelir ama belli bir seviyeye gelmeden hiit yaparken panik atak durumu yaşıyormus gibi hissedilir. Parasempatik(dinlen sindir) sistemi aktive edersin zone 2 ile , panik atak sempatik(savaş kaç) sistemin çok aktive olmasıyla ortaya çıkar.

Ben bu sorunlarla 2020den beri mücadele ediyorum ve bendeki panik atakla birlikte ektopik atımlar oluşuyor. Kaç kere soluğu hastanede aldığımı saymadım 2021 li yıllarda. Şuan hastaneye gidecek hiç bir semptomum yok sadece kardiyoyu 2 aydan uzun süre bırakınca ve aynı zamanda çok hareketsiz kaldigımda kendini belli etmeye başlıyor. Beni kardiyo ve ağırlık antremanı kurtardı bu durumdan. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Draqul Org    59
Unrest, 6 dakika önce yazdı:

Abi bişey demek istemiyorum doktora şimdi ama hiit kardiyo değil zone 2 yaparsan iyi gelir. Hiitde iyi gelir ama belli bir seviyeye gelmeden hiit yaparken panik atak durumu yaşıyormus gibi hissedilir. Parasempatik(dinlen sindir) sistemi aktive edersin zone 2 ile , panik atak sempatik(savaş kaç) sistemin çok aktive olmasıyla ortaya çıkar.

Ben bu sorunlarla 2020den beri mücadele ediyorum ve bendeki panik atakla birlikte ektopik atımlar oluşuyor. Kaç kere soluğu hastanede aldığımı saymadım 2021 li yıllarda. Şuan hastaneye gidecek hiç bir semptomum yok sadece kardiyoyu 2 aydan uzun süre bırakınca ve aynı zamanda çok hareketsiz kaldigımda kendini belli etmeye başlıyor. Beni kardiyo ve ağırlık antremanı kurtardı bu durumdan. 

Güzel yanıtın için teşekkürler. Deneyecem.🥰

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp