Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

emir2121

Humax - total testom beklediğimden düşük çıktı! ilaçlarım sahte mi?

Önerilen İletiler

Fuhrer    650
Thebossdianabol, 47 dakika önce yazdı:

Kaynak yok iddiasi böyle bilmiyorum satici boyle soyledi humax sorunca birde pirimo

swatlar humaxı patlatmış, primo yok orada burada diyip de sana içeriğinde 50 mg testosteron olan ilacı kakalayacak adam sana mezardaki babannesini pazarlar çıtır diye, iddialara fazla güvenme. kaynak bulmaya çalış, sana kaynak sundum ben. tercih sana kalmış.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Adrian    108
gönderildi (düzenlendi)

Zphc nin orijinal jino testlerinde primosu %100 dolu cıkmıştı. Piyasayı bu hale getiren ilaç satan kişiler, ellerin de ki ilaçları satmak için saçma sapan iddialar atıyorlar ortaya, zphc primonun içine %70 koyar ama gidip de testo koymaz kendileri ile karıştırmasınlar beni de konuşturmasınlar :D 

Hammadde konusu doğru, masteron prop ile enanthate ve primo şuan hiç bir stokta yok, sebebi çin hükümeti hammade üreten fabrikalara baskı yapıyor üretmeyin diye, çinlilerin de fabrikaları hindistana taşıma durumları var (kaynak: meso - eroids - yabancı forumlardan okuduklarım)

tarihinde Adrian tarafından düzenlendi
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ben humax testo ve primo kullanıyorum ben böyle bişey yaşamadım 400 testo 400 primo kullanıyorum testom hiç referans içinde olmadı hep üstünde oldu kullandığımdan beri 

1FB2D20B-8B58-428E-9772-9AFEACD16978.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emir2121    0
Verdanteaglet, 2 saat önce yazdı:

Ben humax testo ve primo kullanıyorum ben böyle bişey yaşamadım 400 testo 400 primo kullanıyorum testom hiç referans içinde olmadı hep üstünde oldu kullandığımdan beri 

Ne kadara aldın ürünü test sonucu yanlış çıkmış olabilir ztn 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61
emir2121, 22 saat önce yazdı:

Herkes bişey diyor humax satıcısıda bana zphc artık hammadesi kötü demişti 😂

kimin elinde ne varsa en iyisi o. olmayanlarda en kötüsü 😃

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    650
Jöhtürk, 2 saat önce yazdı:

kimin elinde ne varsa en iyisi o. olmayanlarda en kötüsü 😃

sana aynen katılıyorum, piyasada kimsenin yoğurdu ekşi değil. Ama kime sorarsan.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    197

En azından dürüstmüş adamlar kağıda biz eo koyuyoz demişler :). Crp eodan da yükselmiş olabilir, ağır metal konusuna test görmeden inanmam çünkü 100den fazla jano ağır metal testi gördüm henüz bir tane hile ağır metalli içeriğe denk gelmedim, bu ağırmetal olayı geçmisten günümüze büyüyerek gelen bir efsane gibi geliyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emir2121    0
Unrest, Şimdi yazdı:

En azından dürüstmüş adamlar kağıda biz eo koyuyoz demişler :). Crp eodan da yükselmiş olabilir, ağır metal konusuna test görmeden inanmam çünkü 100den fazla jano ağır metal testi gördüm henüz bir tane hile ağır metalli içeriğe denk gelmedim, bu ağırmetal olayı geçmisten günümüze büyüyerek gelen bir efsane gibi geliyor

Bu humaxe aitse benim niye crpm düşük çıktı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    197
emir2121, Şimdi yazdı:

Bu humaxe aitse benim niye crpm düşük çıktı 

Etil oleat dan ise herkeste crp yükseltmiyor. Bu Humaxdan dolayıda olmayabilir, kişi sağlam bir enfeksiyon geçirmişte olabilir. Net bir şekilde bilemeyiz ama anekdotal yorumlarda etil oleatın bazı kişilerde crp yi yükselttiği sürekli konuşuluyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61

hastayım, gribim. büyük ihtimalde covid kaptım çünkü covidli hasta ile 24 saat beraber geçirdim. humax kullanıyorum, crp böyle. humax babamızın oğlu değil, tedarik yok diye zphc markasına geçtim. ama şu satıcı ağzına z barla çakasım geldi. 

Screenshot_2025-10-04-19-54-29-024_tr.gov.saglik.enabiz-edit.jpg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emir2121    0
Jöhtürk, 3 dakika önce yazdı:

hastayım, gribim. büyük ihtimalde covid kaptım çünkü covidli hasta ile 24 saat beraber geçirdim. humax kullanıyorum, crp böyle. humax babamızın oğlu değil, tedarik yok diye zphc markasına geçtim. ama şu satıcı ağzına z barla çakasım geldi. 

Screenshot_2025-10-04-19-54-29-024_tr.gov.saglik.enabiz-edit.jpg

O kan testini gördükten sonra direkt zphc geçtim ztn bende ürün ya boş yâda yanlış ölçtü alet oda benim başıma denkmi geldi allah bilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61
emir2121, Şimdi yazdı:

O kan testini gördükten sonra direkt zphc geçtim ztn bende ürün ya boş yâda yanlış ölçtü alet oda benim başıma denkmi geldi allah bilir

ben gayet memnundum, npp kalmadığı için zphc geçtim. yoksa humax ile devam edecektim. sanırım humaxın testolarda problem var. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mark    55

ben humaxın halosunu kulllanmıştım geçen gayet iyidi aslında testosunun boş olacağını düşünmüyorum bir aksilik var bence

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emir2121, 21 saat önce yazdı:

Ne kadara aldın ürünü test sonucu yanlış çıkmış olabilir ztn 

Testo e 1500 primo 2700 falandı aldığımda 3 aydır kullanıyorum kardeşim bu tahlil son tahlilim ben kullandığımdan beridir tahlillerim böyle şimdi sen kalkmışsın diyorsun ki sonuç yanlış çıkmış olabilir olamaz dostum olamaz bu ilk tahlilim değil yanlış çıkmış olamaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk, 15 saat önce yazdı:

ben gayet memnundum, npp kalmadığı için zphc geçtim. yoksa humax ile devam edecektim. sanırım humaxın testolarda problem var. 

Humax mi zphc mi dersin simdi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    61
gönderildi (düzenlendi)
Thebossdianabol, 42 dakika önce yazdı:

humax sanki biraz daha acısızdı. zphc hafiften ağrı yapıyor. 3 hafta humax 1 haftadır da zphc kullanıyorum, farkı anlamak zor şuan. humax iştah, pump mükemmeldi memnundum.

tarihinde Jöhtürk tarafından düzenlendi
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emir2121    0
Verdanteaglet, Bir saat önce yazdı:

Testo e 1500 primo 2700 falandı aldığımda 3 aydır kullanıyorum kardeşim bu tahlil son tahlilim ben kullandığımdan beridir tahlillerim böyle şimdi sen kalkmışsın diyorsun ki sonuç yanlış çıkmış olabilir olamaz dostum olamaz bu ilk tahlilim değil yanlış çıkmış olamaz

Ben kendi tahlilim için söyledim 😃

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Denizfer    5
Unrest, 16 saat önce yazdı:

noxy test p sonucun ne oldu dostum merak ettim,cıktı mı değerler ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emir2121    0
Thebossdianabol, Bir saat önce yazdı:

Sakin Dostum Ben Kendi Tahlilim İçin Söyledim 😃

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    197
Denizfer, 3 dakika önce yazdı:

noxy test p sonucun ne oldu dostum merak ettim,cıktı mı değerler ?

Lc-ms olduğundan gecikiyor ama ilk defa bu kadar uzun sürdü. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Denizfer    5
Unrest, 2 saat önce yazdı:

Lc-ms olduğundan gecikiyor ama ilk defa bu kadar uzun sürdü. 

tamam hocam buraya yazarsanız guzel olur sonucu 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    35
Jöhtürk, 2 saat önce yazdı:

humax sanki biraz daha acısızdı. zphc hafiften ağrı yapıyor. 3 hafta humax 1 haftadır da zphc kullanıyorum, farkı anlamak zor şuan. humax iştah, pump mükemmeldi memnundum.

Bende zphc kullaniyorum fena agri yapiyor ya 🥺

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Just48    5

Çevremde humax kullanan bir sürü arkadaşım var humaxtan daha bu güne kadar 1 tane şikayet görmedim bende şuanda aktif olarak humax tren acetat 350 mg alıyorum zımba testlerde ağır metal çıkmıyor markayı karalamaya çalışıyorlar bence piyasadaki en kaliteli steroidleri humax markası yapıyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    197
gönderildi (düzenlendi)
Just48, Bir saat önce yazdı:

Çevremde humax kullanan bir sürü arkadaşım var humaxtan daha bu güne kadar 1 tane şikayet görmedim bende şuanda aktif olarak humax tren acetat 350 mg alıyorum zımba testlerde ağır metal çıkmıyor markayı karalamaya çalışıyorlar bence piyasadaki en kaliteli steroidleri humax markası yapıyor 

Humax ın testleri nerede var acaba ? Ben bulamadım link atabilir misin ? Benim için gereksiz yere eo olmasi bile yeterli kullanmamak için bu konu tartışmaya kapalı ama yine de görmek isterim.

tarihinde Unrest tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Themech
      Merhaba arkadaşlar,
      Kan testi yaptırdım genel olarak durumumu görmek için kürde değilim şu an daha önce de yapmadım ama aklımda uzun zamandır var,  yaklaşık 6 senedir spor yapıyorum,
      Kişisel özelliklerim;
      Yaş 30  Boy; 1:89 Kilo; 100 Yağ oranı; 16/17 Testosteron testini 2 kez yaptırdım bir hafta arayla diğer sonuç da yakın değeri verdi. Ve testleri sabah aç karnına 1 haftalık cinsel perhizle verdim, Testo sonucum değer içerisinde olsa da alt sınıra yakın olduğu için moralimi bozdu, genel olarak mutsuz depresif bir ruh halim var, sizce ufak dozlarla only testosteron kullanıp değerimi yükseltmek mantıklı mı doğal döngüyü kapatmaya gerek var mı ya da doğal yollardan arttırmaya mi çalışayım? Çok kararsızım düşüncelerinizi merak ediyorum, teşekkürler şimdiden.

• Yazan: 6arrows
      iranlı bir satıcıdan aldığım fiyat listeleri bunlar. fiyatlar çok ucuz gözüküyor gerçekçi olma ihtimali var mı? 

• Yazan: murta
      Merhabalar,
      Elimde 4 tane marka seçeneği var sizce hangisini tercih etmeliyim?
      Zphc - Humax - Spectrum - Canada
      1x testo e  1x deca  Almayı planlıyorum hangi markayı tercih edeyim?
    • Yazan: Ziert44
      Merhaba,
      Forumdaki yorumlara bakarak aldım fakat üründen hiçbir şekilde verim alamadım son 5 haftadır kullanıyorum son birkaç gündür dozajı 100mg a çektim fakat hala tık yok dianabol için marka önerilerine açığım.

• Yazan: ghettoMonk
      Merhabalar,
      Kişisel özelliklerim:
      Yaklaşık 7 senedir spor yapıyorum 5 senesi MMA son 2 senesi de vücut geliştirme Yaşım 20 Kilom 78 Boyum 1.80 Yağ oranım düşük Nispeten beni tatmin eden bir fiziğim var diyebilirim. Yaptığım sporları profesyonellik seviyesinde ciddiye alarak yapıyorum. Antrenman, beslenme ve dinlenme pek sekmez. Malum yaz ayındayız ve ben 2 aydır diyetteyim, her sabah da 1 saat kardiyom var. Geçen günlerde kendimde bazı semptomlar fark ettim bunlardan bazıları depresyon, halsizlik, ani anksiyete, uykuya dalamama, sürekli yorgunluk, libidoda değişiklikler vs. Sonrasında dahiliyeye gidip sorunlardan bahsettim ve kan testi yaptırdım, testosteron alt sınıra yakın çıktı. Düzenli D vitamini kullanıyorum, ZMA alıyorum, alkol tüketimim yok, uykum olabildiğince düzenli (son zamanlarda dalamıyorum) ve sağlıklı besleniyorum. Bu yaşta bu kadar düşük testosteron beni gerçekten çok rahatsız etti. Sporun ölene kadar hayatımda olacağını da hesaba kattığımda TRT'ye geçmek çok mantıklı geliyor.
      Haftalık 120mg Test Enanthate ve sperm üretiminin durmaması için de haftada 3 kez 500iu HCG yapmayı düşünüyorum. Ve bunu ömür boyu sürdürmeyi planlıyorum. Kan testimi ve güncel formumu ekte bırakıyorum (Sensitif Total Testosteron referans aralığı 2.7 ile 8 küsürmüş ben de doktorun yanına tekrar gidince öğrendim). @metinav @rastlantisal @GHOST @AS1L @Diver
      Değerli hocalarım yorumlarınızla bana bir yol gösterebilirseniz çok sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.