Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

emir2121

Humax - total testom beklediğimden düşük çıktı! ilaçlarım sahte mi?

Önerilen İletiler

emir2121    0
Just48, 8 saat önce yazdı:

Çevremde humax kullanan bir sürü arkadaşım var humaxtan daha bu güne kadar 1 tane şikayet görmedim bende şuanda aktif olarak humax tren acetat 350 mg alıyorum zımba testlerde ağır metal çıkmıyor markayı karalamaya çalışıyorlar bence piyasadaki en kaliteli steroidleri humax markası yapıyor 

350mg tren acetat alıp düzgün cümle kurabiliyorsan ztn boştur 😃

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    523
emir2121, 3 saat önce yazdı:

350mg tren acetat alıp maymuna mı dönüşecek kardeşim insan? Bu nasıl bir kafa yapısı? Sanki 350mg xanax kullanıyor.

• Beğen 1
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    699
emir2121, 9 saat önce yazdı:

İlacı hiç kullanmadığın o kadar belli ki :D 

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emir2121    0
hectordoyle, 6.10.2025 - 18:41 yazdı:

İlacı hiç kullanmadığın o kadar belli ki :D 

Sizinde olympia seviyesinde olduğunuz okadar belli ki :)

• ahahaha 1
  • Kaka 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    4
Tr3n, 02.10.2025 - 21:35 yazdı:

Bro CükMax kendi markamı oluşturdum artık tavada pişiriyorum testoları trenleri parabolanları 

Fuhrer, 02.10.2025 - 21:36 yazdı:

süpermiş, tencere kullan öneririm.

Hocam ben düdüklü tencere kullanıyorum basınç daha da özleştiriyor emilimi arttırıyor hem kayıp daha az oluyor tavsiye ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
No.one    4

Başlığı açan arkadaş kullandıktan sonra total testosunun düşük çıktığını belirtmiş ama aldık artık kullanıp görücez..

IMG_20251008_140957.jpg IMG_20251008_140951.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
emir2121    0
No.one, 8 dakika önce yazdı:

Başlığı açan arkadaş kullandıktan sonra total testosunun düşük çıktığını belirtmiş ama aldık artık kullanıp görücez..

Ampül versiyonu bu ben kesin olarak ilaç boş demedim belkide alet yanlış ölçtü 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
No.one    4
emir2121, 6 dakika önce yazdı:

Ampül versiyonu bu ben kesin olarak ilaç boş demedim belkide alet yanlış ölçtü 

Sizinki flakon muydu? Olabilir hocam, kullanıp görücez işte..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SİYAHKUN    10
No.one, 35 dakika önce yazdı:

IMG_20251008_140957.jpg IMG_20251008_140951.jpg

Hocam ben aynısının sizemaxını kullandım bende çalışıyordu ilaç testlerim duruyor. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    523
Rma, 15 saat önce yazdı:

Hocam ben düdüklü tencere kullanıyorum basınç daha da özleştiriyor emilimi arttırıyor hem kayıp daha az oluyor tavsiye ederim 

ben tepsiye verip urfalı fırıncıya veriyorum kardo, dediğini denerim ama.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
No.one    4
SİYAHKUN, 31 dakika önce yazdı:

Hocam ben aynısının sizemaxını kullandım bende çalışıyordu ilaç testlerim duruyor. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız

İnşallah hocam, teşekkürler 🙏

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bilinc    4
Fuhrer, 10.10.2025 - 13:55 yazdı:

ben tepsiye verip urfalı fırıncıya veriyorum kardo, dediğini denerim ama.

Hocam selamlar son düşünceniz nedir bu marka için bende propunu kullanıyorum zphc geçmek mantıklı mı testo için yoksa devam edilebilir mi ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    523
bilinc, 38 dakika önce yazdı:

Hocam selamlar son düşünceniz nedir bu marka için bende propunu kullanıyorum zphc geçmek mantıklı mı testo için yoksa devam edilebilir mi ?

zphc mantıklı, testo konusunda humax önermiyorum.

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bloodiamond    27

10 haftadır testo 500 primo 400 kür yapıyorum ilaçların ikisi de humax marka uzun zaman önce ilk cıktığında ilk gelen partilerden almıştım duruyordu. Verim alamadığım için 10.haftada cruise döndüm. Total testo 850 çıktı. Daha önce zhpc de cruise dozunda bile 1500> görüyordum. Humax düşünenlerin bilgisine 

IMG_5485.jpeg

• Üzgün 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.193
bloodiamond, 1 dakika önce yazdı:

10 haftadır testo 500 primo 400 kür yapıyorum ilaçların ikisi de humax marka uzun zaman önce ilk cıktığında ilk gelen partilerden almıştım duruyordu. Verim alamadığım için 10.haftada cruise döndüm. Total testo 850 çıktı. Daha önce zhpc de cruise dozunda bile 1500> görüyordum. Humax düşünenlerin bilgisine 

Enj ne kadar sonra yaptin testi hocam? @emir2121 hakli galiba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bloodiamond    27
SPECTRE, 5 dakika önce yazdı:

Enj ne kadar sonra yaptin testi hocam? @emir2121 hakli galiba

Blastın son haftası, cruise dozuna dönerken 1 gün önce 125mg enjeksiyon yapıp sabah erken saatlerde teste gittim. Pik noktasına yakın saate denk getirmeye calıştım ama sonuç bu. eGFR değerim de cok yükselmiş primobolan daha önce hiç eczane kullanmadığım için humax primo dolu mu değil mi tahmin yürütemiyorum ama testo hissiyatı gerçekten 10 hafta boyunca çok zayıftı ve bu ürünlere zhpc ile aynı fiyatı ödedim ilk çıktığında 50-60 dolar arası. Elimde npp de var humax kullanılmamış hepsini birlikte almıştım ama hayal kırıklığına uğrattı

tarihinde bloodiamond tarafından düzenlendi
  • Şaşkın 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    51
bloodiamond, 4 saat önce yazdı:

Humax testo sanırım bekleneni vermedi. Ben humax masteron ve npp kullandım gayet iyiydi. Ama yine de tam dolu mu sorgulamaya başladım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    961
bloodiamond, 6 saat önce yazdı:

1500 olan testlerini paylaşır mısın dostum merakımdan soruyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bloodiamond    27
GHOST, 8 saat önce yazdı:

1500 olan testlerini paylaşır mısın dostum merakımdan soruyorum.

biraz anlamlı sormuşsun ama paylaşayım senin için en son testimi

IMG_5486.jpeg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.660

Bu konuya bende değinmek istiyorum. Yarış hazırlığı ve öncesinde yaptığım off sezonda her 2 haftada bir konuyu güncelleyerek kullandığım ilaçları ve beslenmemi vs güncel form ile günlükte belirttim. Bu süreçte bir çok kan testi yaptım fakat genelde ilaçlarımdan emin olduğum için çok fazla testosteron seviyesine bakmam. Genelde hormon testlerinde benim için e2 ve prolaktin önemli olur ve onlara bakarım.

Bu süreçlerimde SADECE HUMAX kullandım. Testosteron seviyelerin de olduğu 2 farklı kan testine denk geldim ve onları buraya eklemek istiyorum. 2 Test bir birinden cok farklı zamanlarda yapıldığı için akıllarda soru işareti olacağını sanmıyorum. 8. ayda ki kan testimde prop kullanıyordum. Haftalık 500 Prop kullanıp eşit dozlarda her gün enjeksiyon yapıyordum. Diğer testte ise Testo C Kullanıyordum.

Şahsen ben ilaç satıcısı değilim fakat humax ı ilk elime aldığım an verdiğim tepkiyi hatırlıyorum ve kendi kendime şunu demiştim bunun sahtesini yapamazlar aq kutusu vs uğraşsalar zaten artacak maliye ile tr de satılan humax fiyatına denk gelir demiştim. Bu arada bu süreçlerde satıcının elinde ampül varsa ampül flakon varsa flakon alıp kullandım. Umarım konu hakkında akıllarda ki soru işaretlerine biraz ışık tutmuş olurum. 

1.jpg

2.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
m41a4    1

Zphc npp den humaxa döndüm 1 haftadır ağırlıklar dibi boyladı 🥺 acaba bu konuyu okudugum icin psikolojik mi diye düşünmeye basladim 😃

• Beğen 1
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    961
bloodiamond, 4 saat önce yazdı:

biraz anlamlı sormuşsun ama paylaşayım senin için en son testimi

Hayır sadece merak etmiştim. Evet göründüğü gibi ilaç birden fazla kişide problem çıkarmış.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
suleymanof    4
bloodiamond, 17 saat önce yazdı:

satıcının bu sonuca verdiği cevap ne oldu hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: mur4tkilic
      Merhabalar ben yeni başladım spordan önceki kan testimde 543 olan testo oranım spora başladıktan 45 gün sonra geçen hafta yaptırdığım testte 314 çıktı doktor bir seferlik sustanon 250 mg verdi dün yaptırdım ama tekrar gelme yazmam dedi şimdi benim ne yapmam gerekir sustanonun etkisi geçtiğinde
      Ayeıca destek olarak omega 3, magnezyum, çinko, multivitamin kullanıyorum supplement olarak protein karbonhidrat kreatin bcaa glutamine l-arginine kullanıyorum doğal takviye olarakta çoban çökerten, çakşır otu, pancar tozu, matcha tozu, ısırgan otu, ıspanak vs bir sürü şey yapıyorum buna rağmen testosteron neden düşmüş olabilir ve ben bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?
    • Yazan: nattybuilder
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Cruise dönemi humax'ın size max ürününü kullanmayı düşünüyorum.1 ml de 450 mg testosteron var farklı esterlerde ama fiyat olarak diğer ürünlere göre daha hesaplı oluyor ml başına düşen mg hesaplayınca.
      Ürünü kullanıp beğenen var mı?
    • Yazan: Drawing
      Arkadaşlar Merhabalar, Bugünkü Konumuz Humax Pharma. Bildiğiniz Gibi Günümüzde Sahtesi Ortaya Çıkmadı. İran’dan Geldiği Kanıtlanabilir, Sonuna Kadar Güvendiğim Bir İlaç.
      Kür İçeriği
      Pazartesi = Testo E + Tren Ace + Masteron
      Çarşamba = Tren Ace + Masteron
      Cuma = Testo E + Tren Ace + Masteron
      Yaşadığım Sorunlar
      Pazartesi İlaçları Sağ Kalçadan Enjekte Ettim. Ertesi Gün Sağ Kalçada Ağrı Başladı.
      Çarşamba Günü Tren Ace + Masteron’u Sol Kalçadan Vurdum, Hiçbir Sorun Yaşamadım. Burada Anladım Ki Sorun Testo E’de (Novo Pharma).
      Cuma Günü Testo E’yi Sol Kalçadan Vurdum, Yine Ağrı Yaptı.
      Bunun Üzerine Testo E’yi Bacaktan Denedim, Hiç Ağrı Yapmadı.
      Ancak Tren + Masteron’u Bacaktan Denediğimde Öncesinde Hafif Ağrı, Ertesi Gün İse Yürümeyecek Kadar Şiddetli Ağrı Yaşadım.
      Cuma Günü Yani Bugün Sol Bacaktan Testo + Tren + Masteron Denedim, Yine Ağrı Yaptı.
      Sonuç
      Kendimce Deneme Yanılma İle En İyi Enjeksiyon Bölgelerimi Belirlemeye Çalışıyorum, Benim Kendim için Çözümüm Tren + Masteronu'ı Kalçadan Vurup, Testoyu Bacaktan Vurmaktır, Bizin içinde Bu Geçerli Olabilir. Ben Genede Humax Ve Novo Markalarında Tecrübe Edinme Amaçlı Deniyorum.
      Pazartesi Günü Büyük İhtimal Kalçadan Tren + Masteron, Bacaktan Testo Yapacağım.
      Belki De Çılgınlık Yapıp Sağ Bacaktan Tren, Sol Bacaktan Masteron Vurup Kesin Olarak Hangisinin Ağrı Yaptığını Anlamaya Çalışacağım, Tabi Ağrı Geçerse.
      Not
      Bu Anlattıklarımın Amacı Yeni Başlayacak Humax Ve Novo Kullanıcıları İçin Enjeksiyon Problemi Hakkında Fikir Vermek.
      Her İnsanın Tepkisi Farklı Olabilir. Mesela Çoğu Kişi Tren Vurunca Ciddi Şekilde Öksürüyor Ama Bende Öyle Bir Durum Hiç Olmadı.
      Bazı İnsanlarda Kalçadan Testo E Hiçbir Sorun Yaşatmaz, Bende Yaşatır.
      Sizde Bu Markalardaki Deneyimlerinizi Paylaşırsanız Çok Güzel Olur.
    • Yazan: ibrahimb
      Merhaba, 21 yaşındayım öğrenciyim ve aynı zamanda çalışıyorum uyku düzenim pek iyi değil vardiyalı işte çalışıyorum. Beslenmem de iyi değil öğrenci evindeyim, sık sık dışardan, tavuk döner vs. yiyorum. Spor geçmişim yok.
      KİŞİSEL ÖZELLİKLERİM:
      Yaş : 21 Boy: 185 Kilo: 82 2-3 ay önce düzenli cinsel hayatım yokken sevgilimle birlikte olduğumda prematüre ejak. yaşamıştım kafaya taktım, genel olarak da bir şeyleri kafaya takan düşünen birisiyim. Ürolojiye gitmiştim bana normal düzensiz olduğu için diyip antidepresan önermişti ilişki öncesi kullan istersen diye ama ben kullanmadım. Bir de bir kaç defa sildefanil kullandığımı söylediğimde bu tarz şeylerden uzak dur bunu kullanmanı hissettiren kişilerle de birlikteliğini kes demişti, birde bitkisel içerikli supplement önerdi, içeriğini aşağıya bırakıyorum ben bunu kullandığımda libido/ereksiyon kalitesinde artış, uykudan dinç uyanma gibi şeyler yaşadım çok iyi geldi ama pahalı olduğu için devam etmedim.

Vitamin vs. araştırdığımda önce bi dahiliye doktorunda tahlil yaptırayım dedim, aşırı terleme(ailemde de var) ve ağız kuruluğu(sosyal ortamlarda özellikle) şikayetimi de sormuştum doktora tahlil yapmıştık. Total Testosteron(ben istedim meraktan) alt sınıra yakın çıktı, korkmam gereken bir şey var mı sizce? Referans değerler arasında olduğu için normal mi karşılamam lazım?.

Doktorun yazacağı D vitamini, B vitamini ve folik asit kullanımını yapacağım, onun dışında magnezyum complex, omega3 ve günlük 15mg çinko pikolinat alımı yapmaya başladım. İlişki sırasında düşününce falan mesela bazen hala prematüre ejak. oluyor, bazen 2.de 3.de düşününce de ereksiyon kaybı oluyor, libidomda sıkıntı yok hep istiyorum, ama ilkinden sonra ikinciye biraz(20 dk falan) beklemem gerekiyor, yapabileceğim, önerebileceğiniz bir şey var mı? Doktorun önerdiği şeyi kullanınca ereksiyon baya sağlam oluyordu ve libido da baya tavandı, normalde de yüksek aslında.
      TEST SONUÇLARIM:

• Yazan: canarx
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Kontrol amaçlı gidip kan vereyim dedim bayadır spor yapmaktayım testosteronum düşük gibi değerli abilerim yaşım 21 yol gösterir misiniz ne yapmam lazım?  
      GÜNCEL KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.