Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Dkrahe

Kür günlüğüm beslenme, ilaç, antrenman (dkrahe)

Önerilen İletiler

Dkrahe    14

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Askerde hastalık ve beslenememekten 10kg verdim dönünce kan testi verip direkt küre başladım. 

KÜR İÇERİĞİM:

• 500 test e- overdose
  • 300 npp - overdose
  • 250 masteron enanth - magnus
  • 300 test- iran (TRT)

Kürü 10 hafta yaptım beslenmeye çok dikkat etmedim güncel trt formumla before afterımı koyacağım ekim ortası gibi tekrardan küre başlayacağım biraz daha yağ yakmaya çakışıyorum şuan bel bölgem fazla yağ tutuyor yeni küre olduğunda temiz başlamak istiyorum fikirlerinize önerilerinize açığım.

YENİ KÜR PLANLAMAM:

• test e 600mg- iran
  • Masteron e 400mg- zphc
  • deca 400mg - zphc

KÜR ÖNCESİ 77 KG  -   KÜR SONRASI 89 KG

IMG_3523.jpeg IMG_3522.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Dkrahe    14
Fuhrer, 3 dakika önce yazdı:

humax masteron enanthatenin fotoğrafını atar mısın

Karıştırdım karıştırdım magnus masteron enanth hocam düzeltme geçeyim hemen

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    524
Dkrahe, 47 dakika önce yazdı:

yeni kür planlamanı kaç hafta yapmayı düşünüyorsun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dkrahe    14
Fuhrer, 54 dakika önce yazdı:

yeni kür planlamanı kaç hafta yapmayı düşünüyorsun?

16-20 hafta arası düşünüyorum hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    524
Dkrahe, 5 saat önce yazdı:

16-20 hafta arası düşünüyorum hocam

deca yerine npp kullanmanı öneririm dostum, npp gerçekten istediğini verir. ancak deca kullanacaksan aşırı temiz ilerlemelisin, kardiyo yapmalısın. yine de sulanacaksın ama güzel bir süreç atlatmalısın, 20 hafta 400 npp 8 flakon eder. ancak 20 hafta 400 deca 4 flakon eder. maddiyat açısından karşılayamayacaksan deca öneririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AnarchyZone    82
Dkrahe, 6 saat önce yazdı:

Magnus Enanth. çok güvenme hocam tahlil ver sürekli. İyi duyumlar almadım o marka hakkında.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
Fuhrer, 3 saat önce yazdı:

deca yerine npp kullanmanı öneririm dostum, npp gerçekten istediğini verir. ancak deca kullanacaksan aşırı temiz ilerlemelisin, kardiyo yapmalısın. yine de sulanacaksın ama güzel bir süreç atlatmalısın, 20 hafta 400 npp 8 flakon eder. ancak 20 hafta 400 deca 4 flakon eder. maddiyat açısından karşılayamayacaksan deca öneririm.

Peki kanka alacağı etkilerde bir değişiklik olurmu? Benimde yeni kürümde kafamda 600 deca var. Bunu  yerine 600 npp alim dedim hem maliyet 3 katına çıktı hem enjeksiyon sayısı arttı vs. Daha önce hiç npp kullanmadım. Bi önceki kürümdede 600 deca almıştım. Npp’nin decadan ester dışında bir farkı yok diye biliyorum. Uzun kürlerde uzun ester kullanmak çok daha mantıklı degil mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    524
ArdaKarakurt, 5 saat önce yazdı:

Peki kanka alacağı etkilerde bir değişiklik olurmu? Benimde yeni kürümde kafamda 600 deca var. Bunu  yerine 600 npp alim dedim hem maliyet 3 katına çıktı hem enjeksiyon sayısı arttı vs. Daha önce hiç npp kullanmadım. Bi önceki kürümdede 600 deca almıştım. Npp’nin decadan ester dışında bir farkı yok diye biliyorum. Uzun kürlerde uzun ester kullanmak çok daha mantıklı degil mi?

npp decanın getireceği tüm etkileri daha erken getiriyor, 10.hafta gibi etki verir nandrolone deconat genelde ondan dolayı çok geç form getirdiğinden bence npp daha önde. ve kontrol edilebilir yan etkilere sahip, kısaca 300 npp 450-600 deca gibi geliyor bana

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
Fuhrer, 17 saat önce yazdı:

npp decanın getireceği tüm etkileri daha erken getiriyor, 10.hafta gibi etki verir nandrolone deconat genelde ondan dolayı çok geç form getirdiğinden bence npp daha önde. ve kontrol edilebilir yan etkilere sahip, kısaca 300 npp 450-600 deca gibi geliyor bana

Kanka ben denemedim npp ama bulk kürü bittikten sonra definasyonda eklemler için deca kullanmayı düşünüyordum. 8 Hafta kadar definasyon kürüne 200 npp ekliycem o zaman tam farkını anlarım. 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dkrahe    14
Fuhrer, 01.10.2025 - 00:28 yazdı:

Bütçe ile ilgili bir sıkıntı yok karşılayabilirim o zaman npp olarak devam ederim bu kürdede geç cevap verdim kusura bakma iş güçten dolayı fırsat bulamadım

AnarchyZone, 01.10.2025 - 00:40 yazdı:

Magnus Enanth. çok güvenme hocam tahlil ver sürekli. İyi duyumlar almadım o marka hakkında.

1 flakon kaldı ondan sonra zphc geçicem orjinal kanal bulabildin sonunda duyumlar ilacın boş olması ve sterillik ile ilgili şeyler miydi ?

Melihcdmr, 01.10.2025 - 22:18 yazdı:

İlk kürde gh peptid vs varmıydı?

Yoktu hocam orjinal mk677 bulabilirsem eklemeyi düşünüyorum ama bu küre

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: polatpr
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      BAŞLANGIÇ DETAYLARI:
      Başlangıç kilom 110  Bel: 113  Omuz: 110  KULLANILAN ÜRÜNLER:
      Testosteron Masteron Tren Acetat Clenbuterol GÜNCEL DETAYLAR:
      Kilo: 82  Bel : 86 Omuz : 130  ÖNCESİ VE SONRASI FORM:

• Yazan: Big_ramy
      İlk 5 hafta : 
                      * 500 Testo Cypionat                  * 400 Tren Enant                 * 300 Rimobolan 6-7-8 Hafta : 
                        * 500 Testo Cypionat                   * 300 Tren Acetat Kürden önce : 

8.Hafta : 

Değişim nasıl arkadaşlar ?
      Kür planım şöyle devam edicek ;
      9-10-11 : 
                  * 500 Testo Cypionat 
                  * 300 Tren ace
      12-13-14 : 
                 * 500 Testo Propianat
                 * 300 tren ace 
                 * 300 masteron
                 * 50 mg wins
                 * 120 mg clen 
      15-16-17 :
                   * 500 testo prop
                   * 300 masteron
                   * 50mg wins
                  *120 mg clen 
                  * yarım cc metribolon
                  * 300mcg fragment ( bütçe olursa ) 
      18-19-20 : 
                    300 testo prop
    • Yazan: zafer44
      Selamün aleyküm arkadaşlar,
      11/02/2019 itibari ile kürüme başlamış bulunmaktayım öncelikle yaş 39 boy 183 kg 86 genetiğim iyi ve ara ara before after yapacağım kürüm bitene kadar saygılarımla
      Sabah kahvaltısı 3 yumurta 50 gr lor peyniri 70 gr yulaf 1.5 ölçek şekersiz whey  idman öncesi kepekli makarna bulgur pilavı yeteri kadar  idmandan sonra ton balığı salatası  Akşam tavuk et protein ağırlıklı beslenme 1.5 ölçek şekersiz whey günde 4.5 litre su  Sabah wake up 06.20 kızı okula götürüyorum:)) 30 dk hafif tempo koşu ve yürüyüş tarzı plank in tüm egzersiz çeşitleri ac karnına:)) sonrası duş ve sade kahve bir fincan saat 07.30 saat 9.00 da kahvaltı her gün fix hafta içi
      Antrenman 
      Pazartesi=Göğüs ön kol Salı=arka kol ayak  Çarşamba=omuz sırt  Perşemb=Göğüs kol  Cuma=arka kol ayak   Cumartesi pazar off  Evet değerli kardeşlerim durum bu şekilde fikir ve önerilerinize açığım bilgili arkadaşlarım eklemek istediği veya çıkarmak istediği bir durum olursa dile getirirse sevinirim..
      1.hafta=300 mg propionat 500 boldenon oxandrolone 30 mg günlük clen 3 tablet  2.hafta=300 mg propionat 500 boldenon oxandrolone 30 mg günlük clen 3 tablet  3.hafta=400 mg propionat 500 boldenon oxandrolone 30 mg günlük clen off 4.hafta=500 mg propionat 500 boldenon oxandrolone 30 mg günlük clen 3 tablet  5.hafta=500 mg propionat 500 boldenon oxandrolone 30 mg günlük clen 3 tablet  6.hafta=500 mg propionat 500 boldenon 200 mg masteron clen off 7.hafta=500 mg propionat 750 boldenon 300  masteron winstrol 40 mg tablet 8.hafta=500 mg propionat 750 boldenon  300 mg masteron winstrol 40 mg tablet  9.hafta=500 mg propionat 750 boldenon 300 mg masteron günlük 40 mg winstrol 10.hafta=500 mg propionat 750 boldenon 300 mg masteron günlük 40 mg winstrol 11.hafta=500 mg propionat 750 boldenon 300 mg masteron günlük 40 mg winstrol  12.hafta=500 mg propionat 750 boldenon 300 mg masteron günlük 40 mg winstrol  13.hafta=500 mg propionat  Milk thistle omega 3 armidex 3 günde 1 yarım tablet 
      Kür sonrası değerlere göre PCT yapicam görüş ve önerilerinize açığım saygılarımla..
    • Yazan: ArdaKarakurt
      Herkese selam arkadaşlar,
      Gelişimim hakkında sizlerden biraz yorum almak istedim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      500 MG Testosteron 250 MG Masteron 250 MG Primobolan 250 MG Trenbolone ( son 3 ay primobolan çıkarıp ) KÜR DÖNEMİ NELER DEĞİŞTİ? :
      Başladığımda 92 kilo gelirken şuan 90 kilo civarı geliyorum. Güç artışım baya oldu 80 kg bench ile 10 tekrar zor yaparken şuan 4 set 110 kilo ile 10 tekrar bench yapabiliyorum. SÜRECE DAİR NOTLAR :
      Genel olarak hep protein ağırlıklı beslendim. Haftada 5-6 gün antrenman yapmaya gayret gösterdim. 2 1 Ay kadar sadece 300 testo ile vücudu dinlendirmeyi düşünüyorum. ÖNCESİ VE SONRASI:

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    • Yazan: Mustafa Can Yılmaz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      yaş 19 boy 178-180 kilo 85 10-11 aydır spor yapıyorum geçmişim yok daha önce yakın zamanda 1 kürüm oldu testo bolde 13hafta yapmıştım fazla karb ve bolde birleşince tansiyon sorunları yüzünden bitirmek zorunda kalmıştım 4hafta 125mg testo devam edip o süreç içerisinde diyet ve ufak bir pct yaptım şimdi ise 5 hafta boyunca testo tren denemek istiyorum amacım kilo olarak sabit kalabileceğimi düşündüğüm bir kaloride hem yağ yakıp hem birazda kas kütlesi eklemek tavsiyeleriniz varsa pür dikkat dinleyebilirim
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosterone Enanthate Pazartesi/Perşembe 100mg-100mg(haftalık total 200mg) Trenbolone Acetat Günlük 15mg(haftada 105mg) SUPPLEMENTLER:
      2kg hıq protein tozu kıngsıze black guardian (karaciğer) kıngsıze monsterpak (multi vitamin) omega3 1dostinex 3proviron 1Telmisartan Dideral Arimidex Başka eklemem gerekli olduğunu düşündüğünüz suplement koruyucu varsa tavsiye edebilirsiniz. En son verdiğim testler,ilaçlarım,beslenme programım,formum aşağıdadır. Testleri verdiğim zaman boldenonu yeni bırakmıştım yani hala kandaydı,hdl ldl için 3-4haftalık süreçte omega 3 miktarını arttırdım ve sigarayı azalttım.
      SORULARIM:
      Kaloriyi 3000-3200 e çekmeli miyim sabit 2700 iyi midir? Yoksa 5 hafta boyunca yavaşça 3200emi çıkayım bulk tarzı?  KAN TESTİ SONUÇLARIM:

ÜRÜNLERİM:

BESLENME PLANIM:

GÜNCEL FORMUM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.