Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Soju

Baba olmak istediğim için uzun süreli testosteron kullanımına veda edeceğim! bu süreçte nelere dikkat etmem gerekiyor?

Önerilen İletiler

Soju    9

Herkese selamlar sevgiler.

2024 temmuzda testo masteron ile baslayan ilerleyen sürecte de kısa süreli ara verip testo bolde kürüyle devam eden bir kür macerası oldu. Bu sürecte haftalık dozajları hic suistimal etmedim. Fiziksel anlamda istedigim görünümü elde ettim ve testlerimi aksatmadan yaptırdım. LH ve FSH dogal olarak kapalı kan değerlerimi de kontrol altında tuttum. Bu konularda sizlerden de cok yardım aldım bilgileriniz sayesinde yolumu çizdim tesekkür ederim.

Fakat testosteron kullanımını neredeyse 1 yıldır hiç kesmedim. Ne zaman doz düserek bırakmaya niyetlensem pct sürecine kendimi atamadan tekrar devam ettim. Geçtiğimiz mayıs ayında evlendim ve Allah nasip ederse cocuk sahibi olmak istiyorum. Ama söyledigim gibi karşı karşıya kalacağım yan etkilerden ve olumsuz sonuclardan korktuğum için bir türlü kafamda ben artık dışardan bunu almayı bırakıyorum diyemedim diyemiyorum.

Bu sürecte libido kaybı ve psikolojik sıkıntılar yaşayacağım çok açık ve ben de tecrübe ettim ki bu kaçınılmaz son. Hele ki baba olmak istiyorsam. Siz değerli dostlarımın görüşleri ve tecrübeleri çok önemli benim için.

SORULARIM:

• Bana ne önerirsiniz?
  • Nasıl bir yol izlemeliyim?
  • İşleri daha da zorlaştırmadan en az hasarla bu durumu nasıl kendi lehime çözebilirim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

yanis    17

Yapacak bir şey yok. Testosteron eksiliği çekeceksin ama illa psikolojim bozulacak diye şartlama kendini. 0-1 değil bu bir skalada sonuçta pct döneminde psikolojin bozulacak diye bir şart yok ya da ereksiyon olamayacaksın diye. Hatta 1 kere bıraktıktan sonra hiç kullanmazsın daha da iyi olur psikolojin kullandığın süre zarfında testo ve e2 referansta bile olsa %100 'normal' değil hormonların. Dışarıdan aldığında böbreküstü hormonlarının da döngüsü bozuluyor doğal gün içi testosteron iniş çıkışı bozuluyor vs.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    290

Önünde bir kaç seçenek var ama önce sperm testi yaptırmanı tavsiye ederim nerden başladığını bilmek için.

testo kullanmaya devam ederek çocuk sahibi olabilirsin fakat sana çok büyük bir maliyete sebep olur fsh analogları malesef çok pahalı ve ne kadar kullanman gerektiği belirsiz.

Daha ucuz yöntem pct yapıp beklemek, pctye başlamadan önce testislerinde atrofi oluştuysa hcg kullanman faydalı olur, hcgyi testo kullanmaya devam ederken kullanabilirsin gün aşırı veya haftada 3 kez kullanman ideal olur 500ui yeterli olur gün aşırı 1000ui ile hrt seviyesinde testosteron üretebiliyorsun, hcg kullanımı sırasında e2 seviyene dikkat etmelisin endojen testosteron üretimin de olucağı için testosterone seviyen artacaktır ve endojen testosterone hem testislerde hem yağ dokudan aromatizasyona uğrar.

Testislerinin boyutu eski haline geldiğinde hptayı açmak için klomen tamoxifene başlarsın ondan sonrası sertoli hücrelerine kalmış bizim elimizden daha fazla bir şey gelmez sperm seviyenin düzelmesini beklemen gerek. Belki hala sperm üretiyo da olabilirsin orasını kimse bilemez.

yanis, 46 dakika önce yazdı:

Yapacak bir şey yok. Testosteron eksiliği çekeceksin ama illa psikolojim bozulacak diye şartlama kendini. 0-1 değil bu bir skalada sonuçta pct döneminde psikolojin bozulacak diye bir şart yok ya da ereksiyon olamayacaksın diye. Hatta 1 kere bıraktıktan sonra hiç kullanmazsın daha da iyi olur psikolojin kullandığın süre zarfında testo ve e2 referansta bile olsa %100 'normal' değil hormonların. Dışarıdan aldığında böbreküstü hormonlarının da döngüsü bozuluyor doğal gün içi testosteron iniş çıkışı bozuluyor vs.

Trt de pregnenolone ve dhea kullanımı baya yaygınlaşıyor hatta 50 yaş üstü kişilere haftalık 50mg deca bile yazıyorlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Soju    9
berkay16, 34 dakika önce yazdı:

Önünde bir kaç seçenek var ama önce sperm testi yaptırmanı tavsiye ederim nerden başladığını bilmek için.

testo kullanmaya devam ederek çocuk sahibi olabilirsin fakat sana çok büyük bir maliyete sebep olur fsh analogları malesef çok pahalı ve ne kadar kullanman gerektiği belirsiz.

Daha ucuz yöntem pct yapıp beklemek, pctye başlamadan önce testislerinde atrofi oluştuysa hcg kullanman faydalı olur, hcgyi testo kullanmaya devam ederken kullanabilirsin gün aşırı veya haftada 3 kez kullanman ideal olur 500ui yeterli olur gün aşırı 1000ui ile hrt seviyesinde testosteron üretebiliyorsun, hcg kullanımı sırasında e2 seviyene dikkat etmelisin endojen testosteron üretimin de olucağı için testosterone seviyen artacaktır ve endojen testosterone hem testislerde hem yağ dokudan aromatizasyona uğrar.

Testislerinin boyutu eski haline geldiğinde hptayı açmak için klomen tamoxifene başlarsın ondan sonrası sertoli hücrelerine kalmış bizim elimizden daha fazla bir şey gelmez sperm seviyenin düzelmesini beklemen gerek. Belki hala sperm üretiyo da olabilirsin orasını kimse bilemez.

Trt de pregnenolone ve dhea kullanımı baya yaygınlaşıyor hatta 50 yaş üstü kişilere haftalık 50mg deca bile yazıyorlar.

Yanıtın icin tesekkür ederim benim mutlaka tüm süreci ürolog esliginde sürdürmem mi gerekiyor sanki. Cünkü süreci kendi basıma takip etsem bile neyi nasıl yorumlayacagımı bilmiyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    290
Soju, 13 dakika önce yazdı:

Yanıtın icin tesekkür ederim benim mutlaka tüm süreci ürolog esliginde sürdürmem mi gerekiyor sanki. Cünkü süreci kendi basıma takip etsem bile neyi nasıl yorumlayacagımı bilmiyorum 

Tabiki doktorla olması daha sağlıklı olur belki heyet raporuyla ovitrelle de alabilirsin ücretsiz şekilde.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    55

bu süreci ben yaşadım ve pct biter bitmez çok şükür baba oldum. pct'nin nasıl olacağını biliyor olarak varsayıp neler yaptığımı anlatayım. @SERKO hocamın bitkisel kür 1 versiyonunu kullandım o kürün içine ek olarak epimedyum tozu eklemiştim. bolca keçiboynuzu alıp onları demleyip içtim. 3 hafta bir sperm testi ve kan testi yaptırdım. eğer bulabilirse tadalafil tozu ekleyebilirsin epimedyum tozunun yerine bence daha da etkili. 2. bitkisel kürünü hazırlarken tadalafil tozu kullandım. pct ve sonrasında libido ve sertleşme problemi yaşamadım. klomeni 100mg tamoksifeni ise 40 mg şeklinde kullandım. her sperm tesit verdiğimde sonuçlar katlayarak iyi duruma gidiyordu neredeyse 4-5 kat sperm sayım artmıştı. HCG kullanmadım. inşallah hayırlı bir evlat sahibi olursun.

tarihinde kisetet55 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Soju    9
kisetet55, 5 dakika önce yazdı:

bu süreci ben yaşadım ve pct biter bitmez çok şükür baba oldum. pct'nin nasıl olacağını biliyor olarak varsayıp neler yaptığımı anlatayım. @SERKO hocamın bitkisel kür 1 versiyonunu kullandım o kürün içine ek olarak epimedyum tozu eklemiştim. bolca keçiboynuzu alıp onları demleyip içtim. 3 hafta bir sperm testi ve kan testi yaptırdım. eğer bulabilirse tadalafil tozu ekleyebilirsin epimedyum tozunun yerine bence daha da etkili. 2. bitkisel kürünü hazırlarken tadalafil tozu kullandım. pct ve sonrasında libido ve sertleşme problemi yaşamadım. klomeni 100mg tamoksifeni ise 40 mg şeklinde kullandım. her sperm tesit verdiğimde sonuçlar katlayarak iyi duruma gidiyordu neredeyse 4-5 kat sperm sayım artmıştı. HCG kullanmadım. inşallah hayırlı bir evlat sahibi olursun.

Rabbim analı babalı büyütsün. Amin cok tesekkür ederim yorumun icin. Azaltarak testoyu kesmek ardından pct sürecine baslamak ilk adım. Sonrasında testlerle süreci takip etmek ve bitkisel destekle libido-sertlesme sorununun önüne gecmek mümkün sanıyorum ki sizde ise yaramıs. Ben de aynı yolu izlemeyi düsünüyorum. Ama kafama göre bir sey yapmamak adına doktora gideyim diyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    55
Soju, 15 dakika önce yazdı:

Rabbim analı babalı büyütsün. Amin cok tesekkür ederim yorumun icin. Azaltarak testoyu kesmek ardından pct sürecine baslamak ilk adım. Sonrasında testlerle süreci takip etmek ve bitkisel destekle libido-sertlesme sorununun önüne gecmek mümkün sanıyorum ki sizde ise yaramıs. Ben de aynı yolu izlemeyi düsünüyorum. Ama kafama göre bir sey yapmamak adına doktora gideyim diyorum

amin cümlemizin. üroloji doktorlarının pek bilgisi yok bu konularda 15 günde bir sustanon verip geçiyorlar tabii karar sizin neticede çocuk sahibi olmak özel bir durum özellikle de günümüzde çok büyük bir sorun.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Soju    9

Herkese selamlar. 

32 yasındayım 10 yıldır spor yapıyorum.  Neredeyse 1.5 yıldır hic off vermeden haftalık 500 mg testosteron e ve dönem dönem yanına ek masteron-bolde-ox ekleyerek kürler yaptım. Pct protokolü uygulamadım fakat dönem dönem hcg vurdum. Geçtiğimiz günlerde de yine 1000 IU civarında hcg vurdum. İlerleyen sürecte sol testiste şiddetli ağrı başladı. Ve bugün baktığımda sol testisin sağa göre daha küçük olduğunu farkettim.

• Benim durumumda ne önerirsiniz?
  • Ürologa gitmem gerekiyor mu sizce?
  • Yoksa ön görülen bir durum mudur?
  • Basına gelen var mı?
  • Enjeksiyon isini doz azaltarak mı yoksa birden zınk diye mi kesmeliyim?

Çünkü kesmem gerektiğini hissediyorum artık. Kalıcı atrofi riski canımı epey sıkıyor. Bilgili abilerimden ve kardeşlerimden yardımlarını rica ediyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
akcadaa    38

Selamlar üstadım,

Öncelikle sağlıkla yavrunuzu kucaklamanızı dilerim. 2-3 ay anabolizan, 2 ay TRT+ 300 iu HCG ile düzenli döngü içerisindeyim, Test. + Rimo cyle ı içerisinde iken 3. çocuğumun haberini almıştım, sperm ömrü 90 gün muhtemelen TRT de aldığım ovitrelle bu duruma yardımcı oldu =) burdan yola çıkarak, PCT öncesi TRT + clomen desteği ile bir süre denemenizi öneririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Soju    9
akcadaa, 9 dakika önce yazdı:

Selamlar üstadım,

Öncelikle sağlıkla yavrunuzu kucaklamanızı dilerim. 2-3 ay anabolizan, 2 ay TRT+ 300 iu HCG ile düzenli döngü içerisindeyim, Test. + Rimo cyle ı içerisinde iken 3. çocuğumun haberini almıştım, sperm ömrü 90 gün muhtemelen TRT de aldığım ovitrelle bu duruma yardımcı oldu =) burdan yola çıkarak, PCT öncesi TRT + clomen desteği ile bir süre denemenizi öneririm.

Cavabınız ve güzel dilekleriniz icin ederim hocam. Ben halihazırda 500 test e 300 masteron döngüsündeyim. Neyi ne zaman yapacagımı tam bilmiyorum. Önce ilacları kesip 3-4 hafta bekleyip bir kan tahlili yaptırayım sonra hcg baslayıp sonrasında klomen ve tamoxifen ile pct yapmayı düsündüm. Süreci dogru yönetebilirsem insallah ben de artık off season gecirip müjdeli bir haber almak istiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: warmesty
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      29.03.2026 tarihinden beri aşağıdaki kürü. Kullandığım ilaçlar ORJ ZPHC uzun süredir onları kullanıyorum ve orijinalliği konusunda bir sıkıntı yok.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Ent. 500mg Boldenon 400mg Bundan öncesinde 1 ay kadar 250 Testosteron ile cruise yaptım. Bu cruise döneminde verdiğim kan değerlerinde bir problem yok. Testosteron >1500 üstü E2 37.25 olarak çıkmış AI kullandım tabi ki.
      SORULARIM:
      Testoyu yükseltmişken nasıl kan testinde bu değer 1500 üstü çıkmıyor? Daha başlayalı 8-9 gün olmuşken boldenin e2yi katletmesi normal mi ? Ne yapmamı önerirsiniz ? KAN TESTLERİM:

• Yazan: arnold ciwardanegezer
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Daha önce 2 kür yaptım testosteron+masteron ile yağ yakım sürecim oldu ve sonrasında testo, masteron dhb ile recomp. Bundan sonraki hedefim yağlanmadan kas kütlesi arttırmak.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 44 Boy: 1.73 Kilo: 68,5 Bel: 71,5 Kol: 38 KÜR İÇERİĞİM : (16 Hafta - Zphc / Novatis)
      Testosteron e 500mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Dihydroboldenone c 225mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Primobolan 200 mg (Pazartesi-Cuma bölerek) Tren ace 140 mg (günlük 20mg) Gh 6iu (Sabah, antrenman öncesi ve yatarken) Humulin r 4iu (antrenmandan hemen sonra) Lantus 10 iu (sabah gh ile beraber) BESLENME PLANIM:
      440gr basmati pirinç 3 adet tam yumurta 400gr tavuk göğüs 30gr whey protein  1 adet muz 20gr zeytinyağı 4-5 lt su 6-7 gr tuz Toplam kalori: 2580 Karb: 378,8     Protein: 164,7     Yağ: 40 SUPPLEMENT & VİTAMİN GRUPLARIM:
      Omega 3 balık yağı 2000mg Nac600 500mg Ester c vitamini 10 gr Eaa Kreatin 8gr Glutamine 10 -gr Magnezyum Bsiglinat  Kolajen D3k2 Alfa lipoik asit 600mg Çinko Demir Lipomozal berberin E vitamini B kompleks Biotin Ubiquinol 100mg Milk Thistle Lipomozal Glutatyon Citrulline malat Beta Alanine FORM CHECK:

@GHOST @SPECTRE @Fuhrer @hectordoyle @Askabar @metinav @Rma @berkay16 @AnabolikLover @sven
      Öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum.
    • Yazan: Alpyld12
      Merhaba arkadaşlar,
      20 yaşındayım ve 12-14 hafta spor salonuna gidiyorum. Eskiden düzensiz olan spor salonu seanslarım şimdi düzenli. Bu, steroid kullanacağım ilk sefer olacak.
      Şu kombinasyonu düşünüyorum:
      Testosteron E Boldenone (NPP) SORULARIM:
      Bu kombinasyon ilk steroid kürüm için uygun olur mu? Başka kombinasyon önerileriniz var mı? Satın alacağım ürünle ilgili olarak (satıcı Türkiye'de üretildiğini söylüyor), ürün kalitesinde problem olmadığını ve test sonuçlarını vb. belirtiyorlar. Ürünün Türkiye'de üretilmesinden kaynaklanan herhangi bir sorun olur mu? Yardımlarınız ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
    • Yazan: mamibolone
      Selam hocalarım,
      Önceki kürümü bitireli yaklaşık 7-8 ay oldu. Güzel bir pct süreci ile sonlandırmıştım. Yaklaşık son 3 aydır düzenli spor yapamıyorum son 1 aydır da oruç tuttuğumdan ötürü form kaybettim.
      1. EVRE - YENİ PLANLAMA HK. : (24 Hafta)
      Testosteron 500mg (24 hafta) Npp 300mg (12 haftadan itibaren) 2. EVRE - YENİ PLANLAMA HK. :
      Testosteron 250mg (Son haftalarda - Sonra pct) SORULARIM:
      Kürüme ekle veya çıkar dediğiniz gruplar varmıdır? Kan testi sonuçlarıma bakıldığında kür sürecime negatif etki edecek değerler hangileridir? Kan testlerimde şuraya dikkat et dediğiniz detaylar hangileridir? KAN TESTLERİM:

Konuya katılım gösteren, yorum yapan ve tavsiyelerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: m4a1
      Selam dostlar,
      Testosteron enantathe kürlerini daha önce birkaç kez yaptım ve her seferinde benzer bir durum yaşıyorum. Çoğu kişi “enerji patlıyor, özgüven uçuyor” diyor ama bende tam tersi oluyor.
      ŞİKAYETÇİ OLDUĞUM HUSUSLAR:
      Sürekli uykulu hissediyorum Sabahları çok zor uyanıyorum (Sürekli işe 1-2 saat geç kalıyorum ne kadar erken uyusam bile) Gün içinde gözlerimde ciddi yorgunluk var Motivasyon ve keyif düşük Sosyal isteksizlik mevcut SÜRECE DAİR NOTLAR:
      Yani beklenen “iyi hissetme” olayını hiç yakalayamadım. Hayatımda kötü olaylarda yok canımı sıkacak. Her şey tıkırında işliyor. Alkolde kullanmıyorum! SORULARIM:
      Bu durum sizce daha çok neden olur? E2 dengesizliği mi? Hematokrit yükselmesi mi? Uyku kalitesi / apne ihtimali mi? Benzerini yaşayan veya çözmüş olan var mı? Kendimi daha iyi hissetmek için ne yapabilirim? Konuya katılım gösteren, yorum ve tavsiyelerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.