Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

arnoldşıngırmıngır

Rauwolscine ve yohimbine hcl kullanıcı deneyimleriniz hk.

Önerilen İletiler

Herkese selamlar arkadaşlar.

Rauwolscine'in daha etkili olduğu söyleniyor. İkisini de kullanmış olan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. Şahsen hep yohimbine hcl kullandım. Elimde şuan nutricost var. Günde 10mg ve yanında kafein ile birlikte kullanıyorum ama iran daru yohimbine hcl kadar etkili olduğunu söyleyemem. İran daru kullandığımda resmen karın bölgemde ısı artışı hissediyordum. Fakat malum 10-12mg kullanıldığı zaman servis sayısı çok az oluyor ve pahalıya geliyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


hectordoyle    762

Raulwolscine, yohimbine'in istenmeyen yan etkilerinin çıkartılmış hali. Denk gelmedim kendisine ama yohimbine olarak şuana kadar sadece iran yohimbine kullandım ve dediğin gibi maaliyeti yüksek. 

  • Beğen 1
  • Şaşkın 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
onlytrenbolone    178
hectordoyle, 4 dakika önce yazdı:

Raulwolscine, yohimbine'in istenmeyen yan etkilerinin çıkartılmış hali. Denk gelmedim kendisine ama yohimbine olarak şuana kadar sadece iran yohimbine kullandım ve dediğin gibi maaliyeti yüksek. 

hlc en temiz bark en sıkıntılı hali diye biliyorum hocam yanlış mı biliyorum acaba :D 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    762
onlytrenbolone, 5 dakika önce yazdı:

hlc en temiz bark en sıkıntılı hali diye biliyorum hocam yanlış mı biliyorum acaba :D 

Yohimbe bark'ın içindeki yohimbine miktarı çok az ve etkili değil. Yohimbine vücuttaki alpha-2 adrenerjik reseptörlerini bloke ederek (buna yağ hücreleri de dahil) yağ yakımını arttırıyor ama yağ hücreleri dışındaki diğer alpha-2 adrenerjik reseptörlerine de bağlanarak istenmeyen yan etkileri beraberinde getiriyor. Belirgin yan etkiler şunlar:

  • Anksiyete
  • Durduk yere karın kısmında kelebeklenme hissi ve heyecanlandırma
  • Ellerde titreme ve kalp ritminde artış
  • Hipoglisemi

Rauwolscine hem yohimbine'e kıyasla mg olarak daha güçlü hem de yan etki açısından daha güvenli. Rauwolscine bizim ülkemizde pek rastlayabileceğin bir takviye değil o yüzden yohimbine hcl den devam :D 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İthal supplement satan bir sitede darklabs ve allmax markasının yohimbine hcl ve raulwolscine içerikli ürünleri var denenebilir mi sence? Oradan ashwagandha da almıştım ve elimde orjinalliğinden emin olduğum ashwagandha ile karşılaştırdığımda ürün gerçekti. Muhtemelen gerçek ürün satıyorlar.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

    • Yazan: GymFaresi
      Saygıdeğer arkadaşlar hepinize selamlar. Yeni üye oldum ve gerçekten fikrinize bilginize ihtiyacım var. 
      Adım Burak 24 Yaşındayım İzmir'de yaşıyorum. 100kilo 1,70 boyundayım. RezzLab adlı markadan Yohımbıne aldım ürünün görselleri ektedir. 1 Kapsül ile başlayıp sonrasında 2 kapsüle çıkabileceğim söylendi. Fazla almamak gerekiyormuş çünkü kalp çarpınıtısı, elde titreme, aşırı terleme, vücudun ısınması gibi durumların olduğu söylendi. İnanır mısınız 1-2 işe yaramayınca aç karnı sabah fullbody+kardio dan 30dakika önce 4 adet attım ama ne yazık ki denilen hiçbir şey olmadı. Çalıştığını nasıl anlayacağım bir ürünün hissettirmedikten sonra?  
      4 kapsülün aşırı fazla kimsenin kullanamayacağını söylediler. 1 en iyisi 2 bile çok fazla dediler. Ne yapmalıyım. Şimdiden sağ olun.
        
    • Yazan: Peacu
      Merhabalar, yaklaşık 3 gün önce instagramdan bulduğum aracıdan old iron yohimbine bark extract aldım. Sabahları aç karna kardiyo öncesi 1 kapsül atıyorum lakin herhangi bir etkisini anlamıyorum. Forumdaki çoğu etkiyi alamadım. Kokusu oldukça ağır fotoğrafta belli olmuyor ama kapalı tonlarda rengi. Kapsülün fotoğraflarını koyuyorum. 75 kilo %16 yağ oranına sahibim.
      Kullanım dozunda da yardım ederseniz sevinirim.
        
    • Yazan: NaturelGenc
      Arkadaşlar merhaba, 
      Naturel bir şekilde sporuma ilerliyorum. Ağırlıklarım vs gayet yerinde. Beslenmemi ve kardiyomu elimden geldikçe güzel idmanla birlikte yapmaya çalışıyorum. Amacım Yağ kaybetmek kas kütlesini arttırmak. Tabi bu kas olayı diyette çok zor biliyorum. Ama bu pis yağlarımdan arınmak için aklıma bir kaç tane ürün geldi. L karnitin ve Cla yı supplementlerden almıştım. L karnitin belki 6 adet 1L bitirmişimdir (Shotları saymıyorum) ama hak verirsiniz ki o kadar destekçi bir şey değiller.
      KENDİME DAİR NOTLAR:
      Sinirli bir yapıya sahibim ve duygusal bir insanım. En çokta küre girememe sebeplerimden biride bunlardı. Anksiyete kısacası psikolojik sıkıntılar. KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 23 Boy: 170cm Kilo: 98 KÜR İÇERİĞİM:
      L-karnitin Cla Clenbuterol Yohımbıne Berberin SORULARIM:
      Sizce Daha üst seviye olan Clenbuterol / Yohımbıne / Berberin gibi ürünler mi kullanayım? Veya siz ne önerirsiniz? Önerdiğiniz şey hakkında bilgi verir misiniz? (Faydaları ve net zararları gibi.) Konuya katılım gösteren, yorum yapan ve tavsiyelerde bulunan herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: grey50
      Sn hocalarım iyi günler keyifli forumlar. 

      Aranıza yeni katıldım. Acemıyım biraz kusura bakmayın  2 yıldır düzenli spor yapıyorum 132 kilodan 110 kiloya düstüm. Artık kilo veremedıgım icin Fragment kullanma kararı aldım ( PCT gerekmıyormus ) Tavsiye üzerine aldığım fragmentte bazı durumlar kafama takıldı sizlerden akıl almak istedim.
       
      Kullanım şeklim;
      Sabahları aç karnına kullanıyorum , 10mcu çekiyorum. göbek bölgesine vuruyorum. ( bakteriyostatik su ile karıştırdım)

      Sorularım su ; 
      Fragment icinde pütürlü bi yapı var. (bu durum normal mi )  Şişede sıvı yanlarda kalıyor , orta boşluktan iğneyle çekemiyorum. Şırıngaya sıvıyı nasıl almam lazım   Şişenin kapağını açıp şırıngayla çeksem bi sorun olur mu ?  Şimdiden çok teşekkür ederim.... 
    • Yazan: HUBRIS
      Selamün aleyküm değerli hocalarım ve tecrübeli abilerim,
      İlk kürümü yapıyorum. Hali hazırda haftalık 250mg Testosterone Enantat kullandığım bir sürecin 4. haftasındayım (8. enjeksiyonu oldum). Yaşım 18, boyum 185 cm, kilom 113 ve yağ oranım %25-28 civarında. Beslenmemde oldukça disiplinli bir şekilde düşük karbonhidrat (50-100g) ve yüksek protein (200g) odaklı hard diyet uyguluyorum.
      Öncelikli hedefim göbek bölgesindeki yağlardan kurtulmak ve daha sert bir form yakalamak. Sağlığımı korumak adına ağır steroidler yerine, yağ yakımı odaklı Peptid, Growth Hormon (GH) veya SARMs seçeneklerini değerlendirmek istiyorum.Daha önce Cardarine, Yohimbine HCL gibi ürünler kullandım ancak beklediğim verimi alamadım.
      Siz değerli büyüklerime şu soruları sormak isterim:
      Bu yağ oranıyla definasyon sürecimi destekleyecek en etkili peptid kombinasyonu (Fragment 176-191 vb.) ne olmalıdır?
      Growth Hormon (GH) kullanımı bu yaşta ve bu yağ oranında (düşük doz yağ yakımı hedefli) mantıklı mıdır? Yoksa peptidlerle mi devam etmeliyim?
      Mevcut kürüme SARMs (Ostarine, Cardarine veya SR9009 gibi) eklemek, peptidlere kıyasla yağ yakımı ve kas sertliği açısından ne kadar fark yaratır? SARMs ve Testo kombinasyonu 18 yaşında biri için yönetilebilir mi?
      Peptidleri hazırlarken (bakteriyostatik su kullanımı vb.) ve muhafaza ederken (soğuk zincir) dikkat edilmesi gereken püf noktalar nelerdir?
      Daha önce Yohimbine gibi ürünlerden verim alamama sebebim yağ oranımın yüksekliği olabilir mi? Bu dirençli yağları kırmada Peptid mi yoksa SARMs mı daha öndedir?
      Sizce sadece hard diyete devam mı etmeliyim, yoksa bu süreci Peptid/GH/SARMs üçlüsünden hangisiyle desteklemek en doğru adım olur? Değerli bilgileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim. Saygılarımla.

      Tahlilim testo e. başlamadan önce yapıldı:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×