-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Eczaneden nasıl sustanon gibi ürünleri tedarik edebilirim?
Oluşturan:
Tren Sevicisi, in Marka Analizleri
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Leow
Merhaba herkese,
Ben sadece eczaneden aldığım ürünleri kullanmak istiyorum. Bu yüzden, Sustanon'un reçete ile satılan ilaçlar kapsamına alındığını öğrendiğim zaman depolamaya başladım çünkü bazı eczaneler hala reçetesiz satıyordu.
Sustanon'da 4 farklı ester olduğu için kan değerleri stabil kalmıyor ve bu da yan etki yaratıyor sanırım bende.
Bu yüzden testosteron enantat veya testosteron propiyonat kullanmak istiyorum. Kür süresi daha kısa olacağı için testosteron propiyonat bulabilirsem onu kullanacağım ama bu ilaçlar Türkiye'de yok.
Türkiye'ye yakın, reçetesiz testosteron satışı yapan bildiğiniz bir ülke var mı? Yunanistan'da bazı eczanelerin reçetesiz testosteron enantat sattığını duydum mesela ama yabancı olduğum için bana verirler mi bilmiyorum.
-
Yazan: kafkasli
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Alırken fark etmedim eve geldiğimde genotropinin kurulu olduğunu fark ettim ve açma kısmında bant vardı.
Ne yapmamı önerirsiniz?
-
Yazan: tahazz
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Sustanon veya diğer hormon ilaçları artık reçeteli mi?
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: 7Azyzz7
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Sustanon eczanelerde zor bulunan bu aralar yoklukta olan steroid bir çok eczane gittim yok varsa da reçeteli veriyor fakat bir tane eczaneye girdim eczanede 200 tane sustanon var reçetesiz veriyor biraz şüphelendim sizce alınır mı ?
-
Yazan: Liberta
Merhaba arkadaşlar, nasılsnıız?
Klomen ve Ovitrelle'nin reçetesiz satılmayacağını duydum, doğru mudur?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
