Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Tren Sevicisi

Eczaneden nasıl sustanon gibi ürünleri tedarik edebilirim?

Önerilen İletiler

Dostlar selam, sustanon kürü başladım. Eczaneden sustanon almak artık mümkün olmadığı için Tesroject aldım zaten aynı şey. 1 flakon yazabildi doktor dedim 10ml flakondur herhalde, sadece 1ml flakonmuş. 7-8 tane falan yazması mümkün değilmiş dahasını eczaneden alamıyorum. Daha önce steroid aldığım kişinin eczane ürünü değil optimum, overdose satan kişi. Eczaneden devam etmemin bir yolu var mı yoksa underground üretimden devam mı etmeliyim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Unrest    199

İlla sustanon tipi bir ilaç olucaksa eczaneden devam etmen zor. Enanthate olur dersen aburaihan enanthate bulucaksın eczane ürünü 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
godofdark    28

Yerli eczane ürünleriyle uzun vadede sürdürebilir optimal kür oluşturmak pek mümkün olmuyor maalesef. Sustanonu mesela çok dalgalanma yaptığı için sevmiyorum. Sağlam referans bulursan blackstone ve sterox ürünlerini de önerebilirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest, 7 saat önce yazdı:

İlla sustanon tipi bir ilaç olucaksa eczaneden devam etmen zor. Enanthate olur dersen aburaihan enanthate bulucaksın eczane ürünü 

İlla sustanon şart değil, açıkçası testo e daha önce kullanığım için vücut daha adapte. Reçetesiz almam mümkünse düşünebilirim. Sonuçta definasyon yapıyorum bana 1000 kalori açıkta enerji ve kas korunumu versin daha da üstüne bir şey beklemem.

tarihinde Tren Sevicisi tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    199
Tren Sevicisi, 15 dakika önce yazdı:

İlla sustanon şart değil, açıkçası testo e daha önce kullanığım için vücut daha adapte. Reçetesiz almam mümkünse düşünebilirim. Sonuçta definasyon yapıyorum bana 1000 kalori açıkta enerji ve kas korunumu versin daha da üstüne bir şey beklemem.

Aburaihan enanthate bir çok yerde vardır. 1000 ila 1500 tl arasında bulursun büyük ihtimalle biraz geniş bir araştırmayla. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    725
Tren Sevicisi, 45 dakika önce yazdı:

definasyonda testosteron kullanarak ve 1000 kalori açık vererek enerji ve kas korunumu sağlayamazsın dostum, başka tür ilaçlar var bu yollar için. Onlar ise çok zararlı, amacın bu yönde ise testosteron kullanma derim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

definasyonda testosteron kullanarak ve 1000 kalori açık vererek enerji ve kas korunumu sağlayamazsın dostum, başka tür ilaçlar var bu yollar için. Onlar ise çok zararlı, amacın bu yönde ise testosteron kullanma derim.

Ne önerirsiniz? Testo e ve anavar şeklinde mi gitmeliyim yoksa definasyon için steroid kullanmamalı mıyım?

tarihinde Tren Sevicisi tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    725
Tren Sevicisi, Bir saat önce yazdı:

Ne önerirsiniz? Testo e ve anavar şeklinde mi gitmeliyim yoksa definasyon için steroid kullanmamalı mıyım?

formunu bilmiyorum, bir şey öneremem. testosteron ve anavar ikilisi güzel iş yapar, ancak sıkı bir anavar bulman zor dostum. O yüzden hiç bulaşma bu işlere, sağlam ve yakın tanıdığın, ürünlerini kullandığın bir satıcı yok ise kimseden oxandrolone almanı önermem. Stanozolol koyarlar genelde içine, sakatlık yaşayabilirsin veya vücudundan su atarsın istediğini alamazsın. Bu sebepten dolayı kullanma derim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 58 dakika önce yazdı:

formunu bilmiyorum, bir şey öneremem. testosteron ve anavar ikilisi güzel iş yapar, ancak sıkı bir anavar bulman zor dostum. O yüzden hiç bulaşma bu işlere, sağlam ve yakın tanıdığın, ürünlerini kullandığın bir satıcı yok ise kimseden oxandrolone almanı önermem. Stanozolol koyarlar genelde içine, sakatlık yaşayabilirsin veya vücudundan su atarsın istediğini alamazsın. Bu sebepten dolayı kullanma derim.

%33 yağ oranı 176 boy 98 kilom, %20 yağ oranına inene kadar kürü iptal kararı aldım. Natural şekilde çok zor kilo kaybediyorum ne kadar zamanda ulaşabilirim hiç fikrim yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    725
Tren Sevicisi, 17 dakika önce yazdı:

%33 yağ oranı 176 boy 98 kilom, %20 yağ oranına inene kadar kürü iptal kararı aldım. Natural şekilde çok zor kilo kaybediyorum ne kadar zamanda ulaşabilirim hiç fikrim yok.

Asla, sakın ama sakın ilaç kullanma dostum. Retatrutide, Semaglutidler işini görür ancak ama onları da önermem. Hiç gerek yok, ilaç kullanmayı düşündüysen o disiplinin de vücudunda bulunması lazım. Antrenman, kardiyo, diyet üçlüsünü birleştireceğine inanıyorum. Tiroidlere baktır, zar zor kilo kaybediyor isen. T4 kullanabilirsin belki biraz.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer, 1 dakika önce yazdı:

Asla, sakın ama sakın ilaç kullanma dostum. Retatrutide, Semaglutidler işini görür ancak ama onları da önermem. Hiç gerek yok, ilaç kullanmayı düşündüysen o disiplinin de vücudunda bulunması lazım. Antrenman, kardiyo, diyet üçlüsünü birleştireceğine inanıyorum. Tiroidlere baktır, zar zor kilo kaybediyor isen. T4 kullanabilirsin belki biraz.

Onları eczaneden reçetesiz almam mümkün mü? Spor ve diyeti aile evinden uzaklaşıp yurda çıkacağımdan çok daha istikrarlı yapabileceğim ondan eminim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Leow
      Merhaba herkese,
      Ben sadece eczaneden aldığım ürünleri kullanmak istiyorum. Bu yüzden, Sustanon'un reçete ile satılan ilaçlar kapsamına alındığını öğrendiğim zaman depolamaya başladım çünkü bazı eczaneler hala reçetesiz satıyordu.
      Sustanon'da 4 farklı ester olduğu için kan değerleri stabil kalmıyor ve bu da yan etki yaratıyor sanırım bende.
      Bu yüzden testosteron enantat veya testosteron propiyonat kullanmak istiyorum. Kür süresi daha kısa olacağı için testosteron propiyonat bulabilirsem onu kullanacağım ama bu ilaçlar Türkiye'de yok.
      Türkiye'ye yakın, reçetesiz testosteron satışı yapan bildiğiniz bir ülke var mı? Yunanistan'da bazı eczanelerin reçetesiz testosteron enantat sattığını duydum mesela ama yabancı olduğum için bana verirler mi bilmiyorum.
    • Yazan: kafkasli
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Alırken fark etmedim eve geldiğimde genotropinin kurulu olduğunu fark ettim ve açma kısmında bant vardı.
      Ne yapmamı önerirsiniz?
    • Yazan: tahazz
      Sustanon veya diğer hormon ilaçları artık reçeteli mi?
      Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: 7Azyzz7
      Sustanon eczanelerde zor bulunan bu aralar yoklukta olan steroid bir çok eczane gittim yok varsa da reçeteli veriyor fakat bir tane eczaneye girdim eczanede 200 tane sustanon var reçetesiz veriyor biraz şüphelendim sizce alınır mı ?
    • Yazan: Liberta
      Merhaba arkadaşlar, nasılsnıız?
      Klomen ve Ovitrelle'nin reçetesiz satılmayacağını duydum, doğru mudur?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.