Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Testocu

Vücut orantısız gelişiyor! sebebi ne olabilir?

Önerilen İletiler

Testocu    146

mrb efendim ben 200 mg deca 200 mg  masteron 250mg.  bolde  küründeyim 6.haftada , sag taraf biraz daha fazla gelişti bu normalmi sanki tel taraflı bir gelişim oldu gibi , ne önerirsiniz,yazdıklarınız için şimdiden tşkler ...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

hiç bir şey anlamadım. 
sağ taraf derken alt vücut mu üst vücut mu? Kol mu kastediyorsun bacak mı?
Gelişti derken ne kastediyorsun? Güç mü hacim mi? 
güç ise kaldırdığın ağırlıkta ne kadar fark var? 
Hacim ise Mezra ile her hafta ölçmüyor musun? Kaç cm fark oluştu? 
kür öncesi değerler kaçtı, sonrası kaç oldu,* 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testocu    146

sag gogus ve arka omuz fazla gelişti sol taraf geride kaldı efendim , ek olarak evde calısıyorum smith i cok kullanıyorum mecburen dambıl eksiğim var  , görüntüde fark oluştu :( yazılanlar için cok tskler 

tarihinde Testocu tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testocu, 21 dakika önce yazdı:

sag gogus ve arka omuz fazla gelişti sol taraf geride kaldı efendim , ek olarak evde calısıyorum smith i cok kullanıyorum mecburen dambıl eksiğim var  , görüntüde fark oluştu :( yazılanlar için cok tskler 

Bunun çözümü unilateral çalışma eklemek. Sol tarafa omuz için sadece sol kol için dumbbell press, dumbbell fly ekleyebilirsin. Yada tek kol ekstra cable crossover. 
arka omuz için ekstra tek kol reverse fly. 
kablo varsa face pull, delt cable rise, 

dumbbell yok demişsin ama eşitlemenin en etkili çözümü dumbbell ve kablo (isolateral). 

son olarak o bölgeleri çalışırken önce zayıf tarafından başla ve setleri failure yap. Yani sabit bir sayı değil, yapamayıp elinden düşüre kadar sürdür. 

ekleme: bench press bar kullanmayı bir süreliğine bırak. Baskın tarafının hep öne çıkacak. Dumbbell ile yap bir süre. Bar kullanımı kısıtlamak isteyebilirsin. 

tarihinde falconthered tarafından düzenlendi
  • Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32

Profilinde yaşın 45, meslek hem öğretmen hem mühendis artık nasıl becerdiysen helal olsun. Söyledigin kür saçma sapan. Testo kullanmıyormusun? yoksa testoyu adam yerine koyup yazmak içinden mi gelmedi? Anlattığın rahatsızlık 6 haftada olabilecek bir şey değil. Bir tarafın bir taraftan gözle görünür bir ayrım içinde olması için uzun zaman ve saglam bir kütle ister. Kür öncesi sonrası ve şikayetlerinin fotoğraflarını niye yüklemedin?

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Testocu    146

yaşım 39, kimya mühendisiyim , formasyon alıp kimya ögretmeni oldum , eğitim bilimleri abd da yüksek lisansım var , 500 prop alıyorum ek olarak , rica etsem  biraz daha uygun dille cevaplarmısınız , adam yerine koymak falan pek hoş değil admin gereğini yapar umarım...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
Testocu, 4 saat önce yazdı:

yaşım 39, kimya mühendisiyim , formasyon alıp kimya ögretmeni oldum , eğitim bilimleri abd da yüksek lisansım var , 500 prop alıyorum ek olarak , rica etsem  biraz daha uygun dille cevaplarmısınız , adam yerine koymak falan pek hoş değil admin gereğini yapar umarım...

Hocam arkadaşlar gerekli yorumları yapmış zaten unilateral çalışmayı nerdeyse her bölgede ve her harekette yapabilirsin. 500 prop çok değil mi ayrıca hissiyatı nasıl? 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    9
Testocu, 5 saat önce yazdı:

Adam sana yazmamışki eksik bilgi vermişsin sen testeron musun üstüne alındın onu anlamadım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.