Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

neON

Kür içi kan değerlerim hk. (referans dışı değerler)

Önerilen İletiler

neON    2

Herkese iyi formlar,

Kürümün, dün itibari ile 5. haftasına girdim, cruise döneminden çıkıp ikinci girdiğim bulk kürü oldu. Bugün kan testlerim çıktı, değerlendirebilirseniz çok sevinirim. Kan testlerim anormal duruma gelmedikçe küre toplam 15-20 hafta civarı devam etmek istiyorum. 

KÜR İÇERİĞİM:

• 500 Test enanthate
  • 200 Deca
  • 200 Masteron Enanthate

SORULARIM:

• Dikkat etmem gereken değerler hangileri? (önlem alınması)
  • Ayrıca, deca ile maksimum ne kadar devam edebilirim?

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

IMG_1115.jpeg IMG_1116.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    622

değerlerin normal, fsh/lh 0'a inmiş. Sakın testosteronu decadan önce veya aynı anda kesme. 15-20 hafta yapabilirsin sorun olmaz. 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
neON    2
Fuhrer, 1 saat önce yazdı:

değerlerin normal, fsh/lh 0'a inmiş. Sakın testosteronu decadan önce veya aynı anda kesme. 15-20 hafta yapabilirsin sorun olmaz. 

tamamdır, bilgilendirme için teşekkür ederim. cruise blast mantığı ile ilerlemeyi düşünüyorum zaten, testosteron ile uzun soluklu bir dostluğum olacak gibi :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    622
neON, 13 dakika önce yazdı:

tamamdır, bilgilendirme için teşekkür ederim. cruise blast mantığı ile ilerlemeyi düşünüyorum zaten, testosteron ile uzun soluklu bir dostluğum olacak gibi :)

testosterondan korkma dostum, cruise blast mantığı ile ilerliyorsan gayet iyi. Senin için en iyisi olsun.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    48

Hangi marka kullanıyorsunuz? Kullandığınız ürünlerden biri yada bir kaçı steril değil gibi. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
neON    2
kisetet55, 14 dakika önce yazdı:

Hangi marka kullanıyorsunuz? Kullandığınız ürünlerden biri yada bir kaçı steril değil gibi. 

Düzenli olarak ocaktan beri evogen kullanıyorum. Eğer hemogramdan kaynaklı söylüyorsanız, bir haftaya yakındır grip veya enfeksiyon tarzı bir hastalığım var. Geçen aylarda ki kan testlerimde kırmızı kan hücreleri harici referans dışı bir değer yoktu.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    48
neON, 12 saat önce yazdı:

Düzenli olarak ocaktan beri evogen kullanıyorum. Eğer hemogramdan kaynaklı söylüyorsanız, bir haftaya yakındır grip veya enfeksiyon tarzı bir hastalığım var. Geçen aylarda ki kan testlerimde kırmızı kan hücreleri harici referans dışı bir değer yoktu.

Enfeksiyon var ise crp yüksekliğinin cevabı olmuş oluyor. Geçmiş olsun. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
neON    2

Merhabalar, cruise sürecimin tam olarak 6. haftasındayım. 10 kasımda bitirdiğim blast sürecimin ardından, 17 Kasım tarihinden itibaren haftalık 125mg testosteron enantate ile birlikte cruise yapmaktayım. Bunun yanında haftalık pzt 1/4, prş 1/4 olmak üzere arimidex kullanmaktayım. Bugün süreci gözden geçirmek adına kan testi verdim. Sonuçlarda şaşırtıcı bir şekilde HOMA-IR değerinin 0-2.5 referans aralığı üzerinden, 4.3 olduğunu gördüm. Güncel olarak 188 boyunda 92.30 kiloyum, yağ oranım ise muhtemelen 14-15 bandıdır.

Cruise'a başladığımdan beri herhangi bir kalori açığı ya da fazlalığı vermiyorum maintance gitmeye çalışıyorum. Gün içi beslenmem yumurta, tavuk, pirinç, zeytinyağı ve whey proteinden oluşuyor. Haftada 5 antrenman atıyorum ve her gün 8-10 saat arası uykumu alıyorum. Neden bu değerin yüksek çıktığına anlam veremedim açıkcası, bilgisi olan yardımcı olabilecek bir abim veya arkadaşım olursa çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum ve mutlu yıllar diliyorum.

2.png.acd7e017c5d063ac1933d6d0e0badbf2.png 3.png.1e3b4f88ea39b497d91f7900b00cc9a5.png 4.png.17e26341c8144f1ca0101ddf1a68589f.png 1.png.8efae75cea79ccbe4b9f0a2e00ae7dc2.png 5.png.68feba527381598001ecc7bf6b8ec3d2.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
neON    2
Pyschokiller, 5 dakika önce yazdı:

Arimidex kullanmak zorunda kaldığın doz senin cruise dozun değildir. 

Hocam arimidexi daha geçen hafta ekledim diyebililirim. 10 gün sonra farmakoloji ile olan serüvenimin bir yılı dolacak ve bu süre zarfında yaptığım blastlarda testosteron dozum hep 500mg'daydı. Herhangi bir şekilde arimidex kullanmıyordum fakat dht türevi ilaç eser miktarda da olsa e2 tarafını kontrol altında tutsun diye kürümde eksik olmuyordu ve e2 hep referans aralığındaydı. Cruise sürecine ilk kez adam akıllı giriştiğim ve başka bir anabolik olmadığı için e2 tarafı uçup saçmalamasın diye az miktarda arimidex kullanmaya başlamıştım. Sizce 125mg testosteron benim için fazla geliyorsa kaç mg almalıyım cruise için?

tarihinde neON tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller    19
neON, Şimdi yazdı:

Hocam arimidexi daha geçen hafta ekledim diyebililirim. 10 gün sonra farmakoloji ile olan serüvenimin bir yılı dolacak ve bu süre zarfında yaptığım blastlarda testosteron dozum hep 500mg'daydı. Herhangi bir şekilde arimidex kullanmıyordum fakat dht türevi ilaç eser miktarda da olsa e2 tarafını kontrol altında tutsun diye kürümde eksik olmuyordu. Cruise sürecine ilk kez adam akıllı giriştiğim ve başka bir anabolik olmadığı için e2 tarafı uçup saçmalamasın diye az miktarda arimidex kullanmaya başlamıştım. Sizce 125mg testosteron benim için fazla geliyorsa kaç mg almalıyım cruise için?

Arimidex sadece yan etki çıkarsa eklemen lazım. E2 yan etkileri mi çıktı? Eğer hayır ise sebepsiz yere kan değerlerini bozuyorsun. AI kes, bir kaç hafta bekle Kandan tamamen atılsın. Cruise devam et bu arada durma. Sonrasında yüksek e2 yan etkileri örneğin halsizlik, yağlı cilt, şeker aşermesi, göğüslerde hassastık, eklemlerde hassaslık vs olmuyorsa doğru yerdesin. Kafana göre ilaç eklememelisin. Eğer adex kandan atıldığında yüksek e2 yan etkileri çıkıyorsa dozunu düşürmelisin. 110, 100 hatta 80 mg’da cruise yapanlar var. Benim dozum 120 mg. Sen kendi dozunu bulmalısın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
neON    2
Pyschokiller, 8 dakika önce yazdı:

Arimidex sadece yan etki çıkarsa eklemen lazım. E2 yan etkileri mi çıktı? Eğer hayır ise sebepsiz yere kan değerlerini bozuyorsun. AI kes, bir kaç hafta bekle Kandan tamamen atılsın. Cruise devam et bu arada durma. Sonrasında yüksek e2 yan etkileri örneğin halsizlik, yağlı cilt, şeker aşermesi, göğüslerde hassastık, eklemlerde hassaslık vs olmuyorsa doğru yerdesin. Kafana göre ilaç eklememelisin. Eğer adex kandan atıldığında yüksek e2 yan etkileri çıkıyorsa dozunu düşürmelisin. 110, 100 hatta 80 mg’da cruise yapanlar var. Benim dozum 120 mg. Sen kendi dozunu bulmalısın. 

Bu kısmı anladım, değerlendireceğim teşekkürler. Bir diğer konu olan HOMA yüksekliği hakkında bilginiz var mıydı hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pyschokiller    19
neON, 1 dakika önce yazdı:

Bu kısmı anladım, değerlendireceğim teşekkürler. Bir diğer konu olan HOMA yüksekliği hakkında bilginiz var mıydı hocam?

Beslenmen büyük olasılıkla. Ama tam olarak bilmenin imkanı yok. Beslenmeni çeşitlendirmeyi dene. Genetik de olabilir yada hgh kullanımı yada tiroid problemi. İnsülin direncini düzeltmek istiyorsan düzenli Retatritude kullanabilirsin. Haftada 1 mg yada max 2 mg. Sürekli. Bulkta dozu düşürürsin. Kısa sürede insülin direncim düzelir. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Caganbey
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Tam 1 ay dinlenme ardından sabah kan tahliline gittim ve neredeyse tertemiz çıktı.
      KÜR İÇERİĞİM (15 HAFTA) :
      500mg Testosteron Enanthate 600mg Boldenon 300mg Npp 300mg Trenbolone Acetate SORULARIM:
      Tahlilimdeki e2 neden bu kadar düşük neredeyse 0 çıkmış (2 günde 1 tamoxifen aldım) Testosteron kandan tam çıkmadı mı acaba 1 ay dinlenmeme rağmen. KAN TESTLERİM:

Şimdiden yardımcı olacak kişilere çok teşekkür ediyorum. 
    • Yazan: oguzzz
      Öncelikle merhaba herkese,
      7 ay süren günde 5-6 bin kalorilik pizza hamburger yediğim dönemi 1 aralıkta bitirip definasyona başladım aşağıya güncel formumu koyacağım. Şuan 20 ocaktayız başlangıç halimin fotosu yok ama temiz 10 kg verdim küre gireceğim. Küre girme etme demeyin bugün girmesem yarın gireceğim. Bana genel olarak yardımcı olursanız sevinirim normalde koç tutardım ama maddi imkanlar bu kış el vermiyor. Bu sporu uzun seneler yapmayı planlıyorum ama bir kaç sorum var.
      SORULARIM:
      Küre natural olarak kaç kg daha verip girmeliyim ? Definasyon yapıp sonra dozajları arttırıp direk bulka mı gireyim? Definasyo'nun sonuna gelince günlük kalorimin 400 500 altını alıp  hafif yağ yakıp hem de kas mı kazanıyım? BULK VE DEFİNASYON ÜRÜNLERİM:
      Testosteron Masteron Oxandrolone FORM CHECK:

• Yazan: eddiehall_
      Selamünaleyküm,
      Kürde 5. haftam bitti ve dün kan testi verdim. En son enjeksiyonu Cumartesi olmuştum kanı Salı sabah verdim (72 saat). Kür öncesi total testom 500-600 aralığındayken 5. haftadaki değerler bana düşük geldi, ilaçların boş/underdose olma ihtimali üzerine tecrübeli arkadaşlara danışmak isterim.
      KÜR İÇERİĞİM
      500mg Testosteron Enanthate  375mg Boldenone TEST SONUÇLARI

• Yazan: suleymanyitik
      Güvendiğim bir kişiden,
      MARKALAR:
      proton marka testesteron elysan pharma marka boldenon ve danabol aldım 5. Haftam gidip test yaptırdım sonuçlar bunlar,
      KAN TESTİ SONUCUM:

• Yazan: BBurak
      Selam arkadaşlar,
      Bir süredir forumda aktif değildim. Bunun sebebi iş güç kovalamam, bir yandan da spor ve sınavlarımla uğraşmamdan ötürüydü. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Şu ana kadar 2 tane kür yaptım. İkinci kürüm olan cut cycle’da artık takır takır oblik gördüğüm için ve süreçten çok bunaldığım için, 6–7 hafta sonunda kısa ester ürünleri bırakıp uzun bir TRT süreci geçirdim (yaklaşık 8 hafta).
      3. kür planlamamda ise artık daha ciddi dozlarla ilerlemek ve farklı bir şeyler denemek istediğim için, daha önce hiç çıkmadığım seviyelere çıkıyorum. Benim her zaman amacım sağlığı koruyarak küçük kazanımlarla ilerlemekti. Yoğun suplement kullanımım mevcut. Yeni kür planımı aşağıya bırakıyorum, yorumlarınızı bekliyorum. Güncel kilom: 82, hedef kilom ise 95-100 civarı. Kür sürecimi gidişata kadar belirleyeceğim fakat bu bileşiklerle kafadan 20 hafta giderim.
      Haftalık İlaç Protokolüm
      Testosteron Enanthate: 600 mg Boldenon: 600 mg Deca: 300 mg Anapolon: 350 mg Proviron: 175 mg Günlük 1 tablet tamoksifen ( kan testine kadar) Kullandığım Suplementler
      Günlük 2–3 ölçek whey protein 2000 mg balık yağı Multivitamin Demir takviyesi Magnezyum Grizone Day/Night D3 + K2 Arginin with ZMA (Nutrade) Post Workout (Nutrade) Güncel Form:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.