Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

g.fit.enter

Ilk kürüme başladım fakat bazı sorularım var bana yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

Önerilen İletiler

g.fit.enter    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

25 yaşındayım ve 1 senedir vücut geliştirme ile ilgileniyorum. Bundan 1 hafta önce aşağıdaki küre başladım.

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Enanthate 250mg
  • Oxandrolone 30 mg

Düşük dozlarda başladığım kürüme yan etki görüp görmeyeceğimi test etmek adına belli süre böyle devam edip. 6. haftadan sonra kan testi vererek kürüme primobolan+masteron eklemeyi planlıyorum.

SORULARIM:

1. Kür içinde lh ve fsh kapandığında kür devam ederken prergnly kullanımı doğru bir seçenek olur mu?
  2. Kürümü zenginleştirme konusunda harekete geçtiğimde ürün olarak hangi markaları tercih etmeliyim?
  3. Kürüme masteron eklemek mantıklı mı e2 baskılamak için?

Tüm fikir ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BBurak    280

Diyet yaparken istersen danabol kullan vücuduna giren çıkan kaloriye bakıyor yağ yakma işi fakat primo kas yapım dönemi için daha uygun bir ilaç diye düşünüyorum kimse de primobolonu yağ yakmak için sana önermez. 250 mg da e2 kontrolü için Aromataz inhibitörüne ihtiyaç duyacağını sanmıyorum buraya güncel fiziğini atıp kendinden ve hedeflerinden biraz daha bahsedersen daha iyi yardımcı olabiliriz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
g.fit.enter    0

Yanıt verdiğin için teşekkür  ederim  kendimden şöyle bahsedeyim ilk spora başladığımda 96 kg 1.70 boyunda inanılmaz fazla bir yağ oranına sahiptim. hiç spor geçmişim yoktu şuan güncel 76 kg ve yağ oranım yüzde 16 çok kolay kilo alabilen biriyim hedefim daha fazla kas kütlesi ve kuru görünüm.

2222.thumb.jpeg.28ec109ff2f1dff937fa75e7bc59033a.jpeg 1111.thumb.jpeg.f855670b1e9192da5a8fbf5618fea7d1.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    280
g.fit.enter, 25 dakika önce yazdı:

Yanıt verdiğin için teşekkür  ederim  kendimden şöyle bahsedeyim ilk spora başladığımda 96 kg 1.70 boyunda inanılmaz fazla bir yağ oranına sahiptim. hiç spor geçmişim yoktu şuan güncel 76 kg ve yağ oranım yüzde 16 çok kolay kilo alabilen biriyim hedefim daha fazla kas kütlesi ve kuru görünüm.

Bence kalorilerini bir süre daha arttırma bu aşamada biraz daha kas olgunluğu ve deri, kas kaliteni arttırmaya çalış. Hızlı düşüşlerden sonra vücut depolamaya çok müsait oluyor reverse diyet mantığı ile hafta hafta karbonhidratı arttırabilirsin. Bu dozlardayken daha sonra kan değerlerine bi bakıp ilaç eklediğinde de kalorilerinde agresifleşmeye başlamış olur kas koya koya büyürsün. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32

Herkesin hedefi daha büyük ve daha kuru olmak ama bu kas kütlesi arttırdıkça daha da zorlaşan bişi. İlk küründe masteron eklemen bence çok mantıklı değil şuanlık. Diyetini düzgün takip et ağırlıklarını arttırmaya çalış. Her sabah aç karnına 1 saat kardiyo yap her antrenman sonrası 30 dakika kardiyo ile biraz daha temelini oturtabilirsin. Kilon boyuna göre şuanlık iyi ama yağ oranın %20’li seviyelerde. Testonun yanına primobolon ve ayrıca yohimbe eklesen daha iyi olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
g.fit.enter    0
BBurak, 13 saat önce yazdı:

Bence kalorilerini bir süre daha arttırma bu aşamada biraz daha kas olgunluğu ve deri, kas kaliteni arttırmaya çalış. Hızlı düşüşlerden sonra vücut depolamaya çok müsait oluyor reverse diyet mantığı ile hafta hafta karbonhidratı arttırabilirsin. Bu dozlardayken daha sonra kan değerlerine bi bakıp ilaç eklediğinde de kalorilerinde agresifleşmeye başlamış olur kas koya koya büyürsün. 

yorumun için teşekkür ederim bende senin  düşündüğün gibi düşünüyorum

ArdaKarakurt, 11 saat önce yazdı:

Herkesin hedefi daha büyük ve daha kuru olmak ama bu kas kütlesi arttırdıkça daha da zorlaşan bişi. İlk küründe masteron eklemen bence çok mantıklı değil şuanlık. Diyetini düzgün takip et ağırlıklarını arttırmaya çalış. Her sabah aç karnına 1 saat kardiyo yap her antrenman sonrası 30 dakika kardiyo ile biraz daha temelini oturtabilirsin. Kilon boyuna göre şuanlık iyi ama yağ oranın %20’li seviyelerde. Testonun yanına primobolon ve ayrıca yohimbe eklesen daha iyi olur.

yorumun için teşekkür ederim  ''Her sabah aç karnına 1 saat kardiyo yap'' demişsin şuan yapıyorum düzenli olarak aç karna 1 saat eğimli yürüyüş ''Testonun yanına primobolon ve ayrıca yohimbe eklesen daha iyi olur'' 6. haftama girdiğimde kan tahlili sonuçlarına göre primabolon eklemeyi düşünüyorum hem ox bitmiş olur hemde testonun bendeki yan etkilerini görmüş olurum yağ oranımda daha çok düşmüş olur dozuda arttırırım 6.haftadan sonra neden masteron eklememi mantıklı bulmuyorsun? doz artmış olucak sonuç olarak 500mg testo enantat ve primabolon olucak 

Kürümü zenginleştirme konusunda harekete geçtiğimde ürün olarak hangi markaları tercih etmeliyim?

Kür içinde lh ve fsh kapandığında kür devam ederken prergnly kullanımı doğru bir seçenek olur mu?

Tüm fikir ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    127

*Kür içinde lh ve fsh kapandığında kür devam ederken prergnly kullanımı doğru bir seçenek olur mu?*

Denize su dökmek olur tamamen vücudu yorarsın gereksiz olur. Lh Fsh zaten doğal olarak kapanacak. Kürdeyken pregnly kullanmak fayda sağlamaz.

• Yanlış Cevap 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
g.fit.enter    0
mamibolone, 49 dakika önce yazdı:

*Kür içinde lh ve fsh kapandığında kür devam ederken prergnly kullanımı doğru bir seçenek olur mu?*

Denize su dökmek olur tamamen vücudu yorarsın gereksiz olur. Lh Fsh zaten doğal olarak kapanacak. Kürdeyken pregnly kullanmak fayda sağlamaz.

yorumun için teşekkür ederim kür ortasında pregnly kullanım amacı zaten tam anlamıyla lh fsh açmak değil  testisler hacmini korusun pct de işimiz daha kolay olsun diye okudum gördüm tabi çok düşük dozlarda yanlış mı biliyorum ? doz örneği  hafta 250 ünite gibi 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    127
g.fit.enter, 11 dakika önce yazdı:

yorumun için teşekkür ederim kür ortasında pregnly kullanım amacı zaten tam anlamıyla lh fsh açmak değil  testisler hacmini korusun pct de işimiz daha kolay olsun diye okudum gördüm tabi çok düşük dozlarda yanlış mı biliyorum ? doz örneği  hafta 250 ünite gibi 

Testislerinin küçülmesini engelleyebilir ama uzun bir kürde değilsen gerek yok. Kür sürecinde testislerinde küçülme olursa belki ihtiyaç duyabilirsin. Ama kür sonrası dönemde pct'den önce kullanmak bana kalırsa en ideali

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Verilen yanlış bilgilere bakma. HCG yani prergnly kullanımı senin tercihine kalmış. 

hCG, LH’yi taklit eder ve bu nedenle anabolik steroidler kullanılırken bile testislerin testosteron üretmeye devam etmesini sağlar. Ancak gerçek LH üretimini tetiklemez. hCG’nin döngü sırasında kullanılmasının başlıca nedeni, döngü sonrası toparlanmayı kolaylaştırmaktır. Ayrıca hCG, anabolik steroid kullanımı nedeniyle ortaya çıkan testis küçülmesini (atrofi) önlemek veya en azından en aza indirmek amacıyla da kullanılır. Meydana gelen testis atrofisi kalıcı değildir ve steroid kullanımı bırakıldığında doğal testosteron üretimi yeniden başladığında tersine döner.

Daha kolay pct, testislerin küçülmemesi, uzun yıllar steroid kullanımı sebebi ile oluşabilecek kısırlık yada steroid alırken bile testosteron üretmeyi bırakmamak için kullanabilirsin. Ama kullanmak zorunda değilsin. Pct kolaylaşır ama kullanmasan da pct yapabilirsin. Testis küçülmesi geçici, yani vücudun normale dönünce onlar da dönecek. Testosteron üretimi dursa bile yeniden çalıştırabilirisin. Steroid sebebi ile kısırlık çok büyük oranda geri döndürülebilir bir durum. 

ama HCG hayatını kolaylaştırır. Öyle denize su dökmek vs değil yani. Tam tersine oldukça avantajlı bir ilaç. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
g.fit.enter    0
mamibolone, 3 saat önce yazdı:

Testislerinin küçülmesini engelleyebilir ama uzun bir kürde değilsen gerek yok. Kür sürecinde testislerinde küçülme olursa belki ihtiyaç duyabilirsin. Ama kür sonrası dönemde pct'den önce kullanmak bana kalırsa en ideali

yorumun için teşekkür ederim 

falconthered, 2 saat önce yazdı:

Verilen yanlış bilgilere bakma. HCG yani prergnly kullanımı senin tercihine kalmış. 

hCG, LH’yi taklit eder ve bu nedenle anabolik steroidler kullanılırken bile testislerin testosteron üretmeye devam etmesini sağlar. Ancak gerçek LH üretimini tetiklemez. hCG’nin döngü sırasında kullanılmasının başlıca nedeni, döngü sonrası toparlanmayı kolaylaştırmaktır. Ayrıca hCG, anabolik steroid kullanımı nedeniyle ortaya çıkan testis küçülmesini (atrofi) önlemek veya en azından en aza indirmek amacıyla da kullanılır. Meydana gelen testis atrofisi kalıcı değildir ve steroid kullanımı bırakıldığında doğal testosteron üretimi yeniden başladığında tersine döner.

Daha kolay pct, testislerin küçülmemesi, uzun yıllar steroid kullanımı sebebi ile oluşabilecek kısırlık yada steroid alırken bile testosteron üretmeyi bırakmamak için kullanabilirsin. Ama kullanmak zorunda değilsin. Pct kolaylaşır ama kullanmasan da pct yapabilirsin. Testis küçülmesi geçici, yani vücudun normale dönünce onlar da dönecek. Testosteron üretimi dursa bile yeniden çalıştırabilirisin. Steroid sebebi ile kısırlık çok büyük oranda geri döndürülebilir bir durum. 

ama HCG hayatını kolaylaştırır. Öyle denize su dökmek vs değil yani. Tam tersine oldukça avantajlı bir ilaç. 

yorumun için teşekkür ederim.

Kürümü zenginleştirme konusunda harekete geçtiğimde ürün olarak hangi markaları tercih etmeliyim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32

Dostum bu işlerde çok çok yenisin yorumlarında bunu daha da belli ediyorsun. Bak güzel kardeşim kürü zenginleştirmek için 20 ilaç ekleyebiliriz ama bu 20 ilaca ihtiyacımız varmı? Eğer yok ise neden 20 ilaç ekleyelim. İlaçlarla yeni tanışıyorsun ve önünde koca bir ömür var. Her şeyi sırası geldiğinde yaşamak daha güzel olur.

Şimdilik sana tavsiyem oxandrolone en fazla 6. haftada bırak, kendim 4 haftayı oral ilaçlarda hiç geçmedim. Testoyu 500’e çıkar yanına 400 primobolon ekle 10 hafta daha güzel bi şekilde ilerle. Pregnyli kullanmana gerek yok.

Zaten yumartalarımızdaki en büyük zararı ilk kürümüzde alıyoruz ondan sonra pek bi zarar görümüyoruz. Kürün bitince pct’ye başlarsın. Küre başladıktan 3 hafta sonra bi kan testi yaptır buraya paylaş bakalım degerlerin bize ne söylüyor.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
g.fit.enter    0
ArdaKarakurt, 22 dakika önce yazdı:

Dostum bu işlerde çok çok yenisin yorumlarında bunu daha da belli ediyorsun. Bak güzel kardeşim kürü zenginleştirmek için 20 ilaç ekleyebiliriz ama bu 20 ilaca ihtiyacımız varmı? Eğer yok ise neden 20 ilaç ekleyelim. İlaçlarla yeni tanışıyorsun ve önünde koca bir ömür var. Her şeyi sırası geldiğinde yaşamak daha güzel olur. Şimdilik sana tavsiyem oxandrolone en fazla 6. haftada bırak, kendim 4 haftayı oral ilaçlarda hiç geçmedim. Testoyu 500’e çıkar yanına 400 primobolon ekle 10 hafta daha güzel bi şekilde ilerle. Pregnyli kullanmana gerek yok. Zaten yumartalarımızdaki en büyük zararı ilk kürümüzde alıyoruz ondan sonra pek bi zarar görümüyoruz. Kürün bitince pct’ye başlarsın. Küre başladıktan 3 hafta sonra bi kan testi yaptır buraya paylaş bakalım degerlerin bize ne söylüyor.

yorumun için teşekkür ederim zaten yeni olduğumu ilkinde söylemiştim kürü zenginleştirmek derken zaten orda primabolon ve masteron eklemeyi planlıyorum yazmıştım. ne kullanıcağımdan daha çok hangi markaları tercih ederim diye sordum bir çok marka var dolu boş olaylarını birçok formları okuyarak öğrendim.genel olarak ulaşabileceğim kaliteli ilaçları soruyorum .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ArdaKarakurt    32
g.fit.enter, 6 dakika önce yazdı:

yorumun için teşekkür ederim zaten yeni olduğumu ilkinde söylemiştim kürü zenginleştirmek derken zaten orda primabolon ve masteron eklemeyi planlıyorum yazmıştım. ne kullanıcağımdan daha çok hangi markaları tercih ederim diye sordum bir çok marka var dolu boş olaylarını birçok formları okuyarak öğrendim.genel olarak ulaşabileceğim kaliteli ilaçları soruyorum .

Türkiyede hepsini tek adam yapıyor diye biliyorum. Tek güvenebilip önerecegim kişi aşagıdaki whatshapp işareti kanka. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
g.fit.enter    0
ArdaKarakurt, 5 saat önce yazdı:

Türkiyede hepsini tek adam yapıyor diye biliyorum. Tek güvenebilip önerecegim kişi aşagıdaki whatshapp işareti kanka. 

yorumun için teşekkür ederim primabolon istiyorum ama halen bulamadım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.204
g.fit.enter, 7 dakika önce yazdı:

Eczaneden alirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    280
g.fit.enter, 2 saat önce yazdı:

Gerçekten her şeyi 4/4'lük yapacak ve uzun süre kürde kalacaksan bu ilacı kullanmanı tavsiye ederim.

Diğer ilaçlar gibi kozmetik ya da bıraktığında birden gidecek bir etki vermez, anabolik-androjenik oranı çok düşüktür, kaliteli kas kütlesi koyarsın.

Bu ilacın bir dezavantajı da enjeksiyon hacmi ve kullanım maliyetidir. Orjinali veya eczane hali bir hayli pahalıya denk gelir. Sık enjeksiyon ister, yüksek hacimli enjeksiyonları tolere edecek şekilde enjeksiyon bilgisi ve rotasyon ister.

Masteron ve Rimo önerilmeme sebebi muhtemelen iki DHT türevi ilacın beraber kombinlenmesine gerek duyulmayışındandır.

Yerinde olsam işe hiç su katmaz, 20 hafta boyunca 500 testosteron 400 boldenon gider, duruma göre son 5-6 haftaya 40-50 mg kadar oxandrolon koyardım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
g.fit.enter    0
SPECTRE, 14 saat önce yazdı:

Eczaneden alirsin

yorumun için teşekkür ederim bende aynı şekil düşünüyorum eczaneden almayı araştırma içersindeyim tanıdık bir eczane bulmak için

BBurak, 12 saat önce yazdı:

Gerçekten her şeyi 4/4'lük yapacak ve uzun süre kürde kalacaksan bu ilacı kullanmanı tavsiye ederim.

Diğer ilaçlar gibi kozmetik ya da bıraktığında birden gidecek bir etki vermez, anabolik-androjenik oranı çok düşüktür, kaliteli kas kütlesi koyarsın.

Bu ilacın bir dezavantajı da enjeksiyon hacmi ve kullanım maliyetidir. Orjinali veya eczane hali bir hayli pahalıya denk gelir. Sık enjeksiyon ister, yüksek hacimli enjeksiyonları tolere edecek şekilde enjeksiyon bilgisi ve rotasyon ister.

Masteron ve Rimo önerilmeme sebebi muhtemelen iki DHT türevi ilacın beraber kombinlenmesine gerek duyulmayışındandır.

Yerinde olsam işe hiç su katmaz, 20 hafta boyunca 500 testosteron 400 boldenon gider, duruma göre son 5-6 haftaya 40-50 mg kadar oxandrolon koyardım.

yorumun için teşekkür ederim boldenon tercih etmek istemiyorum bazı yan etkilerinden dolayı ama isteğidğim gibi ürünü tedarik edemezsem boldenon düşünebilirim masteron eklemenin amacı östorojen dengesi için daha çok sertlik gibi düşük dozda uzun ester haftada 200 mg gibi arimidex  kullanmaktansa diye düşünüştüm. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    280
g.fit.enter, 2 saat önce yazdı:

yorumun için teşekkür ederim bende aynı şekil düşünüyorum eczaneden almayı araştırma içersindeyim tanıdık bir eczane bulmak için

yorumun için teşekkür ederim boldenon tercih etmek istemiyorum bazı yan etkilerinden dolayı ama isteğidğim gibi ürünü tedarik edemezsem boldenon düşünebilirim masteron eklemenin amacı östorojen dengesi için daha çok sertlik gibi düşük dozda uzun ester haftada 200 mg gibi arimidex  kullanmaktansa diye düşünüştüm. 

Uzun ester masteron olabilir dediğin gibi ama 200 mg yetersiz olabilir. Uzun esterse 500 testosteron 400 masteron tavsiye ederim. Aromataz anlamında e2'ni kontrol etmekten ziyade e2'nin vermiş olduğu yan etkileri kontrol ediyor diye biliyorum. Masteron varken bile ai planlaması gerekebilir yani duruma göre bakarsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
g.fit.enter    0
BBurak, 21 saat önce yazdı:

Uzun ester masteron olabilir dediğin gibi ama 200 mg yetersiz olabilir. Uzun esterse 500 testosteron 400 masteron tavsiye ederim. Aromataz anlamında e2'ni kontrol etmekten ziyade e2'nin vermiş olduğu yan etkileri kontrol ediyor diye biliyorum. Masteron varken bile ai planlaması gerekebilir yani duruma göre bakarsın.

yorumun için teşekkür ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
F4K    1
BBurak, 9/12/2025 - 15:50 yazdı:

Hocam ilk kürde 500 testo 300 masteron yapsam nasıl olur 12 hafta

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    280
F4K, 2 saat önce yazdı:

Hocam ilk kürde 500 testo 300 masteron yapsam nasıl olur 12 hafta

Yani nasıl olur, niye olur, kime göre olur, bu soruların cevabını veremem açıkçası. :D Kür planın varsa bir başlık aç orda konuşalım bunları. Kendinden detaylıca bahsedersin: amacın,  spor geçmişin, ilaçlardan beklentin gibi gibi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
F4K    1
BBurak, 9/14/2025 - 12:02 yazdı:

Yani nasıl olur, niye olur, kime göre olur, bu soruların cevabını veremem açıkçası. :D Kür planın varsa bir başlık aç orda konuşalım bunları. Kendinden detaylıca bahsedersin: amacın,  spor geçmişin, ilaçlardan beklentin gibi gibi.

Açıyorum hocam bakabilirseniz sevinirim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Kaldiras
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Haftalık 500mg only testo kullanmayı düşünüyorum yağ oranım %13 falan 20 hafta bu şekilde kullanmayı planlıyorum enjeksiyon konusu da haftada 4 veya 7 e bölerek yapaacağım dalgalanmayı ve östrojeni olabildiğince stabil tutmak için östrojenden kaynaklı sıkıntı yaşamamak için ne yapmalıyım?
      İlk kurumu ve son kurum olmayacak, ancak asla yüksek mg'lara çıkmayacağım. Planladığım kür 20 hafta sürüyor: haftalık 400 mg testosteron enanthate ve östrojeni dengede tutmak ile biraz daha anabolik etki sağlamak için haftada 250 mg primobolan kullanacağım. Enjeksiyon sıklığı olarak iki seçeneğim var: Ya haftalık dozu tek bir flakona boşaltıp 7 güne bölerek her sabah enjekte etmek ya da haftada 2 güne bölmek. Bunun dışında böbrek ve karaciğer koruyucuları kullanacağım, su tüketimime dikkat edeceğim ve günlük kardiyo rutinimde olacak. Amacım hayat boyu yapılabilecek sürdürülebilir bir kür planlaması yapmak, kan testlerimde sorun çıkmamasını ve tansiyonumun kontrol altında olmasını sağlamak. Vücuduma vereceğim zararının bilincindeyim ama bunu olabildiğince minimalde tutmak istiyorum. 
      Beslenme düzenim ise temiz bir şekilde yağlanmadan ve stabil şekilde kütle eklemek uz erine kurulu: Günlük 50 gram yağ, kilo başına 2 gram protein ve kalori hesabının kalanı karbonhidrat olacak. İlaç markası olarak ZPHC kullanmak istiyorum; çünkü daha steril ve daha sorunsuz olacağını düşünüyorum, tabii orijinal urun bulup web sitesinden doğrulayabilirsem.
      Deneyimli arkadaşlar tavsiyelerde bulunmak isterse yazarsa çok sevinirim. Ayrıca ZPHC dışında güvenebileceğim başka hangi marka ürünleri önerirsiniz? Bu sürece başlarken ilaç maliyetinin yanı sıra düzenli yaptırmam gereken kan testleri ve olası hastane/doktor masrafları için bütçemi nasıl planlamalıyım, nelere dikkat etmeliyim? (yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekür ederim)
    • Yazan: ZephyX
      Selamlar dostlar, clean bulk olarak ilk kürüme girmeyi planlıyorum. Başlangıçta kick-start Turinabol ve 18 hafta boyunca 500 mg Testosteron Enanthate kullanmayı düşünüyorum. Sizce ilk kür için bu kombinasyon uygun mudur? Ayrıca Turinabol'ün kullanımı, dozajlanması ve kullanım süresi nasıl olur. Şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Hunter26
      Herkese selamlar,
      32 yaşındayım ve kilo almakta zorlanan birisiyim. İlk kürüme girmeye karar verdim ve ne kullanacağım ile ilgili tecrübeli hocalarımdan yardım istiyorum. 
      Kişisel Bilgiler;
      Yaş: 32 Boy: 180 Kilo : 70  Yaklaşık olarak 2 yıldır naturel olarak spor yapıyorum. Kol ve bacak genetiği konusunda şanssız birisiyim. Beslenmem tamamıyla temiz 2800 kalori civarında. Yardım eden herkese teşekkür ederim  
      Güncel Form ve Kan Testimi ekliyorum. 

• Yazan: ChemEng
      Herkese merhaba arkadaşlar,
      Öncelikle kısaca kendimden ve güncel durumumdan bahsedeyim.Yas 27 boy 185 bel 90cm en ust 2 karin kasim belli oluyor. Beslenme ve antrenman konusunda kendime, disiplinime güveniyorum. 15 Nisan'dan bu yana ciddi bir diyetle 107 kg'dan 85 kg'a düştüm. Şu an güncel yağ oranım %16.5 civarında. Planım 1 Ekim'e kadar bu disiplini bozmadan 80 kg bandına ve %13-14 yağ oranına inip tertemiz bir şasiyle ilk kürüme başlamak.Küre girme amacım uçuk kaçık, devasa ölçülere ulaşmak değil. Doğal sınırlarımdan şu an çok uzağım. Uzun süreler yaptım birak basla seklinde antrenman nedir nasil yapilir tukenise gitmeyi biliyorum kisacasi.Amacım bu altın vuruşla doğal olarak taşıyabileceğim maksimum kas kütlesine olabildiğince hızlı ve kaliteli bir şekilde ulaşıp, kür sonunda PCT ile tamamen doğala dönerek hayatım boyunca o kütleyi korumak. Sürekli kür yap-bırak (yo-yo) yapıp endokrin sistemimi yormak istemediğimden süreci biraz uzun tutup tek seferde işi bitirmeyi hedefledim. Planımı kronolojik olarak aşağıya bırakıyorum, mantıklı veya hatalı bulduğunuz yerlerde objektif yorumlarınızı bekliyorum.
      1. BÜYÜME DÖNEMİ (Lean Bulk) - 24-26 Hafta
       Testosteron Enanthate: Haftalık 500 mg (Haftada 2'ye bölerek)  Boldenon Undecylenate: Haftalık 400 mg(2 ye bolerek)  Neden Boldenon?
      Hem gordugum ilk kurde herkesin kullandigi gorece tepkileri bilinir geç açılan,DHT'ye dönüşmediği için saçlarıma en ufak bir zararı olmaması benim için kritik.E2 tutmasi, Ayrıca Danabol veya Deca gibi beni su balonuna çevirmeyecek olması ve eklediği kasın çok kaliteli/kalıcı olması sebebiyle tercih ettim. Kan Verme: Kür öncesinde mutlaka her değerimin bakıldığı endokrin ve hemogram icin kan vereceğim. Kür içinde de Boldenon'un hematokriti yükseltme riskine karşı her 5-6 haftada bir düzenli Kızılay'a kan bağışı yapacağım. Tansiyon ve şeker ölçeceğim günlük. Testis Koruması: Atrofi yaşamamak ve PCT'yi garantiye almak için 1. günden PCT'ye kadar haftada 2 kez düşük doz Ovitrelle (insülin iğnesiyle) kullanacağım. Beslenme: Koruma kalorimin (Maintenance) +500-600 kcal fazlasıyla, mutfak tartısında çiğ gramaj üzerinden sıfır hatayla ilerlemeyi dusunuyorum ezbere degil tartida ve belimde ki ölçüme gore ilerleyecegim.
      2. DİYET VE DEFİNASYON DÖNEMİ (Cruise & Cut) - 8-12 Hafta
       Bulk bitince Boldenon'u tamamen kesiyorum. Testosteronu da kesip diyeti PCT döneminde (sıfır hormonla) yapmak bana çok saçma ve kas kayıplı geldi. Bu yüzden diyeti Cruise (TRT) dozunda yapacağım.Testosteron: 200 mg / Hafta. Ancak burada E2 dalgalanmasını (spike) önlemek ve Arimidex kullanımına gerek duymamak için 200 mg'ı tek seferde değil, 3 günde bir 50 mg olacak şekilde mikro-dozlama ile (insülin iğnesiyle) vurmayı planlıyorum  GH: Kardiyo öncesi (20 eğim 5 hız nabız 125) 2 IU Genotropin. Cila (Son 4 Hafta): Diyetin sadece son 4 haftasında, deriyi tamamen inceltip suyu atmak için günde 30-40 mg Anavar (Oxandrolone) ekleyeceğim.( emin değilim)
      3. ÖLÜ BÖLGE VE PCT
       Diyetin sonunda Testo, GH, Anavar ve Ovitrelle tamamen kesilecek. Uzun esterlerin kandan çıkması için yaklaşık 15 gün bekledikten sonra standart 4 haftalık Klomen + Nolvadex kombosuyla hipofizi uyandırıp tamamen doğala dönüyorum.
      KORUYUCULAR VE VİTAMİNLER (Kür Boyunca Kullanacaklarım)
      Süreci sağlama almak için dolabımda standart olarak bulunacaklar baska seylerde ekleyecegim bunlar en garanti olanlar daha digerlerine bakmadim.
       Karaciğer ve Böbrek: NAC 600-1200mg  Kalp ve Damar: Kaliteli Omega-3, Ezetimib (Kolesterol bozulursa diye) ve her gece yatmadan 1 adet Coraspin (kan akışkanlığı için). Günlük Vitaminler: Multivitamin, C Vitamini (Ester-C 1000mg), Çinko ve Magnezyum Bisglisinat. Acil Durum Çekmecesi: Arimidex. (Sadece aylık yaptıracağım kan tahlillerinde E2 çok patlarsa veya jineko belirtisi olursa ufak dozlarda fren olarak kullanacağım, leblebi gibi yutmayacağım). Kağıt üzerinde şansa bırakmadan planlamaya çalıştım. Her yorum benim icin cok degerli.Eksik gördüğümüz, "şurayı şöyle yapsan daha iyi olur" dediğiniz kısımlar varsa değerli hocalarımdan ve arkadaşlardan yorumları bekliyorum. Teşekkürler!
    • Yazan: nogereru
      Öncelikle herkese merhabalar,
      İlk kürüme girmek istiyorum forumda 4-5 gündür diğer arkadaşların açtığı başlıkları okuyarak geçirdim. Only testo olarak mı girmem daha doğru olur yoksa yanında ekstra bir kaç ilaç daha mı kullanmam iyi olur bilemiyorum ve bu ilk kürün bana gerçekçi getirisi ne kadar olur alacağım risklere/yan etkilere değer mi emin olmadığım için size sorma gereği duyuyorum. Ve bu kadar erken yaşta küre girdikten sonra değerlerim normale döner mi merak ediyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 178 Kilo: 77 Yağ oranı: %16-%17  KAN TESTİ SONUÇLARIM:
      Estradiol (E2): Sonuç: 24.3 ng/L  Total Testosteron: Sonuç: 4.66 ug/L  Total T3 (Triiyodotironin): Sonuç: 1.32 ug/L Serbest T3 (FT3): Sonuç: 3.91 ng/L Total T4 (Tiroksin): Sonuç: 7.41 ug/dL Serbest T4 (FT4): Sonuç: 1.35 ng/dL  Kolesterol: Sonuç: 157 mg/dL Trigliserit: Sonuç: 71 mg/dL  ALT - SGPT: Sonuç: 16 U/L AST - SGOT: Sonuç: 18 U/L  Şimdiden tüm cevaplar için teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp