Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

scwrez

Ilk kürüme girme kararı aldım! bana yardımcı olmanızı rica ediyorum!

Önerilen İletiler

scwrez    0

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

1 aylık sarms kullanımım oldu sizce gelişim doğru ilerlemiş mi?

KİŞİSEL BİLGİLERİM ÖNCESİ: (SARM)

• BOYUM 1.95 
  • KİLOM 69 
  • YAĞ ORANI 7.5 

KİŞİSEL BİLGİLERİM SONRASI: (SARM)

• BOYUM 1.95 
  • KİLOM 78 
  • YAĞ ORANI 8.4 

ÖNCESİ VE SONRASI:

68b59131af55e_WhatsAppGrsel2025-09-01saat15_22.11_3b54e18e.thumb.jpg.9cd4641268f189d8038a35ce88c40346.jpg 68b591342ee50_WhatsAppGrsel2025-09-01saat15_26.29_c07a97c6.thumb.jpg.826f9c02532313e6d308080954ce0ab0.jpg

NOT:

• MK677 + dianabol kürüm devam ediyor.
  • 3500 Kkal alıyorum günlük toplam kalori.

SORUM:

Bu kullandığım ürünler bitince enjeksiyon olarak ne kullanmamı tavsiye edersiniz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

mamibolone    129

Merhaba dostum. Öncelikle testesteronsuz danabol kullanmamalısın, tabetlerden uzak durmanı öneririm, testonu baskılamıştır muhtemelen danabol. kan testi vermen en iyisi olacaktır. Kimse sana şu kadar mg kullan şunu kullan demez. Ayrıca mk677 ve danabolü beraber kullanman asla uygun değil. Kür önerisi istiyorsan da kan testi ve form atarak bilgi alabilirsin, kimse sana şu kadar mg testo kullan şunu kullan vs demez. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224

İlerleme olmuş fakat bunun büyük bir bölümü danabolün su tutmasından kaynaklıdır. Direkt tesosterone ekle kürüne yoksa libido vb. anlamında sorun yaşama ihtimalin yüksek. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mk-677 sarms olara bilinsede aslında sarms değil. Growth hormon seviyeni yükselten bir ‘supplement’

tek başına Dbol cycle yapıyorsun ve onu da yanlış yapıyorsun. Tebrikler. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    369
falconthered, 3 dakika önce yazdı:

Mk-677 sarms olara bilinsede aslında sarms değil. Growth hormon seviyeni yükselten bir ‘supplement’

tek başına Dbol cycle yapıyorsun ve onu da yanlış yapıyorsun. Tebrikler. 

Supplement demek masumlaştırır insülin direnci, yorgunluk, eklem ağrısı ve prolaktin sorunlarına sebep olabiliyor ghrelin agonisti bir ilaç.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
scwrez    0

Merhaba hocalarım, arkadaşlarım nasılsınız?

Öncelikle ilk kürüm için bir plan oluşturdum ve bu konuda sizlerin fikir ve görüşlerinize danışmamın faydalı olacağını düşünüyorum.

12 haftalık Testo - Enantat, Boldenon, Dianabol, ve MK-677 olarak bu küre başlamak istiyorum.

KÜR PLANIM HAFTALIK:

• test e 500mg
  • boldenon 500mg
  • Mk-677 (günlük 20 mg)
  • Dianabol (sabah-öğle-akşam 30 mg) 

Pct içinde PROVİRON  veya choriomon düşündüm 

İlaçların markası : Enova Pharma , Medivia Pharma 

Aldığım takviyeler : 

• Magnezyum
  • Omega - 3 
  • d3 k2 
  • Milk Thıstle 

Önceden Sarms kürü yapmıştım. (Mk 677 ve danabol)  1.95 Boy 68 Kiloydum (Yaş 21) ve şu an Kilo olarak 80 im büyümeye devam ediyorum. Görsel paylaşacağım. 

Amacım : Bulk döneminde Hacim ve Kas kazanmak nasıl bir yol izlemeliyim ? Bu benim ilk kürüm önerebileceğiniz yapmam gerekn şeyler nelerdir sizlerden yardım almak istedim. Küre başlamadan once mutlaka kan testi yaptıracagım. Sizlerden öneri almak istiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.

WhatsApp Image 2025-10-23 at 13.21.51.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    139

Knk sürekli soruyorsun ama yanıtlamıyorsun bizi dinleyecek sen sor yada kısır kal sen bilirsin.

Hastaneye gidip kan testi ver ilk önce bu bize gerek kür yapıcaksın ilk enjeksiyonlu kürün olucak sanırım sadece testesteron enhantat + kaliteli beslenme ile çok iyi sonuçlar alabilirsin

Kan testinden sonra kür planlamanı yaparız orası kolay 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lome    10

Gayet iyisin beslenmeyi arttır antrenmanları düzenle ilaçla uğraşma yiyemiyosan al karbonhidrat tozu aban.. ille de hormonlarımla oynucam diyorsan testo e kullan haftada 2 enjeksiyon düşük doz 250 350 maks boldenon eklesen de aylarca bişi değişmeyecek kur biticek senin o zamana

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    364

Şu dbol saçmalığından ne zaman vazgeçeceksiniz? Artık litarütürden bile kalkmalı 

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
scwrez    0

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

12 haftalık kürümde şuan 9.haftadayım kürümü uzatmayı düşünüyorum bolde daha yeni açıldı hissetmeye başladım. Kür öncesi ve sonrası fotoğraflarımı ekleyeceğim. Bugün yaptırdığım kan tahliline de koydum. 

SORULARIM: 

KÜRÜME NE EKLEYEBİLİRİM VEYA ÇIKARTABİLİRİM ?

ÖNCESİ & SONRASI FORM CHECK:

68fa01d0b5c9a_WhatsAppImage2025-10-23at13_21_51.thumb.jpeg.f85348a236bd47372eca250501f9f1d9.jpeg image1.thumb.jpeg.6910c14fcd105b30e522e978dee01bef.jpeg

KAN TESTLERİM:

4444.PNG 5555.PNG

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    369

Boldeyi bi çıtır arttırabilirsin veya testoyu biraz azaltabilirsin 80 e2 ile prolaktin nasıl bu kadar yükselmiş acaba dozları ne ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
scwrez    0
berkay16, 17 saat önce yazdı:

Boldeyi bi çıtır arttırabilirsin veya testoyu biraz azaltabilirsin 80 e2 ile prolaktin nasıl bu kadar yükselmiş acaba dozları ne ?

• 500 MG TESTO E HAFTALIK 
  • 500 MG BOLDE HAFTALIK
  • GÜNDE 3 TOK KARNA DANABOL

Kürü kaç haftaya kadar uzatmalıyım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sven    91
scwrez, 34 dakika önce yazdı:
  • 500 MG BOLDE HAFTALIK

muhtemelen boldenoneun için underdose ya da test ile dolu  bu dozlarla e2nin bu kadar yüksek olması imkansız 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    369
scwrez, 6 saat önce yazdı:
  • 500 MG BOLDE HAFTALIK

Dianabolün arimatizasyonuyla çıkan 17-metil-estradiol normal e2 testinde gözüküyor muydu bilmiyorum eğer gözüküyorsa e2 yüksekliği dianabolden kaynaklıdır bilen birileri yazar benim dianabol tecrübem yok. İlaçların doluysa dianabolü kestiğin gibi e2 aşırı düşer kan değerlerin bozulmadığı sürece uzatabilirsin. Eğer blast-cruise yapmıyorsan boldenone bıraktıktan sonra en az 1 ay only testo yapmalısın aynanda kesip 2 hafta bekleyip pct yaparsan sistemi açamazsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Tuna59baba    14

artık 9. haftayı geçmişsin bence danabolu kesmelisin

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Sinan06
      Merhabalar Peptid Türkiye ailesi
      Pazartesi itibari ile 1 yıl aradan sonra yeniden küre başlama kararı verdim. Kür öncesi bugün kan verdim , öncelille her hangi bir sorun varmı küre engel olacak .
      Baries BP markasıyla küre başlamaya karar verdim.
      Kür sürem 24 hafta sürecek ve kontrollü gidecegim.
      Pazartesi ve perşembe enjekte yapacagım.
      Pazartesi
      300 mg Testesteron Enanteth
      250 mg Boldenon.
      Perşembe
      300 mg Testesteron Enanteth
      250 mg Boldenon.
      Kullanacagım vitaminler
      Nac 600
      C vitamini
      Omega 3
      C vitamini
      D 3
      Magnezyum
      B komplex
      Çinko
      Selenyum.
      Boy . 173
      Kilo:87
      Yağ oranım %16 civarı
      Hedefim yağ oranını düşürüp 95 kilolara çıkıp kütle koymak.
      Spora 8 ay gitmedim. 1 aydır tekrardan düzenli gidiyorum. Naturel ilerlemekle uğraşamayacagım 1 , 2 ay daha . Şu anki formumu ve spora ara  vermedigim dönemdeki kür yaptıgım dönemdeki formumuda ekliyorum.
      Sizce nelere dikkat etmeliyim ve bana önerdiginiz birşeyler varmı , burdan aylık olarak form paylaşımı yapacagım.

• Yazan: mustaro
      Herkese iyi forumlar,
      10 yılı aşkın spor tecrübem var daha önceden iki adet kür tecrübem oldu.
      İLK KÜRÜM:
      1-5 hafta 30 mg turinabol 1-12 hafta 400 mg testo enanthat İKİNCİ KÜRÜM:
      1-8 hafta 500 mg testosteron enathat 8-21 hafta 700 mg testo enathat 10-20 hafta 300 mg npp Şeklindeydi. Testosteronu yüksek tutma nedenim npp den oluşacak dhn'in deca dick sorununa yakalanmamak için ve ayrıca dht türevi ilaç koymadığımdan ötürü ki oldukça da işe yaradı zaten npp nin yaratacağı prolaktin kaynaklı ve deca dick sorunlarına yakalanmadım. Bu iki küre başlamadan önce en temel hareket olan bench pressten örnek vermem gerekirse 140 kg pr ım vardı 85 kg idim. Şuan 90 kg civarındayım bench press pr kür bitiminde 200 kg idi tam olarak şuan pct sürecindeyim lh ve fsh normal seviyelerine geldikten sonra bir süre dinlenip ilaçsız tüm değerler normal seviyelerinde iken bu küre gireceğim, yağ oranım %14 civarlarında.
      Bu kürde deca yerine npp kullanma nedenim kısa ester ile oluşabilecek yan etkiler kötü hissettirirse bırakınca kolayca yan etkilerden çıkabilmekti ancak dediğim gibi bir yan etki yaşamadım. O yüzden bu yeni kürde kendimide fazla delmek istemediğimden ötürü deca koymayı düşünüyorum. Kürlerimde bolde kullanmıyorum bende kan yoğunluğu normaldede fazla çünkü trenbolone hiç girmek istemiyorum gaba antagonisti ve norepinefrini arttırdığından ötürü bana göre bu sürecte bana pozitiften çok negatif yazacakmış gibime geliyor.
      YENİ KÜRÜMDE HANGİ İLAÇLARI KULLANMALIYIM?
      İlaç planlaması hakkında yardımcı olursanız sevinirim şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
    • Yazan: evange
      KÜR İÇERİĞİM:
      14 hafta günde 1ml(10 mg) lgd4033 16 hafta haftalık 500 mg testosteron enanthate SORULARIM:
      Sizce bu kür bulk kürü için mantıklı bir kür mü?  Ligandrol sıvı form şeklindedir, 14 hafta kullanmak riskli midir? Teşekkürler, saygılar.
    • Yazan: ceyhuninc
      Daha öncede bu kombini yaparak etkili bir sonuç almıştım. Şimdide mk-677 ve yk-11 kullanacağım.
      GEÇMİŞ SARM KÜRÜM:
      MK-677 RAD-140 SORULARIM:
      YK-11 Beni endişelendiriyor kaygılanmalı mıyım kullanım hususunda? Yan etkileri nelerdir? Bu kürde dikkat etmemi gerektirecek ince noktalar var mı? Tüm cevap, öneri ve tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp