Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Driada medicals - para pharma - pharmaqo markaları hakkında görüşleriniz nelerdir?

Önerilen İletiler

Seffa    14
berkay16, 1 saat önce yazdı:

Eroids forum ismi ya satıcı ismi değil evet yurt dışından çinden geldi bunlar.

Eroidse girilmiyor artık niye acaba ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berkay16    364
Seffa, 1 dakika önce yazdı:

Eroidse girilmiyor artık niye acaba ?

Vpn gerekiyor artık 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
berkay16, 26 dakika önce yazdı:

Primolarının lab testi yoktu galiba her ürününün var geçen deus primolara 49€'ya geliyordu ama primo alıcak olsam wwb alırdım heralde.

Ben deus sevmiyorum, hep bi i*nelik seziyorum ürünlerinde. Wwb veya onun benzeri kaynaklardan anabolik almak sıkıntı çünkü genelde sterillikte, filtrelemede problemler oluyor yağlarında. Ayrıca %99'u EO içeriyor, benim vücut zaten sıkıntılı pip konusunda 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    364
the_escobar, 6 dakika önce yazdı:

Ben deus sevmiyorum, hep bi i*nelik seziyorum ürünlerinde. Wwb veya onun benzeri kaynaklardan anabolik almak sıkıntı çünkü genelde sterillikte, filtrelemede problemler oluyor yağlarında. Ayrıca %99'u EO içeriyor, benim vücut zaten sıkıntılı pip konusunda 😅

Wwb'nin anabolikleri temiz diye biliyorum mesoda ağır metal vs lcms testleri vardı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
berkay16, Bir saat önce yazdı:

Wwb'nin anabolikleri temiz diye biliyorum mesoda ağır metal vs lcms testleri vardı

Zaten bu wwb, hyb vb. çin tayfanın çoğunun anaboliği aynı. Ben bir kaç kez içinde parçacıklar olan flakonlar falan gördüm mesoda paylaşmışlardı. Bu kaynaklardan kullanan kullanıcılarda kendisi ekstra filtreleme yapıp kullanıyor. Çoğu filtresiz kullanmayı önermiyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    364
the_escobar, 10 saat önce yazdı:

Zaten bu wwb, hyb vb. çin tayfanın çoğunun anaboliği aynı. Ben bir kaç kez içinde parçacıklar olan flakonlar falan gördüm mesoda paylaşmışlardı. Bu kaynaklardan kullanan kullanıcılarda kendisi ekstra filtreleme yapıp kullanıyor. Çoğu filtresiz kullanmayı önermiyor

Anladım pharmaqo international warehouse artım yok bizim alisveris yaptigimiz sitede neden bilmiyorum orda primo ucuzdu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
berkay16, 3 saat önce yazdı:

Anladım pharmaqo international warehouse artım yok bizim alisveris yaptigimiz sitede neden bilmiyorum orda primo ucuzdu

evet kampanyaları çok iyidi oranın ama durdurdular satışı. Pharmaqo için bi yer daha buldum orası da ucuz ama bakalım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    364
the_escobar, 35 dakika önce yazdı:

evet kampanyaları çok iyidi oranın ama durdurdular satışı. Pharmaqo için bi yer daha buldum orası da ucuz ama bakalım

Ne kadar primo 175

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
berkay16, 58 dakika önce yazdı:

Ne kadar primo 175

5 adet primo 100 shipping dahil 300$

ama stok falan olmasına rağmen eu teslimat adresi seçiyorum avrupaya gönderilemiyor diyor. Anlamadım sorunu, pharmaqo bu ara genel olarak avrupaya kapatmış olabilir belki. Siteye bi ulaşıcam sorucam. Bu arada baboondan 36lık hgh kit bogo olduğu için 130a geliyor. Kargo zaten 300$ üstüne bedava. Zaten 300lük sepet yapılır. Bizim çin kaynaklarından bile çok daha uyguna geliyor. Değerlendirilebilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    364
the_escobar, 43 dakika önce yazdı:

5 adet primo 100 shipping dahil 300$

ama stok falan olmasına rağmen eu teslimat adresi seçiyorum avrupaya gönderilemiyor diyor. Anlamadım sorunu, pharmaqo bu ara genel olarak avrupaya kapatmış olabilir belki. Siteye bi ulaşıcam sorucam. Bu arada baboondan 36lık hgh kit bogo olduğu için 130a geliyor. Kargo zaten 300$ üstüne bedava. Zaten 300lük sepet yapılır. Bizim çin kaynaklarından bile çok daha uyguna geliyor. Değerlendirilebilir

Bi araştırdım pharmaqo intl. direkt satışı kapatmış çindeki kargo problemi yüzünden bulduğun yer uk domestic olabilir mi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
berkay16, 3 dakika önce yazdı:

Bi araştırdım pharmaqo intl. direkt satışı kapatmış çindeki kargo problemi yüzünden bulduğun yer uk domestic olabilir mi

yok intl yazıyor ama dediğin gibi pharmaqo satışı durdurduğu için sitede stok gözükse bile almama izin vermiyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    364
the_escobar, 6 dakika önce yazdı:

yok intl yazıyor ama dediğin gibi pharmaqo satışı durdurduğu için sitede stok gözükse bile almama izin vermiyor. 

Primo almak çok sorun ya şuan en güvenilir alpha pharma healthcare 65€ bide deus var onun dışında çinlilerde stok var

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
berkay16, 11 dakika önce yazdı:

Primo almak çok sorun ya şuan en güvenilir alpha pharma healthcare 65€ bide deus var onun dışında çinlilerde stok var

driadaya da haziran başı gibi stok gelecekmiş. Sen driadadan bir şeyler kullanıyordun nasıl gidiyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    364
the_escobar, 13 dakika önce yazdı:

driadaya da haziran başı gibi stok gelecekmiş. Sen driadadan bir şeyler kullanıyordun nasıl gidiyor

Test bolde masteron anavar hepsi çalışıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Movemeent    2
the_escobar, 2 saat önce yazdı:

Bu bilgiyi nerden aldın, daha yeni sipariş verdim. Bilsem masteron da eklerdim :(

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
Movemeent, Bir saat önce yazdı:

Bu bilgiyi nerden aldın, daha yeni sipariş verdim. Bilsem masteron da eklerdim :(

driadanın kendisi söyledi, masteron rimo anavar mayısın sonu, haziran başı gibi gelicekmiş

berkay16, 3 saat önce yazdı:

Test bolde masteron anavar hepsi çalışıyor

Anavarda net gördüğün etkiler neydi, bir de anavardan kaynaklandığına emin misin? bende şu zphcnin anavarı neredeyse bitirdim de pek anlayamadım etkisini pump olarak falan. İlaçta mı sorun var bende mi acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Movemeent    2
the_escobar, 33 dakika önce yazdı:

driadanın kendisi söyledi, masteron rimo anavar mayısın sonu, haziran başı gibi gelicekmiş

Anavarda net gördüğün etkiler neydi, bir de anavardan kaynaklandığına emin misin? bende şu zphcnin anavarı neredeyse bitirdim de pek anlayamadım etkisini pump olarak falan. İlaçta mı sorun var bende mi acaba

Demek ki o yüzden mayıs indirimi yaptılar. Elindekileri tüketip yeni seri satacaklar.

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    364

IMG_0724.thumb.jpeg.e9fdbbd1e1459e427b614220cda54aa3.jpeg

Şimdi sırada growth group buy'ı var 12 kit 240ui alıcam 

Çinde labların growth üretmesi yasaklandı satıcılar price listlerinden growthu çıkartıyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
berkay16, Bir saat önce yazdı:

Şimdi sırada growth group buy'ı var 12 kit 240ui alıcam 

Çinde labların growth üretmesi yasaklandı satıcılar price listlerinden growthu çıkartıyor

2880ıu gh mı olacak yani. Evet çıkarıyorlar ama bba'da falan var hala

• Voov!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    364
the_escobar, 53 dakika önce yazdı:

2880ıu gh mı olacak yani. Evet çıkarıyorlar ama bba'da falan var hala

Evet baya bi stok yapıcam bide lobsterın hgh'si acayip iyi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
berkay16, 56 dakika önce yazdı:

Evet baya bi stok yapıcam bide lobsterın hgh'si acayip iyi

çok iyi denk gelmiş. Bi hesapladım günlük 6iu kullansan nerdeyse 1.5 sene gidiyor. Kafa çok rahat. Kaça geliyor group buyla

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    364
the_escobar, Bir saat önce yazdı:

çok iyi denk gelmiş. Bi hesapladım günlük 6iu kullansan nerdeyse 1.5 sene gidiyor. Kafa çok rahat. Kaça geliyor group buyla

240ui 94 dolar normalde çok da ucuz değil ama lobster olduğu için ucuz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
berkay16, 2 saat önce yazdı:

240ui 94 dolar normalde çok da ucuz değil ama lobster olduğu için ucuz

gene gayet geçerli fiyat. Ben bba 240iu için 130$ bayılmış adamım, 94 bedava 😅

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    364
the_escobar, 8 saat önce yazdı:

gene gayet geçerli fiyat. Ben bba 240iu için 130$ bayılmış adamım, 94 bedava 😅

Beibangan için çok yüksek fiyat ya qsc'de şuan 1000ui 450$ hem de eu warehouse

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    184
berkay16, 10 saat önce yazdı:

Beibangan için çok yüksek fiyat ya qsc'de şuan 1000ui 450$ hem de eu warehouse

evet görmüştüm geçen geldiğinde ama stokları geldiği gibi bitiyor. Bide 100iu flakonlar ne kadar kullanışlı bilmiyorum, 3mlden fazla suyla çözdürmek lazım. 3mlden fazla suyu da flakon alır mı, ona göre mi yaptılar acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp