-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: EfeBabaPro
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Turnuva öncesi küre girdim 55 kiloyum ve 3 senelik sporcu geçmişim var. Bu şekilde kür yaptım son testosteronu vurmadan bir gün önce yarışma için risk alarak 0.5mg tren acet vurdum ardından son testosteronu yapıp yarışmadan üç gün önce 1ml trenbolone acetat vurdum devamında 3 gün daha winstrolu devam ettirirken günde 80mg a çıkardım.
KÜR İÇERİĞİM: (20 Gün)
Testosteron Propionate 1ml (Gün aşırı) Winstrol 20 mg (Günlük) Kilo kesmek için daha sonrasında ilacı bıraktığım gibi tamoksifene başladım
TAMOKSİFEN KULLANIMIM:
Pazar Salı Perşembe Şeklinde alırken salı günü kan verdim yani kür bitiminden 3 gün sonra kan testi verdim sabah aç şekilde.
SORULARIM:
Sırtımda çok sivilcelenme var yüz bölgemde sivilcelenme yok ne yapmalıyım? Libido konusunda hiç isteğim yok kız arkadaşımdan uzaklaştım ne yapmalıyım? GÜNCEL KAN TESTLERİM:
Konuya katılım gösteren, sorularımı cevapsız bırakmayan herkese şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Jöhtürk
Merhabalar değerli arkadaşlarım, hocalarım.
Sağlıklı bir şekilde 2.kürümü bitirdim.
KÜR SÜREÇLERİM:
1 haftadır only testo ilerliyorum. Kür boyunca kol kaslarım doğal 41 iken kür sonu soğuk 44 ü görebildim. Boy 1.81 ve kilo 98. Kürden önce 91 kiloydum zirve olarak boldenon küründe 105 kiloyu gördüm. O an ki kol ölçüsü ile şuan ki ölçü aynı kaldı! Birçok antrenman türünü denedim fakat bir türlü ölçü alamıyorum.
Böyle tıkandığınız zamanlarda neler yapıyorsunuz?
-
Yazan: Dagcıkomando
Normalde yağlı bir cildim var,bir de dışarıdan aldığım steroid de androjenik yapısı gereği ekstradan yağlandırıp sivilce sorunumu ağırlaştıracaktır.
Bu yüzden kürde yağ üretimini baskılamam için kür boyunca roaccutane kullanmayı düşünüyorum,karaciğer için oral steroid kullanmayıp nac 600 kullanacağım.Sizce nasıl olur,deneyimleriniz var mı ?
-
Yazan: Just48
Merhaba arkadaşlar uzun süredir kürdeyim 20. Haftada tren bolde testo son 2-3 haftadır aşırı sivilce problemi yaşadım sırtım sivilceyle kaplanmıştı size hangi ilaçla çözdüğümü paylaşmak istedim belki benim gibi sivilce problemi yaşayan arkadaşlar vardır diye ilacın fotosunu atıyorum akşamları yatmadan yarım saat önce temiz cilde uyguluyoruz hayırlı sağlıklı günler dilerim..
-
Yazan: thenight
Herkese Merhaba,
Yaklaşık 9 ay önce sarms kullanmıştım oral olarak rad140,yk11,lgd ilk başta sivilcelendi bunlarda antrenman esnasında patladı anlamadan sonuç olarak göçük oluştu. Ne yapmamı önerirsiniz?
SORUNLU BÖLGE:
-