Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Judas

Kür içi masteron kullanmak serbest testoyu arttırır mı?

Önerilen İletiler

Judas    5

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Kür içinde serbest testosteronu arttırması için haftalık 200mg masteron yeterli midir? sizce ve hangi ester mantıklıdır? Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Judas    5
Ferdikra, Bir saat önce yazdı:

Libido için mi serbest testo yu artırmak istiyosun

Hem libido hemde gelişim için

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196

Kısa vadede yukseltmez diye düsünüyorum kısa vade için proviron ama oda gelişime etkisi olmaz uzun vadede masteron faydalı olur 

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    276

Shbg yi düşürüp biraz arttırır ama free testoyu arttırmak için masteron yerine direkt daha anabolik bir şey eklemek daha mantıklı olmaz mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
laxers    0
Ferdikra, 4 saat önce yazdı:

Libido için mi serbest testo yu artırmak istiyosun

libido için öneriniz nedir hocam masteron eklemeyi düşünüyorum bende

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Judas    5
berkay16, 3 saat önce yazdı:

Shbg yi düşürüp biraz arttırır ama free testoyu arttırmak için masteron yerine direkt daha anabolik bir şey eklemek daha mantıklı olmaz mı ?

Tren enantate var şuan 700de testo alıyorum ama daha 1.haftadayım biraz libido geldi sadece testo enantate ne zaman açılır ki libido da falan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Judas, Bir saat önce yazdı:

Tren enantate var şuan 700de testo alıyorum ama daha 1.haftadayım biraz libido geldi sadece testo enantate ne zaman açılır ki libido da falan

3 haftayı bulur, ilaçların markası neydi? İlk kürden direkt 700 mü başladın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Judas    5
the_escobar, 1 saat önce yazdı:

3 haftayı bulur, ilaçların markası neydi? İlk kürden direkt 700 mü başladın

İlaçların markası dragon ilk Kürüm değil 3.kürüm ama adam akıllı beslenerek yapacağım ilk kürüm

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
Judas, 5 dakika önce yazdı:

İlaçların markası dragon ilk Kürüm değil 3.kürüm ama adam akıllı beslenerek yapacağım ilk kürüm

anladım, hayırlısı olsun etkileri yazarsın dostum 🙌🏽

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
laxers, 8 saat önce yazdı:

libido için öneriniz nedir hocam masteron eklemeyi düşünüyorum bende

Kürde misin ne kullanıyorsun ilaç

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
laxers    0
Ferdikra, 9 saat önce yazdı:

Kürde misin ne kullanıyorsun ilaç

test e kullanıyorum hocam yeni başladım 1ml haftada iki doz olucak şekilde masteron ekleme düşüncem var kürün 4. haftasında

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    276

Tam kürünü yazsana anladığım kadarıyla 350mg lım testodan 2ml kullanıyorsun da ilaçları ml olarak değil haftalık toplam kaç mg kullandığını yaz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    196
laxers, 50 dakika önce yazdı:

test e kullanıyorum hocam yeni başladım 1ml haftada iki doz olucak şekilde masteron ekleme düşüncem var kürün 4. haftasında

Testo ile provirona gerek yok 3 hafta sonra libido gelir  hangi marka ilaçlar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Loving
      Masteron DHT bir türevi (kimyasal isim anlaşılacağı gibi: 2a-metil-dihidro-testosteron propiyonat) 'dır. DHT ve türevlerinin yaygın olarak belli formları meme kanserinin tedavisinde kullanılmaktadır. Yağsız vücut ve kas sertliği eklemek için çok güzel yeteneği vardır, ancak DHT androjenik olarak 5 kat olduğundan testosteron ve reseptörleri için bir 3-4 x yüksek afinitesi vardır. Yarışma öncesi Çelik gibi kaslara sahip olmak için kullanılır. fakat bunun için vücut yağsız olmalı yağlı vücutta etkisi belli olmaz.Masteron yan etkileri ilaç olarak kabul edilir, kürünüze Masteron eklerseniz yan etkileri progesteronic / östrojenik yan etkileri ile mücadele için çok yararlı olur. Evet, dogru okuyorsunuz, Arimidex veya letrozol gibi diğer ilaçlara gerek kalmaz.
      Kullanımı: Kullanıcıların çoğunun haftada toplam 300-500 mg yani 2 günde bir 50-100 mg arasında değişen dozlarda kullanılır. Yüksek dozlarda gerekli değildir.
      PCT: Proscar
      Yan Etkiler: Masteron ile Su tutma (ve yüksek tansiyon riski) neredeyse sıfırdır ve karaciğer toksisitesi minimumdadır. Akne, Asabiyet.
    • Yazan: shX648
      Forumdaki bir iki yazıda hem de gittiğim salondaki insanlardan duyduğum kadarıyla bir definasyon kürü varsa orada her zaman testosteron dan yüksek masteron öneriyorlar.
      ÖRNEĞİN:
      Testosteron 375mg Masteron 500mg VEYA:
      Testosteron 300mg Masteron 600mg Gibi ama sebebini mantığını kavrayamadım.. Arada pek fark yok gibi sebebi ne olabilir bu durumun?
    • Yazan: MainEK
      ÖNCEKİ KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron (500mg) Boldenon (200mg) Masteron En. (200mg) GÜNCEL KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron  Boldenon  Masteron Prop. Geçmiş kürümdeki gibi mast ent. değil prop. geldi bunu kürüme nasıl adapte edebilirim? 
    • Yazan: Mertcikmaz
      Herkese merhaba,
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Propionate Masteron Propionate Daha sonra mix. ürüne geçiş yaptım ve 2. Ayımı bitirdim. Haftada 3ml mix ilaçtan alıyorum. Her şey süper kendimi iyi hissediyorum ama diğer kürlere göre libidom pek yüksek değil. Diğer kürümde libido artışı ilk ay gayet güzeldi mix ürüne geçince normal seyrinde ilerliyor.
      SORULARIM:
      Bu mix ürün yanına başka bir ürün eklemeli miyim? Libido konusu neye bağlı değişiklik göstermiş olabilir? Tavsiyeleriniz var mı? ÜRÜN GÖRSELLERİ: 

• Yazan: Tibet Ulubey
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Ben bilek güreşi sporcusuyum önümüzdeki yıl için hazırlık yapıyorum.
      KÜR PLANLAMAM:
      Testosteron Propionate Masteron Propionate Anavar Kürünü yapmak üzereyim  güncel kilom 82-70 kilo kategorisinde yarışacağım için yağ yakımı yüksek ve su tutumunun az olması adına böyle bi kombin düşündüm.
      SORULARIM:
      12 haftalık bir kürde yapmam gerekenler nedir? Enjeksiyonlarım nasıl olmalı? Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.