Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Melihcdmr

Kür dönemi kan testi sonuçlarım hk.

Önerilen İletiler

Melihcdmr    12

Herkese merhabalar,

Hocalarım arkadaşlarım 15 haftalık definasyon kürüne başladım 15 haftalık bi bulk sürecinden çıkıp bulkta kullandığım ilaçlar test enanthate ilk bir ay 300 sonra e 2 çok baskıladığı için 500e çektim 300 rimobolan 300 bolde bu küre başlayalı 5 hafta oldu e2 baya yüksek gelmiş arimidex başlıyorum gün aşırı bir tablet kullanmaya başlayacağım. 2 hafta bu şekil kullanıp tekrar kan tahlili vermeyi planlıyorum ondan sonra kolesterol içinse omega 3 ü 3 4 grama krilloil dahil arttırdım. 2 3 günde bir kullandığım akne trent vardı onu bıraktım.

KÜR İÇERİĞİM:

• test cypionat 500
  • masteron prop 200
  • masteron enanthate 400
  • tren acetat 200 (son 10 hafta)
  • oxandrolon 50 mg ( ilk 8 hafta)

TAHLİL SONUÇLARIM:

IMG_2197.thumb.png.42c6eaa412deb7bbab3371e0d178be62.png IMG_2196.thumb.png.73eaf2b33196aff4afe92e769f7bbdf1.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

efesarac    24

ilaçlarının markadı nedir? ne zamandır kullanıyorsun? total testo biraz düşük geldi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    12
efesarac, 6 dakika önce yazdı:

ilaçlarının markadı nedir? ne zamandır kullanıyorsun? total testo biraz düşük geldi.

Bodytech testo masteron dragon pharma kısa ester masteron

bende ilk defa bu markada bukadar düşük aldım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    12
the_escobar, 16 dakika önce yazdı:

Masteronu aynı anda hem prop hem enant kullanma sebebi nedir dostum?

Masteron uzun açılana kadar kullanıp bırakıcaktım 3 4 hafta kadar bırakmadım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    12

Herkese merhabalar 1 buçuk 2 yıldır bulst cruze şeklinde ilerlemekteyim şuan definasyon küründeyim 3 son 1 ayım kaldı önümüzdeki seneye kadar mart veya nisana kadar dinlendirmek istiyorum son kürüm 400 masteron e 600 den düşürdüm 500 test cyp son 10 hafta tren ace 200 ekledim kür başı tren devreye girene kadar 40 mg ox kullandım cruze yaparsam 150 mg test cyp devam edicem haftalık arada 6 ay olduğundan sizce pct mi yapmalıyım cruze mu devam etmeliyim kan tahlilerimde artık ufak tefek bozulmalar başladı düzeltiyorım ama kolestrol iki değerde referans dışıydı toparladım niacin vs ile alt ast çıktı ref dışına ursactive dozunu artırdım milk thistle dozunu yükselttim cırcumin ekledim toparladım onuda daha önceki kürlerimde bu denli bozulmalar pek fazla olmuyordu artık pct yapmalımıyım vücut uyarımı veriyor şimdiden teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    277

Pct için özel bir amacın yoksa bence trt doz devam edebilirsin kişinin kendi bileceği iş.

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    127
efesarac, 08.08.2025 - 18:18 yazdı:

Total testo düşük değil ki referansın çok üzerinde çıkmış. genelde 15> çıkar, testte 25 çıkmış. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr    12
steroidnediryahu, 8 saat önce yazdı:

1 unite kan bagisi yapabilirsen yap halsizlik nefes nefese kalma olayi varmi

Var ben sigaradan oluyo sanmıştım sigarayı azalttım ama bu tahlilden sonra 2 kez daha kan tahlili verdim kolestrolü toparladımmı diye e 2 de 58 civarına çekmişim ürolojiden ayrı dahiliyeden ayrı randevuyla toparlamışım ama karaciğer biraz daha yükselmiş milk thistle 800 mg ursactive 500 mg çıkardım curcumin aldım önümüzdeki hafta bidaha tahlil vericem bakalım toparlamışmıyız iyice 

mamibolone, 15.09.2025 - 09:05 yazdı:

Total testo düşük değil ki referansın çok üzerinde çıkmış. genelde 15> çıkar, testte 25 çıkmış. 

Bizim bi arkadaşın ki 96 çıkmıştı ama o başka devlet hastanesinde yaptırmıştı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mamibolone    127
Melihcdmr, 3 saat önce yazdı:

Ölçüm birimi farkından da çıkmış olabilir ya da serbest testesteron seviyesi olabilir. genelde ilaç çalışıyor ise 15> şeklinde çıkar.

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Melihcdmr, 18.09.2025 - 10:05 yazdı:

Var ben sigaradan oluyo sanmıştım sigarayı azalttım ama bu tahlilden sonra 2 kez daha kan tahlili verdim kolestrolü toparladımmı diye e 2 de 58 civarına çekmişim ürolojiden ayrı dahiliyeden ayrı randevuyla toparlamışım ama karaciğer biraz daha yükselmiş milk thistle 800 mg ursactive 500 mg çıkardım curcumin aldım önümüzdeki hafta bidaha tahlil vericem bakalım toparlamışmıyız iyice 

evet asıl sebebı sıgara . fakat steroıdlerle bırlıkte sınırın ustune cıkıyor veya sınırda gezıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
efesarac    24
mamibolone, 18.09.2025 - 10:13 yazdı:

Ölçüm birimi farkından da çıkmış olabilir ya da serbest testesteron seviyesi olabilir. genelde ilaç çalışıyor ise 15> şeklinde çıkar.

Ölçü birimiyle alakalı değil. Ölçebilen bir makineyse bahsettiğimiz rakamları yani dediğin gibi <15 gelmediği sürece 25 düşük geldi bana. Kendi güncel sonucumu ekledim.

WhatsApp Görsel 2025-10-25 saat 19.32.09_2af8cafa.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: trenhex
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümün kaçıncı haftasında olduğumu bilmiyorum.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 750mg Deca durabolin 750mg Kullanıyorum marka nessie tahlillerin hepsi çıkmamış devamı çıkınca atarım muhtemelen demir eksikliği var, aklıma takılan bi soru var alt niye bu kadar yüksek çıkmış normalde 40-50 çıkardı zphc kullandığım dönemler.
      KAN TESTLERİM:

• Yazan: Sönmezzz
      Merhaba 
      Testo ve masteron  4 aylık kür sonu tahliller ektedir. Sizce durum nasıl değerlendirebilir misiniz? Trt devam edeceğim yaz boyunca.

• Yazan: Buğrahan13
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüme girdim ve kürümün 9. haftasındayım. Kan testi sonuçlarıma bakıldığından boldenon çalışıyor mu?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500mg Boldenon 300mg KAN TESTLERİM:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp