Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Attila

Zphc marka igf-1 kullanmayı planlıyorum! marka hakkındaki düşünceleriniz neler?

Önerilen İletiler

Attila    15

Merhaba arkadaşlar,

Peptid kullanmayı düşünüyorum. Igf-1 Lr3 olarak.

SORULARIM:

• Zphc ıgf1 kullanan veya bilgi sahibi olan var mı?
  • Alınır mı orijinal midir?

Tüm cevaplar için teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GHOST    921

Piyasada en çok sahtesi olan markaların başında geliyor zphc. almadan veya alacağın kişiden emin olmadan alışveriş yapma.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Attila    15
GHOST, 20 dakika önce yazdı:

Piyasada en çok sahtesi olan markaların başında geliyor zphc. almadan veya alacağın kişiden emin olmadan alışveriş yapma.

Ürün gerçek zphc. Sitesi .com ile biten jelatinli hologramlı ürün. Orijinal olduğuna eminim ama kalitesi nasıldır acaba bu ıgf nin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adrian    110
Attila, 4 saat önce yazdı:

Ürün gerçek zphc. Sitesi .com ile biten jelatinli hologramlı ürün. Orijinal olduğuna eminim ama kalitesi nasıldır acaba bu ıgf nin

Medicene olandan bahsetmiyorsanız orijinal zphc kesinlikle tatmin edecektir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Attila    15
Adrian, 11 saat önce yazdı:

Medicene olandan bahsetmiyorsanız orijinal zphc kesinlikle tatmin edecektir.

Yok medicine değil. Canada spectrum falan da satıyor hatta. 180$dan 150$a indirim yaptı. Bakalım deneyeceğim inşallah

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.179
Attila, 2 saat önce yazdı:

Yok medicine değil. Canada spectrum falan da satıyor hatta. 180$dan 150$a indirim yaptı. Bakalım deneyeceğim inşallah

Bu ilaçta ne kadar kâr var ki 30$ inmiş? :D 1500 tl nerdeyse indirim :D bana pek mantıklı gelmedi.

• 100 Puan 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224
SPECTRE, 52 dakika önce yazdı:

Bu ilaçta ne kadar kâr var ki 30$ inmiş? :D 1500 tl nerdeyse indirim :D bana pek mantıklı gelmedi.

Bencede anabolikler peptidlerde bu kadar fazla indirim görmedim ben hatta indirim görmedim 😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    181
deluxes, 4 dakika önce yazdı:

Bencede anabolikler peptidlerde bu kadar fazla indirim görmedim ben hatta indirim görmedim 😁

satıcıda anabolik fiyatları ne kadar hocam testosu falan

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224
the_escobar, 5 dakika önce yazdı:

satıcıda anabolik fiyatları ne kadar hocam testosu falan

Hangi marka için soruyorsun orijinal zhpc için soruyorsan 50 dolar test e. 30ml olan 120 dolar

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Attila    15
deluxes, Bir saat önce yazdı:

Hangi marka için soruyorsun orijinal zhpc için soruyorsan 50 dolar test e. 30ml olan 120 dolar

Adam tanıdık o yüzden indirim yaptı. 50 dolara da aldığın kişi seni kazıklıyor haberin olsun. Ben geçen 38 dolar mı ne vermiştim zphc testosteron enanthate. Muhtemelen aldığın kişi 3. Elden satış yapıyor.

SPECTRE, 2 saat önce yazdı:

Tanıdığım birisi o yüzden 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224
Attila, 22 dakika önce yazdı:

Adam tanıdık o yüzden indirim yaptı. 50 dolara da aldığın kişi seni kazıklıyor haberin olsun. Ben geçen 38 dolar mı ne vermiştim zphc testosteron enanthate. Muhtemelen aldığın kişi 3. Elden satış yapıyor.

Tanıdığım birisi o yüzden 

Ben iran testo kullanıyorum zhpcnin sadece DHB aldım 55 dolardı oda 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Attila    15
deluxes, 3 saat önce yazdı:

Ben iran testo kullanıyorum zhpcnin sadece DHB aldım 55 dolardı oda 

Nasıl verim aldım mı zphc dhb den

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    224
Attila, 18 dakika önce yazdı:

Nasıl verim aldım mı zphc dhb den

Valla cruise için kullanıyorum 100mg etkisini çok anlayamadım ama güç düşüşü yaşamadım cruisede. Beslenmemde iyi değildi cruisede ağırlıklar hemen hemen aynı. Çalıştığını düşünüyorum zaten feci bir ağrıda yapıyor enjeksiyonu. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Samedbumstead
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Enanthate 500 mg Npp 300 mg Haftalık yükleme yapıyorum! Kürüme trenbolone enanthate eklemek istiyorum sizce zphc nasıldır?
      Tüm yorumlar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: 6arrows
      iranlı bir satıcıdan aldığım fiyat listeleri bunlar. fiyatlar çok ucuz gözüküyor gerçekçi olma ihtimali var mı? 

• Yazan: murta
      Merhabalar,
      Elimde 4 tane marka seçeneği var sizce hangisini tercih etmeliyim?
      Zphc - Humax - Spectrum - Canada
      1x testo e  1x deca  Almayı planlıyorum hangi markayı tercih edeyim?
    • Yazan: Gordo
      Şu sıralar çok fazla önüme çıkmaya başladı, kullanacağımdan değil ancak forumda arşiv olsun, belki markayı görüp kullanmak isteyen vardır ve bilgi sahibi olmak istiyordur diye açmak istedim.
      UGL olduğu kanaatindeyim, çinden buraya ilaç geleceği hikayesi pek inandırıcı gelmiyor, kullanan tanıdığınız varsa, kullandıysanız iyi/kötü tecrübelerinizi paylaşırsanız, fason bir ilaçsa belki kullanacak arkadaşlara caydırıcı bir konu olur, şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
      https://tk.zphcgroup.com/products/ 
    • Yazan: Kaiser64
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bir arkadaşımdan hediye geldi bu ürün bana. Bugün göğüs antrenmanından sonra eve geldim ve enjektöre 1.2 çekip 0.2 sağ 0.2 sol göğse olmak üzere 0.4 vurdum. Yaklaşık 20 dk sonra ellerim titremeye başladı başım döndü ve terlemeye başladım acayip bir şekilde acıktım hemen yemeğe saldırdım iki öğünde yemem gereken tavuk pilavı yedim 1 lt kola içtim ve muz yedim yaklaşık 1 saat oldu enjeksiyonu yapalı şu an biraz etkileri geçti hafiften el titremesi ve baş ağrısı var şu an.
      SORULARIM:
      Bu etkiler normal mi ? Ürün orijinal midir ? Check kodu siteden okuttum orijinal gözüküyor ama yardımcı olur musunuz? MARKA:
      Optimum pharma ÜRÜN GÖRSELLERİ:

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.