Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

stark

Testo+wins+mast+clen kürü yağ yakımı için uygun mu?

Önerilen İletiler

stark    0

Merhaba arkadaşlar, selamlar.

Şimdi sizlere sorum küre yüksek kalori açığındayken girilir mi ? Çok fazla kas eklenemeyeceğini biliyorum genelde kası korumanı veya azıcık kas eklemeni sağlar diye yorumlanıyor ama merak ettiğim yağ yakımına çok destek olur mu ve vücutta doğal şekilde yaptığım diyetten çok daha farklı bir değişim gözlenir mi?

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• yaş 20
  • boy 187
  • kilo 112
  • yağ oranım 24

Çok fazla bilgim yok biraz yapay zekalardan falan yardım aldığımda,

TAVSİYE EDİLEN KÜR (YAPAY ZEKA)

• Testo enanthate 400mg/hafta
  • winsteol 40mg/gün
  • masteron propionate 300mg/hafta
  • clenbuterol ve anastrozol 

Önerileri aldım açıklamalarıyla birlikte ne düşünüyorsunuz ilk sorularım hakkında? :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

BBurak    280

Yağ yakım kürleri genelde deriyi inceltmek, kası korumak ve fazla suyu atmak için kullanılıyor. Bu süreçte kürde olmak açlıkla baş etmeyi kolaylaştırıyor, daha enerjik hissettiriyor ve idman kalitesini artırıyor. Yağ yakım ve kas yapım sürecine katkısı büyük, sayısız faydası var.Ama senin şu anki yağ oranında aromatizasyon gibi yan etkiler daha sıkıntılı olabilir. Bu yüzden düşük dozlarla başlamak çok daha mantıklı olur. Winstrol, Anavar gibi bileşikler şu an vücudunda çok etkili olmayabilir çünkü suyu atmak görünümde pek fark yaratmaz.

Haftalık 150 mg Testo E + 150 mg Masteron gibi basit bir protokolle başlayıp, yağ oranın %16-17’ye düşünce başka ürünler eklemek çok daha iyi olur. (oxandrolon, clen gibi) Ne olursa olsun bu planlamaları asla chatgpt ile yapma. Sana insan aklının,mantığının almadığı kür örnekleri sıralar ve bunu çok basit gösterir.

• Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AugCommand    8
BBurak, 23 dakika önce yazdı:

Yağ yakım kürleri genelde deriyi inceltmek, kası korumak ve fazla suyu atmak için kullanılıyor. Bu süreçte kürde olmak açlıkla baş etmeyi kolaylaştırıyor, daha enerjik hissettiriyor ve idman kalitesini artırıyor. Yağ yakım ve kas yapım sürecine katkısı büyük, sayısız faydası var.Ama senin şu anki yağ oranında aromatizasyon gibi yan etkiler daha sıkıntılı olabilir. Bu yüzden düşük dozlarla başlamak çok daha mantıklı olur. Winstrol, Anavar gibi bileşikler şu an vücudunda çok etkili olmayabilir çünkü suyu atmak görünümde pek fark yaratmaz.

Haftalık 150 mg Testo E + 150 mg Masteron gibi basit bir protokolle başlayıp, yağ oranın %16-17’ye düşünce başka ürünler eklemek çok daha iyi olur. (oxandrolon, clen gibi) Ne olursa olsun bu planlamaları asla chatgpt ile yapma. Sana insan aklının,mantığının almadığı kür örnekleri sıralar ve bunu çok basit gösterir.

Clen haricinde katılıyorum hocam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
stark    0
BBurak, 25 dakika önce yazdı:

dediğim gibi zaten işten anlayan koç yardımıyla yapmak istiyorum onun farklı yapacağını düşünüyorum aslında asıl öğrenmek istediğim kalori açığı yağ yakma  dönemindeyken kürde olmanın bana çok katkı yapıp yapamayacağımı öğrenmekti elimde örnek bu kür var diye bunu yazdım 

bir de ek olarak glin marka hakkında ne düşünüyorsunuz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    280
AugCommand, 53 dakika önce yazdı:

Clen haricinde katılıyorum hocam.

Neden clen harici?

stark, 49 dakika önce yazdı:

dediğim gibi zaten işten anlayan koç yardımıyla yapmak istiyorum onun farklı yapacağını düşünüyorum aslında asıl öğrenmek istediğim kalori açığı yağ yakma  dönemindeyken kürde olmanın bana çok katkı yapıp yapamayacağımı öğrenmekti elimde örnek bu kür var diye bunu yazdım 

bir de ek olarak glin marka hakkında ne düşünüyorsunuz

Satıcıda overdose da var muhtemelen beyaz kazılı olan overdose al.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AugCommand    8
BBurak, 6 dakika önce yazdı:

Neden clen harici?

Çok tehlikeli bir ilaç, getirisinden çok zararı var. Kalbi gereksiz yoruyor, kalp krizine davetiye çıkarıyor.

• Gülümse 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
stark    0

Arkadaşlar merhaba 185 114 kiloyum yağ oranım 28 güncel kalori açığıyla diyet yapıyorum sporumu sürdüyorum bi hocayla fikir alışverili yaptım ve isteklerim doğrusunda bana testo tren masteron üclüsünün etkili ve yardımcı olabilceğini söyledi yüksek dozajlaea kullanmayacağım ultra150 kullanmayı dusunuyorum 8 hafta sonradan 2 günde 2 doza cıkarmayı düsünüyorum fikirleriniz nedir etkili olur mu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan35    7
stark, 17 dakika önce yazdı:

Arkadaşlar merhaba 185 114 kiloyum yağ oranım 28 güncel kalori açığıyla diyet yapıyorum sporumu sürdüyorum bi hocayla fikir alışverili yaptım ve isteklerim doğrusunda bana testo tren masteron üclüsünün etkili ve yardımcı olabilceğini söyledi yüksek dozajlaea kullanmayacağım ultra150 kullanmayı dusunuyorum 8 hafta sonradan 2 günde 2 doza cıkarmayı düsünüyorum fikirleriniz nedir etkili olur mu 

Dostum yaşın kaç bu kaçıncı kürün olacak ilk kür ise tren vs çok ağır olur, ayrıca ilaçlar enanhat mi propianat mı? ilça markası,haftada kaç gün antreman yapıyorsun vs bilgiler verirsen daha iyi olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
stark    0
Sinan35, 13 dakika önce yazdı:

Dostum yaşın kaç bu kaçıncı kürün olacak ilk kür ise tren vs çok ağır olur, ayrıca ilaçlar enanhat mi propianat mı? ilça markası,haftada kaç gün antreman yapıyorsun vs bilgiler verirsen daha iyi olur

yaş 21 ilk kür olucak propiyonat ve optimum marka haftada 5 gün antrenman yapıyorum ppl

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan35    7
stark, 12 dakika önce yazdı:

yaş 21 ilk kür olucak propiyonat ve optimum marka haftada 5 gün antrenman yapıyorum ppl

Dostum ilk kür için tren çok sakıncalı olur senin için ( tren aşırı sinir kafada kurma gibi şeyler yapıyor) ve ilaçların kısa ester yani gün aşırı enjeksiyon yapman lazım sence buna gerek var mı ? vücudunda oluşabilecek zararı bilmiyorsun hormonların nasıl olacak bilmiyorsun o yüzden benim şahsi fikrim önce reta ile kilo ver zaten reta hem yağ yakıp hemde iştah kesiyor, tren ve masteron sana sadece su kaybettirir. Kİlo verdikten sonra sadece testesteron enanhat ile küre girersin ilk kür her zaman testoyle başlar. Optimum markasına gelince çok güvenilir bir marka değil ben hiç kullanmadıım o yüzden yorum yapamıyorum. Bu işler zamanla oluyor ve yaşın çok genç o yüzden sabırlı olursan zamanla sağlıklı olarak istediğin vücüda sahip olabilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
stark    0
Sinan35, 9 dakika önce yazdı:

Dostum ilk kür için tren çok sakıncalı olur senin için ( tren aşırı sinir kafada kurma gibi şeyler yapıyor) ve ilaçların kısa ester yani gün aşırı enjeksiyon yapman lazım sence buna gerek var mı ? vücudunda oluşabilecek zararı bilmiyorsun hormonların nasıl olacak bilmiyorsun o yüzden benim şahsi fikrim önce reta ile kilo ver zaten reta hem yağ yakıp hemde iştah kesiyor, tren ve masteron sana sadece su kaybettirir. Kİlo verdikten sonra sadece testesteron enanhat ile küre girersin ilk kür her zaman testoyle başlar. Optimum markasına gelince çok güvenilir bir marka değil ben hiç kullanmadıım o yüzden yorum yapamıyorum. Bu işler zamanla oluyor ve yaşın çok genç o yüzden sabırlı olursan zamanla sağlıklı olarak istediğin vücüda sahip olabilirsin

Hocam fikirleriniz önerileriniz için teşekkür ederim konuştuğum hoca daha önce başka kişilerle de bu küre girdiğini ve bir problem yaşamadığını söyledi ultra150 daha uygun diye bana ondan bahsetti 50+50+50 seklinde 3 taneyle 8 hafta cıkarırız seklinde bana miktarları cok yüksek gelmedi ama yine de tehlikeli olur mu diyorsunuz ya da hpca bana satış için mi öyle konuşuyor acaba başkalarında sorun yaşamadığını ve istedikleri görüntüye ulaştıklarını söyledi reta hakkında cok fikrim yok araştırıcam

Ekleme: Hocanın bir sponsorluğu veya satış amacı olduğunu da düşünmüyorum tedarik ederim senin icin dedi ben ondan fikir istedigimde ne yapabilirim diye illa karı vardır da

tarihinde stark tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan35    7
stark, Bir saat önce yazdı:

Hocam fikirleriniz önerileriniz için teşekkür ederim konuştuğum hoca daha önce başka kişilerle de bu küre girdiğini ve bir problem yaşamadığını söyledi ultra150 daha maliyetli diye bana ondan bahsetti 50+50+50 seklinde 3 taneyle 8 hafta cıkarırız seklinde bana miktarları cok yüksek gelmedi ama yine de tehlikeli olur mu diyorsunuz ya da hpca bana satış için mi öyle konuşuyor acaba başkalarında sorun yaşamadığını ve istedikleri görüntüye ulaştıklarını söyledi reta hakkında cok fikrim yok araştırıcam

Hocam kimse yoğurdum ekşi demez bak bu forumdaki insanlar yıllardır bu işin içinde lütfen forumu iyice oku, ilacı basan ben hocayım diyor, gerçekten yaşın çok genç bu anabolikler için, ve yağ yakmak istemeni kaslı bir vucuda sahip olmak istemenide anlıyorum çünkü hepimiz bu yoldan geçtik, o yüzden lütfen kendinde iyice araştır oku yan etkilerine bak ondan sonra gir, mesala saç korumak için ne yapacaksın, meme hassasiyetinde ne yapacaksın, testis ağrın olursa ne yapacaksın, kanda hangi değerler öenmli önce bunları kendin araştır ondan sonra hocayı dinle ve ilaç ve fiyat araştırması yap hem parandan hem sağlığından olma

stark, Bir saat önce yazdı:

Hocam fikirleriniz önerileriniz için teşekkür ederim konuştuğum hoca daha önce başka kişilerle de bu küre girdiğini ve bir problem yaşamadığını söyledi ultra150 daha uygun diye bana ondan bahsetti 50+50+50 seklinde 3 taneyle 8 hafta cıkarırız seklinde bana miktarları cok yüksek gelmedi ama yine de tehlikeli olur mu diyorsunuz ya da hpca bana satış için mi öyle konuşuyor acaba başkalarında sorun yaşamadığını ve istedikleri görüntüye ulaştıklarını söyledi reta hakkında cok fikrim yok araştırıcam

Ekleme: Hocanın bir sponsorluğu veya satış amacı olduğunu da düşünmüyorum tedarik ederim senin icin dedi ben ondan fikir istedigimde ne yapabilirim diye illa karı vardır da

Sen illa küre gircem kullancam dersende sağ altta whatsapp tan Burak Hoca ile görüş o hem ilaç konusunda hemde sorularına yardımcı olur en azından profesyonel bir hoca tarafından gönül rahatlığıyla başlarsın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
stark    0

Teşekkürler

Sinan35, 3 dakika önce yazdı:

Sen illa küre gircem kullancam dersende sağ altta whatsapp tan Burak Hoca ile görüş o hem ilaç konusunda hemde sorularına yardımcı olur en azından profesyonel bir hoca tarafından gönül rahatlığıyla başlarsın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    143
stark, 2 saat önce yazdı:

Bu formda bu ilaçları öneren hoca(!)nın tek derdi senin cebindeki para, forma girmişsin girememișsin, sağlığın bozulmuş, sakatlanmışsın vs zerre kadar umurunda değil, zaten sattığı markadan da belli oluyor. Kendisini engelle ve reta + diyet + spor harici herhangi bir şey yapmadan hayatına devam et. Hem sağlığın yerinde dursun, hem süreçte araştır, oku, bilgilen hem de tertemiz forma gir derim. 

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Sinan35
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Varsa tavsiyenize ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim. @Fuhrer hocam sizden yorum bekliyorum.
      KÜR İÇERİĞİM: 1-16 hafta
      500mg Testosteron 400mg Boldenon 200mg Deca Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 17-20 hafta
      500mg Testosteron Gh 2iu KÜR İÇERİĞİM: 21-30 hafta
      Testosteron Propionate Trenbolone Acetat Masteron Gh KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaş: 36 Boy: 1.85 Kilo: 90 Hormonlardan dolayı ve kilo vermemden kaynaklı alt karnım hiç gitmedi deri fazlalığı var.
    • Yazan: mehmeteminerem
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      İlk kürüm bu 1 aydır kullanıyorum ve ilk sıraladığım gruplar bitti.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Boy: 1.86 Kilom 130 Yaş: 20 KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Masteron Trenbolone Npp Clenbuterol ŞUAN AKTİF DEVAM KÜRÜM:
      Testosteron 300mg Masteron 300mg Trenbolone 150mg Clenbuterol SORULARIM:
      Nelere dikkat etmeliyim? Npp yerine tren devam edeyim mi? 4-5ay kısa ester kür devam etsem sıkıntı olur mu? Göbek kısmı fazla sulu ve yumuşak ne yapmalıyım bu alanı yok etmek için? Korucu olarak önerileriniz nelerdir? Konuya katılım gösteren, tecrübe ve yorumlarını esirgemeyen herkese şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: alibaba9
      Merhaba herkese,
      Kendim için ayrı bir topic de açayım dedim. Kendi adıma motivasyon kaynağı olur belki.
      SÜREÇ VE BANA DAİR:
      43 yaşındayım. Bir spor geçmişim yok.  Peptid konuları dolayısı ile forum ile tanıştım. 2-3 aydır reta kullanıyorum. KULLANIM DETAYLARI:
      Şu an çin retasında haftalık 2mg+1mg parçalı şekilde devam ediyorum. Fazlası çok fazla sindirim sorunu yapıyor (ishal, kusma, karın ağrısı vs. yaşadım geçmişte) Başka boş markalar yüzünden de vakit kaybettim 1 ay kadar. 104kg ile başlamıştım. Şu an 96kg. %27.8 yağ oranı veriyor xioami tartı.. Kilo nedeniyle klasik insulin direnci var zaten. Bir de sedef hastasıyım. anksiyete de var yıllardır dalgalı olarak.  Direnç antrenmanlarıyla tanıştım ilk olarak, @Fuhrerhocanın da tavsiyesiyle.  SUPPLEEMENT DETAYLARI:
      omega-3 d3k2 mag. bisglisinat. B complex NAC Glisin GÜNE DAİR SONUÇ:
      Kilo vermem yavaşladı reta'ya rağmen. Resimleri de ekledim. Yan Simit, göbek ve kalça yağ birikimi. jinekomasti zaten klasik. Bu yaştan sonra ne yapılabilir artık? Nasıl bir yol izlemek lazım, tecrübeli arkadaşlardan tavsiye ve yardımlara açığım. Amaç fiziksel sağlığı arttırmak, yağ yakmak ve biraz daha düzgün eril bir fiziğe sahip olmak diyebilirim.
      Herkese sağlık ve huzur diliyorum.

• Yazan: BBurak
      Herkese selamlar arkadaşlar 8-10 hafta sürmesini planladığım diyet sürecimi sizlerle paylaşmak istedim. Sürece elimdeki ilaçlarla devam edeceğim için kür planlaması size biraz garip gelecektir, açıkçası şuan yeni bir ilaç planlaması ya da masrafa girmek istemediğim için halihazırda kullandığım ilaçlarla yapacağım. Her türlü yorum, öneri, görüş, fikir açığım. 
      İlaç planlamam(hepsi uzun ester): 
      500 testosteron 250 deca 250 boldenon 1 tablet proviron (günlük 1 tablet fakat kuruluk ve libido durumuma göre 2 tablete çıkaracağım) Beslenmem (1800 kalori):
      195 gr karb 187 protein 25 yağ Suplementlerim: 
      Deve dikeni 2 tablet Cranberry 2 tablet Nutraxin vitamin 2 tablet Nutraxin magnezyum 1 tablet D3K2 5000İU Balık yağı 2 kapsül Nutrade arjinin 10 gram Nutrade post workout 20 gram Ssn creatine 10 gram Antrenman planım haftada 4-5 gün torso-limb ya da p/p/l tarzında olacak tam olarak karar veremedim, sürece yarın başlayacağım. Sabah aç karnına 1 saat antrenman sonrası yarım saat liss kardiyo ile süreci sürdüreceğim. Birazdan güncel formumu ekleyeceğim, forumdan ve bu süreçlerden o kadar uzağım ki çok heyecanlıyım. Elimdeki ilaçlar bitince ve yağ oranım iyice aşağılara düşünce yağ yakımı ve su atımı için spesifik ilaçları sürece ekleyebilirim. 
      Herkese selam olsun.
    • Yazan: crazymero
      Selamlar, Sopharma Clenbuterol kullanan tecrübe eden birisi var mıdır? Yağ oranım %25, boy 1.90 kilo 120. Dozaj ayarlaması konusunda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp