Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

lesrone

Enjeksiyon sonrası kuyruk sokumunda oluşan ağrı hk.

Önerilen İletiler

lesrone    1

Merhabalar haftalık 500mg testo 500mg bolde 300mg danabol küründeyim ilk enjeksiyonu bu hafta pazartesi antrenörüm tarafından yapıldı ertesi günü kuyruk sokumunun 2 parmak sol tarafında ağrı oluştu 2 gün sonra geçti dün ikinci enjeksiyonu yaptırdım tam kuyruk sokumunun üst tarafı ağrıyor tam olarak noldu ve napmalıyım?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

lesrone    1
ahmettones, 1 dakika önce yazdı:

300 mg dianabol derken hocam ? bir sıfır fazla herhalde.

günlük 40mg olarak alıyorum haftalığa vurdum hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmettones    18
lesrone, 2 saat önce yazdı:

günlük 40mg olarak alıyorum haftalığa vurdum hocam

hee hocam pardon öyle görünce korktum ya 

lesrone, 2 saat önce yazdı:

merhabalar haftalık 500mg testo 500mg bolde 300mg danabol küründeyim ilk enjeksiyonu bu hafta pazartesi antrenörüm tarafından yapıldı ertesi günü kuyruk sokumunun 2 parmak sol tarafında ağrı oluştu 2 gün sonra geçti dün ikinci enjeksiyonu yaptırdım tam kuyruk sokumunun üst tarafı ağrıyor tam olarak noldu ve napmalıyım

Hocam enjeksiyon yerinde ağrı büyütülecek bir durum değildir ya bak 2 gün sonra geçmiş bu da öyle olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
lesrone    1
ahmettones, 3 dakika önce yazdı:

Hocam enjeksiyon yerinde ağrı büyütülecek bir durum değildir ya bak 2 gün sonra geçmiş bu da öyle olur.

hocam haklısınız fakat enjeksiyon bölgesine yakın bile değil ağrıyan yer tam kuyruk sokumu burda da sinirlerin bol olmasından ötürü biraz tırstım açıkçası 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmettones    18
lesrone, 7 dakika önce yazdı:

hocam haklısınız fakat enjeksiyon bölgesine yakın bile değil ağrıyan yer tam kuyruk sokumu burda da sinirlerin bol olmasından ötürü biraz tırstım açıkçası 

Hocam hafif sıcak havluyla masaj yapabilirsin veya enjeksiyondan sonra yürüyüşe çıkabilirsin enjeksiyon yerin ağrımıyorsa kuyruk sokumun ağrıyorsa muhtemelen iltihap da yoktur sanıyorum ki enjeksiyonun sinirin yakınına denk gelmiştir.

tarihinde ahmettones tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    272
lesrone, 25 dakika önce yazdı:

merhabalar haftalık 500mg testo 500mg bolde 300mg danabol küründeyim ilk enjeksiyonu bu hafta pazartesi antrenörüm tarafından yapıldı ertesi günü kuyruk sokumunun 2 parmak sol tarafında ağrı oluştu 2 gün sonra geçti dün ikinci enjeksiyonu yaptırdım tam kuyruk sokumunun üst tarafı ağrıyor tam olarak noldu ve napmalıyım

En güzeli, al kendin bacaktan vur. Kimse senin sağlığına, kendin kadar dikkat edemez. Kaç haftadır kabinde vurduruyorum; kadın Evigen ampüle sokuyor, takır tukur ucunu geliyor, sonra bana sokuyor. Sağ, sol ödemli gezdim kaç gün. Kadın para alıyor, elini yıkamıyor, dezenfekte etmiyor, geliyor, çakıyor, geçiyor.
2 ml ilacı enjeksiyon süresi — abartmıyorum — belki 3 saniye. "Bacaktan ya da omuzdan yapalım." dedim, kadın bana çemkiriyor: "Yağ bazlı ilaç bilmem ne..."
4 enjeksiyondur evde bacaktan yapıyorum. Hafif ağrısı var ama ben günde 3 saat kardiyo yapıyorum, hiç aksatacak derecede ağrımadı, sen düşün.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SAMOtrophin    50

o bende de oluyordu oturuyorken falan acıyor da hatta forumda birkaç konu açıldı bu konuyla ilgili çözüm ve sebep yok

ama son 10 haftadır olmadı hiç

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abartach    63
lesrone, 19 saat önce yazdı:

image.thumb.jpeg.c45943ad75be067a7d578fe07869d876.jpeg

kas uçlarının bağlantı noktaları. kendin kalçadan yaparsan bu ağrıyı yine hissedersin ama kuyruk sokumunda olmayacaktır büyük ihtimalle. başkası tarafından yapılan daha yukarıdan oluyor senin yapabileceğin nokta yan taratfta kalıyor.. kabinde bile bir nokta ezberlenmiş çocuklar tarafından sürekli oraya yapılıyor ağrısı az  kanaması az güvenli bölge diye. bir süre sonra ilaca doyuyor o nokta.

bacak candır. omuzdan kendin yapabilirsen oda güzel. ağrı olmayacak diye birşey yok. inada bindirip devam ağrımıyor gibi yapacaksın :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: Altay1995
      Arkadaşlara merhaba,
      4 aydır spor yapıyorum günlük protein alımım en az 150gr karb. 100-150 arası kalorı 1600-1900 arası. Proton labs ürünlerini kullanıyorum.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Testosteron Enanthate 1ml x 2 Boldenon 1ml x 2 Enjeksiyonu yaptığımda bacağımdan akabinde;
      AŞIRI BAŞ DÖNMESİ AŞIRI TERLEME BAYGINLIK HİSSİ Yaşadım! Sizce sebebi ne olabilir?
    • Yazan: m41a4
      Merhaba arkadaşlar, GH’yi insulin enjektörü ile çekip vuruyorum, günde 3 IU. Fakat işaretlediğim boşluktan ötürü bir kısmı çöp oluyor. Nasıl önüne geçerim?

• Yazan: Anapolon
      Merhaba arkadaşlar,
      12 haftadır kürdeyim, genellikle omuzdan enjeksiyon yapıyorum sağ omzumda bir şişlik olduğundan beri kalça ve lattan vurmaya başladım. 1,2 hafta bekledim şişlik inmeyince enjektörle içinde biriken sıvıyı çektim omzumda ne kızarıklık ne ağrı vardı sadece şişlik vardı 5 ml kadar sarımtırak kanla karışık bi sıvı çektim akışkan kokusuz bi sıvı şişlik indi ama hala içerde fındık büyüklüğünde bir doku var!
      SORULARIM:
      Bu geçer mi kendiliğinden yoksa doktoro görünmem mi gerekir? Nen omuzdan genellikle insülin iğnesiyle enjeksiyon yaparım yeşil uçla mı yapmalıyım? SÜRECE DAİR FOTOĞRAFLAR:

• Yazan: Sasplk
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Bacaktan enjeksiyonun detaylı videosu yada anlatımı var mı arkadaşlar koldan vuruyordum sağ sol şeklinde fakat ilaç fazla olduğu için artık almamaya başladı kollar yardımcı olur musunuz? Tüm cevaplar için teşekkürler.
    • Yazan: centuriofilius
      Selamlar. 6 haftadır kürdeyim. Şu ana kadar hiç böyle bir şey yaşamadım. Az önce 6. enjeksiyonu yaptım ve yaparken bacağım bir anda kasıldı. Atma gibiydi. O esnada iğne de dışarı çıktı. Bugün 4 kere damara denk geldim zaten kan oldu her yer. Bu arada iğneyi yaptığım yer mercimek tanesi kadar morardı. Diğer enjeksiyonlarda olmamıştı. Nedir bu? Sorun yaşar mıyım?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.