-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Sağ ve sol kol içi eklem yerinde oluşan ağrı hk.
Oluşturan:
Ferdikra, in Sağlık Sorunları
-
KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:
-
Yazan: Jöhtürk
Merhabalar değerli arkadaşlarım, hocalarım.
Sağlıklı bir şekilde 2.kürümü bitirdim.
KÜR SÜREÇLERİM:
1 haftadır only testo ilerliyorum. Kür boyunca kol kaslarım doğal 41 iken kür sonu soğuk 44 ü görebildim. Boy 1.81 ve kilo 98. Kürden önce 91 kiloydum zirve olarak boldenon küründe 105 kiloyu gördüm. O an ki kol ölçüsü ile şuan ki ölçü aynı kaldı! Birçok antrenman türünü denedim fakat bir türlü ölçü alamıyorum.
Böyle tıkandığınız zamanlarda neler yapıyorsunuz?
-
Yazan: venus1
Arkadaşlar merhaba;
Uzun süredir anabolik kullanmadan sadece trt doz testo ile devam ediyordum. Bu süreçte önceden de kalma sakatlıklarımdan dolayı deca kürü yapma kararı aldım. Sırasıyla omuz(2 tarafta)boyun,bel,dirsek ve bilek kısımlarında ciddi sıkıntılar yaşamaya başladım. Aklımda da yakın zamanda kür yapmak vardı ve deca tercihini yaptım.
KÜR İÇERİĞİ:
Deca - 250mg /hafta Masteron e. - 200mg /hafta Test e - 250mg /hafta KİŞLİSEL BİLGİLERİM:
1.94 boy 112 kilo %15-16 yağ oranı Birçok kür içi koruyucu ve inhibitörlerim mevcut.20 hafta kadar devam etmeyi düşünüyorum. Kürden gelişim olarak çok bir beklentim yok daha çok sakatlıklarım için yapacağım. Bu süreçte şunu şöyle yapsan daha iyi olur diyebileceğiniz tavsiyeler varsa önerin. Ek olarak deca'nın eklem ve sakatlıklara desteği ne kadar elle tutulur çünkü tedavi etmekten daha çok sinir uçlarını baskılayıp acıyı gizlediği ve ilacı kullandığın süre kadar su ve yağ tutumu yaptığını duydum. Bırakınca eski hale dönmek mümkünmüş.
Decayla böyle bir protokol yapmak ne kadar mantıklı?
-
Yazan: lesrone
Merhabalar haftalık 500mg testo 500mg bolde 300mg danabol küründeyim ilk enjeksiyonu bu hafta pazartesi antrenörüm tarafından yapıldı ertesi günü kuyruk sokumunun 2 parmak sol tarafında ağrı oluştu 2 gün sonra geçti dün ikinci enjeksiyonu yaptırdım tam kuyruk sokumunun üst tarafı ağrıyor tam olarak noldu ve napmalıyım?
-
Yazan: ArdaKarakurt
Merhaba arkadaşlar,
Çok uzun yıllardır fitness yapıyorum ara ara bırakıp başlamak zorunda kaldım. Küre başladığımda 90 kilodaydım hala aynı kilodayım ancak güzel hacim kazandım ve yağ oranımı düşürdüm. Beslenmem mümkün olduğunca protein ağırlıklı. Kardiyo hiç yapmıyorum çünkü restaurantta günlük 12 saat çalışıyorum üzerine haftada 5-6 gün antrenman yapınca enerjim dayanmıyor. 21 Haftadır kürdeyim. İlk 10 hafta 500 testo 250 masteron 250 primobolon kullandım.
10-21 Haftalar arası 500 testo 250 masteron 250 tren kullandım. Kür öncesi yada şimdiye kadar hiç test yaptırmadım. Libidom hayat kalitem aşırı yükseldi. Tren bende nerdeyse hiç öksürük yapmadı ancak vücudum hep sıcak kalbim gece bile hızlı atıyor. Bu yüzden uyku problemlerim var. Küre başlayınca özellikle kollarımda çıban gibi sivilceler çıktı ve patlattım iyileşmelerine izin vermeden hep kabuklarını parçaladım.
Şuanda kollarım biraz kötü görünüyor bunun için ne yapabilirim? Ayrıca şimdiki kürüm 3 hafta sonra bitiyor bulk kürüne geçmeyi düşünüyorum planım 500 testo, 500 boldenon, 500 deca, ilk 30 gün 50 mg anadrol. Sizce hemen başlamalımıyım yoksa 2-3 ay sadece 250 testo ile biraz vücudu dinlendirmeli miyim? Kendimi her konuda çok çok iyi hissediyorum ama yurtdışında olduğum için tahlil hiç yaptırmadım ve yaptıramıyorum.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
-
Yazan: Mert0735
Merhaba arkadaşlar,
3 gün önce bacak günümde squat yaparken barı ense köküne koydum (yumuşak pad de vardı). Seti bitirir bitirmez ensemin alt kısmında, orta bölgede çok keskin bir ağrı hissettim. O an geçti ama ertesi gün sırt günümde barbell row yaparken yine benzer bir ağrı geldi.
Ağrı günlük hayatta hiç yok, kafamı sağa sola çevirirken sorun yok. Ama salonda, özellikle ağır kilolarla tükenişe yaklaştığımda ense kökümden başıma kadar çok şiddetli, zonklayıcı bir ağrı vuruyor. O an bırakmak zorunda kalıyorum. 2-3 saat içinde tamamen geçiyor, sonraki güne kadar sıkıntı olmuyor.
Bugün omuz günüydü, OHP’de ısınmada sorun yoktu ama ağır sete geçtiğimde yine aynı ağrı geldi. Hareketi bırakınca yavaş yavaş geçti.
Ağrı sertlik, şişlik ya da sürekli bir sızı şeklinde değil. Tamamen yük altında, özellikle tükenişte tetikleniyor. Sanki migren gibi başıma vuruyor ama kaynağı ense kökü.
İnternetten araştırdığımda bunun efor kaynaklı baş ağrısı (exertional headache) ve/veya ense kas spazmı olabileceğini gördüm. Squat sırasında barın ense köküne baskı yapmasıyla başlamış olabilir.
Benim sorum:
Bu durumu yaşayan oldu mu?
Ne kadar sürede geçti?
Tamamen dinlenmek mi gerekir yoksa hafif antrenmanla devam edilebilir mi?
-