Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

the_escobar

Overdose, glin, magnus tercihiniz hangisi olurdu?

Hangisini tercih etmeliyim?  

25 oy

1. 1. Hangisini tercih etmeliyim?

Önerilen İletiler

the_escobar    53

Herkese merhaba, 3 markanın karşılaştırıldığı bir konu bulamadım. Anabolizanlar ve tabletlerde tercihiniz hangisi olurdu?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ardas    985
gönderildi (düzenlendi)

overdose. adamlar 10 tane marka üretiyor da kendileride zaten içlerinden overdoseyi öneriyor herkese.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133    22
ardas, 1 saat önce yazdı:

overdose. adamlar 10 tane marka üretiyor da kendileride zaten içlerinden overdoseyi öneriyor herkese.

hocam overdose rimobolan kullandınız mı hiç?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    985
matiquew133, 43 dakika önce yazdı:

hayır ama forumda konusu vardı geçen kullanan varsa oraya yazmış olabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    98
the_escobar, 2 saat önce yazdı:

Herkese merhaba, 3 markanın karşılaştırıldığı bir konu bulamadım. Anabolizanlar ve tabletlerde tercihiniz hangisi olurdu?

Tablet olarak üç markadan olumlu bir konu yok forumda marka analizlerinden araştırma yaparak tablete yönelmeni tavsiye ederim. Overdose kullananlar memnun ama içeriği ne kadar dolu belirsiz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    53
Trenx, Bir saat önce yazdı:

Tablet olarak üç markadan olumlu bir konu yok forumda marka analizlerinden araştırma yaparak tablete yönelmeni tavsiye ederim. Overdose kullananlar memnun ama içeriği ne kadar dolu belirsiz.

hocam overdose ox için 1700 ucuz geldi bana biraz. Sizce o fiyata olur mu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
caikepro    3
the_escobar, 3 saat önce yazdı:

3 ay önceye kadar ana satıcı glin öneriyordu, şimdi ise overdose alin diyo. Magnusu bütçesi olmayanlar alabilir, fiyatlari epey uygun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    53
caikepro, Şimdi yazdı:

3 ay önceye kadar ana satıcı glin öneriyordu, şimdi ise overdose alin diyo. Magnusu bütçesi olmayanlar alabilir, fiyatlari epey uygun.

valla 3üde aynı fiyat 😃

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
caikepro    3
the_escobar, 17 dakika önce yazdı:

valla 3üde aynı fiyat 😃

Aynı fiyata optimum da veriyordu😂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    53
caikepro, 15 dakika önce yazdı:

Aynı fiyata optimum da veriyordu😂

hocam önceki mesajını gördüm ama silinmiş, 1700 ox, 1740 rimo sanki çok da pahalı değil gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    226

1700e ox rimo olmaz dolu olacağını düşünmüyorum keşke dolu olsa da alsak :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eaheryerdr    26

Overdose bolde testo kullandim çok iyi form tuttum yaş 30 hayatimin formu geldi 9yildir yapiyorum ama ek olarak bu kürde hayatimda cardio yapmadim bu sefer hep yaptim faydasi oldugunu dusunuyorum suanda ilaclar bittigi icin kktcde oldugumuzdan magnus var onun testosunu aldim sadece testo gidiyorum herhangi bir guc duşmesi vs suanlik yok sanirim calisiyordur biz burda 1300 verdik trde benim saticimda 700liraydi magnus overdoseyi çevremdeki arkadaşlarimda kullaniyor onlarada alıyorum herkes memmun yazin trye geldiğimde ayni şekilde alicam yeniden zaten forumdada genelde herkes memmun ben düzenli kan verdiğim için değerlerim hep yükseldi bu 3 markadan bence overdose👍

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    53
deluxes, 11 dakika önce yazdı:

1700e ox rimo olmaz dolu olacağını düşünmüyorum keşke dolu olsa da alsak :D

hocam valla bilmiyorum Burak hocayada ulaşamadığım için piyasada kimden alıcaz bilemiyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    98

hocam overdose ox için 1700 ucuz geldi bana biraz. Sizce o fiyata olur mu

Hocam en pahalı hammaddeye sahip ilaçlardan birisi olduğu için en ucuzu olan testoyla aynı fiyatta olması bana pek güven vermiyor. Daha pahalı olunca garanti doludur da diyemiyoruz o yüzden referansı olan ve daha öncesinde forumda kullanıp verim alınmış markalara yönelmek daha mantıklı. Forumda 'Anavar' veya 'Oxandrolone' yazıp açılan konulara bakarsan çoğu kişi çoğu markadan şikayetçi adamlara Ox diye Allah bilir ne satıyorlar kan tahlillerinde ALT-AST tavan çıkıyor. İran oxu var piyasada overdose satan tayfanın çoğunda bulunuyor ama o da lab oxuna göre çok daha pahalı

oxabon03.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    53

hocam satıcı bilindik aynı zamanda koç, ürünlere kefil olduğunu söylüyor 1700tl rimo ve ox. Piyasaya baktığımda overdose fiyatları hep bu şekilde. Tabletini veya rimosunu kullanıp yorum yapan da pek göremedim forumda. Eğer varsa kullanan bu mesajı yanıtlayabilir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
caikepro    3
the_escobar, 9 saat önce yazdı:

hocam satıcı bilindik aynı zamanda koç, ürünlere kefil olduğunu söylüyor 1700tl rimo ve ox. Piyasaya baktığımda overdose fiyatları hep bu şekilde. Tabletini veya rimosunu kullanıp yorum yapan da pek göremedim forumda. Eğer varsa kullanan bu mesajı yanıtlayabilir.

ondan alma bence gereksiz pahali, ana satıcıya ulaşın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    53
caikepro, 12 dakika önce yazdı:

ondan alma bence gereksiz pahali, ana satıcıya ulaşın

ana satıcı dediğinizde fiyatlar nasıl ki? zaten 1700 gibi uygun fiyat diyor rimo ve ox için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
caikepro    3
the_escobar, 24 dakika önce yazdı:

ana satıcı dediğinizde fiyatlar nasıl ki? zaten 1700 gibi uygun fiyat diyor rimo ve ox için.

bu ürünler yerli üretim adamin ne kadara mal ettiğini bilseniz gülersiniz bu rakamlara, paraniz coksa alin gecin cok kafa yormayin bence

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    18

1550 tl fiyatı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jöhtürk    18
the_escobar, 5 saat önce yazdı:

dolu mu hocam tecrübeniz oldu mu

bolde ve testo kullanıyorum dolu hocam. diğerlerini denemedim henüz

• Tamam 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
matiquew133    22
the_escobar, 21 saat önce yazdı:

dolu mu hocam tecrübeniz oldu mu

Rimo çok şüpheli deneyeceğim elimdekiler bitince

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.142
matiquew133, 14.06.2025 - 18:52 yazdı:

şuan kullanıyorum haftalık 300 mg olarak başladım fiyatıda 1400 tl

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
the_escobar    53
SERKO, 2 saat önce yazdı:

şuan kullanıyorum haftalık 300 mg olarak başladım fiyatıda 1400 tl

bende sipariş verdim, dolu mudur sizce

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.142

daha 4 hafta vurdum çok erken ama kullanan herkes memnun bu markadan 

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Lionis
      Merhabalar, Güncel olarak veyron pharma ve overdose kullanan arkadaşlar var mı hangisini tercih etmeliyim?
    • Yazan: Xssx
      Arkadaşlar merhaba,
      Fiyatlar çok uygun geldi andronun satıcısı Overdose'a göre 2 kat fiyat verdi.
      SORULARIM:
      Overdose markası alıp kullanan var mı? Çalışıyor mu deneyimleriniz paylaşabilir misiniz? Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: tahaiwnl
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Kürümde de kullandığım o merdiven altı markayı bırakma kararı aldım.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Boldenon Dianabol 1. SEÇENEK:
      overdose testo e overdose bolde overdose danabol 2. SEÇENEK:
      iran testo e cooper bolde cooper danabol Opsiyonlarımı buraya bıraktım. Küre bu iki seçenekten biri ile devam edeceğim kullananlar yardımcı olursa çok sevinirim.
    • Yazan: Hakansteo
      Arkadaşlar bu kutuyu ve markayı bilen var mı?
      bilgilendirirseniz sevinirim…

• Yazan: Tr3n
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Optimum ve overdose hk fikir ve düşünceleriniz nedir? Salonun hocasından aldım markasız overdose zannettim bu çıktı. Ortadaki ment trestelone iron pharma onu da farklı göndermiş markalardan fazla beklentim yok.
      ÜRÜN GÖRSELLERİ :

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.