Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

deluxes

Testis boyutlarını normal haline getirmek için ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

deluxes    223

Merhaba arkadaşlar

Eylüle kadar testislerimi normal boyutuna getirmek istiyorum, Sorularım:

• Hangi HCG'yi kullanmalıyım?
  • Dozajları nasıl olmalı?
  • Haftada kaç enjeksiyon yapmalıyım?

Teşekkürler. :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

deluxes    223
Fuhrer, 7 dakika önce yazdı:

kürün bitti ise 50 mg çinko, serko hocanın bitkisel kürleri

Kür bitmedi ilacı hiç kesmiyorum sadece 2 aylık süreçte eski boyutlarında olması lazım :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    152

Hiç kesmiyosan haftalık 1000-1500ui hcg yi 3 e bölüp pzt-çrş-cuma kullanabilirsin sürekli trt de standart protokol bu diye biliyorum.

tarihinde berkay16 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Unrest    193
berkay16, 11 dakika önce yazdı:

Hiç kesmiyosan haftalık 1000-1500ui hcg yi 3 e bölüp pzt-çrş-cuma kullanabilirsin sürekli trt de standart protokol bu diye biliyorum.

Bu mantıklı 325 iu/ pztsi çarş cuma testis boyutları normal. Ama Hcg ile e2 ye dikkat etmek gerekli. Kullanılıyorsa aromotaz inhibitörünün dozu biraz artabilir. 1 aylık kullanımdan sonra lcms ile e2 ye bakmakta fayda var 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
h4runx    54

dostum merhaba, testistler kaçıncı aydan sonra küçülmeye başladı? 7. ay oldu 500mg kullanıyorum herhangi bir küçülme mevcut değil 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    223
h4runx, 14 dakika önce yazdı:

dostum merhaba, testistler kaçıncı aydan sonra küçülmeye başladı? 7. ay oldu 500mg kullanıyorum herhangi bir küçülme mevcut değil 

Yanlış hatırlamıyorsam 2. Ayda başladı küçülmeye 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.044
deluxes, 21 saat önce yazdı:

Merhaba arkadaşlar

Eylüle kadar testislerimi normal boyutuna getirmek istiyorum, Sorularım:

• Hangi HCG'yi kullanmalıyım?
  • Dozajları nasıl olmalı?
  • Haftada kaç enjeksiyon yapmalıyım?

Teşekkürler. :)

uzmanlık alanım..

10 gün boyunca hergün 500 iu hcg karından vur+hergün 50 mg çinko+benim bitkisel kürüm+her üç günde bir 1 tablet femera 4 hafta boyunca 

ve her duşta testislere 1 dk kadar soğuk tut.

hepsi tecrübeyle sabit yüzde 20 lik bir büyüme gerçekleşir ama asla kürden önceki olgunluğa ulaşmaz 

hcg bulamıyorsan iran hcg işini görür o da yoksa ovitrelle+meriofert 250 onların kullanımınıda yazarım..

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: burqkoc
      Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 seneyi aşkın testosteron alıyorum gerek kür yapıp gerek trt yapıp hiç Pct yapmadım bu zamana kadar. Testislerimde bi küçülme fark ettim bu 3-4 aydır mevcut o an çok kafama takmamıştım psikolojik olabilir vesaire diye. Araştırdığımda uzun süre hipofiz baskılanma sonucunda geri dönüşü daha zor oluyormuş lh fsh ın geri gelmesi doğal döngünün düzelmesi vs. 
      Testislerimi tekrar uyarmak için daha rahat Pct yapabilmek için kür içi hcg kullanmayı planlıyorum.(Kürüme 3 hafta önce başladım testo+bolde kullanıyorum yani devam edeceğim küre kan testlerime göre 16-20 hafta)
      kür içi hcg kullanımı nasıl olmalı? İzlediğim yol doğru mu?  Ne gibi tavsiyeleriniz var yazarsanız memnun olurum.
    • Yazan: roidmax
      Merhabalar, Çoğu forumda göremediğim bir konu olmasından dolayı insanların yararlanabileceği bir konu olması amacıyla ve ayrıca ben de öğrenmek amacıyla bu konuyu açmak istedim.
      Sorum şu,
      Çevremde gördüğüm bir kaç çeşit Pregnyl kullanımı var.
      Kürden sonra yarılanma tarihi en uzun olan maddenin o tarihinden sonra kullanılmaya başlanması ve yüksek dozajlarda 1-3 arası enjeksiyon. Veya aynı şekilde her gün-iki günde bir olacak şekilde, 5000 ui lik miktarı bitirene kadar 500 ui enjeksiyon yapmak. Ağır kürlerde kullanılmak üzere, her hafta bir kere 500 ui kullanımı. Son enjeksiyonun yapılma tarihinden 3 gün önce başlamak üzere, 5000 ui kadarlık bir dozajı bitirene kadar her gün 500 ui yapmak. gurbuz hocamdan aldığım bilgi doğrultusunda da "Only Testosterone Enanthate" olarak geçen kürlerde (ki 6 hafta Dianabol eklenmiş kürler de buna dahil) en doğru HCG kullanımının bu şekilde olduğu. Kullanışı
      Kutudan çıkan 2 ampülün kafasını kırdıktan sonra sıvıyı enjektöre çekiyoruz. Tozun olduğu ampüle sıvıyı boşalttıktan sonra "U100" insülin enjektörüne çekiyoruz. 100 ui göreceğiz insülin enjektöründe. Her kullanımda enjektör üzerinden 10 ui eksilecek. Kullanımdan sonra U100 enjektörün kapağını kapatıp aynı şekilde dolaba kaldırıyoruz. Bu şekilde bozulmadan soğukta saklanabilmiş oluyor. Yaptığım araştırmaya göre de 30 gün bu şekilde saklanabiliyormuş.
      Emilme süresi ve vücuttan atılma süresi
      Emilme süresi 2 saattir.
      Vücuttan atılma süresi 72 saattir.
    • Yazan: Equipoise
      Pregnyl hakkında forumda çok fazla bilgi kirliliği gördüğüm için bu konuyu açma gereği duydum. Pregnyl ne zaman kullanılır, ne işe yarar? Temiz bir dille anlatmaya çalışacağım. Arkadaşlar pregnyl HPTA açmaz. Tam tersine HPTAyı baskılar. Çünkü pregnyl bir hormondur esasında, lh fsh ı taklit eder. Dolayısıyla pregnyl in kullanım amacı, lh ve fshtan aylarca uzak kalmış olan testislerin kendine gelmesini sağlamaktır. Eğer kür kısaysa, nor19 türevleri yoksa ya da testislerde fazla küçülme yoksa; pregnyl kullanılmayabilir. 
      Şimdi gelelim "ne zaman kullanılmalı" konusuna. Nolvadex ve klomen hpta açan, pregnyl ise tam tersine hpta kapatan bir ilaç olduğu için ASLA aynı anda kullanılmamalıdır. Pregnyl e başlayacağınız tarihi öyle bir ayarlamalısınız ki, SON pregnyl iğnesi; nolvadex ile klomenin BAŞLANGIÇ tarihine denk gelsin. 
      Örneğin: diyelim ki planınız 10 gün boyunca her gün 500 iu pregnyl vurmak ve son iğneniz testosteron enantat. Son iğneden 24 gün sonra nolvadex/klomen e başlanacağı için, 14. Gün civarlarında pregnyl e başlanılmalı. Böylece 24. Gün geldiğinde son pregnyl dozajı bitmiş olucak. 
      Nolvadex/klomen e ne zaman başlanır? 
      Bir ilaç vucuttan tam olarak ne zaman atılırsa o zaman başlamak, en verimlisi olacaktır. Mesela testosteron enantatın yarı ömrü 4.5 gün olduğu için (10.5 değil) 4.5x5 yani 23.5 gün sonra nolvadex klomen başlanabilir. Standart olarak bilinen 10.5x2=21 gün mantığı yanlıştır. Bir ilacın vucuttan tam olarak atılması 5 kez yarılanması ile olur. Eğer testosteron enantat yarı ömrü 10.5 gün olsaydı, 30 40 gün sonra bile hala vucutta testosteron bulunurdu. 
    • Yazan: bozo726
      En çok merak ettiğim konuya geleyim pct başlamadan önce 3-4 gün önceden prengy vurulmaya başlanmalımı yoksa kan testi yaptırıldıktan sonra mı? Bir diğer merak ettiğimde suan kullandıgım testo prop 21 temmuzda son enjeksiyon yapıcam 23 temmuzda kan verip 24 temmuzda pct ye başlamayı düşünüyorum.24 ünde pregny başladıgımda geç olur mu?
    • Yazan: olci3441
      Prengly en doğru kullanımı ve dozajı nedir arkadaşlar? Neye göre belirlenir?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.