Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Bigbo

19 yaşında ilk kürüme gireceğim! sustanon+boldenon planlaması yaptım! bana yardımcı olur musunuz?

Önerilen İletiler

Bigbo    2

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Sporcuyum aktif 2 yıldan uzun süredir spor yapıyorum çok ciddi şekilde ve sonunda küre girme kararı aldım öncellikle şunları belirteyim bedenen iyi durumdayım kan testleri vs olsun, sizlerden öğrenmek bilgi edinmek istediğim şeyler kürüme dair önerileriniz.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• 19 yaş
  • 1.75 boy
  • 85 kg
  • %16 yağ
  • 68 kg kas

KÜR İÇERİĞİM:

• Sustanon (10 hafta)
  • Boldenon (10 hafta)

Kürü başlamayı düşünüyorum haftalık ikisinden de 1ml olacak şekilde.

SORULARIM:

• Bu kürü deneyen veya bilgi sahibi olan arkadaşlar önerir mi yapmamı?
  • Bu kürde nerelere dikkat etmem gerekli?
  • Bu dozlarda çok büyük yan etkiler yaşar mıyım?

GÜNCEL FORMUM:

IMG_2193.jpeg.db0d48c35f64ab84052c93a2479f8d93.jpeg.e0e0026f56154f2df4db3cc2b7479fdb.jpeg

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

1.jpeg.807cd74af6bae1065a46d2b0f81d97cb.jpeg 2.jpeg.3e1699047446d78d7fa5376ef1dbf9bd.jpeg 3.jpeg.c1607d5e94fd716e83f09901273dfc32.jpeg 4.jpeg.89e22eb75bad65479537787f8effa2f7.jpeg 5.jpeg.63f282e0ad59deda24acd261f1f4db18.jpeg

Gibi konulardan beni bilgilendirirseniz çok mutlu olurum. :) 

• Beğen 1
  • Ödül 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fuhrer    509

10 haftada boldenon hiç bir işe yaramaz. Sustanon ise başlangıçta önermem, dalgalanma nedeniyle.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
GHOST    851

Genetik çok güzel duruyor Testo e ve boldenon en az 16 hafta 20 25 haftaya kadar gidebilirsin zaman imkan para beslenme sorunların olmazsa.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fıratkskn    28

@GHOST hocama katılmakla beraber ilk kürün değil de deneyimli olsaydın şu fiziği trenbolonla düşünemiyorum Zeus tasviri gibi olurdun :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bigbo    2
Fıratkskn, 5 dakika önce yazdı:

@GHOST hocama katılmakla beraber ilk kürün değil de deneyimli olsaydın şu fiziği trenbolonla düşünemiyorum Zeus tasviri gibi olurdun :D 

Çok teşekkür ediyorum peki şu şekilde nasıl olur elimdeki bolde ve sustanonu bitirince devamında testoe ve bolde şeklinde devam etsem bir sorun olur mu 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
EmreGundi    401

Ben farklı bir bakış açısıyla söylemek isterim ki on numara genetiğin ve fiziğin var. Bence küre gerek yok 

• Alkış 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    509

300 npp 375 test e. ile 8-10 hafta geçir, 2 hafta cruise ardından pct yap amacına ulaşırsın dostum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    16

Bolde kullanmadım ama 10 hafta olmaz ilaç zaten çok geç açılıyomuş, 10 hafta olsa olsa kısa esterler olur, ve dedikleri gibi kürle gelen kürle gider, ben olsam testo propionat ve npp / testo prop.  Masteron kullanırdım 10 hafta olduğu için, hocalarımız daha iyi bilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.531

10 haftalık bir kür planlaması yapacaksan. İlaç seçimin yanlış. Gayet güzel formum var. Bence testo enanth ve Rimo gibi bir cycle ile 16 hafta gibi bir planlama yap çok daha verimli olur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bigbo    2

Merhaba arkadaşlar çok uzatmadan direkt konuya gireceğim, bundan 3 ay önce kadar ilk kürüme başladım (bolde,testomix) ve 12 hafta boyunca ilk kürümü sürdürdüm ve çok iyi şekilde tamamladığımı düşünüyorum yan etki vb şeyler neredeyse yoktu gibi ve bugün dahil 10 gündür ilaç kullanmıyorum aklımda birkaç yol var ilki şu şekilde 1-2 ay hiçbir şey kullanmadan durup 2.küre başlamak veya 20 gün daha bekleyip tam anlamıyla ilaç vücuttan çıkınca pct yapıp 1-2 ay öyle devam ettikten sonra kış ortalarında 2.küre başlamak, bu iki düşünce içerisindeyim hazır vücut yükselme dönemindeyken tekrar başlasam mı kararsız kaldım bilgili kişiler yardımcı olabilirse sağlığıma etkisi açısından vs sevinirim şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmets    7

İlla 1-2 ay sonra küre giricem diyorsan dolu bir markanın testo propundan al haftalık 150mg olacak şekilde TRT yap öyle gir ama bence şöyle 3 ay boyunca haftalık 250mg testo enanthe al hem daha uzun dinlenmiş olursun hemde daha kütleli kalırsın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    251
ahmets, 1 dakika önce yazdı:

İlla 1-2 ay sonra küre giricem diyorsan dolu bir markanın testo propundan al haftalık 150mg olacak şekilde TRT yap öyle gir ama bence şöyle 3 ay boyunca haftalık 250mg testo enanthe al hem daha uzun dinlenmiş olursun hemde daha kütleli kalırsın 

Trt da prop kullanımını ilk defa duyuyorum neden prop spesifik bir sebebi var mı hocam? Zaten dinlenme dönemi için sık enjeksiyona gerek var mı?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmets    7
BBurak, 12 dakika önce yazdı:

Trt da prop kullanımını ilk defa duyuyorum neden prop spesifik bir sebebi var mı hocam? Zaten dinlenme dönemi için sık enjeksiyona gerek var mı?

gerek yok ama 1-2 ay demiş zaten bir ay için sustanondan gecip enanthe vurmasina gerek yok ayrıca propuda gayette kullanan badiciler var sadece evet enjeksiyonu biraz dert ama haftada üç yaptın bitti gitti

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bigbo    2

Peki arkadaşlar bir merakımda şu yönde yaşım 19 belirtmiştim şu konuda endişem var eğer trt şeklinde ilerlersem ilerki dönemlerde pct yapmak istersem zorluk çeker miyim veya bedenim üzerine sağlık açısından zararı olur mu ve ilerde pct yaparsam vücudum nasıl bir tepki verir yani yaşım yüzünden gene hızlı bir toparlanma sağlar mı vücut yoksa çok baskılandığı için işim zorlaşır mı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berkay16    90

trt şeklinde ilerlersen testisinde atrofi yaşarsın ve pct yaptığında teston açıldığında düşük olur bunun olmaması için ufak dozlarda düzenli hcg kullanmalısın veya pct den önce bir süre yüksek doz kullanmalısın ayrıca uzun baskılanmada aks muhtemelen daha geç açılır ama o kısım kişiden kişiye değişiyor. Ovitrelle ile mikro dozlama yapamazsın flakon hcg bulman gerek ben o şekilde yapıyorum haftada 3 kere 500ui yeterli oluyor hatta çoğu kişi 250ui 3x yapıyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bigbo    2

Arkadaşlar şu anki durumda yeni kürden vazgeçtim ve pct başladım , pct öncesi kan testimi son enjeksiyondan 1 ay sonra verdim durum şu şekildeydi lh fsh 0 testo üst sınıra yakın prolaktin referans ortalarında östrojen alt sınırın altında çıktı. Bu günden sonra şu şekilde bir pct planladım 30 gün her gün 50mg klomen 20mg tamoksifen 1 ay bittikten sonrada 14 gün sadece 10mg tamoksifen her gün şu an bu pct nin 20.günündeyim ve durumum şöyle testislerde büyüme hissettim yorgunluk yok gücüm yerinde hatta bazı bölgelerde yükselmekte artmakta çok bi kilo kaybetmedim sadece 4kg falan kaybettim sadece vücudum sönmüş gibi oldu. Size asıl sormak istediğim pct planımı gidişatımı nasıl buldunuz neler önerirsiniz vb sonraki kan testini pct bittikten 3 hafta sonra vermeyi düşünüyorum , yorumlarınızı bekliyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: weoji0
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      4 yıldır vücut geliştirme yapıyorum, bilgim vesaire iyi yıllardır ... hocamın podcastları ve peptid Türkiye'de okuyarak araştırarak ederek bilgi sahibi oldum ama henüz kür deneyimim olmadı ve bu işten keyif aldığım için (para kazanmasam bile) bu hayat tarzı bana göre olduğu için bir ileri seviyeye taşımak istediğim için küre girmeye karar verdim uzun zamandır düşünüyordum.
      Normalde başta 500 testo 500 bolde + armidex gibi ilk kür için çok fazla olan bir küre girecektim sonra en sonda kararım tamamen 250mg testo enantata kadar indi. İlk kürden çok şey beklemiyorum maksat vücudumu gözlemlemek istiyorum maddi durumum yeterli herhangi bir sorun etmez kür içinde bana bu. 12 hafta sürecek pazartesi cuma rotasyon yapacağım pazartesi sağ kalça cuma sol kalça öbür hafta pazartesi sağ uyluk cuma sol uyluk gibi bir rotasyon planladım ona göre şırınga seçimi vesaire yapacağım.
      Tek kafamın karıştığı durum ben kan tahlili nerede vereceğim, sağlık ocağında veriyorlar diye okudum serbest testo total testo lh, fsh, E2 gibi ama pek inanmadım açıkçası, ya özelden yapacağım ama çok fazla para da veresim gelmiyor pintiliğime denk geldi, veya bahane falan sunup devlet hastanesinden randevu mu alacağım? Randevu da 1 ay sonra falan çıkıyormuş sanırsam ki benim bu kasım ayının sonunda küre girmem gerekiyor. Yanıtlarınızı bekliyorum abilerim kardeşlerim. 
    • Yazan: Bezgin
      Selam dostlar,
      Bir süredir düzenli olarak spor yapıyorum (1,5 Yıl) ve beslenmeme dikkat ediyorum. Şu anki formumdan genel olarak memnunum ama artık bir tık daha ileriye taşımak istiyorum. Hedefim biraz daha kas kütlesi kazanıp özellikle göğüs, omuz ve karın bölgesinde dolgun bir görünüm elde etmek. Antrenman düzenim haftada 3 gün ağırlık temelli (Full Body), beslenmem yüksek protein ve dengeli makrolarla ilerliyor. Ancak son zamanlarda gelişimim biraz yavaşladı gibi hissediyorum.
      Bu yüzden, bu seviyeden sonra nasıl ilerleyebilirim diye sizlerin fikirlerini almak istiyorum. Ayrıca, ufak destekler veya düşük doz steroid / peptid kullanımı hakkında tecrübeli arkadaşların yorumlarını da merak ediyorum. Henüz böyle bir şeye başlamadım ama araştırma aşamasındayım mantıklı bir adım olur mu ? risk/fayda dengesi nasıl olur diye sizden fikir almak isterim.
      Aşağıda güncel formumu paylaşıyorum:

Vücut Bilgilerim
      Ölçü / Bilgi Değer Yaş 26 Boy 181 cm Kilo 75 kg Yağ Oranı %10 Kol Ölçüsü 38 cm Bel Ölçüsü 78 cm Kullandığım Supplementler
      Ürün Not Whey Protein Antrenman sonrası 1,5 ölçek Kreatin Monohidrat Günlük 3 g Omega-3 Günde 1 kapsül Multivitamin Her sabah B12 Vitamini Haftada 3-4 kez 1 kapsül D Vitamini Günlde 1 kapsül C Vitamini Günlük destek amaçlı 1 kapsül ZMA (Çinko, Magnezyum, B6) Akşam yatmadan önce 1 kapsül Deve Dikeni (Milk Thistle) Haftada 2 bardak çay şeklinde. Şimdiden teşekkürler, herkese iyi antrenmanlar.
    • Yazan: goatmoon14
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Kg: 114 Yağ : %25 Yaş : 21 SORUM:
      İlk kürüm olacak definasyona yeni başladım, hangi testosteron esteri bende aromatize olmayarak yağ yakımı sağlar?
      Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Eagle41
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Planlamam için sizlere danışmak istedim. Takribi 12 Haftalık bir kür süreci düşünüyorum. 3 yıl natural yaptım aşşağıda natural 79 kiloda resimlerde ekliyorum evlendikten sonra 84 kiloyum  2 sene aradan sonra tekrardan bu şekilde başlamak istiyorum siz değerli kardeş ve arkadaşlarımdan desteklerinizi rica ediyorum…
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      31 Yaş 170 Boy 84 Kg KÜR İÇERİĞİM HAFTALIK:
      500 mg Testosteron p 500 mg Masteron p MCT VE SUPP.
      Günlük  Omega 3  Günlük C Vit. Günlük milk thistle complex Günlük  D3 Günlük Calcium  Günlük magnezyum + çinko  polen + b12 + enginar suyu SORULARIM:
      Kan değerlerime  bakıldığında küre başlıyor olmam sizce uygun mu ? Kürüm için şurayı böyle yap dediğiniz önerler nelerdir? Eksik olarak gördüğünüz tamamlamak istediğiniz bir yer var mı? Mg yeterlimi max seviye ne olmalı? Siz değerli büyüklerim ve kardeşlerimden sorularınızı ve cevaplarınızı desteğinizi rica ediyorum.
      GÜNCEL FORM:

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: saidtrn
      İlk kürüme haftalık 500 mg testo e. olarak başladım. Hem vücudumun tepkisini görmek hem de sürece çok ağır bir başlangıç yapmak istemedim. Şuanda 8. haftadayım 10. haftada kürü bitirmeyi planlıyorum ve bu süreçte total 5 kg aldım. Son 2 haftadır inanılmaz verim alıyorum. Daha çok tecrübeli kişiler yorumlarınızı bekliyorum hem PCT süreci için hem de kürü 12 veya 15 haftaya uzatmalı mıyım ekstra takviyelerle beraber.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.