Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

oppomer

Kür sonrası kütle kalıcı mı?

Önerilen İletiler

oppomer    11

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

1 sene spor yapıp, sonra 1 küre girip kütle kazandıktan sonra o kütleyi kaybeder mi? Eğer hepsini kaybederse ne anlamı var kürün? Yani şey gibi, yazdan önce kür yaparsın, 2 ay manken vücudu olur, yaz sonu da o vücut gider. Kazandığımız kütlenin yüzde kaçını koruyabiliriz?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

berko110    23
oppomer, 2 dakika önce yazdı:

1 sene spor yapıp, sonra 1 küre girip kütle kazandıktan sonra o kütleyi kaybeder mi? Eğer hepsini kaybederse ne anlamı var kürün? Yani şey gibi, yazdan önce kür yaparsın, 2 ay manken vücudu olur, yaz sonu da o vücut gider. Kazandığımız kütlenin yüzde kaçını koruyabiliriz

okumadıysan buyur hocam

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    204

1 kür yapıp sonra bırakınca zaten bir anlamı kalmıyor bana göre ilaç kullanılacaksa blast & cruise protokolü uygulanmalı. Adam 5 ay kür yapıyor 1 ay pct yapıp 1 ay sonra yeniden küre giriyor çoğu kişi bu şekilde bir protokol uyguluyor. İlaçla gelen ilaçla gider. Şöyle bir durumda var yazdan önce kür yapsanda hayalinde ki fizik olmayacak o fizikler de 1 kürle olmuyor yıllar boyu ilaç kullanımının eseri. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.114
oppomer, 4 dakika önce yazdı:

Kardeşim okudum bunu ama ikilemde kaldım, çünkü çoğu yerde kürle gelen kürle gider yazısı gördüm, 

Tamam bu konudada öyle diyor zaten niye ikilemde kaldın? Arkadaşın verdiği linktede senin ağzından çoğu okuduğun yerdede kurle gelen kürle gider demek heryerde aynı sey söyleniyorsa ne tür bi ikilemde kaldın ki :D

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    11
SPECTRE, 10 dakika önce yazdı:

Tamam bu konudada öyle diyor zaten niye ikilemde kaldın? Arkadaşın verdiği linktede senin ağzından çoğu okuduğun yerdede kurle gelen kürle gider demek heryerde aynı sey söyleniyorsa ne tür bi ikilemde kaldın ki :D

Bir tanıdığım 10 haftaydı sanırım, deca kürü yaptı, sonrada başka kür yapmadı ama güzel vücudu oldu, halen spor yapıyor ve vücudu iyi, mezamoŕf olmasından mı kaynaklanıyor ki

tarihinde oppomer tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    204
oppomer, 1 dakika önce yazdı:

Bir tanıdığım 10 haftaydı sanırım, deca kürü yaptı, sonrada başka kür yapmadı ama güzel vücudu oldu, halen spor yapıyor ve vücudu iyi, mezamoŕf olmasından mı kaynaklanıyor ki

İlaca devam ediyordur 10 hafta deca küründen birşey kazanamaz ilacı zaten 5. haftada anca hissedecek :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    11
deluxes, 9 dakika önce yazdı:

İlaca devam ediyordur 10 hafta deca küründen birşey kazanamaz ilacı zaten 5. haftada anca hissedecek :D

O zaman beni yiyodu 1 kür yaptım diye 😀

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Dogal halinizin üstüne koyuyorsunuz bence. Takır tukur Form ve devasa kas kütlesi kalıcı degil evet. Ve anabolik kullanan kişiler dogal olarak devam ettiklerinde hiç steroid kullanmamış birisinden cok daha hızlı gelişim sağladıgı gorulmus

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    11
deluxes, 11 saat önce yazdı:

Bahsettiğim arkadaş bu,

465065809_8611369455590791_6855339120085472109_n.thumb.jpg.a8d6edb30dbf2e141a291ea44672fede.jpg 464673633_8591509604243443_2275590838105217626_n.thumb.jpg.60e394febcc4ebb15d60089100174dce.jpg 464786707_8600740493320354_6012309501886548288_n.thumb.jpg.6acc062a11978a49607ab221c5baa36e.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ferdikra    91
oppomer, 1 saat önce yazdı:

Bahsettiğim arkadaş bu,

Emin ol hala herseyi kullanıyor bu spor kadar içinde yalan olan bişey yoktur emin ol hayatı yalan milletin.

• +1 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    204
oppomer, 3 saat önce yazdı:

Bahsettiğim arkadaş bu,

Hala devam ediyor. @Ferdikra doğru söylüyor bu sporda olan yalan hiçbir yerde yok İFBB PRO açıklamasında 150mg tren ace ile yarışma hazırlığı yaptığını söylemişti çokta ünlü biri. Kime sorsan 200mg test 150mg tren alıyor :D

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    11
deluxes, 7 dakika önce yazdı:

Hala devam ediyor. @Ferdikra doğru söylüyor bu sporda olan yalan hiçbir yerde yok İFBB PRO açıklamasında 150mg tren ace ile yarışma hazırlığı yaptığını söylemişti çokta ünlü biri. Kime sorsan 200mg test 150mg tren alıyor :D

Sence ne kullanıyo? Bir de sanırım mezomorf bu arkadaş, ben bir ekto olarak belki sürekli uzun ester deca kullansam zar zor bu formu yakalayabilirim ya da yakalayamam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    298
deluxes, 39 dakika önce yazdı:

:D herkes sağlık için yapıyor, bu arada fuhrer10 kodu ile creatin ve protein puding alın bunlar olmasa bu formda gezemem. 

• ahahaha 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
berko110    23
oppomer, 35 dakika önce yazdı:

Sence ne kullanıyo? Bir de sanırım mezomorf bu arkadaş, ben bir ekto olarak belki sürekli uzun ester deca kullansam zar zor bu formu yakalayabilirim ya da yakalayamam

s.a onun ne kullandığının pek bir önemi yok, herkesin ilaç tercihi tecrübe ve formuna göre yapılıyor, başka kürlerden örnek almak yerine ihtiyaca ve duruma göre bir belirleme yapman doğru olan, benim gözlemlediğim ve öğrenebildiğim şey bu, ilaç kullanırsan ve bırakırsan başladığın noktaya olmasa da geriye gideceksin, süreci yönetemezsen başladığın noktaya da dönebilirsin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kullanip kullanmadigini anlamak istiyorsan cok basit kullanan adam her daim pumplu gibi gezer. Ciddi bir kutleside yok arkadasinin 

tarihinde steroidnediryahu tarafından düzenlendi
wefwefwef

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oppomer    11
steroidnediryahu, 1 saat önce yazdı:

Kullanip kullanmadigini anlamak istiyorsan cok basit kullanan adam her daim pumplu gibi gezer. Ciddi bir kutleside yok arkadasinin 

Bu forumda çok daha fazlaları var ama bana kullanmadıgını söylemesi, sonra kolları sürekli pumplı gözükmesi garip geldi, ayrıca ben ne kadar yesemde etsemde ciddi bir kütlesi yok dediğin arkadaşımın kütlesine hiç ulaşamadığım için bana gayet kütleli geliyo, yani bu kadar kütleye sahip olabilmek bana yeter

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    204
oppomer, 21 dakika önce yazdı:

Bu forumda çok daha fazlaları var ama bana kullanmadıgını söylemesi, sonra kolları sürekli pumplı gözükmesi garip geldi, ayrıca ben ne kadar yesemde etsemde ciddi bir kütlesi yok dediğin arkadaşımın kütlesine hiç ulaşamadığım için bana gayet kütleli geliyo, yani bu kadar kütleye sahip olabilmek bana yeter

Kütlesi iyi zaten fotoğrafta ki arkadaşın ama yine bu kütlede 1 kürle olacak değil. Bu kadar kütleye sahip olmak sana yeter ama ilaca devam etmen lazım :D Bu arkadaş ilacı bıraksa küçülecektir doğal olarak. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Mert0735
      Selam dostlar,
      1 Mayıs’ta başladığım testosteron enantat kürüm şu an 4. haftasında. Haftalık 500 mg dozla gidiyordum (Pazartesi–Perşembe 250 mg şeklinde). Fakat yeni bir durum gelişti ve bunu sizlerle paylaşıp, planımı aktarmak istiyorum.
      Durum:
      Annem enjeksiyonlarımı yapıyor ve bu konuda gayet güvenilir.
      Ancak sadece 10 hafta boyunca yapabilecek, son 2 haftada vurabilecek kimse yok.
      Kendim yapmam mümkün değil, bu yüzden 12 haftalık kürde son 2 hafta boşta kalacaktım.
      Hedefim:
      Elimdeki 24 ampulü tamamen kullanmak istiyorum. 12 hafta boyunca haftalık 500 mg olarak planlanmıştı. Planımı güncelledim:
      Tüm dozu yine kullanacağım ama 10 haftada bitireceğim. Ama 625 mg alacağım haftalık Yeni Planım (10 Haftalık Full Doz Kullanımı): 10 hafta 625 mg Pazartesi 1.25 ml + Perşembe 1.25 ml Bir sorun olurmu?
    • Yazan: Dfit
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yağsız, slim bir vücut oluşturmak istiyorum. Amacım irileşmekten ziyade estetik ve fit olmak. Güncel ve hedef fiziği resimlere ekledim. Hiç steroid kullanmadım. İsteğim yan etkileri en az olan, minimum miktarda kür yapmak. İlaç konusunda bünyem biraz hassas. Sigara ve kahve içsem çarpıntı yapar. 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      181 boyunda 85.5 kiloyum.  33 yaşındayım. Diş hekimiyim gün içinde sürekli oturuyorum. Bilgi ve önerilerinize ihtiyacım var hangi kürü yapmalıyım?
      HEDEF FORM - GÜNCEL FORM

• Yazan: Adilskywalker
      Herkese merhaba,
      8 aydır hiç bir madde kullanmıyorum fakat son 2 aydır jinekomasti oluştu, kan değerlerimi aşağıda paylaşacağım bilgi sahibi olan büyüklerim yardımcı olursa çok sevinirim, ürolog anormallik yok diyor elbette ben endokrine de çıkacağım. Bozuk olan değerler için fakat son 2 ayda olması en ufak beze yokken ilginç geldi.
      KAN TESTİ SONUÇLARIM:

• Yazan: MrWhite
      Arkadaşlar merhaba ameliyat olmuştum 1 buçuk senedir antreman ve kür yapmıyorum malum yağlandım yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum. Daha önceleri kür deneyimlerim oldu, kısa estel kürü den uzun estele geçiş sırasında ameliyat oldum elimde testo enantat, boldenon ve turinabol var. 
      Bu yağlı vücudumla elimdeki ürünlerle sabah kardiyosu ve beslenmeye dikkat ederek forum tutabilir miyim. Boldenon kullanmayıp testo enantat ve turinabol kullansam ayrıca 3 günde bir arimidex ekleyerekte sulanma olmadan devam etme şansım olur mu. İlla kısa estel testo propianat ve masteron mu kullanmam gerekir. Şimdiden teşekkürler. 
    • Yazan: Antiokae
      Arkadaşlar merhaba, bundan 3 4 ay önce aşırı iştahlı olan birisiydim ne yersem asla doymazdım günlük abartmadan 700 grama kadar pirinç yer hala doymaz Ayritten gece yumurta yerdim bu son  2 aydır asla canım yemek istemiyor yersem midem bulanıyor sıcaklarlamı alakalı bilmiyorum ama bir deri bir kemik kaldım mecbur son 1 Aydır spor salonuna gidemiyorum özel nedenler yüzüne sadece abur cubur yiyorum oda zor full içecek içiyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.