Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Perseu

Eczane markaları dışında underground hcg kullanan var mı?

Önerilen İletiler

Perseu    11

Dostlarım hepinize merhabalar öncelikle,

SORULARIM:

• Aranızda herhangi bir ugl markanın hcg’sini kullanmış, deneyimi olan var mı acaba?
  • Kullanan var ise hangi markaları önerir?

Şimdiden cevaplar için teşekkürler.:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

NES    6

Geçen sene pct yaparken eczaneden preglyn almıştım fakat çalışmadı. Durumu biraz soruşturdum; ilaçları kaçak olarak ecza depolarına sokuyorlarmış.
Eczanelerde ecza deposundan ürünü çektiği için ürünün sahte olması çok umurlarında değil. Direk suçu depoya atıyorlar.

Daha sonrasında bir kaç arkadaşıma sorup iki katı daha düşük fiyata swiss marka preglyn aldım. 
Sonuç = çalıştı :D

• Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    283

hcgler inanılmaz ucuz iran eczanesinde, yani alıp bir miktar koymak zor bir şey değil. HCG'ler olmazsa olmaz değil bana göre, klomen fazlasıyla iş yapıyor. 30 haftayı geçmeyen kürlerimde daha hcg kullanmadım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    11
Fuhrer, 2 saat önce yazdı:

hcgler inanılmaz ucuz iran eczanesinde, yani alıp bir miktar koymak zor bir şey değil. HCG'ler olmazsa olmaz değil bana göre, klomen fazlasıyla iş yapıyor. 30 haftayı geçmeyen kürlerimde daha hcg kullanmadım. 

30 haftanın altındaki kürlerde testis atrofisi yaşamıyor musun?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    72
Perseu, 1 saat önce yazdı:

Testo her türlü testisleri küçültüyor kür içinde HCG kullansan bile tekrar küçülecek. PCT başlangıcı kullanılması en doğrusu. Klomen de PCT zamanında tek başına testis boyutlarını hallediyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    283
Perseu, 13 saat önce yazdı:

hcg hipofizi sadece lh üretmeye zorlar, hcgyi kestiğinde o da geri durur. Ancak doğru ve sürekli bir biçimde salgılaması için gnrh gerekiyor. gnrh'ı salgılayan yer--> hipofiz buna da klomen gerekiyor. 30 haftayı geçen kürlerimde klomen miktarını arttırıyorum ve dümenden hcg kullanıyorum. Bu da kas atrofisini bir miktar engelliyor. Ancak 6-8 hafta cruise 125 testo falan alırsam hiç hcg kullanmıyorum. Ben döngümü böyle yönetiyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    283
Ferdikra, 17 dakika önce yazdı:

@Fuhrer ne kadar süre aralıklarla pct yapıyosun acaba merak ettim 

formuma bağlı, şubattan marta kadar cruisedeydim nisan pct yaptım haziran gibi kısa esterli küre girip ocağa kadar testoyu kesmeyeceğim. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sarmslover    5
Fuhrer, 34 dakika önce yazdı:

hcg hipofizi sadece lh üretmeye zorlar, hcgyi kestiğinde o da geri durur. Ancak doğru ve sürekli bir biçimde salgılaması için gnrh gerekiyor. gnrh'ı salgılayan yer--> hipofiz buna da klomen gerekiyor. 30 haftayı geçen kürlerimde klomen miktarını arttırıyorum ve dümenden hcg kullanıyorum. Bu da kas atrofisini bir miktar engelliyor. Ancak 6-8 hafta cruise 125 testo falan alırsam hiç hcg kullanmıyorum. Ben döngümü böyle yönetiyorum. 

Hocam bilgide karışıklık olmuş. Hcg LH yerine görev yapar LH üretimini başlatmaz aksine sistemi baskılar ve açılmasını geciktirir. GnRH salgılayan ise hipotalamus.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bloodiamond    25
Fuhrer, Bir saat önce yazdı:

formuma bağlı, şubattan marta kadar cruisedeydim nisan pct yaptım haziran gibi kısa esterli küre girip ocağa kadar testoyu kesmeyeceğim. 

Kaç kilo düşüyorsun pct dönemlerinde hocam ve beslenmeni değiştiriyor musun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.