-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Eczane markaları dışında underground hcg kullanan var mı?
Oluşturan:
Perseu, in Marka Analizleri
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: oppomer
Testo+msteron+npp veya testo-rimo kürü yaptık diyelim. pct döneminde hcg bulamazsak klomen + nolvadex yeterli olur mu?
Teşekkürler
-
Yazan: Balkan1972
Merhaba 15 hafta only testo kürümden cıktım 7 gun oldu son enjesksiyon yapalı hcg ye ne zaman baslamalıyım birde ovitrell var bu ara piyasada onu alıp 3 veya 4 e bolmeyi dusunuyorum birde hcg alırken armidexi nasıl kullanmalıyım hocam veya gereklimi @metinav
-
Yazan: realjoeweider
Merhabalar, kür sonrası 5000 İU HCG kullanacağım ancak toz halinde ve sulandırmak için bakteriyostatik su bulamadım. Steril su ile sulandırınca da 3 gün sonunda bozuluyormuş. ben 3 gün arayla 1000 İU vurmayı düşünüyorum. Ne yapmam gerekiyor yol gösterir misiniz hocalarım?
-
Yazan: kafkasli
Merhabalar iyi günler,
Kimisi günlük 1000 iu alman gerek diyor kimisi ilk gün 3000 4 er gün arayla 1500-1500 şeklinde. Sizin fikriniz nedir?
Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: kafkasli
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
8 aylık trt sürecini bitirdim ve testis atrofisi yaşadım hcg ile ne kadar sürede atrofi kendine gelir?
-