Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Ağır Yaşamlar

Sivilce sorunu yaşıyorum! bu sorunu nasıl aşabilirim?

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?

Tam bir yıldır düzenli bir hayat ve sporla 18 kg verdim ve ilk günden bu yana only testo olarak ilerliyorum.

KİŞİSEL BİLGİLERİM:

• Boy 183
  • Kg 98(Güncel)
  • Yaş 32

Kendimi bildim bileli kollarımda kırmızı renkli benek şeklinde sivilce gibi görünen lekeler vardı ama testesteron almaya başladıktan sonra beyaz renkli sıkıp patlatmalık sivilceler çıkmaya başladı. Başta İran enantat kullanıyordum Aburaihan marka sonraları Sp Propionata geçiş yaptım kan testleri ile ikisinin de çok güzel çalıştığını defalarca kontrol etmiş oldum. Çok yüksek içerikli kürler yaptığı halde cildi tertemiz pürüzsüz insanları gördükçe bende ne gariplik ver diye sormaya başladım.

IMG_0665.thumb.jpeg.d81a174227ecd8d71049c6790dd83e38.jpeg IMG_0666.thumb.jpeg.d880bd31d7633a8c22fe21fe77a3e48f.jpeg IMG_0662.thumb.jpeg.1be6552f84a3cc217a23de27c1c33c7c.jpeg IMG_0661.thumb.jpeg.78aac83a30f98cb9a8976b878d9c3212.jpeg IMG_0663.thumb.jpeg.0222524a341f4d96f2f292100810d200.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rastlantisal    4.238

İnsan genetiğine hoş geldin :)

O tertemiz arkadaşlar senle aynı şeyi kullansalar bile olmuyor. Tamamen genetik yatkınlıkla alakalı bir şey.

• Cildini temiz tut.
  • Enjeksiyon sıklığını artır.
  • Yeşillik tüketimini artır.
  • Tamamen temiz beslenmeye geç.

Umarım faydası olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak    131

Raslantısal hocamın dediklerine ek olarak, bu geçici bir çözüm fakat bronzlaşabilirsin. Deriyi güzelce kurutuyor, tüm akne, sivilce vb. şeylerin önüne geçiyor. Haftada 10-15 dakika düzenli solaryum ya da tatilde güzelce bronzlaş; benim sırtımı 2-3 ay tertemiz yapmıştı.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
BBurak, 9 dakika önce yazdı:

Raslantısal hocamın dediklerine ek olarak, bu geçici bir çözüm fakat bronzlaşabilirsin. Deriyi güzelce kurutuyor, tüm akne, sivilce vb. şeylerin önüne geçiyor. Haftada 10-15 dakika düzenli solaryum ya da tatilde güzelce bronzlaş; benim sırtımı 2-3 ay tertemiz yapmıştı.

Uzun zamandır bunu düşünüyorum yazları kapalı alanda çalışmaktan bembeyaz haldeyim bende aynen bunu düşündüm 2-3 haftaya deniz sezonu açılır gibi bende güzelce bronzlaşmayı düşünüyorum içten içe iyi geleceğini de hissediyorum kesinlikle denicem bunu 👍🏼

rastlantisal, 24 dakika önce yazdı:

İnsan genetiğine hoş geldin :)

O tertemiz arkadaşlar senle aynı şeyi kullansalar bile olmuyor. Tamamen genetik yatkınlıkla alakalı bir şey.

• Cildini temiz tut.
  • Enjeksiyon sıklığını artır.
  • Yeşillik tüketimini artır.
  • Tamamen temiz beslenmeye geç.

Umarım faydası olur.

Biricik genetiğim bu konuda da yanımda değil sağolsun 😃 kısa ester gün aşırı enj yapıyorum her öğün yeşilliğim var ve beslenme düzenimi çok uzun zaman önce tertemiz içerikli kendim hazırlayarak paketli gıdalar sıfır şekilde iyi ilerletiyorum yine de belki basit bir öneri çözüm bulurum umuduyla fikir almak istedim 🥲 Teşekkürler 👋🏻

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.095

Bodylita diye bir jel var al kullan 10 güne birşey kalmıcak

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    4.238
SERKO, 1 saat önce yazdı:

Aldım bile :) 

• Cool 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    391

Ben artık illet geldiği için küçücük yağ bezelerini bile dert ettiğimden Roaccutane kullanmaya başladım ve 3 ay oldu. 300mg enanthate alıyorum sadece dışarıdan. Sivex ve Cleocin-T ile kırmızıları kurutabilirsin.. Ürederm ile cildini her gün nemlendirebilirsin. Bütçen iyiyse Gh kullanabilirsin. Cilt kalitesi için kesinlikle Ben Melanotan II’da öneririm. Günlük kolajen ve su tüketimini de dikkat et ve kan değerlerin ne kadar temiz olursa olsun, bağırsak sağlığına da çok dikkat et

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    188
AREN, 26 dakika önce yazdı:

Ben artık illet geldiği için küçücük yağ bezelerini bile dert ettiğimden Roaccutane kullanmaya başladım ve 3 ay oldu. 300mg enanthate alıyorum sadece dışarıdan. Sivex ve Cleocin-T ile kırmızıları kurutabilirsin.. Ürederm ile cildini her gün nemlendirebilirsin. Bütçen iyiyse Gh kullanabilirsin. Cilt kalitesi için kesinlikle Ben Melanotan II’da öneririm. Günlük kolajen ve su tüketimini de dikkat et ve kan değerlerin ne kadar temiz olursa olsun, bağırsak sağlığına da çok dikkat et

Bulduğum çözümler her ne kadar çok büyük oranda geçirsede sivilceleri tek tük çıkması bile beni deli ediyor. Eylülden sonra bende başlamayı düşünüyorum, günlük kaç mg alıyorsun roaccutaneyi. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    11
SERKO, 3 saat önce yazdı:

Hocam bu ürünü sürekli instagram reklamlarında görüyordum cidden bu kadar etkili mi?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN    391
deluxes, 43 dakika önce yazdı:

Bulduğum çözümler her ne kadar çok büyük oranda geçirsede sivilceleri tek tük çıkması bile beni deli ediyor. Eylülden sonra bende başlamayı düşünüyorum, günlük kaç mg alıyorsun roaccutaneyi. 

Şuan güncel olarak günlük 100mg kullanıyorum.. yan etkilerinide çekmeye başladım çoktan ve çok can sıkıcı.. sıkacağız dişimizi tedavi bitene kadar mecbur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SERKO    1.095
Perseu, 16 saat önce yazdı:

Hocam bu ürünü sürekli instagram reklamlarında görüyordum cidden bu kadar etkili mi?

bende gayet işe yaradı şaşırdım açıkçası bence dene 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Eampowered
      Merhabalar,
      Testesteron enanthat Boldenon kürümün 11. haftasındayım zaman zaman aklımdaki sorular için başlık açtığım olmuştur zaten hatırlayanlar vardır şuanlarda boğuştuğum sorunlar biraz daha işin mental tarafı ile alakalı yardımcı olabileceğinizi düşündüğümden açıyorum bu başlığı 11. haftaya geldiğim kürümde fazlası ile sivilcelenme yaşıyorum özellikle suratımda ergenliktede sivilceden çok çekmiş ve roaccuten tedavisi almış bir olarak bunun beni mental anlamda çok yorduğunu fark ettim 20. haftaya kadar devam etmek istediğim kürümü flakonlar bitene kadar devam ettirip arkasından bir pct dönemi yapma fikrim var bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum 
      Ayrıca bu durum günlük su tüketimimi ve yeşillik tüketimimi fazlası ile arttırmama rağmen gözle görülür bir azalma bile yaşamıyor forumdan edindiğim bilgilere görede malesef %100 bir çözümü yok kan değerlerimi isteyen olursa ekleyebilirim.
    • Yazan: ceman
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      KÜR İÇERİĞİM ( 15 HAFTA ) :
      Testosteron Enanthate Boldenon Küründeyim bacak aramda veya koltuk altımda bu tarz problemler yaşıyorum. Bazen içinden siyah bir şeyler çıkıyor , iltihap yapıyor.
      SORULARIM:
      Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu?  Önerileriniz var mı? NOT:
      Enginar ve milkthistle kullanıyorum.
      YAŞADIĞIM SORUNA AİT FOTOĞRAF:

• Yazan: Polat242
      Herkese merhaba,
      Bir aydır haftada tek doz sustanon kullanıyorum. Dördüncü dozdan sonra omuzumda sivilceler çıkmaya başladı.
      Tetkiklerimi yaptırdım her şeyim (karaciğer dahil) normal.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      25 yaşındayım 185cm 82 kg  Yaklaşık 6 aydır spor yapıyorum  Sivilceleri nasıl geçirebilirim? Yardımınızı rica ediyorum.
      Herkese saygılar sevgiler
    • Yazan: Powercı
      Merhaba arkadaşlar,
      Daha önce sustanon kürü yapmıştım şuan protan marka ilaç aldım bolde testo masteron sivilce yaptı sustanon da olmamıştı ürünün markası ile alakası var mıdır sivilcenin surat sırt berbat?
    • Yazan: Batubyraq
      Merhaba arkadaşlar,
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testo enant Boldenon Küründeyim ve küre girdiğimden beri yüzümdeki sivilcelerde artış oldu genellikle içi iltihaplı sivilceler çıkıyor aynı zamanda iz bırakıyor gerekli koruyucuları alıyorum geçmesi için eczaneden ne almamı önerirsiniz ?
      Tüm cevaplar için teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.