Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Kosovturk

Nutricost yohimbine hk.

Önerilen İletiler

Kado    121

Daha önce deneyimlediysen kullan bak da bence bundan sonra ürünü almadan sor veya bir şeyi alırken böyle tereddütlerin varsa bildiğin güvenilir satıcılardan al gerekirse 300-500 pahalı olsun en azından ne olduğu belli olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bloodiamond    25

Yurtdışı ithal supplement diye satılan ürünlerin çoğu sahte doldurma ürünler hepsinin içinde bembeyaz toz var ne olduğu belli değil ashwagadha vs içinde geçerli ve iki katı pahalıya satıyorlar. İherb euro fiyatlarına bakarsan anlarsın. Yurtdışından gelen tanıdığınız veya glocalzone gibi getirme uygulamalarını kullanın paranız çöpe gitmesin

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    966
bloodiamond, 10 saat önce yazdı:

Yurtdışı ithal supplement diye satılan ürünlerin çoğu sahte doldurma ürünler hepsinin içinde bembeyaz toz var ne olduğu belli değil ashwagadha vs içinde geçerli ve iki katı pahalıya satıyorlar. İherb euro fiyatlarına bakarsan anlarsın. Yurtdışından gelen tanıdığınız veya glocalzone gibi getirme uygulamalarını kullanın paranız çöpe gitmesin

ıherbten aldığında da o fiyata gelmiyor ki zaten ama pahalıya satıyorlar o konuda haklısın ama ı herbten de 500 yazan şey gene pahalıya geliyor. Gerçekten güvenilir satan 1-2 yer var onlar dışındakiler dediğin gibi çakma veya doldurma.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
bloodiamond    25
ardas, 3 saat önce yazdı:

ıherbten aldığında da o fiyata gelmiyor ki zaten ama pahalıya satıyorlar o konuda haklısın ama ı herbten de 500 yazan şey gene pahalıya geliyor. Gerçekten güvenilir satan 1-2 yer var onlar dışındakiler dediğin gibi çakma veya doldurma.

Ben supplement konusunda orjinale henüz denk gelmedim. Geçen sene hollandadan arkadaşıma preworkut, ashwgandha, eaa, bcaa birsürü şey getirttirdim. Toza dokununca bile burdakinin boş ve alakasız bişey olduğunu anlıyorsun. Özellikle nutricost, himalaya vs gibi popüler markaların yurtiçinde satılan kapsülleri alayı sahte 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    966
gönderildi (düzenlendi)
bloodiamond, 1 saat önce yazdı:

Ben supplement konusunda orjinale henüz denk gelmedim. Geçen sene hollandadan arkadaşıma preworkut, ashwgandha, eaa, bcaa birsürü şey getirttirdim. Toza dokununca bile burdakinin boş ve alakasız bişey olduğunu anlıyorsun. Özellikle nutricost, himalaya vs gibi popüler markaların yurtiçinde satılan kapsülleri alayı sahte 

Ashwagandha nın orjinal olup olmadığı çok bariz anlaşılıyor kokusundan bile senin dediğin olay clome pharmanın ürünlerinde de çok olan bir şey bende biliyorum uzun süredir @Yusufdemir1995 in de aldığı yerden alıyorum hiçbir sorun yaşamadım ben zaten çakması yok demiyorum ama orjinalini satanlarada çamur atmak gibi oluyor bu. Ama misal @Zebra dolu ilaç bulamadığı için bütün markalara dolu değil boş diyordu senin olayda ona benziyor.

tarihinde ardas tarafından düzenlendi
  • Minnettarım 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: ysfk00x
      Merhaba arkadaşarlar, nasılsınız?
       Ostarine ve yohombine var elimde daha başlamadım ama başlıcam. Kullanmaya Başlarken karaciğer ve böbrek koruması için ne kullanmalıyım hangi vitaminler ve sebze türü tüketmeliyim baskılamaması için ne yapmalıyım veya baskılama durumunda ne yapmalıyım? Yardımcı olursanız sevnirim.
      Şuan sadece supplement kullanıyorum sarms felan kullanmadım değerlerim şöyle genetik olarak kolestrol ve HDL kolestrol sınırın biraz üstünde.
      FSH
      LH
      Kortizol
      Sıkıntı yok testostron sınırın üstünde sarms kullanırken almayı düşündüğüm dozaj 10mg ostarin / 10mg yohombine şuan 71kg diyetteyim güncel ağırlık bulk sonunda en son 110pr attım diyette olduğum için ağırlıklar düştü.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.