-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Hemşire sağlık kabininde insülin iğnesiyle enjeksiyon yaptı! ilaç kasa ulaşmış mıdır?
Oluşturan:
Ardafit67, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: centuriofilius
Selamlar. 6 haftadır kürdeyim. Şu ana kadar hiç böyle bir şey yaşamadım. Az önce 6. enjeksiyonu yaptım ve yaparken bacağım bir anda kasıldı. Atma gibiydi. O esnada iğne de dışarı çıktı. Bugün 4 kere damara denk geldim zaten kan oldu her yer. Bu arada iğneyi yaptığım yer mercimek tanesi kadar morardı. Diğer enjeksiyonlarda olmamıştı. Nedir bu? Sorun yaşar mıyım?
-
Yazan: Bebgelik
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Haftada 3 enjeksiyonum var sağ bacak sol bacak olarak gidiyorum.
ÖRNEĞİN:
Salı günü - Sağ Bacak Perşembe günü - Sol Bacak Cumartesi günü - Sağ Bacak Salı günü - Sol Bacak Olarak apse gibi bir durum olur mu endişeliyim?
-
Yazan: m41a4
Merhaba arkadaşlar, GH’yi insulin enjektörü ile çekip vuruyorum, günde 3 IU. Fakat işaretlediğim boşluktan ötürü bir kısmı çöp oluyor. Nasıl önüne geçerim
-
Yazan: gokalaf
Arkadaşlwr merhaba az once yeşil uçlu iğneyle sağ kalçanın sağ üst bölümüne 3ml enjeksiyon yaptım. Enjeksiyon bitince belimin sağ tarafında ve sağ bacağımın kalf kasında bir sızlama, ağrı tarzı şeyler yaşıyorum şuan. Önemli birşey midir veya neden olmuş olabilir, kendiliğinden geçer mi? Normalde siyah uçla yapıyodum hiç böyle birşey yaşamamıştım
-
Yazan: ArdaK2
Merhabalar iğne vurmasini bilmiyorum elime ürünler ulaştığında sağlık ocağı veya hastaneye gitsem vururlar mı iğneyi bana
-