Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

kisetet55

Sp labs kullanan var mı?

Önerilen İletiler

kisetet55    38

Herkese iyi formlar,

SORULARIM:

  • SP labs kullanan yada duyan var mı?
  • Ürünleri çalışıyor mu?
  • Tam dolu mu ?

Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


kisetet55    38
Diver, 55 dakika önce yazdı:

Bu marka artık sorulmasın ya :) 

Burak hoca Balkan pharmanin uretiminin sonlandigini gayri resmi SP ile devam edileceğini yazmış. Ben mi yanlış anladım hocam 🙂 almayalım mi SP sevgili hocam.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.776
kisetet55, 2 dakika önce yazdı:

Burak hoca Balkan pharmanin uretiminin sonlandigini gayri resmi SP ile devam edileceğini yazmış. Ben mi yanlış anladım hocam 🙂 almayalım mi SP sevgili hocam.

Devam edeceğini söylemiş evet. Ben önermiyorum açıkcası. Çevremde ve burda gördüğüm üzere eski kalitesi yok yada çok fazla sahtesine denk geliniyor. Noxy, humax, yeşil kapak, spectrum, dragon vs güvenilir satıcıdan alınarak kullanılmalı diyorum :)

  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    38
Diver, 1 dakika önce yazdı:

Devam edeceğini söylemiş evet. Ben önermiyorum açıkcası. Çevremde ve burda gördüğüm üzere eski kalitesi yok yada çok fazla sahtesine denk geliniyor. Noxy, humax, yeşil kapak, spectrum, dragon vs güvenilir satıcıdan alınarak kullanılmalı diyorum :)

Humax tam bir kargaşa kim kime geçirirse ortamı var şuanda. Benim de tercihim humaxtı ama istediğim esterler kalmamış ellerinde. Sp labs da listeden çıkarıldı şuanda hocam.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.089
kisetet55, 23 dakika önce yazdı:

Burak hoca Balkan pharmanin uretiminin sonlandigini gayri resmi SP ile devam edileceğini yazmış. Ben mi yanlış anladım hocam 🙂 almayalım mi SP sevgili hocam.

Nereden baksan 10 yıldır burak hoca sp ile calisti benim hatırladığım biraktiysa vardır bi sebebi ki bana söylediğine göre artık eski sp o sp değil tezgaha düşen markalardan dedigini net hatirliyorum

tarihinde SPECTRE tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fuhrer    278

SP kullanma dostum son baharın sonuna doğru tren acetat, npp oxandrolone dahil bir çok ürününü kullandım ve içeriği 0 idi. Bildiğin 0, hiç bir şey yok sadece yağı ısıtıp yollamışlar. Güvenilir geliyor check vs olduğundan ancak marka direkt bozmuş.

  • Beğen 1
  • +1 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kisetet55    38
Fuhrer, 16 saat önce yazdı:

SP kullanma dostum son baharın sonuna doğru tren acetat, npp oxandrolone dahil bir çok ürününü kullandım ve içeriği 0 idi. Bildiğin 0, hiç bir şey yok sadece yağı ısıtıp yollamışlar. Güvenilir geliyor check vs olduğundan ancak marka direkt bozmuş.

bu marka deslist edildi tarafımca almam hocam artık.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: kursat857ss
      Selam arkadaşlar,
      Daha önce Dragon ve bodytch kullandım. Testo Enanthate alacağım.
      HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM?
      Aburaihan iran testosterone Sp laboratories Sp Testo'nun fiyatı 2000, bu fiyat iyi mi? İran biraz daha ucuz,.. SP daha mı kaliteli?
    • Yazan: Heisenberg32
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      Primobolan bulmakta sıkıntı çekiyorum eczaneler artık reçetesiz satış yapmıyor hangi marka primo kullanabilirim bir satıcıdan evogen buldum fiyatı 1300 liraydı ama güvenemiyorum bir başka satıcıdan sp buldum 2500 liraydı ama son zamanlarda bozdu diyorlar sizin öneriniz nedir daha önce evogen ve sp primo kullanan var mı?
      Yorum ve deneyimleriniz için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Bayraktar79
      Öncelikle forumdaki İlk konum forumla yeni tanıştım, herkese selamlar 
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      Yaşım 34 8 yıldır spor geçmişim var Aralıksız 4 yıldır spor yapıyorum Naturel olarak sınır seviyeye geldim Küre girme kararı aldım Bir anda İnternet'te araştırırken .com lu bir siteden 2500 tl ye paket şeklinde 2 testo e  2 bolde kürünü aynı siteden aldığım swisin oxandrolone ile birlikte Ekim ayında kullanmaya başladım çok zor enjekte ediliyor ve en az 3 gün ağrı oluyordu pazartesi perşembe 1'er ml olarak kullandım toplam 500 testo 500 bolde alıyordum gündeme 3 adet ox alıyordum 1 ay geçti ox bitti artan güç çok azdı ox bitince oda gitti 2. Paketleri açtım 3ml de ondan kullandım baktım fayda yok aynı site satıcısı ile wp den irtibat kuruyordum zaten ürünlerin iyi çalışmadığını daha iyi ürün önermesini söyledim ucuz etin yahnisi diye düşündüm 40 gün çöp oldu satıcı bana sp Labs önerdi 3300 tl ye bu defa ara vermeden sp ye devam ettim yine testo bolde şeklinde sp den 1ml vurduktan sonra kan testi verdim benelüxü merak ediyordum 450 olan total testosteron seviyem 1400 e çıkmıştı 40 günde normalde daha üst olması gerekirdi diye biliyorum sonrasında sp de bitmeye yakın ondan da bir güç alamamıştım aynı satıcının sp winstrol de almıştım onuda kullanmaya başlamıştım ondan da bir verim alamadım.
      Bu defa instagramda bayağıdır takip ettiğim protein kampanyası yapan "" kelamlarımı iyi dinleyin "" "" benim takipçilerimi kimse kazıklayamaz "" diyen bir satıcı var herkes bilir ona bel bağlayarak spectırum markasının bolde ve testo cypıonatını aldım 3 haftadır kullanıyorum diğerlerine göre güzel ve ödem ağrı olmuyor kutusu bayağı kaliteli duruyor güçte de etki arttı ama onu da diğerlerinin de etkisine bağladım çünkü istediğim etkiyi alamıyordum  belki de ben çok beklentimi yüksek tutmuştum bu sitedeki yorumlardan o satıcının da çoğu ürününün orijinal olmadığını duydum içime sinmedi.
      4ml kaldı oda bitince instagram dan yine başka bir sporcu hoca ile tanıştım ultimate ürünlerini önerdi kendi ürünü olduğunu ve çalıştığını iddia etti ve kendi numarasını vererek ürün çalışmazsa arkasındayım dedi bana 2 tane referans söyledi bir tanesini tanıyordum bolu emniyet müdür yardımcısı yarışmaya katılmıştı hatta derece almıştı 2. Olmuştu galiba ona bu ürünleri verdiğini söyledi bende müdürle irtibata geçtim ve sordum ürünleri ondan da teyit alarak 2 kutu 1 testo e bir testo c sipariş verdim yanına bolde ile mi devam etsem daha başka bir şeyle mi hala düşünüyorum.
      Ultımate yi aldığım hoca bayağı karıştırmışsın kullandığın spectırum bitince sana baştan kür oluşturalım adam akıllı dedi. Küre başlamayı düşünen bin defa düşünsün önemli olan küre başlamak değil çalışan ürün bulmak yoksa kıçınızı boşa deldirmiş oluyorsunuz benim en çok zoruma giden o oldu yaklaşık 10.000 tl para harcadım ultimate hariç ultimateyi de 1250 tl ye aldım her tekini kutusu spectırum gibi kaliteli değil bu arada ama spectırumunda kodlarını kontrol ettim uyuşmadı. Her telden hayat dedikleri bu olsa gerek.
    • Yazan: Batarya
      Merhaba arkadaşlar,
      Sp marka Test. Enanthate aldım bu orijinal mi ?
       

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×