-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Yohimbine kullanıcı deneyimlerim hk.
Oluşturan:
sauron, in Üyelerin Kür Günlüğü
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: berko110
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Yurt dışından yohimbine (hlc) getirttim ve kullanmaya başladım, ilk gün 5 mg aldım ilerleyen saatlerde 10 mg ekledim, bugün ikinci gün ve sabah aç karnına 30 mg aldım, tansiyon aleti ile nabzımı kontrol ettiğimde 60-70 arası çıkıyor, okuduklarıma dayanarak bu ürünün nabızımı hızlandıracağını düşünmüştüm.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.82 Kilo: 92 Yağ: %20 NOTLAR:
Tansiyonum da genelde 11-12/6 11-12/7 bazen de 10/4-5-6 çıkıyor bugün 10/4 çıktı 1 gr kadar tuz aldıktan sonra 12/7 oldu. Yohimbine ile birlikte ilk gün 250 mg ikinci gün 500 mg ashwagandha aldım, aynı zamanda 3 gr hmb, 5 gr kreatin ve lcitruline alıyorum. SORULARIM:
Ürünün sahte olma ihtimali var mıdır? Yoksa herkeste nabzı hızlandırmayabilir mi? Tüm fikir ve yorumlar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: Yaparss
Herkese selamlar,
Definasyon için clenbuterol ve yohimbe kullanmak istiyorum.
SORULARIM:
Clenbuterol nasıl kullanmam doğru olur? Yohimbe yüklemesini nasıl yapmalıyım? Tüm öneri ve cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: 70cmli
Merhaba arkadaşlar, selamlar.
Yohimbine kullanmak istiyorum ama marka konusunu da bir türlü net bi cevap bulamadım.
ug max savage line labs Bulabildiğim bu iki marka var daha önce deneyimlemiş biri var mıdır acaba?