Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Önerilen İletiler

nattybuilder    24

Selamlar iyi akşamlar herkese,

Aktif olarak kürdeyim. Son 2 haftadır yalnızca 250 test alıyorum. Oxandrolone ekleme gibi bir planım var.

KÜR İÇERİĞİM: (8 haftadır)

• Testosteron 200mg
  • Masteron 240mg

1 ay daha iyice deri altını temizledikten sonra humax pharma oxandrolone düşünüyorum. Satıcı 55$ fiyat verdi. Kullanan ve verim alan var mı? Açıkçası şüpheleniyorum danabol koyuyorlar içine diye. Kullananların yorumlarını rica ediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Askabar    1.393

Bence çok ta gerek yok. Ox zaten öyle etkisini hemen hissedebileceğin bir ilaç değil.

Onun yerine kürünü bir kaç hafta daha uzun tut daha verimli olur. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Titpep    9
Askabar, 25 dakika önce yazdı:

Bence çok ta gerek yok. Ox zaten öyle etkisini hemen hissedebileceğin bir ilaç değil.

Hocam ox'tan 5 hafta günlük 30mg dan beklenen etkiler nelerdir Tecrübelerine göre?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    957
Titpep, 24 dakika önce yazdı:

Hocam ox'tan 5 hafta günlük 30mg dan beklenen etkiler nelerdir Tecrübelerine göre?

küründeki ilaçlara bağlı tabi ama askabar abinin dediği gibi kendine has spesifik harbi iyiymiş diceğin bir etkisi yok winstrol kullansan hissedersin kendini belli eden etkileri var ama anavar için yok bana göre anca uzun dönemde forma yansır etkisi.

• Teşekkürler 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    24
Askabar, 1 saat önce yazdı:

Hocam 6 ay kadar testoda kalma planım var.Masteron bana pek iyi gelmedi gibi mobilitemde gereksiz bi azalma hissettim eklemlerim ağrıyordu ve tendonlarım çok gergindi. o yüzden elimdeki flakonu bitirince kullanmayı bıraktım.Şuan daha iyi hissediyorum.Açıkçası çok sabırlı biriyim uzun süre naturel yaptığım için şuana kadar aldığım verimden çok memnunum hala her antrenman gücüm artıyor.yanına ufak da olsa bi anabolizan eklemek istiyorum ne eklememi önerirsiniz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.393
Titpep, 12 saat önce yazdı:

Muhtemelen odaklanman artar. Hafif te hacim alırsın ama çok hafif 

nattybuilder, 10 saat önce yazdı:

Hocam 6 ay kadar testoda kalma planım var.Masteron bana pek iyi gelmedi gibi mobilitemde gereksiz bi azalma hissettim eklemlerim ağrıyordu ve tendonlarım çok gergindi. o yüzden elimdeki flakonu bitirince kullanmayı bıraktım.Şuan daha iyi hissediyorum.Açıkçası çok sabırlı biriyim uzun süre naturel yaptığım için şuana kadar aldığım verimden çok memnunum hala her antrenman gücüm artıyor.yanına ufak da olsa bi anabolizan eklemek istiyorum ne eklememi önerirsiniz.

Rimo veya npp öneririm. Düşük doz 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kado    121
Askabar, 1.05.2025 - 06:18 yazdı:

Muhtemelen odaklanman artar. Hafif te hacim alırsın ama çok hafif 

Rimo veya npp öneririm. Düşük doz 

Selamlar , humax npp fiyat bilgisi var mı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    8
Kado, 3 dakika önce yazdı:

Selamlar , humax npp fiyat bilgisi var mı 

Benim aldığım satıcıda 1400

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kado    121
Perseu, Şimdi yazdı:

1000₺ fark var benim sorduğumla , çoğuma gelmişti zaten

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.393
Perseu, 28 dakika önce yazdı:

Bu eski fiyat fiyatları değişti 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    24

Humax oxandrolone aldım 55 dolara.Çok merak ettim etkisini açıkçası organlara minimum toksiklikte olduğu için tercih ettim.yağ oranımı biraz daha dibe çekip günde 10mg la başlayacağım 4 hafta daha beklemeyi düşünüyorum sizce bu form için beklemeli miyim kardiyolara başlamadım.Işık güzel aldatmasın.

IMG_3180.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Kado    121
Askabar, 7 dakika önce yazdı:

Güncel 2450 gibi var mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    8
Askabar, 8 dakika önce yazdı:

Daha dün 2 flakon rimo aldım aynı fiyat listesinden hocam 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Askabar    1.393
nattybuilder, 22 dakika önce yazdı:

Humax oxandrolone aldım 55 dolara.Çok merak ettim etkisini açıkçası organlara minimum toksiklikte olduğu için tercih ettim.yağ oranımı biraz daha dibe çekip günde 10mg la başlayacağım 4 hafta daha beklemeyi düşünüyorum sizce bu form için beklemeli miyim kardiyolara başlamadım.Işık güzel aldatmasın.

Bence ekleme öyle abartı bir etki hissetmeyeceksin. Bunun için karaciğeri yormaya değmez açıkçası 

Perseu, 21 dakika önce yazdı:

Rimo aynı dostum. Masteron vs değişti. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    24
Askabar, 1 dakika önce yazdı:

Bence ekleme öyle abartı bir etki hissetmeyeceksin. Bunun için karaciğeri yormaya değmez açıkçası 

Tamam hocam gücüm düşmeye başladığında oyuna dahil edicem o zaman diplere yaklaşmadım hala çünkü gücüm yerinde

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    161
nattybuilder, 22 dakika önce yazdı:

10mg'de hicbirsey hissetmezsin 30mg ile başla 50mgye kadar çıkarsın.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    957
nattybuilder, Bir saat önce yazdı:

Bu definasyonu ne kadar tutucağına göre değişir 8 hafta yapıcaksan direk ekleyebilirsin 12 yapıcaksan ilk son 8 e de ekleyebilirsin 6 hafta kullancaksanda son 6 defşnasyon kürü boyunca kullanmıcaksan sonlara ekle.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    24
ardas, 1 saat önce yazdı:

Bu definasyonu ne kadar tutucağına göre değişir 8 hafta yapıcaksan direk ekleyebilirsin 12 yapıcaksan ilk son 8 e de ekleyebilirsin 6 hafta kullancaksanda son 6 defşnasyon kürü boyunca kullanmıcaksan sonlara ekle.

hocam 16 hafta surecek eylulun sonuna kadar kuru devam ettirmeyi dusunuyorum kalori koruyorum suan. 4 hafta sonra oxa baslayip bitene kadar gunde 20 mg alicam.Sonra 200 rimo ekleyip devam etmeyi planladim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ardas    957
nattybuilder, 8 saat önce yazdı:

hocam 16 hafta surecek eylulun sonuna kadar kuru devam ettirmeyi dusunuyorum kalori koruyorum suan. 4 hafta sonra oxa baslayip bitene kadar gunde 20 mg alicam.Sonra 200 rimo ekleyip devam etmeyi planladim

20mg aşırı düşük bi doz en azından piramit şeklinde çıkıp düş bence organlara minimum toksiklikle ilerlemek istiyorum yazmışsın ama bu dozda çok düşük ilacı zaten gün içinde belli aralıklarla içmen lazım etki süresi kısa olduğu için en azından 30mg kullan.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Perseu    8
Askabar, 12 saat önce yazdı:

Rimo aynı dostum. Masteron vs değişti. 

Satıcıya sordum hala aynı fiyatlar geçerli dedi valla

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oisobb123    36
Perseu, 16 saat önce yazdı:

Benim fiyat aldigim satici rimoya 2700 diyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
caikepro    2
oisobb123, 6 dakika önce yazdı:

Benim fiyat aldigim satici rimoya 2700 diyor

bu fiyat listesi mi geçerli? Herkese bu listeyi atıyor sözde türkiye temsilcisi

IMG_6975.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
deluxes    161
caikepro, 7 dakika önce yazdı:

68174959da2a5_WhatsAppGrsel2025-04-06saat19_21.20_f7997b0b.thumb.jpg.e46568aea5b0a967034b8a7f568a8922.jpg

Temsilci olmayan birinden aldığım fiyat listesi bu.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Trenx    62
caikepro, 42 dakika önce yazdı:

Temsilciler ilk hafta çok güzel fiyat verdiler ama stok yok diyip adamına göre satış yaptılar. Tensilcilerden alma ben de başka birinden fiyat listesi aldım çok fark yok ama 3-5 dolar bile TL bandında cep harçlığı veya kargo parası bırakıyor. Temsilci olmayan başka biri de bana bu fiyatı verdi. 

IMG_0530.jpeg

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Sparta34
      Selamın aleyküm herkese.
      Anavarı bugüne kadar nadir kullandım ve 50 mg üstüne çıkmadım. Bazı araştırmalarım sonucu 70 mglara çıkıldığını gördüm.
      KİŞİSEL BİLGİLERİM:
      BOY: 183 KG : 102 YAĞ : %10 SORULARIM:
      Mevcut kütleme göre sizce 50MG yeterli olur mu? 70MG de çok farklı bi görüntü oluşur mu 50ye göre? Tavsiyeniz nedir acaba? Tüm yorum ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Mralone1838
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testo Enanthate Oxandrolone Kullanıyorum zaten doğal olarak çok ciddi form yakalamıştım yağ oranı olsun görüntü olsun şimdi küre girerek deneyeceğim. Profesyonel dövüşçüyüm bana bu süreçte neler önerirsiniz?
    • Yazan: TheExecutioner
      Merhaba arkadaşlar, selamlar.
      son yaptığım pct üzerinden yaklaşık 8 ay civarı geçti. Kür sürem kadar bekleme yaptım fakat hata olarak bu süreçte sporu bıraktım. Herhangi bir destekleyici olmadan spor yapmak artık bana keyif vermiyor açıkcası ondan bıraktım 8 ay boyunca. Tekrar başlamayı düşünüyorum fakat sadece anavar kullanmanın bana artıları ve eksileri neler olacaktır. Enjeksiyon olmadan testosteron olmadan ben de bazı şeylerin olmayacağının farkındayım ama en azından ufak etki görsem bile benim için kafi.
      Bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim. 👍🏻
    • Yazan: AhmetDeringoz
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Ahmet ben aranıza yeni katıldım. Spor bilgim var fakat kür, hormonlar konusunda pek deneyimli değilim. Bir çok konu okudum, araştırdım fakat hala '' KÜR NASIL YAPILMALIDIR? '' cevabını bulamadım.  Bana yardımcı olur musunuz?
      SORULARIM:
      Küre girmeden hangi testleri yaptırmalıyım? Kişisel vücut gelişimim kaç sene veya yaşıma kadar gitmeli? Hangi ilaçlardan ilk aşamada uzak durmalıyım? KAFAMDA OLAN KÜR PLANLAMASI:
      Methyl testosteron Oxandrolone Dianabol Tüm sabır, cevap ve önerileriniz için teşekkürler.
    • Yazan: Masquerade
      Herkese selamlar,
      SORULARIM:
      Humax Pharma hakkında bilgi sahibi olan var mıdır? Bir kaç söylentiye göre ZPHC ile aynı yerde üretildiğini duydum da kullanan var mıdır? Yorum yapabilirlerse sevinirim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.