Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

borasipahi

Kür içi kan değerlerim hk. hangi referans değerlerini dikkate almalıyım?

Önerilen İletiler

borasipahi    4

Sevgili abilerim ve kardeşlerim;

Bir süre daha bu şekilde devam etmek istiyorum kürüme ve...

KÜR İÇERİĞİM:

• Testosteron Enanthate 500mg
  • Npp 300mg
  • Boldenon 500mg

Sonuçlarımda vitaminler konusunda destek almaya başladım ancak Progesteron seviyesi biraz kafamı karıştırdı, Arimidex veya Tamoksifen kullanmıyorum, jinekomasti belirtisi görmüyorum. Bir aya yakındır östrojen baskılayıcı almıyorum. Çevremden de aldığım geri dönüşlere göre Arimidex kullanmayı kestikten sonra belirgin bir kütle artışım oldu.

SORULARIM:

• Jinekomasti belirtim olmasa dahi kullanmalı mıyım ?
  • Ek olarak süreci hızlandıracak ekleyebileceğim bir ilaç varsa tavsiye eder misiniz ?

KAN TESTİ SONUÇLARIM:

TAHLİL 1.jpg TAHLİL 2.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Trenx    98
borasipahi, 25 dakika önce yazdı:

Jinekomasti belirtim olmasa dahi kullanmalı mıyım ?

Belirti yokken E2 ile oynama. E2 değerin güzel hatta bulk içindeysen daha da yüksek tutabilirsin. Göğsünde kaşıntı batma ve hassasiyet olursa tamoksifen kullanır E2 durumuna göre AI eklersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
borasipahi    4

Teşekkür ederim 

Gün içerisinde hiçbir belirti olmuyor özellikle dianabol kullanırken çok olmuştu o yüzden farkedebiliyorum.

Bazen ağır idmanlardan sonra(çok nadir) göğus ucumda bir batma oluyor ama kısa sürede geçiyor. @Trenx

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.873

Demir ve d vitamini eksikliği var. Progesteron baya yükselmiş libido nasıl su tutumu fazla değil mi? Östrojen şuan güzel müdahaleye gerek yok.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
borasipahi    4
Diver, 4 dakika önce yazdı:

Demir ve d vitamini eksikliği var. Progesteron baya yükselmiş libido nasıl su tutumu fazla değil mi? Östrojen şuan güzel müdahaleye gerek yok.

Teşekkürler yorumunuz için

Demir ve d vitamini takviyesine başladım,libidom normalin üstünde,anlık büyümem sanırım su tutumundan oldu,

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.873
borasipahi, 37 dakika önce yazdı:

Teşekkürler yorumunuz için

Demir ve d vitamini takviyesine başladım,libidom normalin üstünde,anlık büyümem sanırım su tutumundan oldu,

Progesteron için günde iki adet proviron kullanmanı tavsiye ederim. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
borasipahi    4
Diver, 16 saat önce yazdı:

Progesteron için günde iki adet proviron kullanmanı tavsiye ederim. 

Teşekkürler 

Ne kadar süre günde iki adet proviron kullanmalıyım,ve proviron östrojeni baskılar mı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.873
borasipahi, Şimdi yazdı:

Teşekkürler 

Ne kadar süre günde iki adet proviron kullanmalıyım,ve proviron östrojeni baskılar mı ?

Östrojen üstünde etkisi çok düşük. Bir ay sonra tekrar kan tahlili yaptır progesterona göre kesersin.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
borasipahi    4
Diver, Şimdi yazdı:

Östrojen üstünde etkisi çok düşük. Bir ay sonra tekrar kan tahlili yaptır progesterona göre kesersin.

Tamamdır o zaman bugünden itibaren günde 2 almaya başlıyorum,teşekkürler,reçetesiz alabiliyorum değil mi ?

Çok teşekkür ederim desteğiniz için.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Diver    2.873
borasipahi, 16 dakika önce yazdı:

Tamamdır o zaman bugünden itibaren günde 2 almaya başlıyorum,teşekkürler,reçetesiz alabiliyorum değil mi ?

Çok teşekkür ederim desteğiniz için.

Evet alabilirsin. Rica ederim :)

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Emre12
      Merhaba arkadaşlar 1 aydır  bulk küründeyim bugün tahlil yaptırdım doktor cins birisi olduğu için sadece Total testosteronla prolaktin değerlerine baktırdı sonuçlar nasıl sizce yardım edermisiniz. @rastlantisal

• Yazan: Yasinakda
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      7 aydır kürdeyim ve kan testi yaptırmak istedim fakat referans dışı değerler var.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate Boldenon Trenbolone Turinabol Winstrtol Masteron (ara dönemlerde) SORULARIM:
      Referans dışı değerlerde tehlike arz edenler hangileri? Ne tür önlemler almamı tavsiye edersiniz? KAN TESTİ SONUÇLARIM:

Tüm cevap ve öneriler için şimdiden teşekkürler.
    • Yazan: Adem Kaptan
      Benim arkadaşim ilk küründe testo ent. Deca . Boldenon. Danabol kullandi 3 aylik kür 
      Dozajlari şu şekilde  haftalik
      800 testo. 800 deca 600 bolde  ve 30 mg danabol çok sağlamda çikti kürden 
      Bende ona heves ettim  testo deca danabol aldim bolde eklemedim
      İlk enjeksiyon günümde 400 testo 400 deca ve danabol 20 mg aldim 
      2. Gününde ereksiyon olamadiğimi yani testisimin sertleşmediğini farkettim  ve hemen kestim şuan 4 gun oldu bi cahillik ettim araştirmadim allah rizasi için biri yardımcı olursa ne yapmam gerektiği konusunda çok minnettar olurum 
      Arkadaşim psikolojiktir ilk zamanlar banada oldu sonradan gecti diyor ama ben çok kafaya taktim Bu yuzdende daha ilk enjeksiyonda biraktm.
      Zamana mi birakmaliyim yoksa. Pct yapmalimiyim @Loving hocam lutfen bir yardımcı olur musunuz yoksa kafayi yiyeceğim düşünmekten
    • Yazan: gorkem677
      Selamlar herkese iyi forumlar diliyorum ,
      Öncelikle 4 senedir vücut geliştirmeyle uğraşıyorum bunun son bir yılı bilinçli diyebilirim, sormak istediğim şey şu : Eğer steroid kullanıyorsam ve bunun yanında 6 ünite Gh alıyorsam vücudumun kas inşası için hala kalori fazlasına ihtiyacım var mı ? Yani şuan olabildiğinde maintanence kaloriye yakın besleniyorum 500 kcal kalori açığı var ama yağ yakımını durdurmadan olabildiğinde kas eklemek istiyorum. Tüm dozajlar ve beslenme planımı formumla beraber aşağı bırakıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
      KÜR İÇERİĞİM:
      2000 mg Sustanon  1000 mg boldenon 400 mg tren ace. 500 mg masteron 6 IU growth hormone 60 mg oxand. BESLENME DETAYLARI:
      2900 kcal 250 gr protein 250 gr karb 100 gr yağ EKSTRA SORUM:
      Ayrıyeten yerimde olsanız bu sürece insülin ekler miydiniz ? GÜNCEL FORM:

• Yazan: KreatinEnjoyer
      Selamlar abiler ve kardeşler,
      4 haftalık bir küre başlayacağım yarın, ilk defa tren olacak içinde haftada 4 enjeksiyon aşağıda verdiğim değerleri içeren ilacı kullanacağım ve yanında günlük 30 mg winstrol ve 30 mg oxandrolone yani anavar ekleyeceğim ve de sarms olarak rad 140 ve sr9011 alacağım enjeksiyonları gün aşırı olarak mı yoksa sabah mı vurmalıyım ve kür içinde karaciğer koruyucu ve böbrek koruyucu harici eczane ilaci olarak günlük proviron alımı yeterli olur mu şimdiden cevaplayanlara teşekkür ederim.
      Testosteron Propionat.......50mg Masteron...........................50mg Trenbolon Acetat...............50mg

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.